MaXAiRO Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Παιδιά, τι το συζητάτε; η Slim (και τα παράγωγά της) πλέον παίζει μπάλα μόνη της. Η CyanogenMod που αναφέρθηκε πιο πάνω ήταν καλή πριν 2-3 χρόνια. Απλά είναι η πιο γνωστή λόγω διαφήμισης κι επειδή ήταν η πρώτη custom ROM για πολλές συσκευές. Εγώ θυμάμαι πριν 2.5 χρόνια που είχα Nexus S είχαμε όλοι cm, με το που βγήκε η AOKP (τότε ήταν απ' τις καλύτερες) πήγαμε σ' αυτήν κατευθείαν, μετά με το που βγήκε η Slim πήγαμε όλοι εκεί και την CM από τότε δεν την ξαναείδαμε. EDIT: Η PA καλή κι αυτή μιας και είναι αρκετά πρωτότυπη αλλά όλα αυτά τα φρουφρού που βάζει εμένα με αφήνουν εντελώς αδιάφορο. Θέλω η ROM να είναι πιο.... slim! Edited June 25, 2014 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά, τι το συζητάτε; η Slim (και τα παράγωγά της) πλέον παίζει μπάλα μόνη της. Η CyanogenMod που αναφέρθηκε πιο πάνω ήταν καλή πριν 2-3 χρόνια. Απλά είναι η πιο γνωστή λόγω διαφήμισης κι επειδή ήταν η πρώτη custom ROM για πολλές συσκευές. Εγώ θυμάμαι πριν 2.5 χρόνια που είχα Nexus S είχαμε όλοι cm, με το που βγήκε η AOKP (τότε ήταν απ' τις καλύτερες) πήγαμε σ' αυτήν κατευθείαν, μετά με το που βγήκε η Slim πήγαμε όλοι εκεί και την CM από τότε δεν την ξαναείδαμε. EDIT: Η PA καλή κι αυτή μιας και είναι αρκετά πρωτότυπη αλλά όλα αυτά τα φρουφρού που βάζει εμένα με αφήνουν εντελώς αδιάφορο. Θέλω η ROM να είναι πιο.... slim! Σωστός έτσι ακριβως είναι,οσες rom είναι slim based δεν είναι τυχαίο οτι είναι και καλες και γρήγορες....όσο για την ίδια την slim,τι να πούμε,έχει εναν Dev πραγματική διάνοια, και είναι αυθεντική με δικά της customaziatons, μόλις βάλει και των δικο της theme manager θα είναι οτι καλυτερο,δεν έχει lockscreen notifications,αλλά οποίος τα θέλει υπάρχει και minux build όπου δουλεύει αψεγάδιαστα και φυσικά είναι fast,very fast!!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Οι περισσότεροι αμφιβάλλω αν ξέρετε ποια είναι η paranoid. Φρου φρου; εδώ σχεδόν ψάχνεις να βρεις που είναι οι ρυθμίσεις. H slim έχει ολόκληρο υπομενού με τουλάχιστον τέσσερα στοιχεία για ρυθμίσεις. Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά. Edited June 25, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Οι περισσότεροι αμφιβάλλω αν ξέρετε ποια είναι η paranoid. Φρου φρου; εδώ σχεδόν ψάχνεις να βρεις που είναι οι ρυθμίσεις. H slim έχει ολόκληρο υπομενού με τουλάχιστον τέσσερα στοιχεία για ρυθμίσεις. Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά. Οντως δεν έχει φρου φρου,ίσα ίσα που ειναι stock look και όλα τα settings είναι μέσα στα stock menu, αλλά απο θέμα optimaziations ταχύτητας και multitasking η slim έχει ξεφύγει, αλλά όπως ειπες αυτά είναι γούστα!!! :) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Για να βάλουμε αύριο το καινούργιο Android και τα υπόλοιπα τα συζητάμε Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Για να βάλουμε αύριο το καινούργιο Android και τα υπόλοιπα τα συζητάμε Ποιο καινούργιο android;;; έχασα κάτι; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ποιο καινούργιο android;;; έχασα κάτι; Android "L" Preview Builds For Nexus 5 / 7 (2013) Go Live Tomorrow - 5000 New APIs, Including USB Audio, BT 4.1, Burst Photo - http://pulse.me/s/1yEQv3 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγώ ρε παιδιά γτ οτι Ρομ και να βάλω καταληγω στην carbon? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Android "L" Preview Builds For Nexus 5 / 7 (2013) Go Live Tomorrow - 5000 New APIs, Including USB Audio, BT 4.1, Burst Photo - http://pulse.me/s/1yEQv3 Ωραία πράγματα, για να δουμε τι θα δουμε......λοιπον αύριο!!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ ρε παιδιά γτ οτι Ρομ και να βάλω καταληγω στην carbon? Χαχαχα και εγώ έτσι είχα κολημα με carbon αλλά τελικά το ξεπέρασα.... Τώρα είμαι αναμεσα σε LS kener build και Slim minux build,λόγω ταχύτητας και φυσικά λόγω των devs που θαυμαζω για την δουλεια τους!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Τελικά με την dirty unicorns 4.4.4 είμαι πλήρης! Και το floating window υπό τις ρυθμίσεις/misc...καταπληκτικό! Κρίμα Ναβουχοδονόσορα κρίμα....Μήπως κάτι δεν κάνεις καλά ίσως; Κάνε ένα backup και σβήσε cache/dalvik/system πριν φλασάρεις όπως λέει και στις οδηγίες, αυτό έκανα και εγώ.Και η γοογλε έρχεται δριμύτερη! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Τελικά με την dirty unicorns 4.4.4 είμαι πλήρης! Και το floating window υπό τις ρυθμίσεις/misc...καταπληκτικό! Κρίμα Ναβουχοδονόσορα κρίμα....Μήπως κάτι δεν κάνεις καλά ίσως; Κάνε ένα backup και σβήσε cache/dalvik/system πριν φλασάρεις όπως λέει και στις οδηγίες, αυτό έκανα και εγώ.Και η γοογλε έρχεται δριμύτερη! Θα το ξανακανω λοιπον αφού επιμενεις μονο και μονο επειδή σε βλέπω αρκετά ενθουσιασμένο.Το χεις συνδυάσει με κανένα κερνελ καθ κανένα patch; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Θα το ξανακανω λοιπον αφού επιμενεις μονο και μονο επειδή σε βλέπω αρκετά ενθουσιασμένο.Το χεις συνδυάσει με κανένα κερνελ καθ κανένα patch; Όχι δεν έβαλα τίποτα ακόμα έξτρα.Όντως για μένα φοβερή και αρκετά γρήγορη ρομ.στις ρυθμίσεις είναι υπό το dirty tweaks/misc tweaks και βάζεις οποία εφαρμογή θέλεις.Μόλις ακουμπήσεις το δάχτυλο σου δεξιά στην οθόνη σου βγάζει τις εφαρμογές που έχεις επιλέξει.Από όπου και εάν βρίσκεσαι ανοίγεις οποία εφαρμογή θέλεις χωρίς να χρειάζεται να βγεις από το πρόγραμμα που ήδη βρίσκεσαι.Προσωπικά δίνω+.....αμέτρητα.Ακούω τι θα κάνεις και πως θα εξελιχθεί.Σου εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Όχι δεν έβαλα τίποτα ακόμα έξτρα.Όντως για μένα φοβερή και αρκετά γρήγορη ρομ.στις ρυθμίσεις είναι υπό το dirty tweaks/misc tweaks και βάζεις οποία εφαρμογή θέλεις.Μόλις ακουμπήσεις το δάχτυλο σου δεξιά στην οθόνη σου βγάζει τις εφαρμογές που έχεις επιλέξει.Από όπου και εάν βρίσκεσαι ανοίγεις οποία εφαρμογή θέλεις χωρίς να χρειάζεται να βγεις από το πρόγραμμα που ήδη βρίσκεσαι.Προσωπικά δίνω+.....αμέτρητα.Ακούω τι θα κάνεις και πως θα εξελιχθεί.Σου εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία! Η αλήθεια είναι οτι μου άρεσε και μένα γιατί είχε τις Παναγίας τα ματια. Αλλά με κολησε αυτό το θεματακι που ανεφερα.. Την ετρεξες καθόλου να δεις ποσο πιάνει;Ενδεικτικά το ρωταω..Πάντως μονο και μονο που βλέπω οτι μς παροτρυνεις θα την παλεψω και μακάρι να μου κάτσει... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 27903 μου έβγαλε το antutu! Υπερ ευχαριστημένος. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Η αλήθεια είναι οτι μου άρεσε και μένα γιατί είχε τις Παναγίας τα ματια. Αλλά με κολησε αυτό το θεματακι που ανεφερα.. Την ετρεξες καθόλου να δεις ποσο πιάνει;Ενδεικτικά το ρωταω..Πάντως μονο και μονο που βλέπω οτι μς παροτρυνεις θα την παλεψω και μακάρι να μου κάτσει... Η dirty unicorns είναι απο τις πιο γνωστές και αξιόλογες rom,ιδίως στο nexus 4,εκτός απο πολλά customaziations έχει startup tweaks όπως την LS, και ενα απο τα καλα που έχει είναι οτι δεν έχει nightlys βγάζει stable builds κατευθείαν :) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά, τι το συζητάτε; η Slim (και τα παράγωγά της) πλέον παίζει μπάλα μόνη της. Η CyanogenMod που αναφέρθηκε πιο πάνω ήταν καλή πριν 2-3 χρόνια. Απλά είναι η πιο γνωστή λόγω διαφήμισης κι επειδή ήταν η πρώτη custom ROM για πολλές συσκευές. Εγώ θυμάμαι πριν 2.5 χρόνια που είχα Nexus S είχαμε όλοι cm, με το που βγήκε η AOKP (τότε ήταν απ' τις καλύτερες) πήγαμε σ' αυτήν κατευθείαν, μετά με το που βγήκε η Slim πήγαμε όλοι εκεί και την CM από τότε δεν την ξαναείδαμε. EDIT: Η PA καλή κι αυτή μιας και είναι αρκετά πρωτότυπη αλλά όλα αυτά τα φρουφρού που βάζει εμένα με αφήνουν εντελώς αδιάφορο. Θέλω η ROM να είναι πιο.... slim! η πα ηταν λατρεμενη στην 4.2.2 απλα φανταστικη,με το ταμπλέτ mode Να σπερνει...αλλα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Βλέπω μια προπαγάνδα υπέρ τις slimkat να γίνεται.....για Χάλαρωστε λιγο......:p ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οποίος θέλει slimkat με lockscreen notifications, και ακόμα ποιο γρήγορη απο την κανονική, καθώς είναι gcc 4.10 υπάρχει και το minux build οπού σε συνδιασμό με uber,codeblue,η elementalX απλα τα σπάει!!!:) Ποιος σου τα έμαθε αυτά δεν μας ειπες.:p:lol: Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Η dirty unicorns είναι απο τις πιο γνωστές και αξιόλογες rom,ιδίως στο nexus 4,εκτός απο πολλά customaziations έχει startup tweaks όπως την LS, και ενα απο τα καλα που έχει είναι οτι δεν έχει nightlys βγάζει stable builds κατευθείαν :) Αν και δεν τα έχω ακόμα ανακαλύψει όλα ,πράγματι έχει πάρα πολλά,είναι φοβερή μου αρέσει πάρα πολύ.Και δουλεύει σε όλα προς το παρών τέλεια. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Όταν η PA έβγαζε ρομ, οι σημερινοί έπαιζαν με το 6310. Εντάξει πλάκα κάνουμε, αλλά οι δημιουργοί της PA έχουν εισάγει λειτουργίες που όλοι θέλουν να περάσουν στις ρομ τους. Πάντως πιο αργή δεν είναι. Τι θα πει αργή. Δεν φορτώνει γρήγορα τις εφαρμογές, δεν αλλάζουν γρήγορα ο σελίδες; Για την ιστορία ειδικά την slimkat την κράτησα από το πρώτο boot μέχρι το στήσιμο του λογαριασμού μου. Έφυγε αμέσως. Αντικειμενικά slimkat & pa είναι "πρωτότυπες" ROM, δηλαδή έχουν δημιουργήσει δικά τους features,δύσκολα αντιγράφουν και αποτελούν βαση για αλλες rom. Αντικειμενικά επίσης σε ταχύτητα η pa είναι έτη φωτός πίσω απο την slimkat. Ειδικα σε multitasking η slimkat δεν παίζεται, όπως και η ls του Kener. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ετσι που με ψησατε να αφησω κι εγω την Purity. Αυτην τρεχω απο τοτε που ξεκλειδωσα. Εβαλα για μιση μερα SlimKat μονο σε καποια φαση, αλλα το σκεφτομαι να την ξαναδοκιμασω. Πρεπει οντως να ειναι αισθητα γρηγορη και με διαφορα απο στοκ/Purity, ειδικα σε art. Και με τον δικο της kernel. Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ποιος σου τα έμαθε αυτά δεν μας ειπες.:p:lol: Κάποιος που των έβαλα στων δρόμο τις slim....αν και στην αρχή είχε επιφυλάξεις....:p Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Κάποιος που των έβαλα στων δρόμο τις slim....αν και στην αρχή είχε επιφυλάξεις....:p Αυτό θα πει ανταλλαγή γνώσεων.:D ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ετσι που με ψησατε να αφησω κι εγω την Purity. Αυτην τρεχω απο τοτε που ξεκλειδωσα. Εβαλα για μιση μερα SlimKat μονο σε καποια φαση, αλλα το σκεφτομαι να την ξαναδοκιμασω. Πρεπει οντως να ειναι αισθητα γρηγορη και με διαφορα απο στοκ/Purity, ειδικα σε art. Και με τον δικο της kernel. Σωστα; Έχει πολύ μεγάλη διάφορα. Αλλά αν σου αρέσει η purity δοκίμασε τα builds του Kener. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Λέγοντας φρουφρού της PA, εννοούσα τα halo, hover, peek κλπ. Μπράβο στην PA για την πρωτοτυπία αλλά προσωπικά δε με βόλεψαν. Είναι περισσότερο εφετζίδικα. Θυμάμαι όταν είχε βγει το halo που είχαν τρελαθεί όλοι και έβαζαν για ένα διάστημα μόνο PA και PACman (τότε με 4.4.2 όπως είπε κι ο blade) κι εγώ καθόμουν με τη Slim υπερευχαριστημένος η οποία ήταν απ' τις λίγες ROM που δεν είχε ενσωματώσει το halo. Και η Slim έχει καταφέρει κάτι που δεν αναφέρεται συχνά: έχει όλα τα features, tweaks, customization και παρόλα αυτά παραμένει... slim. . Πρώτο βιντεάκι για όποιον δεν το είδε. Φαίνεται πιο minimal το look. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 παιδια το εχω ερωτευτει,μακαρι να μπορουμε απο αυριο να φλασαρουμε.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Έχει πολύ μεγάλη διάφορα. Αλλά αν σου αρέσει η purity δοκίμασε τα builds του Kener. Ποια εννοεις, δεν σ επιασα. :rolleyes: Σε SlimKat οι weekly εκδοσεις ειναι οκ; Την τελευταια 4.4.4. weekly σκεφτομαι. Επισης να ρωτησω, οταν ειχα βαλει SlimKat δε μου αρεσε που ειχε Nova Launcher οπως και αλλη εφαρμογη Καμερας και Συλλογης αν θυμαμαι καλα ενω ειχα περασει gapps. Ξεφευγε δηλαδη απο το στοκ look που μου αρεσει εμενα. Ειχα κανει κατι λαθος μηπως; Edited June 26, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts