Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλει κερνελ.

Ποιοι κερνελ το υποστηρίζουν?

Ο κερνελ της carbon μήπως?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα τον furnace kernel προχθές και έπαιξα μαζί του.

Ωραίος, και πλήρης επιλογών, αλλά κάτι έκανα μαντάρα με το Trickster Mod και δεν έβγαλε καλή αυτονομία.

Γύρισα σε στοκ κερνελ τώρα, και θα παραμείνω για λίγο εδώ, ώστε να δω ποια είναι η φυσιολογική συμπεριφορά του κινητού με αυτόν, απλά θέλω να βάλω DT2W. Θέλω να το κάνω αυτό χωρίς να μπλέξω με trickster mod που μπορεί από μόνο του να αλλάζει παραμέτρους που δεν με ενδιαφέρουν..οπότε το ερώτημα είναι το εξής:

Υπάρχει stock based kernel με double tap to wake ενεργοποιημένο από default (να μην απαιτεί δηλαδή την ύπαρξη άλλου app για ρύθμιση) και όλες τις άλλες ρυθμίσεις stock;

Μπορείς να βάλεις τον elemental x και στο set up του να επιλέξεις το dt2w και μάλιστα να απενεργοποιείται όταν θα κλείνεις την οθόνη με το power button, για καλύτερη αυτονομία.

Το breething sms είναι χαρακτηριστικό της carbon? Αν ναι που το βρίσκω στις ρυθμίσεις?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Αυτήν την εντύπωση εχω και εγώ ,δεν βρισκω να υστερεί κάπου σε σχέσει με το su και για να το έβαλαν έχουν τους λόγους τους ,όποιοι και αν είναι αυτοί .

Εγώ να ρωτήσω ,επειδή η επαφή μου με nexus είναι μικρή ,τόσο πολύ αργεί η pa να δώσει μια σταθερή με όλα τα features rom ?

Ναι και αυτή η μαυριλα με σκοτώνει .... backup και πάω ειτε πίσω στο SuperSU ειτε στο άλλο το χρωματιστό SuperUser που έχει το PlayStore

Για την PA με την έλευση της Κιτκατ ειπαν να ξανά γράψουν ΟΛΟ τον κωδικα απο το 0 για να εξαληψουν τυχόν θέματα που είχαν παλιότερα. Οποτε τα features της ξανά γράφονται ή βελτιώνονται και ενσωματονωνται σταδιακά

Edited by johnannis

Μπορείς να βάλεις τον elemental x και στο set up του να επιλέξεις το dt2w και μάλιστα να απενεργοποιείται όταν θα κλείνεις την οθόνη με το power button, για καλύτερη αυτονομία.

Πως σετάρεται αυτός; Έχει δικό του app;

Έχω την εντύπωση ότι όταν ανοίγω το TricksterMOD, οι ρυθμίσεις που έχει αυτός για CPU είναι διαφορετικές σε σχέση με του στοκ.

Ναι αν χρησιμοποιείς άλλο launcher πχ Nova. Αλλά γιατί να το κάνεις; Θα το συνηθίσεις, άσε που έχει μια αλλη προοπτική αυτό

Σετάροντας το smart radio στο Gravity Box στις επιλογές για LTE είχε τρεις. LTE (CDMA), LTE (GSM) και LTE (Global).

Να υποθέσω ότι το LTE (GSM) είναι για Ελλάδα?

Υπάρχει τρόπος να μικρύνουν τα εικονίδια των εφαρμογών?

Ναι με Xposed GEL Settings

Samsung galaxy s21+

Έχω γυρίσει όλες τις ρομ και δεν έχω καταλήξει που να μείνω. Τώρα είμαι σε paranoid beta 3,και η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Η kangakat πολύ καλή από άποψη μπαταρίας αλλά είναι stock. Σκέφτομαι να ξαναπάω σε slimcat ή EHNDROID αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος! Τι να βάλω!

Στην stable ή την weekly 4.4.3 :P

Αφού γράφω, την stable.

Τώρα αν θες την weekly...

Με xposed το wifi έπιανε 3-4 mb ταχύτητα και κατάλαβα οτι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το εκανα απεγκατάσταση και τώρα πιάνω 15-16. Έχει κανένας άλλος τετοιο πρόβλημα??

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με xposed το wifi έπιανε 3-4 mb ταχύτητα και κατάλαβα οτι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το εκανα απεγκατάσταση και τώρα πιάνω 15-16. Έχει κανένας άλλος τετοιο πρόβλημα??

Ίσως βέβαια και να εφταγε το smart radio που είχα απο gb

Παρέλαβα χθες και εγώ το Nexus 5 μου. Πρώην κάτοχος Nexus S που το είχα μονίμως με CM

Δεν έχω δυστυχώς πολύ χρόνο να ψαχτώ, άλλα θέλω να του κάνω άμεσα εξαρχής root, για να μην το σετταρω άδικα, και μετά γίνει factory reset με το ξεκλείδωμα του bootloader.

Οπότε δυο-τρεις γρήγορες ερωτήσεις

1) Ξεκλειδώνω bootlader με τον κλασικό τρόπο fastboot oem unlock

2) Περνάω recovery. Έως τώρα είχα την CWM. Για το 5 προτιμώ την ίδια; Είναι οκ ή TWRP;

3) Περνάω SuperSU ή Superuser;

Ευχαριστώ

1,υπαρχει κιτ που κανει ολη τη δουλεια,ψαξου

2,οπως τα λες,εγω προτιμω ακομα cwm

3,supersu για μενα

καλως ηρθες :)

Vamos Aris

1,υπαρχει κιτ που κανει ολη τη δουλεια,ψαξου

2,οπως τα λες,εγω προτιμω ακομα cwm

3,supersu για μενα

καλως ηρθες :)

ευχαριστώ!

προτιμώ να τα κάνω βήμα βήμα παρά με kit. Υποθέτω λιγότερες πιθανότητες έτσι να πάει κάτι στραβά.

γενικά οπότε δεν πρέπει να προσέξω κατι διαφορετικό σε σχέση με την διαδικασία σωστά;

Απλά κάτι που παρατήρησα χθες στα γρήγορα και δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι, είναι πως ενώ στο Nexus S ήταν χωρισμένο το storage se 1GB phone memory και τα υπόλοιπα σαν SD, στο Nexus 5 είναι ένα ενιαίο storage. Είδα λάθος; Αν όχι αλλάζει κάτι;

Φίλε καλύτερα για εσένα και το N5 να τα κάνεις βήμα-βήμα.

Προσωπικά προτιμώ twrp αλλά και cwm να βάλεις πάνω κάτω το ίδιο είναι.

Για την διαδικασία όλη δες τον οδηγό που υπάρχει εδώ στο forum. Είναι εξαιρετικός.

Φίλε καλύτερα για εσένα και το N5 να τα κάνεις βήμα-βήμα.

Προσωπικά προτιμώ twrp αλλά και cwm να βάλεις πάνω κάτω το ίδιο είναι.

Για την διαδικασία όλη δες τον οδηγό που υπάρχει εδώ στο forum. Είναι εξαιρετικός.

ειναι ποσταρισμένος σε κάποια σελίδα του παρόντος topic; γιατί στην αρχική του LG NEXUS 5 δεν βλέπω κάτι

ευχαριστώ

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)