souliar Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Επειδή τελικά πέρασα χθες ubuntu μια ερώτηση.Έχει τόσες ελλείψεις η μου φάνηκε εμένα; Δεν σου φάνηκε.... έχει ελλείψεις!!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Δεν σου φάνηκε.... έχει ελλείψεις!!!! Έχει ενα ενδιαφέρον όμως..Φαντάζομαι οτι σύντομα θα διορθωθεί.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχει ενα ενδιαφέρον όμως..Φαντάζομαι οτι σύντομα θα διορθωθεί.. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Οποίος θέλει τον Chrome με TRDS μπορεί να τον κατεβάσει από εδώ.:D Χρειάζεται ενα commit βέβαια για να δείχνει τέλεια, αλλά και έτσι είναι πολύ καλός. Υ.Γ.: Πρεπει να διαγραψετε πρωτα τον Chrome και μετα να κάνετε install τον Chrome TRDS. Edited June 10, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Οποίος θέλει τον Chrome με TRDS μπορεί να τον κατεβάσει από εδώ.:D Χρειάζεται ενα commit βέβαια για να δείχνει τέλεια, αλλά και έτσι είναι πολύ καλός. Υ.Γ.: Πρεπει να διαγραψετε πρωτα τον Chrome και μετα να κάνετε install τον Chrome TRDS. Τι είναι το trds? Ευχαριστώ. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τι είναι το trds? Ευχαριστώ. Είναι dark ui (the real dark slim) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ένα screenshot από τον chrome trds? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ένα screenshot από τον chrome trds? Δες εδώ. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ρε παιδιά δεν μπορω με τίποτα να κάνω κατάργηση στο google chrome Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ρε παιδιά δεν μπορω με τίποτα να κάνω κατάργηση στο google chrome Έχεις άλλον browser εγκατεστημένο? Αν ναι, δες μήπως γίνεται να τον ορίσεις σαν default. Επίσης τον Chrome τον έχεις σαν system app? Αν θες να τον καταργήσεις για να περάσεις τον Chrome TRDS, επειδή βλέπω ότι έχεις Purity δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλεύει ο Chrome ως TRDS. Θα θέλει rom που το υποστηρίζει, όπως οι Carbon, Mahdi και LS που το έχουν ενσωματώσει, οι master του copy-paste.:p Ίσως με το black theme που υπάρχει για την Purity να γίνεται. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Έχεις άλλον browser εγκατεστημένο? Αν ναι, δες μήπως γίνεται να τον ορίσεις σαν default. Επίσης τον Chrome τον έχεις σαν system app? Αν θες να τον καταργήσεις για να περάσεις τον Chrome TRDS, επειδή βλέπω ότι έχεις Purity δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλεύει ο Chrome ως TRDS. Θα θέλει rom που το υποστηρίζει, όπως οι Carbon, Mahdi και LS που το έχουν ενσωματώσει, οι master του copy-paste.:p Ίσως με το black theme που υπάρχει για την Purity να γίνεται. Εγώ δουλεύω dolphin έτσι κι αλλιωσ αλλά μου κάνε εντηπωση οτι δεν μπορουσα να τον καταργησω. Μένω οπωσ είμαι και τελειώνει το πανηγυρι. Ευχαριστώ Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εγώ δουλεύω dolphin έτσι κι αλλιωσ αλλά μου κάνε εντηπωση οτι δεν μπορουσα να τον καταργησω. Μένω οπωσ είμαι και τελειώνει το πανηγυρι. Ευχαριστώ Αφού ξεφεύγεις από τα gapps, δοκίμασε και τον Javelin.;) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αφού ξεφεύγεις από τα gapps, δοκίμασε και τον Javelin.;) Λεσ να ειναι μέσω γκαπσ γι αυτό να μην μπορω να το καταργησω. Δεν θυμάμαι Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Λεσ να ειναι μέσω γκαπσ γι αυτό να μην μπορω να το καταργησω. Δεν θυμάμαι Βασικά με τι προγραμμα προσπαθείς να τον απεγκαταστήσεις? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Βασικά με τι προγραμμα προσπαθείς να τον απεγκαταστήσεις? Με τον κλασικό τρόπο απο τισ ρυθμισεις και μέσω του store Πολύ καλός ο browser αρκετά γρηγοροσ θα τον κρατήσω Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Με τον κλασικό τρόπο απο τισ ρυθμισεις και μέσω του store Πολύ καλός ο browser αρκετά γρηγοροσ θα τον κρατήσω Από εκεί δεν ειναι ο σωστός τρόπος, ειδικά για system apps. Δοκίμασε με titanium backup ή με κανένα πρόγραμμα τύπου Root Uninstaller. Αν πάλι έχεις πρόβλημα τσέκαρε το busybox, αν και λογικά είναι ΟΚ λόγω Purity και κάνε mount r/w το system. O Javelin είναι top και έχει αρκετά features. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Από εκεί δεν ειναι ο σωστός τρόπος, ειδικά για system apps. Δοκίμασε με titanium backup ή με κανένα πρόγραμμα τύπου Root Uninstaller. Αν πάλι έχεις πρόβλημα τσέκαρε το busybox, αν και λογικά είναι ΟΚ λόγω Purity και κάνε mount r/w το system. O Javelin είναι top και έχει αρκετά features. Ok μέσω titanium backup έφυγε Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το Doubletap2wake του elementalX να μου πει πόσο περίπου μπαταρία καταναλώνει; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το Doubletap2wake του elementalX να μου πει πόσο περίπου μπαταρία καταναλώνει; περιπου στο 3%,ενδεχεται και λιγο παραπανω..... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 περιπου στο 3%,ενδεχεται και λιγο παραπανω..... Αρκετό θα έλεγα. Έβαλα τον elentalx 0.44 πριν λίγο και σα να βλέπω ένα ελαφρύ drain. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αρκετό θα έλεγα. Έβαλα τον elentalx 0.44 πριν λίγο και σα να βλέπω ένα ελαφρύ drain. Μην κρινεις αμεσως....αστον λιγο να κατσει καλυτερα και μετα βλεπεις,συνηθως θελει μια με δυο πληρης κυκλους φορτισης :) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μην κρινεις αμεσως....αστον λιγο να κατσει καλυτερα και μετα βλεπεις,συνηθως θελει μια με δυο πληρης κυκλους φορτισης :) Και γω αυτό σκέφτηκα. Γιατί με τον 0,43 είχα καλομάθει.. :p Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα στην παρέα , είμαι με stock 4.4.3 και franco kernel και έλεγα να δοκιμασω τον elementalx. Στο op γράφει if you re on another custom kernel reflash your rom without wiping data . Είναι ο μόνος τροπος για να τον περάσω ? Αν τον περάσω απο πανω παιζει να μην κάτσει καλά ? Ξέχασα να πάρω και backup τον stock kernel μπορω να τον βρω κάπου και να περασω μονο αυτον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλύτερα να κάνεις dirty flash την 4.4.3, να μπει από εκεί ο stock kernel, κει μετά να πας σε elementalX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα στην παρέα , είμαι με stock 4.4.3 και franco kernel και έλεγα να δοκιμασω τον elementalx. Στο op γράφει if you re on another custom kernel reflash your rom without wiping data . Είναι ο μόνος τροπος για να τον περάσω ? Αν τον περάσω απο πανω παιζει να μην κάτσει καλά ? Ξέχασα να πάρω και backup τον stock kernel μπορω να τον βρω κάπου και να περασω μονο αυτον ? Το 'reflash your rom without wiping data' σημαίνει dirty fash. :) Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts