gtctsiamp Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα στην παρέα , είμαι με stock 4.4.3 και franco kernel και έλεγα να δοκιμασω τον elementalx. Στο op γράφει if you re on another custom kernel reflash your rom without wiping data . Είναι ο μόνος τροπος για να τον περάσω ? Αν τον περάσω απο πανω παιζει να μην κάτσει καλά ? Ξέχασα να πάρω και backup τον stock kernel μπορω να τον βρω κάπου και να περασω μονο αυτον ? Ένας custom kernel περνάει διάφορα αρχεία μέσα και σε διαφορετικές τοποθεσίες, έτσι το να περάσεις τον stock kernel δεν είναι ποτε αρκετό. Η καλύτερη λύση είναι να κανεις dirty flash την ROM. Αν περάσεις εναν custom kernel πανω σε εναν άλλον το πιο πιθανό είναι να φας bootloop, αλλά και να μην φας είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα δουλεύει σωστα ο νεος kernel. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Όντως αυτό. Βασικά αν περάσεις πρώτα τον kernel που ήρθε με την rom (αν δεν είναι ήδη μέσα αυτός) και μετά τον άλλον kernel που θες, εκεί κατά πάσα πιθανότητα αποφεύγεις τα bootloops, αλλά μάλλον κάτι θα έχει μείνει απο πριν. Αυτό συμβαίνει διότι πολλοί kernels πειράζουν και κατι τις στο system, άρα πρέπει να φλασαριστεί και το system.img ξανά για να διαγρφούν οι παρεμβάσεις του kernel. Τα data σου παραμένουν, άρα μένουν οι όποιες αλλαγές που έκανες στο σύστημα να ξανακάνεις (xposed ξανά και όλα τα modules, system apps αν είχες διαγράψει θέλουν ξανά κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Όσοι χρησιμοποιείτε full extra custom roms ετοιμαστείτε για την έλευση του Hover στις σημερινές nightlies.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Βγήκε νέα έκδοση του Cole blue 171exp. Την πέρασα μόλις! Edited June 12, 2014 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Δεν μου άρεσε το hover και δεν βρίσκω τι καλό έχει. Όταν είχα PA το είχα απενεργοποιήσει. Τελικά η PA είναι 4.4.3; Το thread αν και κλειστό στο xda γράφει 4.4.2. Edit:βρήκα την PA στο Google + Edited June 12, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Φλασαρα ξανά την purity και νομίζω το κινητό συμπεριφερεται καλύτερα με purity και τον stock kernel της purity!!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Φλασαρα ξανά την purity και νομίζω το κινητό συμπεριφερεται καλύτερα με purity και τον stock kernel της purity!!! Σε σχέση με τον code blue? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Σε σχέση με τον code blue? Ναι .. Δε ξέρω , δεν μου ηταν smooth στο scrolling.. Ξανα φλασαρα την stock 4.4.3 . Ποιά patches του M8 ταιριάζουν εδώ παιδιά; Έχετε κανένα λινκ;; Λέω να δοκιμάσω stock+patches και ίσως σε συνδυασμό με κάποιο Kernel! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Ναι .. Δε ξέρω , δεν μου ηταν smooth στο scrolling.. Ξανα φλασαρα την stock 4.4.3 . Ποιά patches του M8 ταιριάζουν εδώ παιδιά; Έχετε κανένα λινκ;; Λέω να δοκιμάσω stock+patches και ίσως σε συνδυασμό με κάποιο Kernel! Λογικά κάτι είχες κάνει λάθος με τον code_blue. Είναι πολύ πιο υψηλού επιπέδου από τον stock purity σε όλους τους τομείς αλλά anyway. Κανένα patch λογικά δεν κάνει. Σίγουρα τα z2 και m8 όχι εκτός και αν έκανε revent o Dario το "speed up boot on multicore devices" commit. Νομίζω και τα oneplus one επίσης όχι. Δοκίμασε ίσως τα cm11 & cm11final. Σε μερικές rom δουλεύουν μετά την 4.4.3, σε μερικές όχι. Γίνονται ακόμα πειραματισμοί.:) Προσωπικά στην Purity μετά το 4.4.3 δεν έτυχε να δοκιμάσω κανένα γιατί την κράτησα πολύ λίγο. Edited June 12, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Λογικά κάτι είχες κάνει λάθος με τον code_blue. Είναι πολύ πιο υψηλού επιπέδου από τον stock purity σε όλους τους τομείς αλλά anyway. Κανένα patch λογικά δεν κάνει. Σίγουρα τα z2 και m8 όχι εκτός και αν έκανε revent o Dario το "speed up boot on multicore devices" commit. Νομίζω και τα oneplus one επίσης όχι. Δοκίμασε ίσως τα cm11 & cm11final. Σε μερικές rom δουλεύουν μετά την 4.4.3, σε μερικές όχι. Γίνονται ακόμα πειραματισμοί.:) Προσωπικά στην Purity μετά το 4.4.3 δεν έτυχε να δοκιμάσω κανένα γιατί την κράτησα πολύ λίγο. Βασικα το προβλημα μου ήταν σε θέμα scroll στο νοβα και οτι δεν ηταν τοσο smooth σε καποιες εφαρμογες... Αποφάσισα να μείνω με stock 4.4.3 .. Εκεί μπαινουν τα Patches νομιζω ε;; Επίσης λινκ που έχει γι αυτα, δε βρίσκω πουθενα :/ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Βασικα το προβλημα μου ήταν σε θέμα scroll στο νοβα και οτι δεν ηταν τοσο smooth σε καποιες εφαρμογες... Αποφάσισα να μείνω με stock 4.4.3 .. Εκεί μπαινουν τα Patches νομιζω ε;; Επίσης λινκ που έχει γι αυτα, δε βρίσκω πουθενα :/ Σε stock μπαίνουν τα Z2 και M8 σιγουρα. Flash και wipe dalvik. Link Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Σε stock μπαίνουν τα Z2 και M8 σιγουρα. Flash και wipe dalvik. Link Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλησπερα στην παρεα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα και ψαχνω λυση. Εκανα update (clean install) απο purity rom 4.4.2 σε purity 4.4.3 μαζι με το νεο radio. To θεμα ειναι οτι το wifi της δουλειας δεν το βλεπει καθολου. Δοκιμασα με αλλο ενα κινητο το συγκεκριμενο wifi και το βλεπει κανονικα. Πριν που ημουν με purity 4.4.2 το εβλεπα και γω κανονικα. Δοκιμασα τον stock google kernel, code blue, τον purity kernel και δεν βλεπει τπτ το κινητο. Τι μπορει να φταιει? μηπως ειναι θεμα radio και να γυρισω στο προηγουμενο που ειχα στην 4.4.2? Επισης το wifi δικτυο του σπιτιου μου το βλεπει κανονικα τωρα..στην εργασια εχω το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Καλησπερα στην παρεα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα και ψαχνω λυση. Εκανα update (clean install) απο purity rom 4.4.2 σε purity 4.4.3 μαζι με το νεο radio. To θεμα ειναι οτι το wifi της δουλειας δεν το βλεπει καθολου. Δοκιμασα με αλλο ενα κινητο το συγκεκριμενο wifi και το βλεπει κανονικα. Πριν που ημουν με purity 4.4.2 το εβλεπα και γω κανονικα. Δοκιμασα τον stock google kernel, code blue, τον purity kernel και δεν βλεπει τπτ το κινητο. Τι μπορει να φταιει? μηπως ειναι θεμα radio και να γυρισω στο προηγουμενο που ειχα στην 4.4.2? Επισης το wifi δικτυο του σπιτιου μου το βλεπει κανονικα τωρα..στην εργασια εχω το προβλημα. Έκανες κανένα restart το router τησ δουλειας Edited June 12, 2014 by demosthenes7 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Έκανες κανένα restart το ruter τησ δουλειας φυσικα, και το router και το κινητο..αλλα τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Θέλω να ανεβασω την ενταση του ηχείου τι πρέπει να κάνω? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Θέλω να ανεβασω την ενταση του ηχείου τι πρέπει να κάνω? Υπάρχει mod στο xda Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Υπάρχει mod στο xda καποιο λινκ υπαρχει? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 καποιο λινκ υπαρχει? Βαλε αυτο απο playstore, κανει πολυ καλη δουλεια..Εβαλα τιμες 18 και 92 και ειδα διαφορα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n5rvb.nexus5realvolumebooster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Βαλε αυτο απο playstore, κανει πολυ καλη δουλεια..Εβαλα τιμες 18 και 92 και ειδα διαφορα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n5rvb.nexus5realvolumebooster Προσοχή όμως παιδιά, μην κάψετε κάνα ηχείο :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Βαλε αυτο απο playstore, κανει πολυ καλη δουλεια..Εβαλα τιμες 18 και 92 και ειδα διαφορα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n5rvb.nexus5realvolumebooster Αυτό είναι για μικρόφωνο και ακουστικό; γιατί εγω θέλω το ηχείο της μουσικής να ανεβασω Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αυτό είναι για μικρόφωνο και ακουστικό; γιατί εγω θέλω το ηχείο της μουσικής να ανεβασω Για το ηχειο και τα ακουστικα ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Για το ηχειο και τα ακουστικα ειναι :) δουλευει τελεια ευχαριστω πολυ Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Με στοκ ρομ ποιον κερνελ προτείνετε;; Σταθερότητα πάνω απο ολα :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αμα δε θες να ξαναδοκιμάσεις code blue (σε εμένα με stock rom παίζει άψογα), τότε δοκίμασε elementalX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts