spdrosin Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παίδες χθες εγώ (έκανα το λάθος) κι δοκίμασα SlimKat. "Έκανα το λάθος" όχι γιατί είναι κακή rom. Αντιθέτως, όντως γρήγορη πολύ και σταθερή (λογικά), αλλά καθόλου κοντά στα δικά μου γούστα, οπότε τζάμπα το full wipe. Μοιάζει τόσο με CyanogenMod και αρκετά μακρυά από το Nexus stock look που αρέσει σε μένα. Οπότε ξαναέβαλα Purity. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 ....έχω carbon μέσω multorom και διαπίστωνω πολυ χειρότερη μπαταρία σε σχέση με αλλες Ρομ π.χ. purity και με τους ίδιους kernel. Εσεις πως τη βλέπετε την carbon απο άποψη αυτονομίας; Carbon+Code Blue εδώ, μια χαρά μπαταρία. ( δε πιστεύω να έχεις ενεργοποιήσει κανένα pocket mode κλπ ? ) ...Στην carbon και στον elemental x υπάρχει κάποιο app για να παίρνουμε τα updates?Η δεν υπάρχει κάτι τέτοιο;Άκυρο για την carbon.Μονο για τον κερνελ παει η ερώτηση... Λες και βγάζει πολλά updates o Elemental...:p Παίδες χθες εγώ (έκανα το λάθος) κι δοκίμασα SlimKat. .... Μοιάζει τόσο με CyanogenMod και αρκετά μακρυά από το Nexus stock look που αρέσει σε μένα. Οπότε ξαναέβαλα Purity. ;) Σε τι πράγμα είναι μακριά από το stock look η Slim? To dpi το αλλάζεις και μόνος σου. Εκτός αν εννοείς τα recents. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Carbon+Code Blue εδώ, μια χαρά μπαταρία. ( δε πιστεύω να έχεις ενεργοποιήσει κανένα pocket mode κτλ. Όχι. Και αυτό είναι το περίεργο. Τεσπα.θα καθαρισω το κινητο και θα ξαναπέρασω την carbon. Επιμενω γιατί μου άρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Σε τι πράγμα είναι μακριά από το stock look η Slim? To dpi το αλλάζεις και μόνος σου. Εκτός αν εννοείς τα recents. Και τα recents, αλλά γενικά όπως τον nova launcher που έχει (βασικότατο), το default wallpaper που έχει (εννοείται πως το αλλάζεις, αλλά είναι η πρώτη εικόνα που παίρνεις) ή τις εφαρμογές που έχει μέσα (internet, μηνύματα, κα). Φλάσαρα στην αρχή τα minigapps και μετά ξανά clean install και τα AIO Gapps. Εκεί μου έδινε τον stock launher σαν επιλογή, αλλά δεν έβρισκα λόγο προσωπικά για τον δεύτερο. Άρχιζα να ξηλώνω λοιπόν και μετά το σκέφτηκα και ξαναπήγα σε Purity. Τόσο λάθος εντύπωση μου δημιουργήθηκε εμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Αυτή η carbon πολύ παραμετροποίηση ρε παιδι μου...Την δοκιμαζω με uber για να δω τι ψάρια πιάνει..Άντε να δω ποτε θα βγάλω κανένα συμπέρασμα για την αυτονομία... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 καλημερα περασσα σημερα την purity ολα καλα αλλα δεν εχω ιδεα πωσ να περασσω το το google play και τισ επαφες τι πρεπει να κανω? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 καλημερα περασσα σημερα την purity ολα καλα αλλα δεν εχω ιδεα πωσ να περασσω το το google play και τισ επαφες τι πρεπει να κανω? Τα Gapps τα φλάσαρες αμέσως μετά τη rom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τα Gapps τα φλάσαρες αμέσως μετά τη rom ; χαχαχαχα οχι με την ιδια διαδικασία το κανω? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 χαχαχαχα οχι με την ιδια διαδικασία το κανω? Αν δεν το έχεις στήσει το κινητό και δε βαριέσαι, ξανάκανε ένα clean install τη Rom, καπάκι φλασάρε gapps και μετά reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 ευχαριστω φιλε τα ξαναεκανα απ την αρχη ολα οκ Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Captain μπορείς να δώσεις λεπτομέριες για τον code blue.?Ποιος είναι και ενα λινκ αν είναι ευκολο;Και αν εχεις κανει καμια μέτρηση την μπαταρία τι οθόνη σου βγάζει;Το πρωτο το είδα που το εχεις απαντήσει περιμένω τα αλλά αν μπορείς.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Και τα recents, αλλά γενικά όπως τον nova launcher που έχει (βασικότατο), το default wallpaper που έχει (εννοείται πως το αλλάζεις, αλλά είναι η πρώτη εικόνα που παίρνεις) ή τις εφαρμογές που έχει μέσα (internet, μηνύματα, κα). Φλάσαρα στην αρχή τα minigapps και μετά ξανά clean install και τα AIO Gapps. Εκεί μου έδινε τον stock launher σαν επιλογή, αλλά δεν έβρισκα λόγο προσωπικά για τον δεύτερο. Άρχιζα να ξηλώνω λοιπόν και μετά το σκέφτηκα και ξαναπήγα σε Purity. Τόσο λάθος εντύπωση μου δημιουργήθηκε εμένα; Πιστευω οτι σου εκανε λαθος εντυπωση κατα την γνωμη μου....η slim ειναι πολυ κοντα στην stock rom και σε θεμα ταχυτητας αλλα και σε θεμα σταθεροτητας πανω απο ολα!!!Οσο για το nova launcher στον εχει επειδη εχει ποιο πολλες παραμετροποιησεις απο τον stock,αλλα το μονο ευκολο ειναι να βαλεις των google now launcher,τις εφαρμογες και τα αλλα που λες τα απενεργοποιεις η και ακομα μεσω file manager τα διαγραφεις και εχεις τις google apps! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Και τα recents, αλλά γενικά όπως τον nova launcher που έχει (βασικότατο), το default wallpaper που έχει (εννοείται πως το αλλάζεις, αλλά είναι η πρώτη εικόνα που παίρνεις) ή τις εφαρμογές που έχει μέσα (internet, μηνύματα, κα). Φλάσαρα στην αρχή τα minigapps και μετά ξανά clean install και τα AIO Gapps. Εκεί μου έδινε τον stock launher σαν επιλογή, αλλά δεν έβρισκα λόγο προσωπικά για τον δεύτερο. Άρχιζα να ξηλώνω λοιπόν και μετά το σκέφτηκα και ξαναπήγα σε Purity. Τόσο λάθος εντύπωση μου δημιουργήθηκε εμένα; Καταρχήν δοκιμασε την με pa gapps. Θα έχεις τα πάντα από apps όπως και στην purity καθώς επίσης και GNL. Δεύτερον, πως γίνεται να κρίνεις το stock look από το wallpaper?:blink: Τρίτον, αν στήσεις τον Nova δεν θα θες να ξαναδείς τον GNL.:D ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή η carbon πολύ παραμετροποίηση ρε παιδι μου...Την δοκιμαζω με uber για να δω τι ψάρια πιάνει..Άντε να δω ποτε θα βγάλω κανένα συμπέρασμα για την αυτονομία... Αν θες αυτονομία με UBER άλλαξε governor. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τόσο λάθος εντύπωση μου δημιουργήθηκε εμένα; Nova χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως σε όλες τις rom, αν δεν τον θες άλλαξέ τον. Αντί για AIO βάλε PA gapps. Για το wallpaper...:blink: Μόνο τα recents δεν αλλάζουν στη Slim, πράγμα που με εκνευρίζει...:mad: Captain μπορείς να δώσεις λεπτομέριες για τον code blue.?Ποιος είναι και ενα λινκ αν είναι ευκολο;Και αν εχεις κανει καμια μέτρηση την μπαταρία τι οθόνη σου βγάζει;Το πρωτο το είδα που το εχεις απαντήσει περιμένω τα αλλά αν μπορείς.. Code Blue post #1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Λοιπον όταν εκανα μπακ απ για να περάσω την purity καταλαθοσ πατισα παλι το home και εκανα δυο φορές μπακ απ μπορεί να μου πει κάποιος σε πια διαδρομή θα βρω τα μπακ απ να σβήσω το ενα τουλαχιστον για να μην μου πιάνει χώρο. Τα μπακ απ πρεπει να τα κρατάμε η αφού πήγαν όλα καλά να τα σβήνουμε Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Λοιπον όταν εκανα μπακ απ για να περάσω την purity καταλαθοσ πατισα παλι το home και εκανα δυο φορές μπακ απ μπορεί να μου πει κάποιος σε πια διαδρομή θα βρω τα μπακ απ να σβήσω το ενα τουλαχιστον για να μην μου πιάνει χώρο. Τα μπακ απ πρεπει να τα κρατάμε η αφού πήγαν όλα καλά να τα σβήνουμε Ποιο custom recovery εχεις? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Sorry την clockworkmod Edited May 19, 2014 by demosthenes7 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Sorry την clockwordmod Ανοίγεις έναν explorer με δικαιώματα root και πας στο path /data/media/clockworkmod/ Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Καλησπέρα και απο μένα. Εδώ και λιγες μέρες έχω στα χέρια μου το nexus 5. Όπως καταλαβαίνετε δεν κρατήθηκα και πολυ και άρχισα να το σκαλιζω. Ακολουθησα τις οδηγίες που έχετε αναφέρει στα προηγούμενα posts και κατάφερα να ρουταρω το τηλ. υστερα φλασαρισα τον κερνελ elementalx 0.38 και αμέσως μετα φλασαρισα την slimkat και τα gapps. Τελειώνοντας όλη την παραπανω διαδικασία διαπιστωσα πως στις πληροφοριες περί εκδοση κερνελ , δεν αναφέρει τον elementalx όπως αλλά slim .εκανα κάτι λάθος η μήπως δεν κατάλαβα καλά; Edited May 19, 2014 by miketsan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Καλησπέρα και απο μένα. Εδώ και λιγες μέρες έχω στα χέρια μου το nexus 5. Όπως καταλαβαίνετε δεν κρατήθηκα και πολυ και άρχισα να το σκαλιζω. Ακολουθησα τις οδηγίες που έχετε αναφέρει στα προηγούμενα posts και κατάφερα να ρουταρω το τηλ. υστερα φλασαρισα τον κερνελ elementalx 0.38 και αμέσως μετα φλασαρισα την slimkat και τα gapps. Τελειώνοντας όλη την παραπανω διαδικασία διαπιστωσα πως στις πληροφορίες συστηματος δεν αναφέρει πουθενά τον elementalx αλλά ενα linux linaro .εκανα κάτι λάθος ; Όταν φλασάρεις rom χάνεται ο custom kernel που είχες πριν. Πρέπει να ξαναφλάσαρεις τον custom kernel μετά. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Οποτε με λιγα λογια έκανα αναποδα τα φλασαρισματα. Πρεπει να κάνω clean cashe kai data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Να αναφέρω κάτι περίεργο. Είμαι με franco #49. Ενεργοποίησα στιγμιαία το FSYNC από TricksterMOD και μου διέγραψε όλα τα δεδομένα της internal SD. Μικρή ζημιά, καθώς δεν είχα τίποτα σημαντικό μέσα, αλλά έπρεπε να ξαναπεράσω navigation και κάποια παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Οποτε με λιγα λογια έκανα αναποδα τα φλασαρισματα. Πρεπει να κάνω clean cashe kai data? Πότε εννοείς? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Να αναφέρω κάτι περίεργο. Είμαι με franco #49. Ενεργοποίησα στιγμιαία το FSYNC από TricksterMOD και μου διέγραψε όλα τα δεδομένα της internal SD. Μικρή ζημιά, καθώς δεν είχα τίποτα σημαντικό μέσα, αλλά έπρεπε να ξαναπεράσω navigation και κάποια παιχνίδια. Για καλητερο αποτέλεσμα κάνε ξανά clean install την rom και μετα περνά τον kernel.Ναι τα έκανες ανάποδα,πρωτα φλασαρουμε την rom και μετα kernel,gapps κ.α! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Φλασαρισα τον elementax 0.38 χωρίς να κάνω clean data kai cashe ( όπως αρχικα νόμιζα ) και όλα καλά. Ετρεξα το antutu benchmark και δεν είδα καμια διάφορα στα αποτελεσματα.δεν θα έπρεπε να μου βγάζει πιο υψηλό σκορ? Ποια είναι τα συν αυτου του κερνελ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts