kyrgeo1978 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλά γενικά με lollipop η κάμερα και σε μένα κάνει πολλά νερά. Ίσως πρέπει να βρούμε άλλο replacement Εχει εδω και τρεις μερες συνεχεια μου βγαζει μηνυμα οτι εχει αποσυνδεθει η καμερα. Το εχω κανει ενα δισεκκατομυριο reboots, λειτουργει αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Ολα αυτα αφου εκανα και το τελευταιο update της καμερας.Εχουμε καποια θεραπεια; Απεγκατάσταση -> Εγκατάσταση-> Επανεκκίνηση-> Έτοιμος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εγώ παρατήρησα έχοντας ανοιχτό το messenger ότι τρώει κόλλημα η κάμερα. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εγώ παρατήρησα έχοντας ανοιχτό το messenger ότι τρώει κόλλημα η κάμερα. Άνοιξα το messenger και την κάμερα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εγω χρησιμοποιω custom rom και kernel της υπογραφης μου τελευταια. Τι ρυθμίσεις έχεις βάλει πάνω κάτω στον κέρνελ και τι sot σου δίνει;:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxeto4 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Παρέλαβα το δικό μου χθες. Σε σύγκριση με το Motorola G που είχα μου φαίνεται ότι έχει πιο χαμηλό ηχείο. Η έκδοση παραμένει η kitkat. Γιατί δεν έχω πάρει ακόμα την Lolipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 οντως η ενταση ειναι πιο χαμηλη απο το Motorola G 2014 γιατι το ειχα και εγω.οσο για την αναβαθμιση στο δικο μου που το εχω αγορασει εδω και μια βδομαδα παραμενει στην 4.4.4 kit kat υπομονη και δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει ισως ερθει αργα αλλα θα ερθει Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Το πρωτοχρονιάτικο δωρο μου!!! [ATTACH]54707[/ATTACH] [ATTACH]54708[/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Κτήνος...καλορίζικο Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Η καινούργια ταμπλέτα νεξους είναι; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Εχει αναφερθεί ή έχει αντιμετωπίσει κανεις battery drain απο το Mozilla; Απο τοτε που το εγκατέστησα μου εξαντλείται πολύ γρήγορα η μπαταρία. Σε δυο ώρες ας πούμε απο 100% πέφτει στο 76%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Πολύ είναι αυτό? Αμα πέφτει ετσι μιλάμε οτι θα φτασεις στο 25% και θα έχεις περίπου 6 ώρες. Αμα βάλουμε άλλο ενα 20% πας στις 7. 30 ώρες περίπου οθόνη. Δεν είναι καλά? Ποιος έχει απο δω μέσα εχει 7.30 ώρες οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Πολύ είναι αυτό? Αμα πέφτει ετσι μιλάμε οτι θα φτασεις στο 25% και θα έχεις περίπου 6 ώρες. Αμα βάλουμε άλλο ενα 20% πας στις 7. 30 ώρες περίπου οθόνη. Δεν είναι καλά? Ποιος έχει απο δω μέσα εχει 7.30 ώρες οθόνη? Δεν είπε όμως χρησιμοποιώντας το. Είπε από τη στιγμή που το εγκατέστησε. Μην προτρεχουμε. Από εδώ κανένα πρόβλημα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Η καινούργια ταμπλέτα νεξους είναι; Το nexus 6 είναι... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Οχι δεν το εθεσα σωστα μάλλον. Αποσυνδέοντας το φορτιστή χωρίς να το πειραξω καθόλου, απλα standby, τσεκαρω τη μπαταρία και έχει πεσει 20-25%. Ελέγχω τα στατιστικά της μπαταρίας μέσω της εφαρμογής battery doctor και βλέπω οτι έχει μεγάλη κατανάλωση το πληκτρολόγιο google. Δεν βγάζω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioscdn Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 οντως η ενταση ειναι πιο χαμηλη απο το Motorola G 2014 γιατι το ειχα και εγω.οσο για την αναβαθμιση στο δικο μου που το εχω αγορασει εδω και μια βδομαδα παραμενει στην 4.4.4 kit kat υπομονη και δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει ισως ερθει αργα αλλα θα ερθει Eγω το εχω αγορασει (Μαυρο Nexus 5, 32αρι) πανω απο μηνα στο Τοροντο Καναδα, θα φυγω στις 4 Ιανουαριου 2015 και ακομα ειναι 4.4.4...! Δεν το περιμενα να καθυστερει τοσο πολυ. Αναρωτιεμαι οταν καποια στιγμη(?) εμφανιστει η ΟΤΑ αναβαθμιση τι θα ειναι. Θα ειναι 5.0.0 ή 5.0.1 ή 5.0.2 ? Ξερει κανεις κατι πανω σ' αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Eγω το εχω αγορασει (Μαυρο Nexus 5, 32αρι) πανω απο μηνα στο Τοροντο Καναδα, θα φυγω στις 4 Ιανουαριου 2015 και ακομα ειναι 4.4.4...! Δεν το περιμενα να καθυστερει τοσο πολυ. Αναρωτιεμαι οταν καποια στιγμη(?) εμφανιστει η ΟΤΑ αναβαθμιση τι θα ειναι. Θα ειναι 5.0.0 ή 5.0.1 ή 5.0.2 ? Ξερει κανεις κατι πανω σ' αυτο ? Αν δεν κανω λαθος, οταν βγαινει καινουργιο ΟΤΑ το παλιο παυει υφισταται, οποτε 5.0.1 θα παρει το κινητο σου απευθειας. Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Eγω το εχω αγορασει (Μαυρο Nexus 5, 32αρι) πανω απο μηνα στο Τοροντο Καναδα, θα φυγω στις 4 Ιανουαριου 2015 και ακομα ειναι 4.4.4...! Δεν το περιμενα να καθυστερει τοσο πολυ. Αναρωτιεμαι οταν καποια στιγμη(?) εμφανιστει η ΟΤΑ αναβαθμιση τι θα ειναι. Θα ειναι 5.0.0 ή 5.0.1 ή 5.0.2 ? Ξερει κανεις κατι πανω σ' αυτο ? Εμένα όταν καθυστερούσε να πάρει την αναβάθμιση πήγαιναν στις ρυθμίσεις επιλογή εφαρμογές και επιλογή όλα...έβρισκαν το πλαίσιο υπηρεσιών google παταγα εκκαθάριση δεδομένων και απευθείας έκλειναν το κινητό κ το ξανανοιγα...το εκανα καποιες φορές 3-4 και μετα απο κάποια επανεκκίνησή μου ερχόταν το μνμ της αναβάθμισης.εδώ μέσα κάπου το είχα διαβάσει. δεν εχεις κάτι να το δοκιμάσεις. εμένα μου βγήκε.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Χρόνια πολλά. Καλη χρόνια. Με υγεια για ολους μας. Ρε παιδιά πείτε καμια καλη εφαρμογή για τη καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Χρόνια πολλά. Καλη χρόνια. Με υγεια για ολους μας. Ρε παιδιά πείτε καμια καλη εφαρμογή για τη καμερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387532 Edited January 1, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Αν δεν κανω λαθος, οταν βγαινει καινουργιο ΟΤΑ το παλιο παυει υφισταται, οποτε 5.0.1 θα παρει το κινητο σου απευθειας. Λάθος, πρώτα 5.0 θα πάει. Και μετά με νέα ΟΤΑ 5.0.1 με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 γιατί τόσο αργή εστίαση με το φλας ρε παιδιά.....πολύ ξενερωμα η κάμερα......δεν θέλω συνέχεια να το συγκρίνω αλλά το moto g 2014 σ'αυτο το θέμα είναι κλάσεις ανώτερο....πότε θα το φτιάξουν...... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 καλη χρονια σε ολους.μια βοηθεια αν μπορειται να μου δωσετε.εκανα root το κινητο και με το Nexus Update Checker εκανα αναβαθμιση σε android L 5.0.ολα καλα μεχρι εδω αλλα οταν παω να βαλω την 5.0.1 παλι με Nexus Update Checker την κατεβαζει και οταν παει να την κανει εγκατασταση μου κολαει στο ρομποτακι και μου βγαζει σφαλμα.ασε που μου ειρθε και κανονικη αναβαθμιση μετα απο ολα αυτα αλλα και σε αυτην οταν παω να την βαλω μου κανει τα ιδια.καμια βοηθεια παιδια γιατι μου εχει στριψει Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 καλη χρονια σε ολους.μια βοηθεια αν μπορειται να μου δωσετε.εκανα root το κινητο και με το Nexus Update Checker εκανα αναβαθμιση σε android L 5.0.ολα καλα μεχρι εδω αλλα οταν παω να βαλω την 5.0.1 παλι με Nexus Update Checker την κατεβαζει και οταν παει να την κανει εγκατασταση μου κολαει στο ρομποτακι και μου βγαζει σφαλμα.ασε που μου ειρθε και κανονικη αναβαθμιση μετα απο ολα αυτα αλλα και σε αυτην οταν παω να την βαλω μου κανει τα ιδια.καμια βοηθεια παιδια γιατι μου εχει στριψει Root και Custom recovery απαγορευονται μετά την 5.0, δες στον οδηγό ΟΤΑ στις τροποποιήσεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) αν θελεις το ling μπορεις να μου το δωσεις.ακυρο το βρηκα.σε ευχαριστω παντως Edited January 1, 2015 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 http://techblog.gr/software/new-camera-app-of-android-l-9876/ αντεεεεεεεεεεεεεεεε ξυπνήστε εκεί στην google!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts