Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Uber και εγώ !!Που Μπορού!ε μα δουμε ποιοι κερνελς είναι συμαβατικοι ??

Λογικά σε κάθε thread θα αναφέρει... Πάντως για Uber Sabermod 4.10 francosound , χρησιμοποιησε trickster mod ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:D:D:confused::D:D:D

Λογικά σε κάθε thread θα αναφέρει... Πάντως για Uber Sabermod 4.10 francosound , χρησιμοποιησε trickster mod ;)

Ναι αλλά δεν έχω βρει κάτι !!!Και λέω να την αγοράσω αλλά πχ αν αλλάξω κερνελ μην την πάρω τζάμπα !!Τώρα franco sound έχω ....

Ναι αλλά δεν έχω βρει κάτι !!!Και λέω να την αγοράσω αλλά πχ αν αλλάξω κερνελ μην την πάρω τζάμπα !!Τώρα franco sound έχω ....

Δεν πρέπει να έχει διαφορά :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Slimkat. Απλά η καλύτερη που έχω δοκιμάσει.. Τέλεια σε μπαταρία /παραμετροποιηση/smooth. Με στοκ κερνελ :)

Που να δεις τον νέο kernel που θα εχει η stable.:cool:

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και θα μπορώ να κάνω backup από το TWRP κατευθείαν στην κάρτα;

Κάποιο δοκιμασμένο καλώδιο για OTG; (έχω ένα από το Ν8 αλλά μου φαίνεται δεν μπαίνει σε άλλη συσκευή)

Ακόμη μια ερώτηση:

Τι πρέπει να κάνω backup από τις επιλογές: boot, data, system και κάτι άλλο ή φτάνουν αυτά;

Δεν έχει σχέση το πρόγραμμα που έχει για usb-otg στην rom σου με το usb-otg support του TWRP.

Φυσικά και θα μπορείς να κάνεις backup σε ότι έχεις συνδέσει στο usb.

Έχω δοκιμάσει διάφορα καλώδια και όλα δουλεύουν άψογα σε Ν5 & Ν7.

Οι επιλογές που γράφεις για backup είναι αρκετές. Μπορείς όμως να κάνεις και μία φορά το EFS αν και τα N5 δεν έχουν πρόβλημα με αυτό. Πολύ σπάνια.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά trickster η fcontrol η κάποιο άλλο για settings για κερνελ??

Ο Kener αναφέρει στο OP πως προτείνει το trickstermod το οποίο βρίσκω και εγώ ως το πληρέστερο.

Αλλά και το Kcontrol είναι συμβατό μιας και το έχει φτιάξει ο dev του bricked kernel του οποίου το mpdecision & thermal control χρησιμοποιεί ο Kener στον UBER και δεν εχει και το γνωστό bug του trickstermod με boost & min_freq.

Πάντως να θυμάσαι πως με trickstermod θα βάζει francosound και με kcontrol θα βάζεις fauxsound.

Επίσης το trickstermod μπορεί μερικές φορες να μην σου κάνει set on boot, ενω με kcontrol δεν μου έχει τύχει ποτέ.

Edited by gtctsiamp

Σ'ευχαριστώ :D

Είναι χωρίς το /userdata αυτό;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και νέα Dalvik & Bionic optimizations, από το κορεάτικο LG G3.

Καλού κακού πάρτε ένα nandroid backup.

revert to stock zip εδώ

To dalvik δεν κάνει για stock, rastakat & Carbon.

To bionic παντως φαίνεται να ειναι καλύτερο από το Ζ2.

Που να δεις τον νέο kernel που θα εχει η stable.:cool:

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχει σχέση το πρόγραμμα που έχει για usb-otg στην rom σου με το usb-otg support του TWRP.

Φυσικά και θα μπορείς να κάνεις backup σε ότι έχεις συνδέσει στο usb.

Έχω δοκιμάσει διάφορα καλώδια και όλα δουλεύουν άψογα σε Ν5 & Ν7.

Οι επιλογές που γράφεις για backup είναι αρκετές. Μπορείς όμως να κάνεις και μία φορά το EFS αν και τα N5 δεν έχουν πρόβλημα με αυτό. Πολύ σπάνια.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο Kener αναφέρει στο OP πως προτείνει το trickstermod το οποίο βρίσκω και εγώ ως το πληρέστερο.

Αλλά και το Kcontrol είναι συμβατό μιας και το έχει φτιάξει ο dev του bricked kernel του οποίου το mpdecision & thermal control χρησιμοποιεί ο Kener στον UBER και δεν εχει και το γνωστό bug του trickstermod με boost & min_freq.

Πάντως να θυμάσαι πως με trickstermod θα βάζει francosound και με kcontrol θα βάζεις fauxsound.

Επίσης το trickstermod μπορεί μερικές φορες να μην σου κάνει set on boot, ενω με kcontrol δεν μου έχει τύχει ποτέ.

Ευχαριστώ πολύ !!Αγόρασαν το trickster ελπίζω να φτιαξει !ε επόμενο update αυτό το πρόβλημα

Ευχαριστώ πολύ !!Αγόρασαν το trickster ελπίζω να φτιαξει !ε επόμενο update αυτό το πρόβλημα

Λίγο χλωμό το βλέπω. Το έχει πολύ καιρό και δεν έχουν κάνει κάτι.

Βασικά αν δεν σε ενδιαφέρει το να πειράξεις το readahead size το KControl είναι ιδανικότερο, μιας και θεωρητικά χειρίζεται καλύτερα το mpdecision & thermal ενώ είναι και πανεύκολο το πείραγμα των hotplug-unplug των πυρήνων.

Λίγο χλωμό το βλέπω. Το έχει πολύ καιρό και δεν έχουν κάνει κάτι.

Βασικά αν δεν σε ενδιαφέρει το να πειράξεις το readahead size το KControl είναι ιδανικότερο, μιας και θεωρητικά χειρίζεται καλύτερα το mpdecision & thermal ενώ είναι και πανεύκολο το πείραγμα των hotplug-unplug των πυρήνων.

Αγόρασαν τώρα Κcontrol και επειδή στο nexus 7 έχω elementalX είναι 65 % compability!!Δλδ εσύ λες καλυτερα απο Kcontrol απο rrickster mode ;;

Αγόρασαν τώρα Κcontrol και επειδή στο nexus 7 έχω elementalX είναι 65 % compability!!Δλδ εσύ λες καλυτερα απο Kcontrol απο rrickster mode ;;

Με τον ElementalX έχει 65% compatibility επειδή ο ElementalX χρησιμοποιεί stock mpdecision & thermal.

Αν βαλεις bricked θα εχει 91% compatibility.

Λύσε μου και μία απορία, όταν κάνεις monitoring στο Ν7 με αυτά τα apps, οι ενδείξεις στο KControl ειναι πιο νευρικές? Επίσης σου δείχνει μεγαλύτερη θερμοκρασία από το trickstermod?

Για τελική επιλογή θα σου πω αύριο καθώς και εγώ τώρα δοκιμάζω και τα δύο.

Με τον ElementalX έχει 65% compatibility επειδή ο ElementalX χρησιμοποιεί stock mpdecision & thermal.

Αν βαλεις bricked θα εχει 91% compatibility.

Λύσε μου και μία απορία, όταν κάνεις monitoring στο Ν7 με αυτά τα apps, οι ενδείξεις στο KControl ειναι πιο νευρικές? Επίσης σου δείχνει μεγαλύτερη θερμοκρασία από το trickstermod?

Για τελική επιλογή θα σου πω αύριο καθώς και εγώ τώρα δοκιμάζω και τα δύο.

Nαι για καποιο λογο!!!Λιγο μεγαλυτερη 4-5 βαθμους αλαλ δεν ξερω αν αντιπροσοπευει την πραγματικη θερμοκρασια

Nαι για καποιο λογο!!!Λιγο μεγαλυτερη 4-5 βαθμους αλαλ δεν ξερω αν αντιπροσοπευει την πραγματικη θερμοκρασια

Είναι και πιο νευρική η cpu στο ανέβασμα των συχνοτητων?

Ναι, η θερμοκρασία δεν ξέρω αν είναι η πραγματική.

Είναι και πιο νευρική η cpu στο ανέβασμα των συχνοτητων?

Ναι, η θερμοκρασία δεν ξέρω αν είναι η πραγματική.

Aυτο δεν το προσεξα να σου πω την αληθεια

Aυτο δεν το προσεξα να σου πω την αληθεια

Δες το και πες μου αν μπορείς.

Βασικά κάνει πιο realtime monitoring, ίσως γι'αυτό.

Δες το και πες μου αν μπορείς.

Βασικά κάνει πιο realtime monitoring, ίσως γι'αυτό.

θα το κοιταξω και θα σου πω

Μετά την 4.4.3 έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα παίδες... Κάποιες φορές κολλάει το Led μετά από ειδοποίηση κ δεν σταματάει μέχρι να κάνω ρεσταρτ

Smartphone: Google Nexus 5 16GB black

Stock rom,Stock kernel

Xposed modules:gravity,greenify

Nova Launcher Prime

dalvik and bionic libraries from z2

Μετά την 4.4.3 έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα παίδες... Κάποιες φορές κολλάει το Led μετά από ειδοποίηση κ δεν σταματάει μέχρι να κάνω ρεσταρτ

Μιας και έχεις xposed μπορει να φταίει και αυτό.

Εγώ πάντως θα ξεκινούσα βγάζοντας τα Z2 patches. To dalvik βασικά.

Ψάξε για revert zip του mod που κατέβασες, αλλιώς για το .apk του (stock) dialer.

Ξανα εστησα το apk google dialer v1.1 και επανηλθε...

Υπαρχει κανενα module για το Xposed για να κανω dialer,contacts και play store σε Dark skin οπως εχουν καποιες custom rom?? Η αν οχι απο xposed με καποιον αλλο τροπο???

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Ξανα εστησα το apk google dialer v1.1 και επανηλθε...

Υπαρχει κανενα module για το Xposed για να κανω dialer,contacts και play store σε Dark skin οπως εχουν καποιες custom rom?? Η αν οχι απο xposed με καποιον αλλο τροπο???

Και γιατί δεν βάζεις μία από όλες αυτές τις custom roms?

Και γιατί δεν βάζεις μία από όλες αυτές τις custom roms?

Γιατι το εχω στησει ακριβως οπως θελω το κιν με την Stock Rom και με xposed-gravity και δεν θελω να ασχοληθω παλι απο την αρχη με το στησιμο...Να φανταστω οτι δεν υπαρχει τροπος για να με ρωτας ε?

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Γιατι το εχω στησει ακριβως οπως θελω το κιν με την Stock Rom και με xposed-gravity και δεν θελω να ασχοληθω παλι απο την αρχη με το στησιμο...Να φανταστω οτι δεν υπαρχει τροπος για να με ρωτας ε?

Υπάρχει αλλά υπάρχει και κίνδυνος να γίνουν όλα μαντάρα μέσα στο κινητό.

Δεν θα το δοκίμαζα.

Πάντα μιλάω μόνο για dialer.

Τώρα αν θες ορισμένες εφαρμογές και όχι όλες πάλι γίνεται σε custom rom με ελαφρύ modding.

Υπάρχει αλλά υπάρχει και κίνδυνος να γίνουν όλα μαντάρα μέσα στο κινητό.

Δεν θα το δοκίμαζα.

Πάντα μιλάω μόνο για dialer.

Τώρα αν θες ορισμένες εφαρμογές και όχι όλες πάλι γίνεται σε custom rom με ελαφρύ modding.

Εγω δοκιμασα να πειραξω μονο το dialer και στην τελικη δεν ανοιγε καν...Με καποια gapps δεν θα γινει η δουλεια?!

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Εγω δοκιμασα να πειραξω μονο το dialer και στην τελικη δεν ανοιγε καν...Με καποια gapps δεν θα γινει η δουλεια?!

Και να εβαζες gapps σε stock... θα επρεπε η rom να υποστηρίζει TRDS.

Η προταση μου είναι η εξής:

Βάλε μία custom rom που υποστηρίζει TRDS και καλύπτει τις ανάγκες σου με pa ή banks apps.

Στην συνέχεια πάρε από τα slim gapps όποια apps θέλεις να είναι themed και βάλτα στο αντίστοιχο folder αντικαθιστώντας τα προηγούμενα.

Και είσαι έτοιμος.

Αν πάλι θες περισσότερα apps να είναι themed τότε βάλε πρώτα slim gapps και μετά αντικαθιστάς ότι δεν θες να είναι themed με αντίστοιχο των pa gapps.

Φυσικά, όποια εφαρμογή αναβαθμίζεις από το playstore δεν θα είναι πλεον themed, θα πρέπει να την ξαναβάζεις από τα νέα slim gapps.

Όπως καταλαβαίνεις θα ήταν όλα πιο εύκολα αν έβαζες μόνο slim gapps και φλάσαρες κάθε φορά το νέο πακέτο από πάνω.

Edited by gtctsiamp

Και να εβαζες gapps σε stock... θα επρεπε η rom να υποστηρίζει TRDS.

Η προταση μου είναι η εξής:

Βάλε μία custom rom που υποστηρίζει TRDS και καλύπτει τις ανάγκες σου με pa ή banks apps.

Στην συνέχεια πάρε από τα slim gapps όποια apps θέλεις να είναι themed και βάλτα στο αντίστοιχο folder αντικαθιστώντας τα προηγούμενα.

Και είσαι έτοιμος.

Αν πάλι θες περισσότερα apps να είναι themed τότε βάλε πρώτα slim gapps και μετά αντικαθιστάς ότι δεν θες να είναι themed με αντίστοιχο των pa gapps.

Φυσικά, όποια εφαρμογή αναβαθμίζεις από το playstore δεν θα είναι πλεον themed, θα πρέπει να την ξαναβάζεις από τα νέα slim gapps.

Όπως καταλαβαίνεις θα ήταν όλα πιο εύκολα αν έβαζες μόνο slim gapps και φλάσαρες κάθε φορά το νέο πακέτο από πάνω.

Καταλαβα...Θα το χαρω ακομα λιγο ετσι κ θα περaσω την slimkat καποια στιγμη :) Thx

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)