Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα καμία.:lol:

Δοκιμάζω τον slim kernel.

Βάλε για αρχή τις Oriented Ondemand Settings αλλά δοκίμασε μία αλλαγή που μου άρεσε σε σχέση με απόδοση-μπαταρία.

up_threshold = 90

up_threshold_any_cpu_load = 80

up_threshold_multi_core = 60

Πάντως ο νέος Slim Kernel είναι φοβερός.

Bricked based με Slim Governor, ο οποίος είναι παραλλαγή του ElementalX που είναι και ο αγαπημένος μου.:D

Βάζεις και fast hotplug, slow unplug & deadline για i/o scheduler και έχει φοβερή απόδοση.

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, κανονικά.

Και φλασάρεις και τα τότε gapps από πάνω και είσαι up2date.;)

Επειδή αν δεν έχεις ξαναδοκιμάσει Slim θα σε προβληματίσει ίσως στην αρχή το χαμηλό dpi, άφησε το έτσι για δύο μέρες και μετά δεν θα το αλλάζεις με τίποτα.

Θα βάζεις rom με stock dpi και το πρώτο πράγμα που θα κάνεις θα είναι να πηγαίνεις στο build.prop να το κάνεις ίδιο με της Slim.

Αν πάλι το βρίσκεις υπερβολικό το 370, πήγαινε το 420 που είναι μία μέση λύση.

το stock DPI ποιό είναι;

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κατεβασα την τελευταια slimkat weekly 5133 αλλα δεν μπορω να βρω τα τελευταια gapps...ειναι αυτα εδω http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1150-addons4-4 τα AIO η τα minimal?

Εδώ είσαι.;)

Αν πας στις ρυθμίσεις για να πας σε κάποιο υπομενού εμένα μου ανοίγει με δυο πατήματα.Δεν ξερω μπορει να μην εκατσε καλα αλλα την έβαλα 2 φορες και πάλι το ίδιο έκανε..

Απο οτι ειδα ,εμενα δεν μου το κανει αλλα δινει δικαιωματα super user και την ωρα που εσυ περιμενεις η μαλλον δεν περιμενεις γιατι πιστευεις οτι θα ανοιξει αμεσως πατας και δευτερη φορα το ιδιο κουμπι.

Στις ρυθμισεις και υπο το super user πας παλι στις ρυμισεις του super user και στην επιλογη 'προεπιλεγμενη προσβαση' δινεις χορηγησε.

Μου αρεσει πολυ η ρομ παντως προσωπικα,θελει ψαξιμο εννοειται.

Να σου πω οτι,πριν την φλασαρω αδειασα την τον εξωτερικο σκληρο και κρατησα εκ των προτερων αυτα που ηθελα στον υπολγιστη μου.

Εκανα καθαρη εγκατασταση με wipe system/dalvik.cache πριν την περασω,και αυτο λογ των οδηγιων που ειχαν στο site τα παιδια.

Μολις βλεπω οτι εχουν μια μαγκια στην φορτιση της μπαταριας,αναβοσβηνει αργα το led και ετσι σε κλειστη οθονη βλεπεις εαν φορτιζει το κινητο και με προσαρμοσημο χρωμα παρακαλω.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

το stock DPI ποιό είναι;

Το stock dpi είναι 480.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε ευχαριστω πολυ φιλε,οχι δεν ειμαι τοσο 'μπασμενος' για να πειραξω κατι χωρις να γνωριζω,και γι'αυτο και ρωταω.

Οσο αναφορα τις ρομ,ειχα σκασει με το κινεζικο και γι'αυτο βαζω αρκετες ρομ ,δοκιμαζω και αποκτω και λιγη εμπειρια με το τι υπαρχει στην διαθεση μου με αυτην την συσκευη.Βλεπω συμπεριφορες,δυνατοτητες κλπ,τα οποια δεν τα ηξερα και για να τα δω στην πραξη ασχολουμαι λιγο με το αθλημα:lol:

Τωρα εαν δεν ξερεις που λενε (οπως εγω) εαν δεν ρωτησεις δεν θα μαθεις,παντα καλο να ρωτας για να μαθαινεις γιατι παντα η επικοινωνια και η ερωτηση μας εξελισει πιστευω.Απλα πειραματιζομαι και στο τελος αφου εχω δει τι μου αρεσει και τι οχι θα αποφασισω τελικα ποια θα επιλεξω αλλα και το γιατι την επιλεξω αλλα πρωτιστως πρεπει να εχω δει/δοκιμασει.Ειναι και γουστα εδω που τα λεμε αλλος προτιμαει μπαταρια,αλλος επιδοσεις,αλλος εμαφανιση,αλλος παραμετροποιηση η και ολα μαζι οσο το δυνατον με βαρυτητα....κλπ.

Σε ευχαριστω παντως για τον χρονο σου και την βοηθεια σου.

Καλά κάνεις και ρωτάς. Αλλωστε γι'αυτό συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το forum.

Στο θέμα των rom, επειδή ακριβώς είναι διαφορετικά τα γούστα του κάθε χρήστη, σε ρώτησα πως την θέλεις.

Εδώ είσαι.;)

Πειράζει εγώ που έιχα φλασάρει τα 4.4.3 AIO ;;

Αν φλασαρω τη ρομ και στο καπακι τα 4.4.4 gapps χωρις wipe θα υπαρχει προβλημα;;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Το stock dpi είναι 480.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά κάνεις και ρωτάς. Αλλωστε γι'αυτό συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το forum.

Στο θέμα των rom, επειδή ακριβώς είναι διαφορετικά τα γούστα του κάθε χρήστη, σε ρώτησα πως την θέλεις.

λειτουργικη και προσαρμοσημη,ευχαριστω,στειλε εσυ και θα τις ψαξω εγω:lol:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Πειράζει εγώ που έιχα φλασάρει τα 4.4.3 AIO ;;

Αν φλασαρω τη ρομ και στο καπακι τα 4.4.4 gapps χωρις wipe θα υπαρχει προβλημα;;

Δεν πειράζει.

Κάνε dirty flash μόνο τα gapps και είσαι ΟΚ. Δεν χρειάζεται και την rom εκτός και αν έχεις πιο παλιά weekly.

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λειτουργικη και προσαρμοσημη,ευχαριστω,στειλε εσυ και θα τις ψαξω εγω:lol:

Όλες λειτουργικές και προσαρμόσιμες είναι.

Την θές πολύ γρήγορη, normal, vanilla, full custom?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελεια παω να φλασαρω ! :D:happy:

Slim rules.:dance:

Και όποιος θέλει την καλύτερη slim-based rom πάει σε LiquidSmooth built by Kener.:up:

το DPI πως το αλλαζουμε στην slim??? Οντως ειναι πολυ μικρο!!

Άστο δύο μέρες και μετά πες μου πως σου φαίνεται το stock dpi.;)

Πολλές απορίες σχετικά με την Slim θα σου λυθούν εδώ.

Edited by gtctsiamp

Άστο δύο μέρες και μετά πες μου πως σου φαίνεται το stock dpi.;)

Πολλές απορίες σχετικά με την Slim θα σου λυθούν εδώ.

ωραια οντως παει μπαλα η Slim..Το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι το interface του multitask...Δεν εχει επιλογη να φαινεται σαν το stock ε?

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

ωραια οντως παει μπαλα η Slim..Το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι το interface του multitask...Δεν εχει επιλογη να φαινεται σαν το stock ε?

Όχι δεν έχει. Αλλά αν κάνεις όντως multitasking τότε το slim recents είναι top.

Έχει μόνο στο accesibility options μερικές επιλογές ρύθμισης.

Επίσης γύρνα σε art runtime να δεις τι διαφορά έχει σε ταχύτητα.

Μόνο στην Slim έχω παρατηρήσει τόση διαφορά.

Edited by gtctsiamp

Συμφωνώ και εγώ για τη Slim.. Τέλεια σε όλα της !!! Και σε οτι αφορά το dpi.. Και γω στην αρχή έλεγα οτι είναι λίγο ζόρι, αλλα πλεον δεν το αλλάζω :)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Συμφωνώ και εγώ για τη Slim.. Τέλεια σε όλα της !!! Και σε οτι αφορά το dpi.. Και γω στην αρχή έλεγα οτι είναι λίγο ζόρι, αλλα πλεον δεν το αλλάζω :)

Έτσι είναι. Ζόρι ειναι το stock dpi όπου αν είσαι σε εφαρμογή με list menu ή στα settings είναι εντελώς δύσχρηστο.

Αποκτάς την ευχρηστία ενός tablet σε smartphone.

Έτσι είναι. Ζόρι ειναι το stock dpi όπου αν είσαι σε εφαρμογή με list menu ή στα settings είναι εντελώς δύσχρηστο.

Αποκτάς την ευχρηστία ενός tablet σε smartphone.

Να σε ρωτησω αν θελω να επαναφερω, αφου την επεξεργαστω λιγο, το backup που εκανα με TWRP πως το κανω?

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Να σε ρωτησω αν θελω να επαναφερω, αφου την επεξεργαστω λιγο, το backup που εκανα με TWRP πως το κανω?

Πας recovery και κάνεις restore.

Διαπιστώνεις πόσο χάλια είναι η stock, και ξαναφλασάρεις Slim.:p

Πας recovery και κάνεις restore.

Διαπιστώνεις πόσο χάλια είναι η stock, και ξαναφλασάρεις Slim.:p

Ναι εκει παω αλλα ειναι αδειο...Δεν θελω να την επαναφερω τωρα αλλα το τσεκαρω να ξερω τι γινεται...Δεν βλεπει κατι στο restore

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Ναι εκει παω αλλα ειναι αδειο...Δεν θελω να την επαναφερω τωρα αλλα το τσεκαρω να ξερω τι γινεται...Δεν βλεπει κατι στο restore

Είσαι μέσα στο recovery, πατας restore και δεν σου εμφανίζει τα backups?

Στην sdcard έβαλες το backup ή σε usb flash drive?

Βλέπω μια προπαγάνδα υπέρ τις slimkat να γίνεται.....για Χάλαρωστε λιγο......:p

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οποίος θέλει slimkat με lockscreen notifications, και ακόμα ποιο γρήγορη απο την κανονική, καθώς είναι gcc 4.10 υπάρχει και το minux build οπού σε συνδιασμό με uber,codeblue,η elementalX απλα τα σπάει!!!:)

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Βλέπω μια προπαγάνδα υπέρ τις slimkat να γίνεται.....για Χάλαρωστε λιγο......:p

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οποίος θέλει slimkat με lockscreen notifications, και ακόμα ποιο γρήγορη απο την κανονική, καθώς είναι gcc 4.10 υπάρχει και το minux build οπού σε συνδιασμό με uber,codeblue,η elementalX απλα τα σπάει!!!:)

Ενα λινκ σου είναι ευκολο;

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Ενα λινκ σου είναι ευκολο;
http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358549706 έτοιμος!!!

Nexus 5 red 16GB

Η PA είναι πλέον στην σταθερή έκδοση 4.4 και android 4.4.4. Η ρομ που δείχνει τον δρόμο. Όποια και αν δοκίμασα (purity, slimkat,carbon,c rom) την έβγαλα σε λίγα λεπτά.

PA και ξερό ψωμί.

[ATTACH]46573[/ATTACH]

Για να πω την αλήθεια την c rom την κράτησα λίγο παραπάνω για να σπάσω πλάκα. Hover και peek και ac display, όλα μαζί! Ο άνθρωπος δεν άφησε τίποτα έξω lol

Edited by cb600f

Η PA είναι πλέον στην σταθερή έκδοση 4.4 και android 4.4.4. Η ρομ που δείχνει τον δρόμο. Όποια και αν δοκίμασα (purity, slimkat,carbon,c rom) την έβγαλα σε λίγα λεπτά.

PA και ξερό ψωμί.

[ATTACH]46573[/ATTACH]

Για να πω την αλήθεια την c rom την κράτησα λίγο παραπάνω για να σπάσω πλάκα. Hover και peek και ac display, όλα μαζί! Ο άνθρωπος δεν άφησε τίποτα έξω lol

Κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει μέτρο συγκρίσεις με την slimkat.....ίσως με τις αλλες,αλλά η slim είναι πιο γρηγορη ,πιο σταθερή,γενικά καλύτερη σε όλα....

Nexus 5 red 16GB

Όταν η PA έβγαζε ρομ, οι σημερινοί έπαιζαν με το 6310.

Εντάξει πλάκα κάνουμε, αλλά οι δημιουργοί της PA έχουν εισάγει λειτουργίες που όλοι θέλουν να περάσουν στις ρομ τους. Πάντως πιο αργή δεν είναι. Τι θα πει αργή. Δεν φορτώνει γρήγορα τις εφαρμογές, δεν αλλάζουν γρήγορα ο σελίδες;

Για την ιστορία ειδικά την slimkat την κράτησα από το πρώτο boot μέχρι το στήσιμο του λογαριασμού μου. Έφυγε αμέσως.

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)