souliar Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ρε παιδιά, όσον αφορά τον Code Blue ,όχι ότι έχει και τεράστια σημασία για το μέσο χρήστη να πάμε τη συζήτηση σε τέτοιο επίπεδο, αλλά άλλο πράγμα το built with ( που αναφέρεται στον compiler ) και άλλο πράγμα το based on. Τι στο καλό το μισό OP διαβάζετε...?! :p Είχα καλή μύτη πάντως όπως φαίνεται... :D Σοβαρά τώρα, είναι ίσως ο πιο ισορροπημένος και έτοιμος out of the box, ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα σε απασχολούν. Για αυτό το λόγο και μόνο τον προτιμώ από τον UBER του kener, τον οποίο θεωρώ τιτανοτεράστιο developer, απλά εγώ προσωπικά δεν έχω και πολύ χρόνο για να ασχολούμαι με πολλές ρυθμίσεις ενός kernel....:) ( όχι ότι είναι κακός και ο UBER με τις default βέβαια ) Είσαι μεγαλο λαγωνικό τελικά ρε φιλέ!!!!!!:p ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω χρησιμοποιήσει και code blue και elementalx είμαι και απο τουσ δυο ευχαριστιμενοσ έβαλα ομωσ πιο πολύ τον elenentalx γιατί κάτι γατάκια μου έλεγαν για bencmark. Απλα δενε έχω καταλάβει ακόμα τι παιζει με τα z2 και m8 πατσ.μπορεί να με βοηθήσει καποιοσ Edit δεν ξέρω τι παιζει με dalvic και bionic Πες τι θέλεις να μαθεις,να δουμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Τι είναι το dalvic και bionic και τι ταιριάζει σε κάθε περιπτωση.επίσης τι ειναι τα πατσ και σε τι βοηθάνε Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ρε παιδιά κάτι άσχετο ...Κατα τη γνώμη σας ποια είναι η πιο περγιερη Ρομ για μας..Εννοώ με περιεργο ui και με gestures ...Υπάρχει; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Οταν φλασάρω την Purity , ανοίγει το κινητό και μου πετάει μηνυμα " unfortunately, com.android.provision has.stoped και δεν ανοίγει τίποτα.. Edit: Μ ένα factory reset όλα εντάξει .. Edited June 8, 2014 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Τι είναι το dalvic και bionic και τι ταιριάζει σε κάθε περιπτωση.επίσης τι ειναι τα πατσ και σε τι βοηθάνε Τα dalvik & bionic είναι αναβαθμησμενες βιβλιοθήκες όπου με τα optimaziations που έχουν κανουν καλύτερη και ποιο γρήγορη διαχείρηση μνήμης,γενικότερα ποιο γρηγορο runtime τις συσκευεις,υπάρχει διάφορα και στο smoothness του κινητού,αν και στο nexus 5 αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές λόγω οτι είναι Smooth έτσι και αλλιως.Καλό είναι να τα φλασαρεις,ειτε του z2 ειτε του M8 μονο καλό μπορούν να κανουν..... Edited June 8, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Τα dalvik & bionic είναι αναβαθμησμενες βιβλιοθήκες όπου με τα optimaziations που έχουν κανουν καλύτερη και ποιο γρήγορη διαχείρηση μνήμης,γενικότερα ποιο γρηγορο runtime τις συσκευεις,υπάρχει διάφορα και στο smoothness του κινητού,αν και στο nexus 5 αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές λόγω οτι είναι Smooth έτσι και αλλιως.Καλό είναι να τα φλασαρεις,ειτε του z2 ειτε του M8 μονο καλό μπορούν να κανουν..... Ναι αλλά πια τα dalvic η bionic Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ναι αλλά πια τα dalvic η bionic Τι έννοεις πια......δεν σε καταλαβαίνω????? Και τα δυο φλασαρεις,στην περιπτωση του m8 patch είναι ενα ζιπ που περιέχει και dalvik & bionic μέσα... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Α μάλιστα εγώ νόμιζα οτι κάτι αλλάζει Edited June 8, 2014 by demosthenes7 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Επίσης, μέσω TWRP πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία από τον υπολογιστή; πατάω mount usb storage, συνδέεται, βγάζει εικονιδιάκι κάτω δεξιά αλλά δε μου βγάζει το MTP ή κάποιον φάκελο για να τα δω. Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά (adb, fastboot, mtp) οπότε δεν είναι θέμα των driver. Φωτιά έχετε πάρει με τις καστομιές. Ηρεμήστε λίγο. :lol: Κάποιος (ψαγμένος κατά προτίμηση) να απαντήσει το παραπάνω; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Τι έννοεις πια......δεν σε καταλαβαίνω????? Και τα δυο φλασαρεις,στην περιπτωση του m8 patch είναι ενα ζιπ που περιέχει και dalvik & bionic μέσα... Φλασαρα τα z2 και έκανα ένα πολύ ωραίο restore πριν λίγο γιατί δεν άνοιγε το τηλ είχε κολλήσει στο σήμα της purity. Τι παίχτηκε ξέρει κανεισ Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Φλασαρα τα z2 και έκανα ένα πολύ ωραίο restore πριν λίγο γιατί δεν άνοιγε το τηλ είχε κολλήσει στο σήμα της purity. Τι παίχτηκε ξέρει κανεισ Εφαγες bootloop γιατί το z2 dalvik δεν κανει για την Purity. Δοκίμασε κανένα απο τα cm11 optimized που είχα ποσταρει πριν μερικές σελίδες. Και παντα περνούμε nandroid πριν απο τέτοια φλασαρισματα. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 περασα και γω τον μπλε,αν κ μου αρεσε ο λιναρο του φρανκο,πολυ καλος στη μπαταρια.για τον μπλου θα δειξει ;) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Φλασαρα τα z2 και έκανα ένα πολύ ωραίο restore πριν λίγο γιατί δεν άνοιγε το τηλ είχε κολλήσει στο σήμα της purity. Τι παίχτηκε ξέρει κανεισ Τώρα είδα οτι εχεις custom ROM,σε custom φλασαρεις μονο bionic,υπάρχει και cm11 dalvik το οποίο κανει και σε Purity,sorry ρε φιλέ αλλά δεν προσεξα την υπογραφή σου που έλεγε Purity :( Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Σημερινό Major update του uber,τεράστιο changelog με αρκετές αλλαγές.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53264264&postcount=1009 Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εφαγες bootloop γιατί το z2 dalvik δεν κανει για την Purity. Δοκίμασε κανένα απο τα cm11 optimized που είχα ποσταρει πριν μερικές σελίδες. Και παντα περνούμε nandroid πριν απο τέτοια φλασαρισματα. Τώρα είδα οτι εχεις custom ROM,σε custom φλασαρεις μονο bionic,υπάρχει και cm11 dalvik το οποίο κανει και σε Purity,sorry ρε φιλέ αλλά δεν προσεξα την υπογραφή σου που έλεγε Purity :( Εντάξει δεν πειράζει αν δεν παθεισ πως θα μάθεις απλα δεν βρίσκω που είναι το λινκ αν δεν βαριέται κάποια ασ Μου το ποσταρει Το buckup απο recovery και απο nandroid είναι το ιδιο ? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εντάξει δεν πειράζει αν δεν παθεισ πως θα μάθεις απλα δεν βρίσκω που είναι το λινκ αν δεν βαριέται κάποια ασ Μου το ποσταρει Το buckup απο recovery και απο nandroid είναι το ιδιο ? Λοιπον το cm 11 dalvik patch είναι στο post 2304 του gtctsiamp.Το backup απο recovery είναι nanadroid.οπου μπορείς να το πάρεις και σε φλασακι ώστε να μην σου πιάνει χώρο στην μνήμη του κινητού.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) για την ακριβεια ειναι στο 2309. ευχαριστω Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΟΤΑ ΣΤΗΝ PURITY 4.4.3 edit. μπορει καποιο καλο παιδι να μου πει που αποθηκευεται το backup απο recovery new edit. τα πατσ αυτα κανουν για 4.4.3? Edited June 9, 2014 by demosthenes7 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 για την ακριβεια ειναι στο 2309. ευχαριστω Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΟΤΑ ΣΤΗΝ PURITY 4.4.3 edit. μπορει καποιο καλο παιδι να μου πει που αποθηκευεται το backup απο recovery new edit. τα πατσ αυτα κανουν για 4.4.3? Προσοχή με τις custom rom. Αν είστε σε 4.4.2 πάτε σε 4.4.3 ή σε στοκ γιατί αν δεν έχουν φτιάξει τη διαδικασία της ΟΤΑ οι developers θα σας φάει τα data. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Προσοχή με τις custom rom. Αν είστε σε 4.4.2 πάτε σε 4.4.3 ή σε στοκ γιατί αν δεν έχουν φτιάξει τη διαδικασία της ΟΤΑ οι developers θα σας φάει τα data. Δεν καταλαβαίνω τι ενοεισ εγώ κατέβασα το update και απλα το φλασαρα Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δεν καταλαβαίνω τι ενοεισ εγώ κατέβασα το update και απλα το φλασαρα Εσένα σου ήρθε update της purity σε 4.4.3. Σε άλλους έρχεται το επίσημο update της στοκ ρομ σε custom rom και εκεί είναι το πρόβλημα γιατί τρώει τα data. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Demosthenes7 Ανοιξε εναν file manager π.χ ES file explorer,βρες των φάκελο TWRP - backup και είναι μέσα.... Ναι τα patch κάνουν για 4.4.3. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Προσοχή με τις custom rom. Αν είστε σε 4.4.2 πάτε σε 4.4.3 ή σε στοκ γιατί αν δεν έχουν φτιάξει τη διαδικασία της ΟΤΑ οι developers θα σας φάει τα data. παλι τα ιδια ε?ευτυχως αυτη τη φορα δεν εφαγε τιποτα,την πατησα ομως μια φορα,εφαγε ενα gb Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Demosthenes7 Ανοιξε εναν file manager π.χ ES file explorer,βρες των φάκελο TWRP - backup και είναι μέσα.... Ναι τα patch κάνουν για 4.4.3. Σίγουρα κάνουν τα φλασαρα και παλι κολισε στη αρχική της purity και παλι restore Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Σίγουρα κάνουν τα φλασαρα και παλι κολισε στη αρχική της purity και παλι restore Φλασαρες Z2 bionic & cm11 dalvik και σου κανει bootloop?????? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Φλασαρες Z2 bionic & cm11 dalvik και σου κανει bootloop?????? οχι μονο cm 11. λοιπον το ξανακανω Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts