pik. Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 kalημερα καλη εβδομαδα... να κανω καποιες ερωτησουλες. Σκεφτομαι να μεινω με stock rom αλλα 1.να αλλαξω κερνελ 2.να βαλω τα patches dalvik/bionic 3.τελος να κανω root. δεν ξερω για ποιο λογο αλλα με τον franco r32 οσες φορες φλασαρα τα patches ειχα μεγαλο θεμα με το κινητο.Μεγαλο lag (ναι...) και 2 φορες αναγκαστηκα να γυρισω full stock. Μηπως να βαλω το ElementalX?Ειναι συμβατος με τα patches? επισης δεν γινεται να φλασαρω με την μια την τελευταια recovery?Πρεπει να βαλω την παλια εκδοση και μετα να κανω update μεσω της εφαρμογης Flashify αφου κανω root? ευχαριστω πολυ! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Έχεις κάπου πρόχειρα τα patches??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 kalημερα καλη εβδομαδα... να κανω καποιες ερωτησουλες. Σκεφτομαι να μεινω με stock rom αλλα 1.να αλλαξω κερνελ 2.να βαλω τα patches dalvik/bionic 3.τελος να κανω root. δεν ξερω για ποιο λογο αλλα με τον franco r32 οσες φορες φλασαρα τα patches ειχα μεγαλο θεμα με το κινητο.Μεγαλο lag (ναι...) και 2 φορες αναγκαστηκα να γυρισω full stock. Μηπως να βαλω το ElementalX?Ειναι συμβατος με τα patches? επισης δεν γινεται να φλασαρω με την μια την τελευταια recovery?Πρεπει να βαλω την παλια εκδοση και μετα να κανω update μεσω της εφαρμογης Flashify αφου κανω root? ευχαριστω πολυ! Για να κάνεις τα 1 και 2, πρέπει να έχεις κάνει το 3. Αν νομίζεις ότι δεν είναι έτσι, τότε κάτι έχεις καταλάβει λάθος και πρέπει να τα καταλάβεις εξ αρχής. Εγώ από τότε που έχω τη συσκευή είμαι με franco και dalvik + bionic patches και δεν είχα ποτέ lag η οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, ακόμη και με underclock που έχω κάνει. Κάτι κάνεις λάθος. Dalvik + bionic patch μόνο αν έχεις Dalvik ενώ αν έχεις ART φλασάρεις μόνο το bionic. Ναι, μπορείς να βάλεις Elemental X και είναι συμβατός με τα patches. Έχεις κάπου πρόχειρα τα patches??? Εδώ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Για να κάνεις τα 1 και 2, πρέπει να έχεις κάνει το 3. Αν νομίζεις ότι δεν είναι έτσι, τότε κάτι έχεις καταλάβει λάθος και πρέπει να τα καταλάβεις εξ αρχής. Εγώ από τότε που έχω τη συσκευή είμαι με franco και dalvik + bionic patches και δεν είχα ποτέ lag η οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, ακόμη και με underclock που έχω κάνει. Κάτι κάνεις λάθος. Dalvik + bionic patch μόνο αν έχεις Dalvik ενώ αν έχεις ART φλασάρεις μόνο το bionic. Ναι, μπορείς να βάλεις Elemental X και είναι συμβατός με τα patches. Εδώ. ειδες τι σου κανουν 7 μηνες iOS7?δεν εκανα root.. μαλιστα το επιβεβαιωσα ,χιλια ευχαριστω. ΥΓ. πω πω σκουριασα.... φαντασου την πρωτη φορα τα ειχα κανει ολα κανονικα γι αυτο δεν ειχα θεμα...μετα κατι με επιασε ... Οσον αφορα την recovery? Edited January 20, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ειδες τι σου κανουν 7 μηνες iOS7?δεν εκανα root.. μαλιστα το επιβεβαιωσα ,χιλια ευχαριστω. ΥΓ. πω πω σκουριασα.... φαντασου την πρωτη φορα τα ειχα κανει ολα κανονικα γι αυτο δεν ειχα θεμα...μετα κατι με επιασε ... Οσον αφορα την recovery? Δημήτρη , την τελευταία εκδοσή του recovery θα περάσεις δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σε αυτο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 εβγαλα και ενα antutu για οποιον ενδιαφερεται slimkat 2.3 and chaos kernel Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ρε παιδιά δε φοβάστε να το κάνετε root?Το έχω το κινητό γύρω στον μήνα και φοβάμαι να το κάνω ροοτ λόγο εγγύησης. Αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι τι θα κάνουμε?Άλα 350 για αγορά καινούριου? Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ρε παιδιά δε φοβάστε να το κάνετε root?Το έχω το κινητό γύρω στον μήνα και φοβάμαι να το κάνω ροοτ λόγο εγγύησης. Αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι τι θα κάνουμε?Άλα 350 για αγορά καινούριου? Ναι. Δυστυχώς έτσι είναι. Χαχα πλάκα κάνω. Άμα πάθει κάτι και χρειαστεί να το στείλεις service θα το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση πριν το πας. Αν δεν ανοίγει για να το επαναφέρεις ούτε στο service θα μπορούν να το ανοίξουν για να δουν ότι είχες κάνει root οπότε είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ναι. Δυστυχώς έτσι είναι. Χαχα πλάκα κάνω. Άμα πάθει κάτι και χρειαστεί να το στείλεις service θα το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση πριν το πας. Αν δεν ανοίγει για να το επαναφέρεις ούτε στο service θα μπορούν να το ανοίξουν για να δουν ότι είχες κάνει root οπότε είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση. κατάλαβα.πάλι θα φάω όλο το βράδυ ψάχνοντας guides.ελπίζω να έχει εδώ τίποτα καλό :p Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 εβγαλα και ενα antutu για οποιον ενδιαφερεται slimkat 2.3 and chaos kernel Έχεις βάλει bionic/dalvik patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δε νομιζω οτι χρειαζεται. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ποια rom προτείνετε για καλύτερή μπαταρία? Έχω μόνιμα ανοιχτό bluetooth,αρκετή χρήση δεδομένων και πολύ χρήση με wifi. Φτάνω τις 4 ώρες και κάτι ψιλά πάντα. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω μισή ώρα. Με ενδιαφέρει για 1 με 1,5 ώρα παραπάνω. Κάτι εύκολο όχι να τα βάζω ένα ένα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 αν εισαι στοκ,μεινε στοκ και βαλε τον chaos kernel με λειτουργια battery.θα το βρεις πολυ ευκολα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ποια rom προτείνετε για καλύτερή μπαταρία? Έχω μόνιμα ανοιχτό bluetooth,αρκετή χρήση δεδομένων και πολύ χρήση με wifi. Φτάνω τις 4 ώρες και κάτι ψιλά πάντα. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω μισή ώρα. Με ενδιαφέρει για 1 με 1,5 ώρα παραπάνω. Κάτι εύκολο όχι να τα βάζω ένα ένα. Αν με bluetooth και data φτάνεις 4 ώρες ανοιχτή οθόνη καλύτερα μη πειράξεις τίποτα.. Μια χαρά είσαι. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 αν εισαι στοκ,μεινε στοκ και βαλε τον chaos kernel με λειτουργια battery.θα το βρεις πολυ ευκολα Θα δω διαφορά??? Όχι franco δηλαδή. Πως τον περνάμε? Βασικά έχω κάνει root με toolkit στο auto. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 χρειαζεσαι recovery.ενα απλο φλασαρισμα ειναι Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Πέρασα και εγώ τον chaos kernel και έχει δικη της εφαρμογή για settings μαζί με όλα τα slide To unlock κτλ και έτοιμα προφίλ για battery save κτλ. Θα δω πως θα πάει και θα πω εντυπώσεις. Πάντως στο battery save που έχω ακόμα και τα παιχνίδια παίζουν αλαγκαριστα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 εγω εντυπωσιαστηκα απο τη δουλεια του..και δικη του εφαρμογη και δωρεαν?αξιζει το donate.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Έβαλα και γω τον chaos σε στοκ ρομ. Να δούμε πώς θα πάει. Ενεργοποίησα και το double tap. Το έχει δουλέψει κανένας να πει αν τρώει μπαταρία; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Έβαλα και γω τον chaos σε στοκ ρομ. Να δούμε πώς θα πάει. Ενεργοποίησα και το double tap. Το έχει δουλέψει κανένας να πει αν τρώει μπαταρία; Ναι. Ενώ έχανα 1% στο 6ωρο όταν κοιμόμουν, με το DT2W έχασα 25-30% (δε θυμάμαι ακριβώς) και το έβγαλα. Βέβαια, πλέον, βάζουν επιλογή να απενεργοποιείται όταν πατάς το power button π.χ. όταν θες να πέσεις για ύπνο που δε θα το χρησιμοποιείς για ώρες. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Πολύ μεγάλα ποσά. Θα το δοκιμάσω και γω και το βγάζω αν δω τέτοια κατανάλωση. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 χρειαζεσαι recovery.ενα απλο φλασαρισμα ειναι Το κατεβάζω,βάζω σε recovery mode το κινητό και το περνάω? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Το κατεβάζω,βάζω σε recovery mode το κινητό και το περνάω? Ακριβώς.. Ένα ζιπ είναι. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Το κατεβάζω,βάζω σε recovery mode το κινητό και το περνάω? ακριβως!μετα θα βρεις την εφαρμογη του μεσα στο κινητο:) και περνας το profile battery Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μιλάμε πάντα για τον chaos kernel. Και τι θα κερδίσω από αυτό? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts