Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ποια εφαρμογή βλέπεις την θερμοκρασία του επεξεργαστή; Το έχεις κάνει root;

Ναι. Με Xposed framework και το CpuTemp in Status bar. Δεν ξέρω αν γίνεται και χωρίς root με κάποιον τρόπο.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι. Με Xposed framework και το CpuTemp in Status bar. Δεν ξέρω αν γίνεται και χωρίς root με κάποιον τρόπο.

Απότι βλέπω το root δεν το γλιτώνω. Η μπαταρία είναι ένα θέμα και όλα τα υπόλοιπα θετικά που μπορείς να έχεις με τις βοηθητικές εφαρμογές κτλπ είναι μερικοί από τους λόγους. Άλλα μόλις το πήρα, και δεν μου πάει καρδιά ακόμη να το rootάρω. Βλέπουμε το καλοκαίρι.:happy:

Άλλα μόλις το πήρα, και δεν μου πάει καρδιά ακόμη να το rootάρω. Βλέπουμε το καλοκαίρι.:happy:

Κι εγω μολις το πηρα καπως ετσι σκεφτηκα: δε μου παει η καρδια να μην το ροοταρω. Χαχα. :lol:

Παιδιά δεν εχει νόημα η ύπαρξη ενός Nexus που δεν είναι ρουταρισμένο και αυτό γιατί η stock rom ειναι πολύ "φτωχή" σε features. Λείπουν στοιχειώδη πράγματα.

Από το να πάρει κάποιος ενα Nexus και να το κρατήσει stock καλύτερα να έπαιρνε ένα G2.

Μόνο με ένα xposed + gb αλλάζουν τα πάντα.;)

Παιδιά δεν εχει νόημα η ύπαρξη ενός Nexus που δεν είναι ρουταρισμένο και αυτό γιατί η stock rom ειναι πολύ "φτωχή" σε features. Λείπουν στοιχειώδη πράγματα.

Από το να πάρει κάποιος ενα Nexus και να το κρατήσει stock καλύτερα να έπαιρνε ένα G2.

Μόνο με ένα xposed + gb αλλάζουν τα πάντα.;)

Συμφωνώ και επαυξανω!!! Κανένα νεο για την 4.4.3 έχουμε,θα βγει σήμερα???

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Συμφωνώ και επαυξανω!!! Κανένα νεο για την 4.4.3 έχουμε,θα βγει σήμερα???

Είπαν πάλι ότι θα αργήσει. Θα δούμε.

Ελπίζω τουλάχιστον να την έχουν πάρει οι developers μήπως και δούμε custom 4.4.3 σύντομα γιατί με κάτι σχετικά που έχω διαβάσει θα πρέπει να ρίξουν πολλή δουλειά για να την ενσωματώσουν.

Δεν είναι όπως ήταν τα προηγούμενα updates.

Είπαν πάλι ότι θα αργήσει. Θα δούμε.

Ελπίζω τουλάχιστον να την έχουν πάρει οι developers μήπως και δούμε custom 4.4.3 σύντομα γιατί με κάτι σχετικά που έχω διαβάσει θα πρέπει να ρίξουν πολλή δουλειά για να την ενσωματώσουν.

Δεν είναι όπως ήταν τα προηγούμενα updates.

Πάμε για full wipe δηλαδή. Ερώτηση. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ενδείκνυται το backup/restore απο Titanium πχ, σωστά;

Πάμε για full wipe δηλαδή. Ερώτηση. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ενδείκνυται το backup/restore απο Titanium πχ, σωστά;

Εάν κανείς μόνο user apps και όχι system apps δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα ποτέ.

Γιατί να κάνεις full wipe? Θέλεις να περάσεις την stock?

Επίσης με το TB να μην κάνεις ποτέ restore τα data των system apps. Είναι hit or miss και όποτε κάνει miss το TB είναι όλεθρος.:D

Εάν κανείς μόνο user apps και όχι system apps δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα ποτέ.

Το εχω το προγραμμα αλλα τοσο καιρο το χρησιμοποιουσα για να απεγκαθιστω καποιες στοκ εφαρμογες.

Και τι πρέπει να κανω, μετά από μια καθαρη εγκατασταση rom; Ξαναεγκαθιστω απο Play Store και κατ ευθειαν restore; Και τι έχει το backup, κραταει ρυθμισεις, λογαριασμους (πχ facebook, evernote) ;

Τους wi-fi κωδικους υπάρχει κάποιος τρόπος να τους κραταμε, αποθηκευουμε; Βρήκα μια εφαρμογή στο Play Store αλλα λένε πως δε δουλευει με 4.4.2

Γιατί να κάνεις full wipe? Θέλεις να περάσεις την stock?

Επίσης με το TB να μην κάνεις ποτέ restore τα data των system apps. Είναι hit or miss και όποτε κάνει miss το TB είναι όλεθρος.:D

Μετά από αλλαγή βασης Android και να μην αλλαξεις custom rom, να πας πχ απο Purity σε updated Purity, δεν χειαζεται συνηθως clean install;

Aυτό δεν προτεινεται απο τους devs;

Edited by spdrosin

Το εχω το προγραμμα αλλα τοσο καιρο το χρησιμοποιουσα για να απεγκαθιστω καποιες στοκ εφαρμογες.

Και τι πρέπει να κανω, μετά από μια καθαρη εγκατασταση rom; Ξαναεγκαθιστω απο Play Store και κατ ευθειαν restore; Και τι έχει το backup, κραταει ρυθμισεις, λογαριασμους (πχ facebook, evernote) ;

Τους wi-fi κωδικους υπάρχει κάποιος τρόπος να τους κραταμε, αποθηκευουμε; Βρήκα μια εφαρμογή στο Play Store αλλα λένε πως δε δουλευει με 4.4.2

Μετά από clean install εγκαθιστάς το TB και κάνεις restore τα user apps μαζί με data. Σου επαναφέρει την εφαρμογή όπως ακριβώς ήταν όταν την έκανες backup.

Μπορείς να κάνεις και backup σε XML τα wifi, sms, call logs κ.α. Και αυτά τα επαναφέρεις και τέλος.

Αλλά για να μην σου πιάνουν πολύ χώρο τα backup να κάνεις backup μόνο εφαρμογές που χρειάζονται ρυθμίσεις π.χ. fb, viber, games κτλ.

Edit: Μιλάω για την PRO version, η απλή δεν ξέρω ποιους περιορισμούς έχει.

Μετά από clean install εγκαθιστάς το TB και κάνεις restore τα user apps μαζί με data. Σου επαναφέρει την εφαρμογή όπως ακριβώς ήταν όταν την έκανες backup.

Μπορείς να κάνεις και backup σε XML τα wifi, sms, call logs κ.α. Και αυτά τα επαναφέρεις και τέλος.

Αλλά για να μην σου πιάνουν πολύ χώρο τα backup να κάνεις backup μόνο εφαρμογές που χρειάζονται ρυθμίσεις π.χ. fb, viber, games κτλ.

Edit: Μιλάω για την PRO version, η απλή δεν ξέρω ποιους περιορισμούς έχει.

Με μπέρδεψε το "και κάνεις restore τα user apps μαζί με data". Τα data των εφαρμογών εννοείς; Στο screenshot που παραθέτω, αν εκτελέσω την πρώτη επιλογή είμαι οκ, σωστά;

(Το βρήκα αυτό για backup σε xml, θέλει έκδοση donate)

Edited by spdrosin

Ναι, μια χαρά.

Στο restore μετά μπορείς να επιλέξεις αν θες μόνο app ή και data μαζί.

480 έχεις dpi?:p

Πάντως το TB είναι από τις λίγες εφαρμογές που αξίζει να πάρεις την PRO έκδοση.

Βέβαια κάτι ακραίες δυνατότητες που έχει καλύτερα να μην τις δοκιμάζει κανείς.:lol:

Edited by gtctsiamp

Ναι, μια χαρά.

Στο restore μετά μπορείς να επιλέξεις αν θες μόνο app ή και data μαζί.

480 έχεις dpi?:p

Πάντως το TB είναι από τις λίγες εφαρμογές που αξίζει να πάρεις την PRO έκδοση.

Βέβαια κάτι ακραίες δυνατότητες που έχει καλύτερα να μην τις δοκιμάζει κανείς.:lol:

Ναι το default εχω 480dpi.

Οπότε επαναφορά κάνω με την πρώτη επιλογή (λογικά αν κατάλαβα καλά) και τελείωσα;

Άρα το backup μπορώ να το κάνω και πριν από μια καινουργια εγκατάσταση, να το αποθηκεύω στο pc για να μη μου πιάνει και χώρο και να το χρησιμοποιήσω κατα βούληση.

Edited by spdrosin

Ναι, με την πρώτη.

Το backup να το κάνεις ή να το ξανακάνεις (force redo) πριν από το clean install ώστε οι εφαρμογές και τα data τους να είναι όσο πιο "φρέσκα γίνεται.

Μετά από το restore αν θες διέγραψε τα και ξανακάνεις πριν από clean install. Κάνε και έναν συγχρονισμό με το cloud για να έχεις πάντα ένα αντίγραφο.

Σήμερα εκεί που άλλαζα εικονίδια/wallpaper , έφτιαξα μια οθόνη που μου άρεσε πολύ!

Ταιριάζει πάρα πολύ με την gold slim armor της spigen . Κούκλα το nexus :lol:

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Σήμερα εκεί που άλλαζα εικονίδια/wallpaper , έφτιαξα μια οθόνη που μου άρεσε πολύ!

Πολύ ωραια.........:clap::clap:

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

υπαρχει στο zedge??

IPhone 15 Pro 

ποια εικονιδια ειναι αυτα? πολυ ωραια.

@souliar, ευχαριστώ φίλε μου!!

@scorpio3 δεν θυμάμαι απο που την είχα κατεβάσει, την ανέβασα εδώ ;)

@amanwithaplan είναι τα stamped White!

Ναι, με την πρώτη.

Το backup να το κάνεις ή να το ξανακάνεις (force redo) πριν από το clean install ώστε οι εφαρμογές και τα data τους να είναι όσο πιο "φρέσκα γίνεται.

Μετά από το restore αν θες διέγραψε τα και ξανακάνεις πριν από clean install. Κάνε και έναν συγχρονισμό με το cloud για να έχεις πάντα ένα αντίγραφο.

Ναι, ναι σωστος. Εννοειται. Thanx για την καθοδηγηση.

Τα soft keys με ποιον τρόπο τα άλλαξες;

:D

Τα soft keys με ποιον τρόπο τα άλλαξες;

Με αυτή την εφαρμογή ;)

Γίνεται και με εφαρμογή χωρίς root

---

:hunter:

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)