puzzle21 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ναι δίκιο έχεις.. Και εγώ ουσιαστικά μίκρυνα τη navigation και μίκρυναν τα softkeys Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Άκουσες κάτι για 4.4.3??? οχι αλλα συνηθως οταν εγω αποφασιζω να κανω customιες και να φλασαρω ,ενω εχω βρει μια καλη rom τσουπ πετανε update να μου σπασουν τα νευρα...και να χρειαζεται να κανω full stock... νομος αυτο...2 χρονια ειχα Nexus S Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Δηλαδή οποία εφαρμογή κάνουμε greenified ουσιαστικά παύει να ξεκινάει μόνη της πάρα μόνο όταν την ανοίξουμε εμείς σωστά; και όταν την κλείσουμε μπαίνει πάλι σε hibernate από μόνη της; η πρέπει να πατάμε πάλι για να μπει; Edited January 18, 2014 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 πλεον με το titanium ειναι τοσο ευκολη η αλλαγη ρομ... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 πλεον με το titanium ειναι τοσο ευκολη η αλλαγη ρομ... Δηλαδή όταν βγει νέο update κάνουμε unroot τη συσκευή περνάμε το update μετά με restore επαναφέρουμε τη ρομ και με titanium περνάμε ότι είχαμε από εφαρμογές κτλ; κρατάει και gravity box με τις ρυθμίσεις του κτλ; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 το τελευταιο δε το ξερω να σου πω γιατι δε το χρησιμοποιω σε ολα τα αλλα ναι ακομη πιο ευκολα σε καστομ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Δηλαδή όταν βγει νέο update κάνουμε unroot τη συσκευή περνάμε το update μετά με restore επαναφέρουμε τη ρομ και με titanium περνάμε ότι είχαμε από εφαρμογές κτλ; κρατάει και gravity box με τις ρυθμίσεις του κτλ; Όταν κάνεις update σε διαφορετική έκδοση δεν κάνεις restore εφαρμογές συστήματος /ρυθμίσεις γιατί το ποιο πιθανό είναι να έχεις προβλήματα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Όταν κάνεις update σε διαφορετική έκδοση δεν κάνεις restore εφαρμογές συστήματος /ρυθμίσεις γιατί το ποιο πιθανό είναι να έχεις προβλήματα . Μιλάω μόνο για restore εφαρμογων από playstore και αν γίνεται και το gravity box.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ναι, όλα ακριβώς όπως είναι τα παίρνει το titanium. Και το GravityBox με τις ρυθμίσεις του και όλα. Απλά μην παίρνετε backup τις System apps. Όλα τα άλλα κανονικά. Αλλά το titanium είναι ασφαλές όταν πηγαίνεις από μια 4.4.2 ROM για παράδειγμα σε μια άλλη 4.4.2. Αν κάνεις restore εφαρμογές από 4.4.2 σε 4.4.3 είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ασυμβατότητα σε πολλές εφαρμογές. Και απλά αυτές που δε δουλεύουν ή τις κάνεις εγκατάσταση εξ αρχής ή τις αφήνει και περιμένεις ο developer της να βγάλει update που να είναι συμβατό με την 4.4.3. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Όταν κάνεις update σε διαφορετική έκδοση δεν κάνεις restore εφαρμογές συστήματος /ρυθμίσεις γιατί το ποιο πιθανό είναι να έχεις προβλήματα . ειναι πιθανο.ωστοσο το εχω κανει χωρις προβληματα.στο φιναλε αυτο που εχει προβλημα,το αφηνεις Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 με λιγα λογια σε δουλεια να βρισκομαστε... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ρε παιδια οντως δεν εχει διαφορα η νεα παρτιδα ,,εννοω στον ηχο.. γιατι εχω βαλει το κιν για πουλημα για να παω να παρω αυτο με της ποιο μεγαλες τρυπουλες,, τα φωτα σας παρακαλω..... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ρε παιδια οντως δεν εχει διαφορα η νεα παρτιδα ,,εννοω στον ηχο.. γιατι εχω βαλει το κιν για πουλημα για να παω να παρω αυτο με της ποιο μεγαλες τρυπουλες,, τα φωτα σας παρακαλω..... Εγώ έχω το 311 serial και δεν θα το άλλαζα πάντως. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ρε παιδια οντως δεν εχει διαφορα η νεα παρτιδα ,,εννοω στον ηχο.. γιατι εχω βαλει το κιν για πουλημα για να παω να παρω αυτο με της ποιο μεγαλες τρυπουλες,, τα φωτα σας παρακαλω..... αποψη μου δεν ειναι σιγουρο οτι θα δεις βελτιωση. απο την αλλη αποφασιζεις εσυ. ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ρε παιδια οντως δεν εχει διαφορα η νεα παρτιδα ,,εννοω στον ηχο.. γιατι εχω βαλει το κιν για πουλημα για να παω να παρω αυτο με της ποιο μεγαλες τρυπουλες,, τα φωτα σας παρακαλω..... Έγω που δοκίμασα και τα 2 δεν είδα καμιά τεράστια διαφορά. Έχω την πρώτη παρτίδα και δεν θα το άλλαζα.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ρε παιδια οντως δεν εχει διαφορα η νεα παρτιδα ,,εννοω στον ηχο.. γιατι εχω βαλει το κιν για πουλημα για να παω να παρω αυτο με της ποιο μεγαλες τρυπουλες,, τα φωτα σας παρακαλω..... Έχω τη πρωτη (310) και τη δεύτερη version (311).Και οι δυο μετα το τελευταιο update της ROM έχουν μια χαρά ήχο.Νομιζω δεν αξίζει να μπεις καν στη διαδικαδια Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 που το βλεπουμε αυτο?bootloader? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 που το βλεπουμε αυτο?bootloader? και στο κουτακι του. S/N. τα τρια πρωτα ψηφια. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 311 δηλαδη εχω δευτερη παρτιδα και παλι ακουγεται χαλια?τελεια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 311 δηλαδη εχω δευτερη παρτιδα και παλι ακουγεται χαλια?τελεια Άλλο παρτίδα και άλλο revision. Η παρτίδα 312 και μετά είναι το νέο revision με τις μεγαλύτερες τρύπες στο ηχείο. Οι προηγούμενες παρτίδες έχουν τις μικρότερες τρύπες. Εγώ πάντως με 311 είμαι μια χαρά. Αρκετά δυνατό είναι το ηχείο. Απλά η ποιότητα του ήχου δεν είναι τόσο καλή. Εξαρτάται βέβαια κι από ποια συσκευή έρχεστε. Αν έρχεστε π.χ. από HTC One θα ξενερώσετε. Αν ήθελε να βελτιώσει τον ήχο η Google/LG έπρεπε να το αλλάξει ολόκληρο και όχι απλά να μεγαλώσει τις τρύπες. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 οχι η ενταση ειναι ελεεινη...προερχομενος απο το Ν4 που ειχε χαμηλο ηχειο,αλλα ανεκτο,αυτο ειναι 5 σκαλια κατω,σχεδον δε το ακουω,δυστυχως.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 οχι η ενταση ειναι ελεεινη...προερχομενος απο το Ν4 που ειχε χαμηλο ηχειο,αλλα ανεκτο,αυτο ειναι 5 σκαλια κατω,σχεδον δε το ακουω,δυστυχως.. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται.. Και εγώ 311 έχω και είναι πραγματικά μια χαρά. Μπορεί να μην έχει ποιότητα αλλά σίγουρα έχει δυνατή ένταση. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 μπα.τα εβαλα διπλα διπλα με Ν4 και γελουσα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 μπα.τα εβαλα διπλα διπλα με Ν4 και γελουσα... Περίμενε τότε να εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα και πήγαινε το service. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα πλήρες recovery τη συσκευή να δεις μήπως ξεμπλοκαρει το σύστημα. Γιατί με την 4.4.2 όσοι είχαν πρόβλημα λύθηκε κατά πολύ στον ήχο. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 με το που το πηρα με 4.0 κατευθειαν φλασαριστηκε καστομ 4.4.2 οποτε,αν ειναι καλυτερα ετσι,φανταζομαι πρν... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts