gtctsiamp Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Πέρασε του μετά και ένα Gravity Box και θα πάθεις την πλάκα σου με τον συνδυασμο custom και smooth που σου δίνει το Nexus 5.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση: Όταν βάζω ή βγάζω το τηλέφωνο στον/από τον φορτιστή, ακούγεται ένας ήχος. Νομίζω πως το είχα ενεργοποιήσει από το lightflow, το οποίο έχω απεγκαταστήσει. Το ξαναέβαλα να δω, αν για κάποιο λόγο είχε έστω μείνει η ρύθμιση, αλλά κι εκεί ήταν απενεργοποιημένο - το lightflow είχε ξανά τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις του. Το ξαναέβγαλα τελικά καθαρίζοντας και πριν τα δεδομένα του. Ψάχνω μήπως είχα πειράξει κάτι στο Gravity Box αλλά τίποτα. Ουτε στις ρυθμίσεις κινητού βρίσκω κάτι. Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Στο Gravity Box νομίζω πως μόνο για το LED έχει μία σχετική επιλογή. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Στο Gravity Box νομίζω πως μόνο για το LED έχει μία σχετική επιλογή. Οκ. Δε βοήθησε και ιδιαίτερα. :wacko: Ο ήχος από που έχει ενεργοποιηθεί, για να τον απενεργοποιήσω δε μπορώ να βρω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ξέρει κανείς αν το busybox πρέπει να το κάνουμε install στον bin η τον xbin? Που είναι καλύτερα? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Οκ. Δε βοήθησε και ιδιαίτερα. :wacko: Ο ήχος από που έχει ενεργοποιηθεί, για να τον απενεργοποιήσω δε μπορώ να βρω εγώ. Gravity > ενέργεια >και δες αν είναι τικαρισμενο το charger plugged sound Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ξέρει κανείς αν το busybox πρέπει να το κάνουμε install στον bin η τον xbin? Που είναι καλύτερα? Στο xbin. Δεν θα επηρεάσει αρχεία συστήματος που ενδεχομένως να δημιουργήσουν πρόβλημα σε OTA ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Πέρασε του μετά και ένα Gravity Box και θα πάθεις την πλάκα σου με τον συνδυασμο custom και smooth που σου δίνει το Nexus 5.:D ωραία. xposed χρησιμοποιουσα και θα ξαναβάλω ετσι και αλλιως για τα experimental features του Greenify, οπότε θα το δοκιμάσω και το gravitybox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος και πρωταρης οσο αφορα τις διαφορες τροποποιησεις εχω δυο ερωτησεις 1) εχω κανει root και εχω φλασαρει cataclysm rom, εγω μπορω να παρω την 4.4.3 τωρα που θα βγει; αν οχι τι κανω για να την παρω; 2) το gravity box εχει οσα features εχει και μια custom rom ( αλλαγες στα quick toggles, smart radio, incall blocke, κτλ); αξιζει να γυρισω σε stock rom και να βαλω gravity box ή να μεινω όπως ειμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Για το πρώτο θα πρεπει ειτε να φλασάρεις μέσω ρεκοβερυ τα επίσημα .img που θα βρεις στο κατάλληλο site (δεν θυμάμαι πιο) και μετα θα θες ροοταρισμα είτε γυρνάς σε στοκ ρομ (4.4.2 πχ) και μετα με ΟΤΑ αλλά θα θες ροοτ, ειτε περιμένεις να φλασάρεις μια ροοταρισμενη εκδοση απο το χδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος και πρωταρης οσο αφορα τις διαφορες τροποποιησεις εχω δυο ερωτησεις 1) εχω κανει root και εχω φλασαρει cataclysm rom, εγω μπορω να παρω την 4.4.3 τωρα που θα βγει; αν οχι τι κανω για να την παρω; 2) το gravity box εχει οσα features εχει και μια custom rom ( αλλαγες στα quick toggles, smart radio, incall blocke, κτλ); αξιζει να γυρισω σε stock rom και να βαλω gravity box ή να μεινω όπως ειμαι; Το Smart Radio της Cataclysm δεν θα το βρεις και σε πολλές άλλες Rom, όπως και 2-3 άλλα πραγματάκια που δεν υπάρχουν δυστυχώς σε καμία άλλη Rom... :( Υπάρχουν κάποιες λίγες με παρεμφερή στοιχεία όπως το TeloRadio της AICP και ευτυχώς το SmartRadio του Gravity που δουλεύει το ίδιο καλά με αυτό της Cataclysm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Νομιζω ακόμα μια έχει παρόμοιο χαρακτηριστικο η AOSPAL ή SaberMod Ας πούμε και τίποτα για κέρνελ ρε παιδιά ... Καπετάνιο ο bricked πως σου φάνηκε? Εγώ τον σοούταρα και πήγα πίσω στον παλιό καλό faux... :) Edited April 5, 2014 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ας πούμε και τίποτα για κέρνελ ρε παιδιά ... Καπετάνιο ο bricked πως σου φάνηκε? Εγώ τον σοούταρα και πήγα πίσω στον παλιό καλό faux... :) Ε για τον Bricked το είχα πει εμένα ο πιο ισορροπημένος μου φάνηκε. Παραμένω για λίγο σε αυτόν λόγω έλλειψης χρόνου τώρα και παρακολουθώ τον Furnace για κανα update, για να παίξω και με τις ρυθμίσεις, και τον Purified που όταν αποφασίσει ο developer του που θέλει να τον πάει μου φαίνεται θα βγει τρομερή δουλειά :p ( Ενημερωτικά η r45 του Purified είναι ίσως ότι πιο smooth και γρήγορο έχω δει και ας έχει UC τη GPU/idle στα 27 Mhz όπως ο Furnace, αλλά έχει ένα θεματάκι με το cpu boost ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Κατι ακομα, απ' οτι εχω καταλαβει ο developer της cataclysm δεν ασχολειται πλεον με την αναπτυξη της. Οταν εγω θα περασω την εκδοση 4.4.3, αν μετα φλασαρω ξανα την τελευταια εκδοση της cataclysm που κυκλοφορησε, θα εχω τα fixes που θα φερει η 4.4.3 η θα ειναι σαν να μην την περασα ποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Κατι ακομα, απ' οτι εχω καταλαβει ο developer της cataclysm δεν ασχολειται πλεον με την αναπτυξη της. Οταν εγω θα περασω την εκδοση 4.4.3, αν μετα φλασαρω ξανα την τελευταια εκδοση της cataclysm που κυκλοφορησε, θα εχω τα fixes που θα φερει η 4.4.3 η θα ειναι σαν να μην την περασα ποτε; Όχι φυσικά! Η Cat θα είναι 4.4.2. Το update θα είναι 4.4.3. Με λίγα λόγια κάνε το σταυρό σου να ξαναεμφανιστεί ο atl4ntis :p ( που χλωμό το κόβω, διότι δε σταμάτησε απλά, μια μέρα ο atl4ntis απλώς εξαφανίστηκε... :( μακάρι να βγω ψεύτης, εγώ το εύχομαι πρώτος... :X ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Παιδιά δηλαδή αυτό το πρόβλημα που έχω εγώ δεν το έχει παρατηρήσει κανείς;; Δε γίνεται να είμαι σε μια εφαρμογή πχ tapatalk καλή ώρα και οταν πατάω το πλήκτρο της επιστροφής να μου εμφανίζει το ημερολόγιο (το οποίο είχα ανοίξει πριν) και να μου το κλείνει σε 1 δευτερόλεπτο και να με βάζει κανονικά σε μια οθόνη. Μου φαίνεται πολύ παράξενο. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Παιδιά δηλαδή αυτό το πρόβλημα που έχω εγώ δεν το έχει παρατηρήσει κανείς;; Δε γίνεται να είμαι σε μια εφαρμογή πχ tapatalk καλή ώρα και οταν πατάω το πλήκτρο της επιστροφής να μου εμφανίζει το ημερολόγιο (το οποίο είχα ανοίξει πριν) και να μου το κλείνει σε 1 δευτερόλεπτο και να με βάζει κανονικά σε μια οθόνη. Μου φαίνεται πολύ παράξενο. Μπά όχι έμενα δεν το κάνει!!! πάει στο home screen κανονικά!!!! Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Παιδιά δηλαδή αυτό το πρόβλημα που έχω εγώ δεν το έχει παρατηρήσει κανείς;; Δε γίνεται να είμαι σε μια εφαρμογή πχ tapatalk καλή ώρα και οταν πατάω το πλήκτρο της επιστροφής να μου εμφανίζει το ημερολόγιο (το οποίο είχα ανοίξει πριν) και να μου το κλείνει σε 1 δευτερόλεπτο και να με βάζει κανονικά σε μια οθόνη. Μου φαίνεται πολύ παράξενο. Και σε μένα το κάνει αλλά σπάνια. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Πρεπει να είναι πρόβλημα του launcher που χρησιμοποιείς αυτό, αντιμετώπιζα τέτοια συμπεριφορα κυρίως στο παλιό μου κινητό καο νομίζω αυτό είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Μεταξύ purity, cyanogen, cataclysm και slimkat ποια προτιμάτε; και γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Από χθες δοκιμάζω την LiquidSmooth με αρκετά feutures /smooth και χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα . Γενικά σε ολες τις roms που εχω βάλει δεν εχω συναντήσει σοβαρά θέματα ,κάνω βέβαια πάντα wipe dalvik cache/ cache,/system / data αλλά εκει θέλει προσοχή είναι οι kernels . Πρέπει να πετύχεις το κατάλληλο συνδυασμό kernel (έκδοση )με rom και σε αυτο εχω ένα θέμα ....προς το παρόν τουλάχιστον σαν νεοπας που είμαι στα nexus :lol::lol: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Έχω όρεξη για πειράγματα.. Αξιζει καμια ρομ ρε παιδιά;; Έχετε καταλήξει κάπου ;; Να περάσω απλά έναν κέρνελ;; Edited April 8, 2014 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Από χθες δοκιμάζω την LiquidSmooth με αρκετά feutures /smooth και χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα . Γενικά σε ολες τις roms που εχω βάλει δεν εχω συναντήσει σοβαρά θέματα ,κάνω βέβαια πάντα wipe dalvik cache/ cache,/system / data αλλά εκει θέλει προσοχή είναι οι kernels . Πρέπει να πετύχεις το κατάλληλο συνδυασμό kernel (έκδοση )με rom και σε αυτο εχω ένα θέμα ....προς το παρόν τουλάχιστον σαν νεοπας που είμαι στα nexus :lol::lol: φαινεται πολυ ομορφη,την ψηνω,αρχισα να βαριεμαι την αδεια σλιμ βγηκε και ο νεος furnace για τους ενδιαφερομενους Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Ενω στο YouTube και στο web στα benchmarks το nexus 5 είναι μέτριο στην πραγματικότητα δεν ισχύει αυτό,εκανα ενα bench οπου στο web πιάνει 24000+ - βαθμούς και σε εμενα έβγαλε παρα πολύ καλη βαθμολογία που το κατατάσσει στην πρωτη 3αδα μαζί με note 3 & lg g2 [ATTACH]43595[/ATTACH] Edited April 8, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Τα πιο παλιά videos στο Youtube είναι με έκδοση του Antutu που δεν ήταν βελτιστοποιημένη για την 4.4 και όσα κινητά είχαν KitKat έκαναν χαμηλό σκορ. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts