Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι ρε γμτ

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με hard reset δεν επανήλθε;

Όχι!!! Το έκανε αλλά τίποτα

Ναι ρε γμτ

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι!!! Το έκανε αλλά τίποτα

Εκεί που είναι με το ανθρωπάκι τα ανάσκελα.Πατάει συνεχομενα πρώτα power button και μετά volume up.Αφήνει το volume up και θα μπει στο menu του stock recovery.Απο εκει εχει επιλογη reboot.Για δοκιμασε

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ναι μου το είπε και αυτό. Δεν ανοίγει. Εδω παίζει τπτ?

https://support.google.com/nexus/answer/4596836?hl=el

Θέλει λίγη προσπάθεια για να μπει με το συνδυασμό στο μενού του stock recovery.Αν πράγματι δεν μπαίνει τότε μόνο φλασαρισμα του factory image μπορώ να σκεφτώ.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• 2 weeks later...

Βγηκε χθες το βραδυ και η πρωτη αναβαθμιση (6.0.1) με τα καινουργια emojis στο πληκτρολογιο και ενσωματωμενο το μηνιαιο security patch του Δεκεμβριου.

Bug fixing δεν εχει και το περιφημο battery drain από το Wifi εκκρεμει ακομα προς επίλυση οπως ξερουμε επισημα εδω https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=188909&q=WIFI%20BATTERY&colspec=ID%20Type%20Status%20Owner%20Summary%20Stars

Υπομονη λοιπον...

Sony logo.gif

Βγηκε χθες το βραδυ και η πρωτη αναβαθμιση (6.0.1) με τα καινουργια emojis στο πληκτρολογιο και ενσωματωμενο το μηνιαιο security patch του Δεκεμβριου.

Bug fixing δεν εχει και το περιφημο battery drain από το Wifi εκκρεμει ακομα προς επίλυση οπως ξερουμε επισημα εδω https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=188909&q=WIFI%20BATTERY&colspec=ID%20Type%20Status%20Owner%20Summary%20Stars

Υπομονη λοιπον...

Κάτσε κάτσε να απολαύσεις και το bug στο battery percentage ... Απορώ τι testing του έκαναν πριν το βγάλουν. Το bug το βλεπεις με γυμνο ματι στο πρώτο boot με το που κατεβασεις την μπαρα ειδοποιησεων

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Η αληθεια ειναι οτι μερικα bugs σε κανουν πραγματικα να αναρωτιεσαι αν δοκιμαζουν το fimware πριν το κυκλοφορησουν...! Γιατι το αλλο με την λειτουργια του proximity sensor κατα την κληση?? Ποσο πιο οφθαλμοφανες...

Anyway, επειδη δεν θελω να κανω τον ειδικο την στιγμη που δεν γραφω κωδικα για αναπτυξη λογισμικου, περιμενω απλα ως...καλος πελατης την ταχυτερη δυνατη επιλυση τετοιων προβληματων μικρης ή μεγαλης βαρυτητας - ειδικα οταν και οι ιδιοι αναγνωριζουν την υπαρξη τους. Ιδωμεν...

Sony logo.gif

να φανταστώ το bettery και proximity bug έχει κληρονομηθεί και στις custom roms πχ cataclysm?

Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα από τα δύο.. Με cataclysm

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Υπομονη λοιπον...

Σε μένα το wifi battery drain έφυγε πριν φορέσω την 6.0.1. Μετά την αναβάθμιση του Google connectivity services και 1-2 reboot/κύκλους φόρτισης. Πλέον η οθόνη επέστρεψε πρώτη στα στατιστικά της μπαταρίας και το wifi, έπεσε στο νορμάλ επίπεδο του 2%.

Την 6.0.1 την φόρεσα το ξημέρωμα και δεν έχω ακόμη άποψη για το θέμα του proximity sensor.

Σε μένα το wifi battery drain έφυγε πριν φορέσω την 6.0.1. Μετά την αναβάθμιση του Google connectivity services και 1-2 reboot/κύκλους φόρτισης. Πλέον η οθόνη επέστρεψε πρώτη στα στατιστικά της μπαταρίας και το wifi, έπεσε στο νορμάλ επίπεδο του 2%.

Χμμμ...αυτο δινει παλι καποιες ελπιδες..! Σε μενα Το connectivity services που μεχρι προτινος ηταν στο τελος της λιστας των εγκατεστημενων εφαρμογων και εβγαζε "not compatible with your device" ανεβηκε κανονικα στην λιστα των εφαρμογων εδω και καποιες μερες με version number 1.5.3, αλλα απο οτι βλεπω στις ρυθμισεις --> apps εχω ηδη παρει καποια silent αναβαθμιση στην 1.6.4. Δεν μου εχει ερθει ακομα ομως η αναβαθμιση που εχω δει στο apkmirror (1.6.7) από 7/12 και μπορω φυσικα να περασω χειροκινητα αν υπαρχει πιθανοτητα να βοηθαει στο προβλημα...Εσυ με ποια εκδοση ειδες διαφορα?

Να προσθεσω μονο οτι κι εγω κατα καιρους εχω δει το προβλημα να εξαφανιζεται μετα απο reboot εως και 2 μερες αλλα μετα να επανεμφανιζεται οσο χρησιμοποιειται κανονικα το κινητο... :(

Sony logo.gif

Το connectivity πρόσεξα ότι έκανε 2, σχεδόν, απανωτά update. Αυτή τη στιγμή όντως βρίσκεται στην 1.6.7.

Μπορείς να δοκιμάσεις και να δούμε.

Περασα manually την τελευταια 1.6.7 και εκανα reboot. Ο...ασθενης σε παρακολουθηση και ενημερωνω κι εγω για νεοτερα το thread.

BTW, Εβαλα την προταση σου και στο issue tracker να δοκιμασουν κι εκει και βλεπουμε, αν και νομιζω θα μας χρειαστει bug fixing update 6.x...

Sony logo.gif

Για την ωρα, οι φιλοι μας στο XDA επιασαν ηδη το ΟΤΑ zip https://android.googleapis.com/packages/ota/google_hammerhead/78757019dc99b65206120a1e878e224ef4f44958.signed-hammerhead-MMB29K-from-MRA58N_full_radio.zip για οποιον θελει να το περασει manually και δεν μπορει να περιμενει οπως εγω...!

Sony logo.gif

Ήρθε κανονικά πριν μια ώρα και σε μένα. Placebo; δείχνει πιο καλή απόκριση στο άνοιγμα των εφαρμογών. Και διπλό ταπ στο Power για κάμερα όπως είπαν.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Το connectivity πρόσεξα ότι έκανε 2, σχεδόν, απανωτά update. Αυτή τη στιγμή όντως βρίσκεται στην 1.6.7.

Μπορείς να δοκιμάσεις και να δούμε.

Δεν ξερω πως εξελισσονται τα πραγματα σε σενα αλλα και οι αναφορες στο issue tracker και η δικια μου εμπειρια ενα 24ωρο μετα, με καταναλωση WIFI τωρα στο 26%, καταληγουν οτι το προβλημα παραμενει υπαρκτο και δεν φτιαχνει ουτε με τα updates του connectivity services, ουτε φυσικα με την 6.0.1 που δεν μας υποσχεθηκε και τιποτα σχετικο (ειχαν προτεραιοτητα τα emojis... :X )

Δεν ημουν βεβαια και πολυ αισιοδοξος δεδομενου οτι το thread παραμενει ανοιχτο προς επιλυση από την google οποτε θεωρητικα θα δουμε fix σε επομενη αναβαθμιση 6.x συντομα ελπιζω...

ΥΓ: φιλε Σωτηρη, το θρυλικο σου, αριστο Nexus4 αντικατασταθηκε προ ημερων από το αδερφο 5αρι και ετοιμαζεται πλεον να παραδοθει σε συγγενικο προσωπο...! ;) Still going strong...!

Edited by dbal

Sony logo.gif

Δεν ξερω πως εξελισσονται τα πραγματα σε σενα αλλα και οι αναφορες στο issue tracker και η δικια μου εμπειρια ενα 24ωρο μετα, με καταναλωση WIFI τωρα στο 26%, καταληγουν οτι το προβλημα παραμενει υπαρκτο και δεν φτιαχνει ουτε με τα updates του connectivity services, ουτε φυσικα με την 6.0.1 που δεν μας υποσχεθηκε και τιποτα σχετικο (ειχαν προτεραιοτητα τα emojis... :X )

Δεν ημουν βεβαια και πολυ αισιοδοξος δεδομενου οτι το thread παραμενει ανοιχτο προς επιλυση από την google οποτε θεωρητικα θα δουμε fix σε επομενη αναβαθμιση 6.x συντομα ελπιζω...

ΥΓ: φιλε Σωτηρη, το θρυλικο σου, αριστο Nexus4 αντικατασταθηκε προ ημερων από το αδερφο 5αρι και ετοιμαζεται πλεον να παραδοθει σε συγγενικο προσωπο...! ;) Still going strong...!

Αντιθέτως εγώ δεν το είχα ποτέ αυτό και συνεχίζω να μην το έχω. Βάζω τη χρήση αυτή τη στιγμή. Έτσι είναι πάντα. Το wifi ζήτημα να είναι στο 1 - 2%. Τώρα είναι στον πάτο της λίστας :

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/10/1785eb969ea92d5df5b53151b9282c2f.jpg

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Αντιθέτως εγώ δεν το είχα ποτέ αυτό και συνεχίζω να μην το έχω. Βάζω τη χρήση αυτή τη στιγμή. Έτσι είναι πάντα. Το wifi ζήτημα να είναι στο 1 - 2%. Τώρα είναι στον πάτο της λίστας :

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/10/1785eb969ea92d5df5b53151b9282c2f.jpg

Έτσι και εγώ...ποτέ δεν ειχα το παραμικρό..

''Ipad mini 2''

Ετσι ημουν κι εγω με το nexus4 επι lolipop....

Ειστε με full stock configuration ή custom roms παιδια? Γιατι δεν ειμαι μονο εγω...ειναι γνωστο και μεγαλο προβλημα https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=188909&q=WIFI%20BATTERY&colspec=ID%20Type%20Status%20Owner%20Summary%20Stars μαλλον από την 6 και μετα... (πριν οπως ειπα ειχα το 4αρι και δεν ξερω)

Edited by dbal

Sony logo.gif

Ετσι ημουν κι εγω με το nexus4 επι lolipop....

Ειστε με full stock configuration ή custom roms παιδια? Γιατι δεν ειμαι μονο εγω...ειναι γνωστο και μεγαλο προβλημα https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=188909&q=WIFI%20BATTERY&colspec=ID%20Type%20Status%20Owner%20Summary%20Stars μαλλον από την 6 και μετα... (πριν οπως ειπα ειχα το 4αρι και δεν ξερω)

Εγώ με cataclysm...

''Ipad mini 2''

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)