spdrosin Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Πιστευω οτι σου εκανε λαθος εντυπωση κατα την γνωμη μου....η slim ειναι πολυ κοντα στην stock rom και σε θεμα ταχυτητας αλλα και σε θεμα σταθεροτητας πανω απο ολα!!!Οσο για το nova launcher στον εχει επειδη εχει ποιο πολλες παραμετροποιησεις απο τον stock,αλλα το μονο ευκολο ειναι να βαλεις των google now launcher,τις εφαρμογες και τα αλλα που λες τα απενεργοποιεις η και ακομα μεσω file manager τα διαγραφεις και εχεις τις google apps! Οκ κατανοητα ολα, απλα καταληγω εκει που ξεκινησα να λεω, πως καταλαβα πως επρεπε να σκαλισω αρκετα για να φερω τη SlimKat στα μετρα/γουστα μου πραγμα που δε με ψηνει καθολου. Καταρχήν δοκιμασε την με pa gapps. Θα έχεις τα πάντα από τοapps όπως και στην purity καθώς επίσης και GNL. Δεύτερον, πως γίνεται να κρίνεις το stock look από το wallpaper?:blink: Τρίτον, αν στήσεις τον Nova δεν θα θες να ξαναδείς τον GNL.:D Nova χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως σε όλες τις rom, αν δεν τον θες άλλαξέ τον. Αντί για AIO βάλε PA gapps. Για το wallpaper...:blink: Μόνο τα recents δεν αλλάζουν στη Slim, πράγμα που με εκνευρίζει...:mad: Δηλαδη την παρενθεση που εγραψα "(εννοείται πως το αλλάζεις, αλλά είναι η πρώτη εικόνα που παίρνεις)" δεν τη διαβασε κανεις; Αυτο ελειπε να θεωρω πως το στοκ look ειναι το wallpaper. Σαν πρωτη εντυπωση το ανεφερα. Ανεφερα κι αλλα πραγματα μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Φλασαρισα τον elementax 0.38 χωρίς να κάνω clean data kai cashe ( όπως αρχικα νόμιζα ) και όλα καλά. Ετρεξα το antutu benchmark και δεν είδα καμια διάφορα στα αποτελεσματα.δεν θα έπρεπε να μου βγάζει πιο υψηλό σκορ? Ποια είναι τα συν αυτου του κερνελ ; Αμα θέλεις καλυτερα αποτελεσματα στα benchmark βάλε τα patch του Z2, BIONIC & DALVIK,αν τώρα θέλεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα μονο απο custom kernel TRINITY!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Να υποθέσω πως ο trinity είναι πιο γρήγορος απο τον elementalx ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Να υποθέσω πως ο trinity είναι πιο γρήγορος απο τον elementalx ? Ο ποιο γρήγορος απο ολλους που έχω δοκιμάσει εγώ πρωσοπικα,αλλά αυτό έχει και επίπτωση στην μπαταρία,σε τεστ που του ειχα κανει με τρεις πλήρεις φορτίσεις μου έβγαζε μισή ωρα παραπανω οθονη απο stock kernel! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Η απόδοση φέρνει και μεγαλύτερη κατανάλωση ως συνήθως. Εχει δοκιμάσει κανεις να κανει overclock και να παραμείνει σε αυτό χωρίς να έχει προβλήματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Η απόδοση φέρνει και μεγαλύτερη κατανάλωση ως συνήθως. Εχει δοκιμάσει κανεις να κανει overclock και να παραμείνει σε αυτό χωρίς να έχει προβλήματα ? Ανάλογα ποσο overclock θα κανεις:) Να ξέρεις οτι κάποιοι kernel έχουν την gpu τσιμπιμενη απο 450Mhz στα 550Mhz χωρίς να υπάρχει προβλημα ,μονο που ζεστενεται λίγο παραπανω η συσκευει. Όσο για την cpu ενα νορμαλ ανέβασμα δεν είναι επικυνδηνο, αλλά κατα την γνώμη μου δεν έχει αναγκη κάτι τέτοιο η cpu! Υ.Γ κερνελ όπως umber sabermod και ninnexus ξέρω σίγουρα οτι έχουν overclock την GPU! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά για πείτε λίγο τη γνώμη σας....έχω carbon μέσω multorom και διαπίστωνω πολυ χειρότερη μπαταρία σε σχέση με αλλες Ρομ π.χ. purity και με τους ίδιους kernel. Εσεις πως τη βλέπετε την carbon απο άποψη αυτονομίας; Να σου πω φιλε μου το ίδιο έχω προσέξει και εγώ...την έχω secondary rom και όντως δεν έχει καλες επιδόσεις με elementalX 0.38!Μπορεί πάντως να έχει να κανει που την έχω σαν secondary και να οφειλετε καθαρα στο multirom...... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Αμα θέλεις καλυτερα αποτελεσματα στα benchmark βάλε τα patch του Z2, BIONIC & DALVIK,αν τώρα θέλεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα μονο απο custom kernel TRINITY!!! O UBER αποκτά εύκολα τα πλεονεκτήματα του trinity με καλύτερη απόδοση σε όλους τους τομεις.:) ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να σου πω φιλε μου το ίδιο έχω προσέξει και εγώ...την έχω secondary rom και όντως δεν έχει καλες επιδόσεις με elementalX 0.38!Μπορεί πάντως να έχει να κανει που την έχω σαν secondary και να οφειλετε καθαρα στο multirom...... Ελα πες την αλήθεια... Αφού όποτε μπουτάρεις με Carbon το λιώνεις το N5.:p Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) O UBER αποκτά εύκολα τα πλεονεκτήματα του trinity με καλύτερη απόδοση σε όλους τους τομεις.:) Ελα πες την αλήθεια... Αφού όποτε μπουτάρεις με Carbon το λιώνεις το N5.:p οτι το λιωνω.. το λιωνω...αλλα κατι πρεπει να παιζει γενικα με το multirom, οταν κανεις boot αλλη rom εκτος την primary να εχει λιγο παραπανω drain :( Το εχω δοκιμασει και αυτο :p πολυ γρηγορος ο uber αλλα δεν εχει online συνεχεια και τους 4 cores και ετσι χανει με μικρη διαφορα απο τον trinity :) ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edited May 19, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) οτι το λιωνω.. το λιωνω...αλλα κατι πρεπει να παιζει γενικα με το multirom, οταν κανεις boot αλλη rom εκτος την primary να εχει λιγο παραπανω drain :( Το εχω δοκιμασει και αυτο :p πολυ γρηγορος ο uber αλλα δεν εχει online συνεχεια και τους 4 cores και ετσι χανει με μικρη διαφορα απο τον trinity :) ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μπεις στις επιλογές του mpdecision επιλέγεις min & max cpu cores και μπορείς να βάλεις και τους 4 online.;) Τον έχω λιώσει από χθες τον UBER. Με λίγο επιθετικές ρυθμίσεις, fast hotplug και slow unplug μεταμορφώνεται σε πύραυλο.:lol: Επίσης μπορείς να τον κάνεις να συμπεριφέρεται όπως ο ElementalX και ακόμα καλύτερα. Edited May 19, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Αν μπεις στις επιλογές του mpdecision επιλέγεις min & max cpu cores και μπορείς να βάλεις και τους 4 online.;) Συμφωνω αλλα σκεψου ποσο ζεστενεται χωρις να ειναι online και οι τεσσερεις cores,απο την θερμοκρασια και μονο χανει σε επιδοσεις,δοκιμασετο αυτο σε antutu και θα δεις οτι ισχυει....ο trinity ειναι ετσι σχεδιασμενος απο την αρχη και για αυτο υπερτερει κατα την γνωμη μου απεναντι στον uber.....ειναι για γρηγορους ο ατιμος.....:lol: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Συμφωνω αλλα σκεψου ποσο ζεστενεται χωρις να ειναι online και οι τεσσερεις cores,απο την θερμοκρασια και μονο χανει σε επιδοσεις,δοκιμασετο αυτο σε antutu και θα δεις οτι ισχυει....ο trinity ειναι ετσι σχεδιασμενος απο την αρχη και για αυτο υπερτερει κατα την γνωμη μου απεναντι στον uber.....ειναι για γρηγορους ο ατιμος.....:lol: Δοκίμασε την τελευταία έκδοση και πες μου αν το νιώθεις καθόλου ζεστό.;) Σε βάζω σε μπελάδες βραδιάτικα...:lol: Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Δοκίμασε την τελευταία έκδοση και πες μου αν το νιώθεις καθόλου ζεστό.;) Σε βάζω σε μπελάδες βραδιάτικα...:lol: Για δωσε λινκ ανθρωπε μου....διοτι ειμαι εκτος σπιτιου και δεν εχω pc Edited May 19, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Nova χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως σε όλες τις rom, αν δεν τον θες άλλαξέ τον. Αντί για AIO βάλε PA gapps. Για το wallpaper...:blink: Μόνο τα recents δεν αλλάζουν στη Slim, πράγμα που με εκνευρίζει...:mad: Code Blue post #1977 Γιατί δεν μου ξεκινάει το ρημαδι με carbon+code blue;Bootloop και αγιος ο θεός..Μήπως έχω κατεβάσει απο λάθος link; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Για δωσε λινκ ανθρωπε μου....διοτι ειμαι εκτος σπιτιου και δεν εχω pc UBER-Hammerhead-SaberMod-4.10.0-FrancoSound-05-19-2014 Αυτή είναι η έκδοση με Francosound γιατί ξέρω πως χρησιμοποιείς TricksterMod.:) ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί δεν μου ξεκινάει το ρημαδι με carbon+code blue;Bootloop και αγιος ο θεός..Μήπως έχω κατεβάσει απο λάθος link; Μήπως τον πέρασες πάνω σε άλλον custom kernel? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Όσοι έχουν δοκιμάσει trinity με ποια Ρομ τον συνδύασαν;Έχει δικο του app για τα tweaks η πρεπει να αγοράσουμε απο το play..; ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- UBER-Hammerhead-SaberMod-4.10.0-FrancoSound-05-19-2014 Αυτή είναι η έκδοση με Francosound γιατί ξέρω πως χρησιμοποιείς TricksterMod.:) ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως τον πέρασες πάνω σε άλλον custom kernel? Ναι πανω απο uber αν θυμαμαι..Λα...κια ε; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Όσοι έχουν δοκιμάσει trinity με ποια Ρομ τον συνδύασαν;Έχει δικο του app για τα tweaks η πρεπει να αγοράσουμε απο το play..; ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι πανω απο uber αν θυμαμαι..Λα...κια ε; Για αυτό διαβάζουμε πάντα τα OP των developers. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Για αυτό διαβάζουμε πάντα τα OP των developers. Η πλάκα είναι οτι στον elemental x το βλεπα και με είχε σωσει αρκετές φορες και το περναγα στην ατόφια Ρομ.Στον uber όμως δεν το πήρε το μάτι μου και την πατησα.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Για αυτό διαβάζουμε πάντα τα OP των developers. +1 Εγώ θα προσέθετα να διαβάζουμε και τις 140 σελίδες του παρόντος θέματος...;) Πόσες φορές έχουμε πει τα ίδια πράγματα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Λέτε να αξίζει το περασμα του trinitry ως κερνελ σε σχεση με elementalx ? Για τι σκορ μιλάμε στο antutu ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 UBER-Hammerhead-SaberMod-4.10.0-FrancoSound-05-19-2014 Αυτή είναι η έκδοση με Francosound γιατί ξέρω πως χρησιμοποιείς TricksterMod.:) ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως τον πέρασες πάνω σε άλλον custom kernel? Ευχαριστώ φιλέ θα τον δοκιμασω αργότερα και θα πω εντυπώσεις! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Χθες ξαναφλασαρισα τον elementalx και τικαρισα το double tap 2 wake se full οθόνη. Διαπίστωσα όμως ότι έχω φοβερο drain. Λέτε να φταίει τόσο πολύ το double tap η να περιμένω να περάσουν οι 3 φορτισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Χθες ξαναφλασαρισα τον elementalx και τικαρισα το double tap 2 wake se full οθόνη. Διαπίστωσα όμως ότι έχω φοβερο drain. Λέτε να φταίει τόσο πολύ το double tap η να περιμένω να περάσουν οι 3 φορτισεις? Εξαρτάται πόσο drain έχεις. Βάλε ότι το dt2w σε standby μπορεί να φάει 2-3%. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Από 100% σε 0% μέσα σε 15 ωρες με ελαχιστη χρηση. Είναι τελείως παραλογονο να ξεπατωνεται τόσο γρήγορα η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Από 100% σε 0% μέσα σε 15 ωρες με ελαχιστη χρηση. Είναι τελείως παραλογονο να ξεπατωνεται τόσο γρήγορα η μπαταρία. Τα dt2w και s2w ξοδεύουν μπαταρία μόνο όποτε είναι κλειστή η οθόνη γιατί κρατάν ενεργό το digitizer. Υπολόγιζε όσο σου έτρωγε κανονικά + 2-3% ανά ώρα. Εγώ αυτό το 3%/ώρα το θεωρώ πολύ ελάχιστο για την ευκολία που προσφέρει και το έχω όλη μέρα ενεργοποιημένο. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, ο elementalx δε φημίζεται τόσο πολύ για την μπαταρία του όσο για τις επιδόσεις του. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδια μαλον το κινητο καληνυχτισε...Εκανα το λαθος να φλασαρω εναν hellscore που βρηκα στο xda και μολις τον φλασαρρα το κινητο εκλεισε εντελως...ουτε revovery ουτε τπκ ..Νεκρο..φοραγα τον uber μαζι με την carbon και μαλλον εκει ηταν το λαθος..Υπαρχει γυρισμος? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts