Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ περίεργο...... Εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις fastboot τώρα ε?... Αυτό μπορεί να ναι πολύ κακό.... Είσαι σίγουρος ότι απλά δεν εξαντλήθηκε η μπαταρία με τα restore και τα bootloops?

ναι δεν ανοιγει καθολου

Δοκίμασε να κρατήσεις το power button για μερικά δευτερόλεπτα .Επίσης δοκίμασε να μπεις σε fastboot ,αν δεν γινεται τότε τουβλιασε .

Βαλε το και στο ρεύμα για λίγο .

Samsung galaxy s21+

Πολύ περίεργο...... Εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις fastboot τώρα ε?... Αυτό μπορεί να ναι πολύ κακό.... Είσαι σίγουρος ότι απλά δεν εξαντλήθηκε η μπαταρία με τα restore και τα bootloops?

Ναι δεν μπαινει σε fastboot το εχω βαλει για φορτιση αλλα φανταζομαι οτι κατι αλλο συμβαινει

Απ όσο γνωρίζω αν δεν έχεις ρομ και ούτε είσαι σε recovery mode δεν μπορεί να φορτίσει το κινητό και επομένως ούτε να ανοίξει για να μπει σε recovery έτσι ώστε να ξεκινήσει η φόρτιση.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως απλά δεν έχεις μπαταρία για να ανοίξει.

Απ όσο γνωρίζω αν δεν έχεις ρομ και ούτε είσαι σε recovery mode δεν μπορεί να φορτίσει το κινητό και επομένως ούτε να ανοίξει για να μπει σε recovery έτσι ώστε να ξεκινήσει η φόρτιση.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως απλά δεν έχεις μπαταρία για να ανοίξει.

νομιζω οτι εχεις δικιο ο φορτιστης ειναι κρυος εχω την γνωμη οτι δεν μπορει να φορτιση.

Οπότε βρήκαμε το πρόβλημα σου. Μένει να βρούμε τη λύση

Νομίζω θα σου χρειαστεί λίγη ικανότητα στο κατσαβίδι

Όπως μπορώ να σκεφτώ μόνος τρόπος να φορτίσει είναι με καλώδια στη μπαταρία ή με άλλο Νέξους

Οπότε βρήκαμε το πρόβλημα σου. Μένει να βρούμε τη λύση

Νομίζω θα σου χρειαστεί λίγη ικανότητα στο κατσαβίδι

Όπως μπορώ να σκεφτώ μόνος τρόπος να φορτίσει είναι με καλώδια στη μπαταρία ή με άλλο Νέξους

εκει δεν εχουμε προβλημα ηλεκτρονικος ειμαι αλλα το λυπαμαι να το ανοιξω Ευκολα ανοιγει??

Στην ElementalX σαν δουλεύει το fast charge?

Δουλεύει αλλά παράλληλα δουλεύει και ο αποθηκευτικός χώρος.. Πολύ θετικό αυτό

;)

Οντως εχθες περασα στον ξαδερφο μου των elementalx 0.38,και πραγματικα ειναι βολιδα,απλα πριν λιγο με πηρε τηλ και μου ειπε οτι εχει λιγο battery drain με την 0.38 εκδοση,πραγμα που λενε αρκετοι στο xda αλλα ο dev δεν το παραδεχεται.....

Εγώ δεν έχω drain.. Έχει απενεργοποιήσει τα s2w κλπ;

Κοίτα εγώ δε το έχω ανοίξει αλλά. Βλέποντας σχετικά βίντεο νομίζω ανοίξει πολύ εύκολα. Απλά απαιτεί προσοχή για τα εσωτερικά της πλάτης.

Ούτε γνωρίζω ποιες είναι οι συνδέσεις για να φορτίσει η μπαταρία. Μάλλον θα το ξέρεις αυτό όμως :)

Για ρίξε μια ματιά "]εδώ

και κάνε και μια δοκιμή με το toolkit του wug που έχει και μια επιλογή για soft bricked/bootloop.

Αν και εσένα δεν μου κάνει για soft...

Πριν αρχίσεις πάντως τα κατσαβίδια δοκίμασε ότι άλλο μπορείς να βρεις στο google...

Αρχικά θα έλεγα να το αφήσεις αρκετά μήπως και αρχίζει να φορτίζει, ίσως και κανένα τεταρτο πχ..

Edited by CaptainMorgan

Κοίτα εγώ δε το έχω ανοίξει αλλά. Βλέποντας σχετικά βίντεο νομίζω ανοίξει πολύ εύκολα. Απλά απαιτεί προσοχή για τα εσωτερικά της πλάτης.

Ούτε γνωρίζω ποιες είναι οι συνδέσεις για να φορτίσει η μπαταρία. Μάλλον θα το ξέρεις αυτό όμως :)

ναι ειναι ευκολα τελικα. λεω να ριξω μια ματια στο xda μηπως βρω καποιον αλλο τροπο πριν το ανοιξω

Οκ Καλή τύχη μ αυτό. Περιμένω να μάθω τελικά τη λύση σου ;)

Σε ευχαριστω πολυ για ολα. Θα σου γραψω.

Οκ Καλή τύχη μ αυτό. Περιμένω να μάθω τελικά τη λύση σου ;)

Ξεκίνησε !!!!! 10 δευτερολεπτα Vol Down και μετα 10 power

Μερικοί λένε για κάτι ψιλοθεματάκια αλλά εγώ δεν είδα τίποτα. Δοκίμασε την

Την πέρασα χθες. Δεν βλέπω κάτι κακό, μια χαρά μου φαίνεται.

Κανένα.....

Την πέρασα πιο πολύ από... φαγούρα, ήταν και είναι η αγαπημένη μου rom. Δεν ξέρω ποσό θα την κρατήσω αλλά για λίγο καιρό μου φαίνεται μια χαρά. Μετά επιστροφή σε stock.

Edit: μέσω του PA OTA βλέπω πως υπάρχει ήδη update στην 4.3 beta 2.

Edited by cb600f

Γενικότερα όταν δεν ξεκινάει καθόλου, έχει μείνει από μπαταρία. Επίσης και τίποτα να μην έχεις μέσα, φορτίζει. Λάθος αναφέρθηκε ένας συνφορουμιτης πιο πάνω. Αν έχει κολλήσει στο Google μπαίνουμε fastboot->recovery και κάνουμε wipe data/cache. Αν δεν ξεκινήσει ξαναφλασαρουμε τη ρομ μας.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Μη σου ξανατύχει

Γενικότερα όταν δεν ξεκινάει καθόλου, έχει μείνει από μπαταρία. Επίσης και τίποτα να μην έχεις μέσα, φορτίζει. Λάθος αναφέρθηκε ένας συνφορουμιτης πιο πάνω.

Εγώ το είπα αυτό :/ Απλά είχα αυτήν την εντύπωση και από παλιότερες συσκευές μου

Μη σου ξανατύχει

Εγώ το είπα αυτό :/ Απλά είχα αυτήν την εντύπωση και από παλιότερες συσκευές μου

Φιλε ολα οκ εβαλα stock και ολα μια χαρα.

Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια

Καλησπέρα φίλοι.

Πέρασα κι εγώ, χθες βράδυ, elemental, για δοκιμή.

Μέχρι τώρα δούλευα στοκ kernel, δεδομένου ότι είχα πολύ καλά αποτελέσματα.

Πρώτες εντυπώσεις από elemental είναι πολύ καλές. Battery drain δεν έχω προσέξει. Έχω ενεργοποιήσει dt2w, με δυνατότητα απενεργοποίησης με το power button. Το πάτησα πριν κοιμηθώ και όλα δούλεψαν ρόλοι.

Κατεβάζω τώρα το update της pa και μετά θα τον ξαναπεράσω.

Ήθελα να ρωτήσω ποιο value undervolting θεωρείται safe, για αρχή, μιας και δεν είδα δοκιμάσει στο προηγούμενο install, γιατί δεν ήμουν σίγουρος.

Όταν σερφάρετε στο xda από mobile συσκευή, σας πετάει στον chrome μηνυματα ότι και καλά υπάρχει απειλή από ιούς ή ότι μάλλον έχετε ιούς για να σας παραπέμψει σε διαφημιστικές σελίδες?

Μου το κάνει από διάφορες συσκευές. Όχι μόνο Nexus.

Στην ουσία διαφημιστικά pop-up του site είναι και όχι μηνύματα του browser.

Edited by gtctsiamp

Και που το βρίσκουμε αυτό το adaway? Βρηκα αυτο που λέει οτι κανει install το adaway απο το fdroid. Το ίδιο είναι?

Τα hosts τι είναι?

Edited by gtctsiamp

Δεν υπάρχει στο Google Play οποτε Google it, η τελευταία εκδοση θυμάμαι ήταν 2.8.1 τώρα βέβαια μπορεί να βγήκε κάνα update αλλά δεν έχει σημασία.

Τα hosts είναι τα αρχεία που περιέχουν τις διευθύνσεις των διαφημίσεων και τις μπλοκάρουν στην ουσία η εφαρμογή απλα τα κατεβάζει για σένα.

Απλα αν θες να φορτωσεις site τύπου adf.ly θα πρεπει να απενεργοποιήσεις το block. Γι αυτό βάζουμε την εφαρμογή που είναι ενα κλικ.

ΥΓ: πολλοί χρήστες αντιμετώπιζαν προβλήματα του τύπου ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να τα γράψει στο σύστημα , νομιζω οτι έχει σχέση με το syperSU (το οποίο αποχωρίστηκα). Η λύση είναι ενα wipe τα δεδομένα του AdAway και λειτουργεί κανονικά

https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)