Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο το ξερουμε αλλα τα services στην αρχη της 5αρας ηταν καπου στα 85-90 μετα 90+ και τωρα 110 σχεδον . Ενταξει γι αυτο που λετε αλλα το θεμα ειναι οτι αυτοι εκει στην google βαζουν πραγματα μεσα στην εφαρμογη . Τωρα τι ειναι αυτα ακριβως... δεν ξερω :worry: Απλως το παρατηρησα , δεν το εψαξα.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ανάμεσα σε Samsung Galaxy S4 I9505 και το Nexus 5 ποιο θα διαλεγες; γιατί είμαι σε αυτό το δίλημμα

Nexus 5 απλά και μόνο για τον Snapdragon 800 αντί του 600 που έχει το S4 για αρχή. Από εκεί και πέρα για πολλούς λόγους που δεν θέλει κάποιος συσκευή samsung.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ανάμεσα σε Samsung Galaxy S4 I9505 και το Nexus 5 ποιο θα διαλεγες; γιατί είμαι σε αυτό το δίλημμα

Nexus 5 απλά και μόνο για τον Snapdragon 800 αντί του 600 που έχει το S4 για αρχή. Από εκεί και πέρα για πολλούς λόγους που δεν θέλει κάποιος συσκευή samsung.

S4 I9506 αξίζει μόνο τώρα από το s4. Το μόνο που θα έχεις καλύτερο θα είναι μπαταρία και κάμερα. Α, και ακρίβεια στο gps ειδικά αν παίζεις Ingress.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Έχουμε βγει εκτός θέματος, κάτι τελευταίο το Nexus το φοβάμαι για την μικρή μπαταρία που έχει και αυτά που έχουν ακουστεί.
:chair:

S4 I9506 αξίζει μόνο τώρα από το s4. Το μόνο που θα έχεις καλύτερο θα είναι μπαταρία και κάμερα. Α, και ακρίβεια στο gps ειδικά αν παίζεις Ingress.

Γεια σου agent :):)

Αντιμετωπίζει κανένας άλλος θέμα με το σήμα?? Εκεί που έχει καμπάνα το χάνει τελείως για 5-10 δευτερόλεπτα και αυτό συνέβαινε απο προηγούμενες εκδόσεις. Τα θεωρώ γελοία αυτά τα bugs και το βαρέθηκα αυτό το πράγμα ειδικά τα λογια της google που έλεγε οτι τα έφτιαξε ,όταν η ιδια βγάζει 5.0.1 κι 5.1 και υπαρχουν ακόμα . Τίποτα δεν είδα καλύτερο εκτος απο την αυτονομία. Εδώ και 1.5 μήνα η google είπε οτι το πρόβλημα διορθώθηκε με το memory leak , κοντεύουν δυο μήνες και ακόμα να την βγάλει την έκδοση και δεν μιλάμε για κάνα σοβαρό-μεγαλο update . Προσωπικά , αυτήν την φορα κρατάω μικρό καλάθι για το αν διορθώθηκαν μερικά bugs και ειδικα το memery leak όπως είχε πει τότε για την 5.0.1 κ 5.1 και υπάρχει ακόμα. Edited by mario27

Εγώ προσωπικά με Vodafone έχω ένα θέμα με το σήμα. Εκεί που μιλάω μια χαρά ξαφνικά τον ακούω από το πηγάδι. Το άλλο που μου κάνει είναι ενώ έχω ανοιχτά δεδομένα και μιλάω μετά από λίγη ώρα δεν έχω δεδομένα..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Έβαλα την 7.3.26 στα google services και μονο η εφαρμογή πιάνει 108 mb + 11 τα δεδομένα. Στην κιτ κατ έπεζε στα 70-75 mb . Τι χαλί... Έχουν ξεφύγει εντελώς!

Ωραία...εγω είμαι στην 7.0.99 και έλεγα να περάσω την 7.3.29 για καλύτερα,αλλά μάλλον θα κάτσω στ αυγά μου...:confused:

Ωραία...εγω είμαι στην 7.0.99 και έλεγα να περάσω την 7.3.29 για καλύτερα,αλλά μάλλον θα κάτσω στ αυγά μου...:confused:

Εγω την εβαλα , περαν τα περισσοτερα (ιδια με την 26-27-28) mb δεν εχει κατι αλλο κακο. Και απο μπαταρια τα παει πολυ καλα αλλα ετσι και αλλιως τα services παντα τραβανε αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερα.

Εγώ προσωπικά με Vodafone έχω ένα θέμα με το σήμα. Εκεί που μιλάω μια χαρά ξαφνικά τον ακούω από το πηγάδι. Το άλλο που μου κάνει είναι ενώ έχω ανοιχτά δεδομένα και μιλάω μετά από λίγη ώρα δεν έχω δεδομένα..

Καμία σχέση με το nexus αυτό με το "πηγάδι". Συμβαίνει σε όλα τα κινητά και είναι θέμα του μικροφώνου. Αν το μικρόφωνο την ώρα που μιλάς εσύ "πιάσει" έναν εξωτερικό ήχο πιο δυνατό απο τη φωνή σου (δεν χρειάζεται να ακουστεί πιο δυνατά από εσένα) τότε αυτόματα χαμηλώνει τη δική σου ένταση και δίνει βάση στον άλλο ήχο. Συνήθως λύνεται αν εκείνη τη στιγμή αυτός που "είναι στο πηγάδι" στρέψει το κινητό του προς τα πάνω και το ξανά βάλει στο αυτί.

Καμία σχέση με το nexus αυτό με το "πηγάδι". Συμβαίνει σε όλα τα κινητά και είναι θέμα του μικροφώνου. Αν το μικρόφωνο την ώρα που μιλάς εσύ "πιάσει" έναν εξωτερικό ήχο πιο δυνατό απο τη φωνή σου (δεν χρειάζεται να ακουστεί πιο δυνατά από εσένα) τότε αυτόματα χαμηλώνει τη δική σου ένταση και δίνει βάση στον άλλο ήχο. Συνήθως λύνεται αν εκείνη τη στιγμή αυτός που "είναι στο πηγάδι" στρέψει το κινητό του προς τα πάνω και το ξανά βάλει στο αυτί.

Περίεργο γιατί με την kitkat ποτέ δε μου είχε τύχει..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Έλεος αυτό το πράμα με την κάμερα που δεν μπορεί να ανοίξει ύστερα από λίγη ώρα και πρέπει να κάνω reboot. Ό,τι χειρότερο πραγματικά. Δεν υπάρχει κάποια πιο γρήγορη λύση εκτός του reboot; Μόνο με την Google Camera συμβαίνει ή και με άλλες εφαρμογές;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Με όλες τις εφαρμογές. Είναι εκνευριστικό πρόβλημα. Άντε να δούμε αν στην 5.1.1 θα έχει διορθωθεί.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Έλεος αυτό το πράμα με την κάμερα που δεν μπορεί να ανοίξει ύστερα από λίγη ώρα και πρέπει να κάνω reboot. Ό,τι χειρότερο πραγματικά. Δεν υπάρχει κάποια πιο γρήγορη λύση εκτός του reboot; Μόνο με την Google Camera συμβαίνει ή και με άλλες εφαρμογές;

Aντίστοιχο θέμα έχω με τον φακό....

Aντίστοιχο θέμα έχω με τον φακό....

Πακέτο πάνε αυτά δυστυχώς.

Με όλες τις εφαρμογές. Είναι εκνευριστικό πρόβλημα. Άντε να δούμε αν στην 5.1.1 θα έχει διορθωθεί.

Διορθώθηκε λέει η Google στο changelog της 5.1.1, μένει να το δούμε στην πράξη.

Oneplus 6 8/128

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)