Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι πρόβλημα, το rev3 είναι λίγο πιο θερμό το λευκό και γω έχω και n4 και έχει μια διάφορα με το n5.

http://techblog.gr/mobile/lg-and-google-fixes-nexus-5-production-problems-9617/

Edited by alcateluser

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το καλύτερο είναι να πάρεις ένα στα χέρια σου για λίγο για να καταλάβεις ότι αυτά δεν είναι καθολου προβλημα.Το θεμα ομιλιας ειναι υπαρκτο κανει καποια κενα την ωρα που μιλας και συνηθως σε wind αν απομακρυνεις λιγο το μικροφωνο αλλα και παλι αυτο θα διορθωθει με update της google

μακαρι συμπολιτη!γιατι εχω μπει στην διαδικασια παραγγελιων (παρελκομενα :)

ψαχνω θεσσαλονικη ενα μαγαζιwind που να το εχει demo, δεν δοκιμασα ακομα να παω στα Public και Media markt ακομα δε το φερανε.

Edited by charlie_GR

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

μακαρι συμπολιτη!γιατι εχω μπει στην διαδικασια παραγγελιων (παρελκομενα :)

ψαχνω θεσσαλονικη ενα μαγαζιwind που να το εχει demo, δεν δοκιμασα ακομα να παω στα Public και Media markt ακομα δε το φερανε.

Για 'πανε' :p ρε man εκει συνηθως το εχουν!!

IPhone 15 Pro 

Διάβασα κάπου ότι ετοιμάζουν νέα παρτίδα ή όποια θα λύνει το πρόβλημα με τον ήχο και το ηχείο. Ισχύει;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εφτιαξα ενα Group στο facebook για nexus 5!Οποιος θελει μπορει να μπει κ να ρωτησει οτι θελει ακομα ειναι υπο αναπτυξει!(Ζητω συγνωμη αν βγηκα εκτος θεματος) Λινκ : https://www.facebook.com/groups/251976538313768/

Διάβασα κάπου ότι ετοιμάζουν νέα παρτίδα ή όποια θα λύνει το πρόβλημα με τον ήχο και το ηχείο. Ισχύει;

δλδ rev στο τετραγωνο?χλωμο μου ακουγεται εκτος κ αν εινα sw η λυση

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

καλημερα φιλοι μου κ καλη εβδομαδα,οπως ειχα αναφερει,εγω κ ο φιλος μου εχουμε δυο ολοκαινουργια nexus 5,401 παρτιδα.εχουμε ενεργοποιηση την δονηση.οταν πληκτρολογουμε στο δικο μου ακουγετε κατα ελαχιστα πιο πολυ ο μηχανσμος της δονησης απο του φιλου μου.εαν γνωριζει καποιος σχετικα εαν ειναι προβλημα?διαβασα γενικα αλλοι εχουν χαμηλη δονηση κ αλλοι πιο δυνατη.εμενα δονειται μια χαρα.ας βοηθησει καποιος.ευχαριστουμε.

Δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς και να το απενεργοποιήσεις αν θες εύκολα.

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς και να το απενεργοποιήσεις αν θες εύκολα.

απλα εμενα ακουγετε κατα παρα πολυ ελαχιστα ο μηχανισμος πιο πολυ οταν πληκτρολογω απο το αλλο που το συγκριναμε..να μας εξηγησει καποιος εαν γνωριζει τι παιζει.καλημερα.

απλα εμενα ακουγετε κατα παρα πολυ ελαχιστα ο μηχανισμος πιο πολυ οταν πληκτρολογω απο το αλλο που το συγκριναμε..να μας εξηγησει καποιος εαν γνωριζει τι παιζει.καλημερα.

Το έχω εξηγήσει ήδη εδώ. Μπορείς να κάνεις ένα απ' τα τρία που προτείνω ή να ανοίξεις τη συσκευή και να κολλήσεις το μηχανισμό της δόνησης καλύτερα.

Σχετικά με το μικρόφωνο, δείτε αυτό. Μου ακούγεται ως λογική εξήγηση. Και νομίζω πως το έχει αναφέρει και άλλος παλιότερα στο ίδιο thread.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Το έχω εξηγήσει ήδη εδώ. Μπορείς να κάνεις ένα απ' τα τρία που προτείνω ή να ανοίξεις τη συσκευή και να κολλήσεις το μηχανισμό της δόνησης καλύτερα.

Σχετικά με το μικρόφωνο, δείτε αυτό. Μου ακούγεται ως λογική εξήγηση. Και νομίζω πως το έχει αναφέρει και άλλος παλιότερα στο ίδιο thread.

Δε νομίζω ότι ένας νοήμων άνθρωπος θα επιχειρήσει να επισκευάσει ένα ολοκαίνουργιο κινητό με βοήθεια το youtube.

Δε νομίζω ότι ένας νοήμων άνθρωπος θα επιχειρήσει να επισκευάσει ένα ολοκαίνουργιο κινητό με βοήθεια το youtube.

Ναι, δε λέω αυτό. Απλά αν βγει η Google και πει ότι τελικά φταίει η κόλλα στο μικρόφωνο και δεν είναι θέμα software, τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι θα πρέπει να το στείλουμε για service να το διορθώσουν εκεί ή να το φτιάξουμε μόνοι μας.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Κι εγώ το σκέφτομαι αρκετά το θέμα των κουμπιών. Και ειμαι νοήμων :Ρ απλα αν έχει κάποιος μια σχετική ευχέρεια γιατί να μην διορθώσει κάτι που μπορεί. Δε λέω να το ανοίγω και να ψάχνω τι φταίει.

Καλημέρα παιδιά,δυστυχώς ενώ το 4αρι ένα χρόνο στα χέρια μου δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά το 5αρι σε ένα μήνα έφαγε την τούμπα του,έσπασε η οθόνη του και ησύχασε!:( επειδη ειναι unlock,root κλπ πρέπει να το επαναφέρω Στόκ η δεν εχει σημασία;επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος να το παω στο σέρβις γιατί ειναι ολόκληρο ταξίδι;

Α η πλάκα ειναι οτι το gorilla glass ειναι άθικτο!!:mad:

Ναι φιλέ μου έχει απίστευτη διάφορα. Ωστόσο δεν είναι συμβατό με μερικά tweaks και εφαρμογές. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ για τα παιχνίδια αλλά όσο το είχα ενεργοποιημένο η διάφορα ήταν αισθητή

Εγώ το ενεργοποίησα. Είδα μια μικρή βελτίωση σε ταχύτητα και σε μπαταρία. Κανένα μειονέκτημα έως τώρα.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα παιδιά,δυστυχώς ενώ το 4αρι ένα χρόνο στα χέρια μου δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά το 5αρι σε ένα μήνα έφαγε την τούμπα του,έσπασε η οθόνη του και ησύχασε!:( επειδη ειναι unlock,root κλπ πρέπει να το επαναφέρω Στόκ η δεν εχει σημασία;επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος να το παω στο σέρβις γιατί ειναι ολόκληρο ταξίδι;

Α η πλάκα ειναι οτι το gorilla glass ειναι άθικτο!!:mad:

Το gorilla glass είναι βελτιωμένο ως προς το scratch resistancy του. Παραμένει υλικό που σπάει αν πέσει κάτω

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

Εγώ το ενεργοποίησα. Είδα μια μικρή βελτίωση σε ταχύτητα και σε μπαταρία. Κανένα μειονέκτημα έως τώρα.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το gorilla glass είναι βελτιωμένο ως προς το scratch resistancy του. Παραμένει υλικό που σπάει αν πέσει κάτω

Αυτο ακριβώς λέω,το γυαλί ειναι άθικτο και η οθόνη χυμενη!! Το επιπλέον πρόβλημα ειναι οτι η procordia λέει οτι δεν εχει ανταλλακτικά για το 32αρι...τι διάολο;άλλη οθόνη έχουν;;

Ναι φιλέ μου έχει απίστευτη διάφορα. Ωστόσο δεν είναι συμβατό με μερικά tweaks και εφαρμογές. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ για τα παιχνίδια αλλά όσο το είχα ενεργοποιημένο η διάφορα ήταν αισθητή

και γω μεχρι τωρα ετσι τα βλεπω!δεν εχω συναντηση καμια ασυμβατότητα .

και εγω μεχρι τωρα ολα καλα.

Γιαννης

Αυτο ακριβώς λέω,το γυαλί ειναι άθικτο και η οθόνη χυμενη!! Το επιπλέον πρόβλημα ειναι οτι η procordia λέει οτι δεν εχει ανταλλακτικά για το 32αρι...τι διάολο;άλλη οθόνη έχουν;;

Είτε το κάνεις unroot root η ότι θες, έτσι και αλλιώς η αντιπροσωπία δεν θα στο αναγνώριζε.. Πρέπει να βρεις μαγαζί άλλο να σου φτιάξει τη ζημιά και δεν ξέρω αν ακόμα ασχολούνται τα γνωστά μαγαζιά. Με το 32 άρι αυτό είναι το κακό.. Το αγοράζεις απ έξω με το οποίο ρίσκο της εγγύησης και μη συνεπάγεται.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Δεν έχουν άλλη οθόνη. Έχουν μην πω τι στα μυαλά τους.

Και στην τελική κάποιος μπορεί να έτυχε να βρεθεί σε μια ξένη χώρα και να αγόρασε ένα LG προϊόν. Ακόμα και αν δεν μπορούν να του το επισκευάσουν εδώ δεν οφείλουν να το στείλουν όπου χρειάζεται ώστε να επισκευαστεί;

Καλησπερα

Εαν παρω σημερα απο Public το nexus 5 θα ειναι απο την καινουργια παρτιδα?

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Δεν έχουν άλλη οθόνη. Έχουν μην πω τι στα μυαλά τους.

Και στην τελική κάποιος μπορεί να έτυχε να βρεθεί σε μια ξένη χώρα και να αγόρασε ένα LG προϊόν. Ακόμα και αν δεν μπορούν να του το επισκευάσουν εδώ δεν οφείλουν να το στείλουν όπου χρειάζεται ώστε να επισκευαστεί;

Χίλια δίκια έχεις... Άντε βρες τα όμως..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Κινητό που δεν εισάγεται από κάποια εταιρεία είναι λογικό να μην τυγχάνει οποιασδήποτε μεταχείρισης. Η οθόνη είναι η ίδια και στα 2 αλλά αφού είναι κινητό που δεν υποστηρίζουν επίσημα δεν μπορούν να το αλλάξουν. Και αν 1/1000 εμφανίσει ασυμβατότητα; μπορείς να τους κυνηγήσεις ότι δεν σου βάλανε επίσημο ανταλλακτικό. Οπότε και αυτοί απλά δεν το κάνουν και σε στέλνουν

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)