gesvts Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Μαρέσει που βάλατε όλοι τον ίδιο kernel και κανείς δε δοκιμάζει τους άλλους που είπα :p Ίσως καλύτερα έτσι βέβαια για να συγκρίνουμε και από τελέσματα με τη χρήση του καθενός. :) Ρυθμίσεις έχει ο Furnace αλλά δεν αναγνωρίζονται όλα σωστά από το trick ή άλλα app ( πχ στο app του faux δεν αναγνωρίζει σωστά τη συχνότητα της gpu από ότι βλέπω). Το βελτιώνει όμως το θέμα με τις νέες εκδόσεις, είπαμε φρέσκος είναι, ας κάνουμε λίγη υπομονή. @gesvts Καλή είναι η SinLess με ενσωματωμένο NIN kernel και διάφορα tweaks που πραγματικά πήγαινε σφαίρα τις 3-4 ώρες που τη δοκίμασα. Σταθερή ως stock based. Μπαταρία φυσικά δε μπόρεσα να δω έτσι. Απλά επειδή για το customization στηρίζεται κυρίως στo xposed, ξεχνάς το ART πχ αν σε ενδιέφερε. Και η Elix-r σταθερή και γρήγορη με ενδιαφέροντα tweaks αλλά ως stock/PA based, τα QS tiles που έχει δεν είναι και πολύ του γούστου μου, βασικά δε με βολεύουν και πολυ. Αν ψάχνεις για κάποια φρέσκια ROM γενικά τσέκαρε και αυτή EHNDROIX V . CM based με ωραίο theme. Τις τελευταίες μέρες πλάκωσαν μαζεμένες και νέες Rom και νέοι kernel, τι να σου κάνει και το MultiRom, δε με φτάνει ένα Ν5 για δοκιμές....:lol: Να δείτε τι επαθα χθες. Έβαλα την παραπανω Ρομ,όλα οκ. Μπαινω recovery μετα να φλασαρω την elementalX, γίνεται η διαδικασία νορμαλ, παταω reboot και κολλάει το σύστημα στο λογότυπο. Από εκεί και περα σβήστηκαν ολα απο το κινητό,εμπαινα recovery και το twrp ζητούσε κωδικό και όταν εκανα reboot έγραφε πως δεν εχει λογισμικό! Εκατσα κανένα δίωρο βραδιατικα και πέρασα factory image απο την αρχή μέσω fastboot και όλα εντάξει τώρα .τώρα φοβάμαι να φλασαρω κερνελ παλι. Κάποια βλακεία εκανα και θα κατέβασα καμια αλλη εκδοση κερνελ για αλλες Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλημερα... Ρε παιδια θυμηστε μου λιγο πιο app χρειαζομαστε για να δουλευει σωστα το led των ειδοποιησεων γιατι δεν μπορω να το βρω. Ευχαριστω Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλημερα... Ρε παιδια θυμηστε μου λιγο πιο app χρειαζομαστε για να δουλευει σωστα το led των ειδοποιησεων γιατι δεν μπορω να το βρω. Ευχαριστω Μήπως εννοείς το :Light Flow - LED&Notifications ? Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 (edited) Να δείτε τι επαθα χθες. Έβαλα την παραπανω Ρομ,όλα οκ. Μπαινω recovery μετα να φλασαρω την elementalX, γίνεται η διαδικασία νορμαλ, παταω reboot και κολλάει το σύστημα στο λογότυπο. Από εκεί και περα σβήστηκαν ολα απο το κινητό,εμπαινα recovery και το twrp ζητούσε κωδικό και όταν εκανα reboot έγραφε πως δεν εχει λογισμικό! Εκατσα κανένα δίωρο βραδιατικα και πέρασα factory image απο την αρχή μέσω fastboot και όλα εντάξει τώρα .τώρα φοβάμαι να φλασαρω κερνελ παλι. Κάποια βλακεία εκανα και θα κατέβασα καμια αλλη εκδοση κερνελ για αλλες Ρομ. Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Ποια rom έβαλες? Την EHNDROIX ( CM based ) ? Αυτή αν δε κάνω λάθος, αν θυμάμαι καλά, θέλει CAF έκδοση kernel, αν έβαλες AOSP έκδοση kernel λογικό είναι να κόλλησε κατά το boot. Το να ζητάει πάντως κωδικό το TWRP παραπέμπει εντελώς αλλού και πάλι με μπερδεύει. Σε γενικές γραμμές πάντως : 1) Όποιος θέλει να πειραματίζεται χωρίς σκοτούρες ας βάλει το MultiROM. 5 λεπτά διάβασμα είναι οι οδηγίες του και μετά φλασάρεις ό,τι ROM θέλεις ως δευτερεύουσα για πειράματα και κάτι να πάει στραβά επανέρχεσαι στην κύρια ROM χωρίς προβλήματα. 2) Πάντα έχουμε στο κινητό ένα zipακι της ROM ( stock/custom) για φλασάρισμα μέσω recovery και ένα ΤιΒackup των εφαρμογών μας για να μη τις ξαναστείνουμε από την αρχή. Έστω ένα Nandroid κάπου στον υπολογιστή μας για τις δύσκολες ώρες. Όλα φτιάχνουν βέβαια αλλά για να μη κάθεσαι 2 ώρες όπως λες κι εσύ να ξαναστείνεις κινητό, ενώ θα μπορούσες να το κάνεις σε 2-3 λεπτά. Πάντως με τη συγκεκριμένη rom κι εγώ είχα ένα θεματάκι αφού τη πρώτη φορά πάλευα για 20 λεπτά να τη βάλω μέχρι να ανακαλύψω ότι είχα corrupted αρχείο κατεβασμένο :p Αυτός ο Furnace τελικά είναι πολύ αηδία, δε μπορώ να τελειώσω τη μπαταρία, τον βαρέθηκα :lol: wifi, 2g, μέτριο προς χάλια σήμα, 40% σταθερή φωτεινότητα, ereading-browsing-tapatalk, καμιά 30ρια whatsapp+mail, 30 λεπτά ομιλία, 30 λεπτά περίπου streaming ιντερνετικου ραδιοφώνου και λίγο youtube μέσω bluetooth εξωτερικού ηχείου, location+gps off, sync on ( επαφές,gmail,keep ). Για πλάκα είχα μια ώρα ακόμα και μάλλον και περισσότερο. Θα τον ξαναδοκιμάσω σε λίγες μέρες, να βγάλει κανα update ακόμα, να παίξω λίγο και με τις ρυθμίσεις του. Το βράδυ θα ξεκινήσω δοκιμές με άλλον, ίσως βάλω του NIN. Edited March 25, 2014 by CaptainMorgan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Ποια rom έβαλες? Την EHNDROIX ( CM based ) ? Αυτή αν δε κάνω λάθος, αν θυμάμαι καλά, θέλει CAF έκδοση kernel, αν έβαλες AOSP έκδοση kernel λογικό είναι να κόλλησε κατά το boot. Το να ζητάει πάντως κωδικό το TWRP παραπέμπει εντελώς αλλού και πάλι με μπερδεύει. Σε γενικές γραμμές πάντως : 1) Όποιος θέλει να πειραματίζεται χωρίς σκοτούρες ας βάλει το MultiROM. 5 λεπτά διάβασμα είναι οι οδηγίες του και μετά φλασάρεις ό,τι ROM θέλεις ως δευτερεύουσα για πειράματα και κάτι να πάει στραβά επανέρχεσαι στην κύρια ROM χωρίς προβλήματα. 2) Πάντα έχουμε στο κινητό ένα zipακι της ROM ( stock/custom) για φλασάρισμα μέσω recovery και ένα ΤιΒackup των εφαρμογών μας για να μη τις ξαναστείνουμε από την αρχή. Έστω ένα Nandroid κάπου στον υπολογιστή μας για τις δύσκολες ώρες. Όλα φτιάχνουν βέβαια αλλά για να μη κάθεσαι 2 ώρες όπως λες κι εσύ να ξαναστείνεις κινητό, ενώ θα μπορούσες να το κάνεις σε 2-3 λεπτά. Πάντως με τη συγκεκριμένη rom κι εγώ είχα ένα θεματάκι αφού τη πρώτη φορά πάλευα για 20 λεπτά να τη βάλω μέχρι να ανακαλύψω ότι είχα corrupted αρχείο κατεβασμένο :p Αυτός ο Furnace τελικά είναι πολύ αηδία, δε μπορώ να τελειώσω τη μπαταρία, τον βαρέθηκα :lol: wifi, 2g, μέτριο προς χάλια σήμα, 40% σταθερή φωτεινότητα, ereading-browsing-tapatalk, καμιά 30ρια whatsapp+mail, 30 λεπτά ομιλία, 30 λεπτά περίπου streaming ιντερνετικου ραδιοφώνου και λίγο youtube μέσω bluetooth εξωτερικού ηχείου, location+gps off, sync on ( επαφές,gmail,keep ). Για πλάκα είχα μια ώρα ακόμα και μάλλον και περισσότερο. Θα τον ξαναδοκιμάσω σε λίγες μέρες, να βγάλει κανα update ακόμα, να παίξω λίγο και με τις ρυθμίσεις του. Το βράδυ θα ξεκινήσω δοκιμές με άλλον, ίσως βάλω του NIN. Άστα να πάνε φιλέ. Φλασαρα aosp kernel αντί για cm και brickαρε. Ποια Ρομ έχεις τώρα εσύ και κάθεται τόσο χαμηλά το android system; πάντως η EHNDROIX με elementalX και animations στο 0.5 παει κομματια κυριολεκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Ποια rom έβαλες? Την EHNDROIX ( CM based ) ? Αυτή αν δε κάνω λάθος, αν θυμάμαι καλά, θέλει CAF έκδοση kernel, αν έβαλες AOSP έκδοση kernel λογικό είναι να κόλλησε κατά το boot. Το να ζητάει πάντως κωδικό το TWRP παραπέμπει εντελώς αλλού και πάλι με μπερδεύει. Σε γενικές γραμμές πάντως : 1) Όποιος θέλει να πειραματίζεται χωρίς σκοτούρες ας βάλει το MultiROM. 5 λεπτά διάβασμα είναι οι οδηγίες του και μετά φλασάρεις ό,τι ROM θέλεις ως δευτερεύουσα για πειράματα και κάτι να πάει στραβά επανέρχεσαι στην κύρια ROM χωρίς προβλήματα. 2) Πάντα έχουμε στο κινητό ένα zipακι της ROM ( stock/custom) για φλασάρισμα μέσω recovery και ένα ΤιΒackup των εφαρμογών μας για να μη τις ξαναστείνουμε από την αρχή. Έστω ένα Nandroid κάπου στον υπολογιστή μας για τις δύσκολες ώρες. Όλα φτιάχνουν βέβαια αλλά για να μη κάθεσαι 2 ώρες όπως λες κι εσύ να ξαναστείνεις κινητό, ενώ θα μπορούσες να το κάνεις σε 2-3 λεπτά. Πάντως με τη συγκεκριμένη rom κι εγώ είχα ένα θεματάκι αφού τη πρώτη φορά πάλευα για 20 λεπτά να τη βάλω μέχρι να ανακαλύψω ότι είχα corrupted αρχείο κατεβασμένο :p Αυτός ο Furnace τελικά είναι πολύ αηδία, δε μπορώ να τελειώσω τη μπαταρία, τον βαρέθηκα :lol: wifi, 2g, μέτριο προς χάλια σήμα, 40% σταθερή φωτεινότητα, ereading-browsing-tapatalk, καμιά 30ρια whatsapp+mail, 30 λεπτά ομιλία, 30 λεπτά περίπου streaming ιντερνετικου ραδιοφώνου και λίγο youtube μέσω bluetooth εξωτερικού ηχείου, location+gps off, sync on ( επαφές,gmail,keep ). Για πλάκα είχα μια ώρα ακόμα και μάλλον και περισσότερο. Θα τον ξαναδοκιμάσω σε λίγες μέρες, να βγάλει κανα update ακόμα, να παίξω λίγο και με τις ρυθμίσεις του. Το βράδυ θα ξεκινήσω δοκιμές με άλλον, ίσως βάλω του NIN. Από ταχύτητα πως σου φαίνεται; γιατί εμένα με ψιλό χαλάει σε σχέση με elemental.. Κάτι δε μου κάθεται καλά. Το γύρισα και σε dalvik βέβαια γιατί με εκνευρίζει αφάνταστα ότι κάνει δύο ώρες να ανοίξει αν κάνεις clear cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Άστα να πάνε φιλέ. Φλασαρα aosp kernel αντί για cm και brickαρε. Ποια Ρομ έχεις τώρα εσύ και κάθεται τόσο χαμηλά το android system; πάντως η EHNDROIX με elementalX και animations στο 0.5 παει κομματια κυριολεκτικά. KANGAKAT, αλλά δεν τη λες custom, είναι εντελώς stock, 1-2 tweaks έχει μόνο + gravity. Το ότι φλάσαρες λάθος έκδοση του Elemental ήταν φανερό αλλά έτσι απλά δε θα bootαρε η rom. Tο να σου ζητάει κωδικό το TWRP και να εξαφανίσεις τη rom, δε μπορώ να καταλάβω. Από ότι είδα ο Elemental από την .34 έχει υποστήριξη για F2FS, είχε καμιά τέτοια επιλογή ο installer του? Χρησιμοποίησες τον Aroma installer που έχει? Για να ξέρουμε μη κάνουμε και άλλοι το ίδιο "λάθος". Έχω καιρό να τον δοκιμάσω και δε θυμάμαι τις επιλογές. Από ταχύτητα πως σου φαίνεται; γιατί εμένα με ψιλό χαλάει σε σχέση με elemental.. Κάτι δε μου κάθεται καλά. Το γύρισα και σε dalvik βέβαια γιατί με εκνευρίζει αφάνταστα ότι κάνει δύο ώρες να ανοίξει αν κάνεις clear cache. Το είπα σε προηγούμενα post, από "επιδόσεις" δε με συναρπάζει. Δεν είναι τόσο smooth ή σβέλτος όσο κι εγώ θα τον ήθελα και μου θυμίζει franco στην απόκριση γενικά. Προφανώς έχει να κάνει με τις default ρυθμίσεις, όταν έχει το idle GPU στα 27ΜHz (!) ε μη περιμένεις και απογείωση αλλά προφανώς για αυτό έχει καλή μπαταρία. Κι εγώ σε dalvik είμαι αναγκαστικά λόγω Xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Από εκεί και περα σβήστηκαν ολα απο το κινητό,εμπαινα recovery και το twrp ζητούσε κωδικό Αν θυμάμαι καλά αυτό με το password συμβαίνει αν κανεις unlock bootloader και φλασάρεις recovery στο καπάκι και bootαρεις στο recovery χωρίς ουτε ενα bootαρισμα στη ρομ (δηλαδή με άδειο το data partition) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Αν θυμάμαι καλά αυτό με το password συμβαίνει αν κανεις unlock bootloader και φλασάρεις recovery στο καπάκι και bootαρεις στο recovery χωρίς ουτε ενα bootαρισμα στη ρομ (δηλαδή με άδειο το data partition) Τώρα νομίζω ότι κατάλαβα, μια φορά πρέπει να είχα κάνει κάτι τέτοιο κι εγω κατά λάθος σε ένα Ν7 που είχα και έπαιζα με ένα toolkit. Κλείδωσα bootloader και μετά ο ηλίθιος φλάσαρα rom με αποτέλεσμα να πάρω ένα άδειο N7 στο χέρι :lol: Έκτοτε μόνιμα unlocked :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Αυτό που λεει ο johnannis πρέπει να έγινε. Μετά το χάος, αλλά ευτυχώς όλα εντάξει τώρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ναι κι εγώ την πάτησα έτσι την πρωτη φορά που ξεκλείδωσα το Νέξους καο μετα απο πραγματικα πολύ ψάξιμο και άγχος βρήκα ενα ποστ στο ΧΔΑ που έλεγε αυτό που αναφέρω παραπάνω οτι δηλαδή είναι αναμενόμενη συμπεριφορα αν δεν μπουταρεις ενδιάμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ναι κι εγώ την πάτησα έτσι την πρωτη φορά που ξεκλείδωσα το Νέξους καο μετα απο πραγματικα πολύ ψάξιμο και άγχος βρήκα ενα ποστ στο ΧΔΑ που έλεγε αυτό που αναφέρω παραπάνω οτι δηλαδή είναι αναμενόμενη συμπεριφορα αν δεν μπουταρεις ενδιάμεσα Ναι, προσοχή σε αυτό. Το γράφω και στον οδηγό. Reboot μετά το ξεκλείδωμα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 με πρωτη στην ουσια φορτιση με τον furnace εγω δεν ειδα κατι εξαιτερικο..βεβαια σημερα ημουν ολη μερα εκτος,αυριο θα τσεκαρω καλυτερα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 με πρωτη στην ουσια φορτιση με τον furnace εγω δεν ειδα κατι εξαιτερικο..βεβαια σημερα ημουν ολη μερα εκτος,αυριο θα τσεκαρω καλυτερα Σύγκρινε με τη δικιά μου χρήση που αναφέρω νωρίτερα γιατί ο καθένας αλλιώς χρησιμοποιεί το κινητό του φυσικά. Φαντάζομαι αν προέρχεσαι από άλλον custom kernel ότι έστω φλάσαρες πρώτα τον stock ή έκανες ένα dirty flash τη ρομ για να χαθούν στα σίγουρα οι τυχόν ρυθμίσεις του προηγούμενου. Απόψε πήρε σειρά ο ΝΙΝ, από σβελτάδα είναι μπάλα, από μπαταρία θα δείξει, αν και μου φαίνεται ότι ρουφάει λιγουλάκι...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Αυτές τις μέρες με τις βραδυνές cyanogenmod, απίστευτη μπαταρία, με πολύ λίγα τηλ. Αλλά γενικά πολύ καλή μπαταρία Edited March 26, 2014 by filzazas Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ο furnace φαίνεται εξαιρετικός μέχρι στιγμής. Θα ανεβασω αποτελέσματα το βράδυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Πάντως εγώ ρε παιδιά με τον furnace δεν τρελάθηκα κιόλας. Έχω δει αισθητή πτώση σε smoothness και η μπαταρία ώρες ώρες με απογοητεύει. Βγάζω δε βγάζω 4ωρο. Σε σύγκριση με Φράνκο είναι πολύ πιο laggy και όσο αφορα τη μπαταρία δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες μου, θα το αφήσω λιγες μέρες ακόμα και μετα η Franco η Faux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Πάντως εγώ ρε παιδιά με τον furnace δεν τρελάθηκα κιόλας. Έχω δει αισθητή πτώση σε smoothness και η μπαταρία ώρες ώρες με απογοητεύει. Βγάζω δε βγάζω 4ωρο. Σε σύγκριση με Φράνκο είναι πολύ πιο laggy και όσο αφορα τη μπαταρία δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες μου, θα το αφήσω λιγες μέρες ακόμα και μετα η Franco η Faux Εξ αρχής είπα ότι και μένα μου φαίνεται ότι υστερεί σε θέματα απόκρισης/σβελτάδας αλλά ο χρόνος που αναφέρεις είναι πιο κάτω και από τον stock. Εντύπωση μου κάνει. Δε ξέρω βέβαια και τη χρήση σου. Τέλειωσα δοκιμές και με τον ΝΙΝ. Σβέλτος και ταχύτατος, SOT λίγο πιο πάνω από stock , λίγο πιο κάτω από τον Furnace. Χρήση ίδια σχεδόν με αυτή που αναφέρω στο post #1054. Σειρά έχει απόψε ο Bricked ή ο καινούργιος του hells που ήταν και ο αγαπημένος μου στο Ν4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Βασικά η χρηση μου είναι αρκετά σύνθετη, αν και δεν παίζω συνήθως παιχνίδια, θέλω παντα GPS για λόγους ασφαλείας, χρησιμοποιώ πολύ συχνα δεδομένα αν δεν έχω WiFi και έχω ολους τους συγχρονισμούς που με ενδιαφέρουν μονίμως ανοιχτούς. Σε καμια περιπτωση δεν δέχομαι να στερηθώ καμία smart λειτουργία ;) Να σε ρωτησω και κάτι άλλο ? Ξέρεις/Χρησιμοποιείς καμια καλη εφαρμογή για test της μπαταρίας? Εννοώ αυτά που βγάζουν σκορ έτσι ώστε να συγκρίνουμε απευθείας κέρνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_1978 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Καλησπέρα, αύριο θα παραλάβω το κινητό και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Προσπάθησα να διαβάσω διάφορα φόρουμ και πολλά ποστ αλλά εξακολουθώ να είμαι λίγο μπερδεμένος. Το κινητό θα ήθελα να το κάνω: 1) Unlocking Bootloader 2) Installing a Custom Recovery (είτε clockworkmod recovery είτε TWRP recovery) 3) Rooting (either flashing via recovery a pre rooted custom rom, or flashing a zip containing the SuperSU binaries) Αυτή τη διαδικασία την κατάλαβα, ωστόσο θα ήθελα να παραμείνω με Stock Rom, αφού δεν με ενδιαφέρει να την "ψάξω" και πολύ και τις λειτουργίες του κινητού. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι εάν θα μπορώ να δέχομαι ΟΤΑ επίσημα update από τη στιγμή που θα κάνω root το κινητό; Παίζει ρόλο εάν θα έχω περάσει την clockworkmod recovery ή την TWRP recovery ή όχι; Αν δεν μπορώ να δέχομαι τα επίσημα update, τότε από που πρέπει να κάνω update τη συσκευή; Αυτό το σημείο δεν το κατάλαβα ακριβώς. Ευχαριστώ Edited March 27, 2014 by kostakis_1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Βασικά η χρηση μου είναι αρκετά σύνθετη, αν και δεν παίζω συνήθως παιχνίδια, θέλω παντα GPS για λόγους ασφαλείας, χρησιμοποιώ πολύ συχνα δεδομένα αν δεν έχω WiFi και έχω ολους τους συγχρονισμούς που με ενδιαφέρουν μονίμως ανοιχτούς. Σε καμια περιπτωση δεν δέχομαι να στερηθώ καμία smart λειτουργία ;) Να σε ρωτησω και κάτι άλλο ? Ξέρεις/Χρησιμοποιείς καμια καλη εφαρμογή για test της μπαταρίας? Εννοώ αυτά που βγάζουν σκορ έτσι ώστε να συγκρίνουμε απευθείας κέρνελ Εννοείται ότι δε πρέπει να στερούμαστε καμία smart λειτουργία αλλιώς τι λόγος υπάρχει να έχουμε "smartphone" ! Συμφωνώ απόλυτα. Απλά πχ εγώ στο σπίτι ή στη δουλειά δεν έχω κανένα λόγο να έχω πχ το gps. Άλλη χρήση ο καθένας :) Δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από τις εφαρμογές που λες οπότε δε ξέρω και κατά πόσο είναι αξιόπιστες. Φαντάζομαι σε κάτι τέτοιο αναφέρεσαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Factory Images for Nexus Devices @crazyio + @gtctsiamp Γιατί σας απασχολεί το θέμα των αναβαθμίσεων αφού είστε ήδη unlocked,rooted κλπ ? ( ΟΤΑ φαντάζομαι εννοείτε ) Αφού σε κάθε update ούτως ή άλλως βγαίνει και η επίσημη stock image της κάθε έκδοσης από την ίδια τη google, την οποία κάθε φορά μπορείτε να φλασάρετε με 10 διαφορετικούς τρόπους. Αφήστε δηλαδή που είναι μάλλον και καλύτερο να κάνετε clean ή έστω dirty install το κάθε update παρά OTA. Nexus έχετε, μην το ξεχνάτε. ;) Νομιζω οτι εχει ηδη απαντηθεί πολλές φορες. Βέβαια δεν κατάλαβα τι ακριβως θες να πεις, μάλλον εννοείς οτι θες να μείνεις με μαμά ΡΟΜ (εσύ λες custom). Σε κάθε περίπτωση αν δεν κάνω λάθος χάνεις τη δυνατότητα ΟΤΑ με κάθε μετατροπή του συστηματος οποτε μονο ροοτ μπορείς να κανεις, όχι ρεκοβερυ Αν εχει κάποιος την κατάλληλη ευχέρεια ή έστω όρεξη τοτε το βάλεις πίσω το στοκ ρεκοβερυ είναι υπόθεση λόγων δευτερολέπτων, αν απο την αλλη δεν την έχει τοτε καλύτερα να μην μπλέκει με πράματα που δεν ξέρει τι θα κάνουν ;) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από τις εφαρμογές που λες οπότε δε ξέρω και κατά πόσο είναι αξιόπιστες. Φαντάζομαι σε κάτι τέτοιο αναφέρεσαι ; Ναι σε τέτοιου είδους εφαρμογές. Απλα ουτε εγώ είχα εμπειρία με καποιες ήθελα να πάρω καμια καλη πρόταση. Ίσως όταν έχω χρονο τρεξω μερικά τεστ για να μην αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στους υποψηφίους κέρνελ. Προς το παρόν έβαλα παλι Φράνκο που απο smoothness είμαι ευχαριστημένος, μετα απο λίγο βέβαια παλι θα πάω σε faux μεριά για να δω κι εκείνον ξανά :Ρ . Η δουλεια του Faux μου φαίνεται πολύ πιο ψαγμένη και επαγγελματική Edited March 27, 2014 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Επισημαίνω ότι ΟΤΑ παίρνει ο κάθε ένας που έχει στοκ ρομ. Δεν εγκαθίσταται όμως αν έχεις πειράξει kernel, system apps και system files. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝΟΝIΚΑ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_1978 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Συνεπώς ακόμη κι έχεις κάνεις root και έχεις βάλει το SuperSU, μπορείς να δέχεσαι κανονικά τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις; Παίζει ρόλο ποια recovery θα έχεις είτε clockworkmod recovery είτε TWRP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 τελικα ο furnace μερικες μερες μετα πηγαινει καλυτερα απο μπαταρια..ειμαι και γω στο 92% με 50 λεπτα οθονη,πολυ καλα δηλαδη ωστοσο lagaρει,αρκετα κιολας Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts