Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άκουσες κάτι για 4.4.3???

οχι αλλα συνηθως οταν εγω αποφασιζω να κανω customιες και να φλασαρω ,ενω εχω βρει μια καλη rom τσουπ πετανε update να μου σπασουν τα νευρα...και να χρειαζεται να κανω full stock...

νομος αυτο...2 χρονια ειχα Nexus S

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δηλαδή οποία εφαρμογή κάνουμε greenified ουσιαστικά παύει να ξεκινάει μόνη της πάρα μόνο όταν την ανοίξουμε εμείς σωστά; και όταν την κλείσουμε μπαίνει πάλι σε hibernate από μόνη της; η πρέπει να πατάμε πάλι για να μπει; Edited by puzzle21

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

πλεον με το titanium ειναι τοσο ευκολη η αλλαγη ρομ...

Δηλαδή όταν βγει νέο update κάνουμε unroot τη συσκευή περνάμε το update μετά με restore επαναφέρουμε τη ρομ και με titanium περνάμε ότι είχαμε από εφαρμογές κτλ; κρατάει και gravity box με τις ρυθμίσεις του κτλ;

''Ipad mini 2''

το τελευταιο δε το ξερω να σου πω γιατι δε το χρησιμοποιω

σε ολα τα αλλα ναι

ακομη πιο ευκολα σε καστομ

Vamos Aris

Δηλαδή όταν βγει νέο update κάνουμε unroot τη συσκευή περνάμε το update μετά με restore επαναφέρουμε τη ρομ και με titanium περνάμε ότι είχαμε από εφαρμογές κτλ; κρατάει και gravity box με τις ρυθμίσεις του κτλ;

Όταν κάνεις update σε διαφορετική έκδοση δεν κάνεις restore εφαρμογές συστήματος /ρυθμίσεις γιατί το ποιο πιθανό είναι να έχεις προβλήματα .

Samsung galaxy s21+

Όταν κάνεις update σε διαφορετική έκδοση δεν κάνεις restore εφαρμογές συστήματος /ρυθμίσεις γιατί το ποιο πιθανό είναι να έχεις προβλήματα .

Μιλάω μόνο για restore εφαρμογων από playstore και αν γίνεται και το gravity box..

''Ipad mini 2''

Ναι, όλα ακριβώς όπως είναι τα παίρνει το titanium. Και το GravityBox με τις ρυθμίσεις του και όλα. Απλά μην παίρνετε backup τις System apps. Όλα τα άλλα κανονικά. Αλλά το titanium είναι ασφαλές όταν πηγαίνεις από μια 4.4.2 ROM για παράδειγμα σε μια άλλη 4.4.2. Αν κάνεις restore εφαρμογές από 4.4.2 σε 4.4.3 είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ασυμβατότητα σε πολλές εφαρμογές. Και απλά αυτές που δε δουλεύουν ή τις κάνεις εγκατάσταση εξ αρχής ή τις αφήνει και περιμένεις ο developer της να βγάλει update που να είναι συμβατό με την 4.4.3.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

ειναι πιθανο.ωστοσο το εχω κανει χωρις προβληματα.στο φιναλε αυτο που εχει προβλημα,το αφηνεις

Vamos Aris

ρε παιδια οντως δεν εχει διαφορα η νεα παρτιδα ,,εννοω στον ηχο.. γιατι εχω βαλει το κιν για πουλημα για να παω να παρω αυτο με της ποιο μεγαλες τρυπουλες,, τα φωτα σας παρακαλω.....
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

ρε παιδια οντως δεν εχει διαφορα η νεα παρτιδα ,,εννοω στον ηχο.. γιατι εχω βαλει το κιν για πουλημα για να παω να παρω αυτο με της ποιο μεγαλες τρυπουλες,, τα φωτα σας παρακαλω.....

Εγώ έχω το 311 serial και δεν θα το άλλαζα πάντως.

''Ipad mini 2''

αποψη μου δεν ειναι σιγουρο οτι θα δεις βελτιωση.

απο την αλλη αποφασιζεις εσυ.

;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Έγω που δοκίμασα και τα 2 δεν είδα καμιά τεράστια διαφορά. Έχω την πρώτη παρτίδα και δεν θα το άλλαζα..

:D

Έχω τη πρωτη (310) και τη δεύτερη version (311).Και οι δυο μετα το τελευταιο update της ROM έχουν μια χαρά ήχο.Νομιζω δεν αξίζει να μπεις καν στη διαδικαδια

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

311

δηλαδη εχω δευτερη παρτιδα και παλι ακουγεται χαλια?τελεια

Άλλο παρτίδα και άλλο revision. Η παρτίδα 312 και μετά είναι το νέο revision με τις μεγαλύτερες τρύπες στο ηχείο. Οι προηγούμενες παρτίδες έχουν τις μικρότερες τρύπες. Εγώ πάντως με 311 είμαι μια χαρά. Αρκετά δυνατό είναι το ηχείο. Απλά η ποιότητα του ήχου δεν είναι τόσο καλή. Εξαρτάται βέβαια κι από ποια συσκευή έρχεστε. Αν έρχεστε π.χ. από HTC One θα ξενερώσετε. Αν ήθελε να βελτιώσει τον ήχο η Google/LG έπρεπε να το αλλάξει ολόκληρο και όχι απλά να μεγαλώσει τις τρύπες.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

οχι η ενταση ειναι ελεεινη...προερχομενος απο το Ν4 που ειχε χαμηλο ηχειο,αλλα ανεκτο,αυτο ειναι 5 σκαλια κατω,σχεδον δε το ακουω,δυστυχως..
Vamos Aris

οχι η ενταση ειναι ελεεινη...προερχομενος απο το Ν4 που ειχε χαμηλο ηχειο,αλλα ανεκτο,αυτο ειναι 5 σκαλια κατω,σχεδον δε το ακουω,δυστυχως..

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται.. Και εγώ 311 έχω και είναι πραγματικά μια χαρά. Μπορεί να μην έχει ποιότητα αλλά σίγουρα έχει δυνατή ένταση.

''Ipad mini 2''

μπα.τα εβαλα διπλα διπλα με Ν4 και γελουσα...

Περίμενε τότε να εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα και πήγαινε το service. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα πλήρες recovery τη συσκευή να δεις μήπως ξεμπλοκαρει το σύστημα. Γιατί με την 4.4.2 όσοι είχαν πρόβλημα λύθηκε κατά πολύ στον ήχο.

''Ipad mini 2''

με το που το πηρα με 4.0 κατευθειαν φλασαριστηκε καστομ 4.4.2

οποτε,αν ειναι καλυτερα ετσι,φανταζομαι πρν...

Vamos Aris

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)