Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ από τότε που έβαλα stock 4.4.3 και GB 3.2 είχα εκνευριστικό lag όχι μόνο στα recents αλλά και στο home και back button. Γι' αυτό το ξήλωσα.

Γενικά διαβάζω για πολλούς που λένε για lag απο gravitybox. Απλα δεν έχω καταλάβει εαν φταίει μονο αυτό ή όλο το xposed framework.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γενικά διαβάζω για πολλούς που λένε για lag απο gravitybox. Απλα δεν έχω καταλάβει εαν φταίει μονο αυτό ή όλο το xposed framework.

Παίζει κι αυτό. Εγώ είχα 17 modules.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Εγω πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι...

Παίζει κι αυτό. Εγώ είχα 17 modules.

οσα πιο πολλα modules τοσο πιο πολυ βαραινει το λειτουργικο....και μην ξεχναμε οτι ολα αυτα τα customizations δεν ειναι ενσωματωμενα στην rom,οποτε ενα παραπανω να την επιβαρυνουν :)

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

οσα πιο πολλα modules τοσο πιο πολυ βαραινει το λειτουργικο....και μην ξεχναμε οτι ολα αυτα τα customizations δεν ειναι ενσωματωμενα στην rom,οποτε ενα παραπανω να την επιβαρυνουν :)

Ναι, ισχύει αλλά στην 4.4.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα πήγαιναν σφαίρα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφού έβαλα 4.4.3 και GravityBox 3.2.0.

spacer.png

Ναι, ισχύει αλλά στην 4.4.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα πήγαιναν σφαίρα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφού έβαλα 4.4.3 και GravityBox 3.2.0.

με 4.4.4 το εχεις δοκιμασει;κανει και με αυτο lag?

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

με 4.4.4 το εχεις δοκιμασει;κανει και με αυτο lag?

Όχι. Από stock 4.4.3 πήγα κατευθείαν σε Slim 4.4.4.

spacer.png

Παιδιά έκανα αναβάθμιση από 4.4.2 σε 4.4.4 OTA αλλά έχασα το root και τώρα δεν μπορώ να μπω καν σε recovery mode.Το έπαθε κάνεις άλλος αυτό?

Καμία ιδέα?

Παιδιά έκανα αναβάθμιση από 4.4.2 σε 4.4.4 OTA αλλά έχασα το root και τώρα δεν μπορώ να μπω καν σε recovery mode.Το έπαθε κάνεις άλλος αυτό?

Καμία ιδέα?

Μια απλή ιδέα είναι να ξαναβάλεις recovery και να κάνεις root.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Χάνω τα πάντα ήθελα κρατηθούν όλα?

Αν έχεις κλειδώσει bootloader, ναι, αλλιώς όχι.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Συγγνώμη για το σπαμ.Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.Εδώ και 7 μήνες δεν έχω πιάσει ποτέ σήμα 4g.Εχθές ήμουν κέντρο Θεσσαλονίκης,είχα H+ και με το speedtest έπιανα καμιά 20αρια mbps download.Μήπως παίζει ρόλο η κάρτα sim μου?Την έχω πάνω από 10 χρόνια,όταν πήρα το nexus απλά μου την κόψανε.

btw , και έχω ενεργοποιήσει το 4g σήμα στην cosmote, και οι ρυθμίσεις του nexus είναι κομπλέ.

Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue

https://linktr.ee/frapesstoypogeio

Συγγνώμη για το σπαμ.Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.Εδώ και 7 μήνες δεν έχω πιάσει ποτέ σήμα 4g.Εχθές ήμουν κέντρο Θεσσαλονίκης,είχα H+ και με το speedtest έπιανα καμιά 20αρια mbps download.Μήπως παίζει ρόλο η κάρτα sim μου?Την έχω πάνω από 10 χρόνια,όταν πήρα το nexus απλά μου την κόψανε.

btw , και έχω ενεργοποιήσει το 4g σήμα στην cosmote, και οι ρυθμίσεις του nexus είναι κομπλέ.

Άλλαξε κάρτα. Γενικά.

Παίζει κανείς βαριά παιχνίδια;; Αν ναι , μέχρι ποια θερμοκρασία πιάνει η μπαταρία;;

Γιατι εγώ στο injustice κάτω απο 44 δεν πέφτω με τίποτα :P

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Και εγώ με Vodafone είχα στείλει μνμ να το ενεργοποξησουν αλλά με είχαν γράψει. Όταν τους πήρα τηλ είδαν ότι δεν είχε γίνει τίποτα με την αιτηση μου και το προχωρησαν αυτοί. Δες και τη κάρτα σου βέβαια.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Παίζει κανείς βαριά παιχνίδια;; Αν ναι , μέχρι ποια θερμοκρασία πιάνει η μπαταρία;;

Γιατι εγώ στο injustice κάτω απο 44 δεν πέφτω με τίποτα :P

Βαριά παιχνίδια ε; Χμμ το angry birds epic και το the respawnables αν πιάνονται για βαριά παιχνίδια πάνω από 41 δεν έχω φτάσει με wifi on, με 3g δε ξέρω σίγουρα θα πιάνει 45!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Βαριά παιχνίδια ε; Χμμ το angry birds epic και το the respawnables αν πιάνονται για βαριά παιχνίδια πάνω από 41 δεν έχω φτάσει με wifi on, με 3g δε ξέρω σίγουρα θα πιάνει 45!

Εγω που το λιωνω το injustice , πιανει 44 σιγουρα.. Το χω φτασει και 48 :P

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παρατήρησα lag όταν είμαι σε μια εφαρμογή και παταω το κουμπί για multitasking. Δηλαδή δεν φέρνει αμέσως τις recent εφαρμογές που τρέχουν απο πίσω ώστε να επιλεξω κάποια άλλη. Διάβασα οτι ίσως οφείλεται στο gravitybox και συγκεκριμενα εαν εχεις ενεργοποιημενες τις επιλογές recent rambar και το clear all button για να κλείσεις όλες τιε ενεργές εφαρμογές. Τα απενεργοποίησα και νομιζω οτι είναι λίγο καλυτερα τώρα. Εχει κάποιος παρατηρήσει κάτι τέτοιο;; Υπάρχει κανά fix για πιο γρήγορο multitasking με τον stock τρόπο;;

Το lag στο recent apps button είναι θέμα dalvik, οχι gravity box. Βάλτε δίπλα δίπλα δύο n5 το ένα με dalvik και το άλλο με art και θα καταλάβετε τι εννοω.

Κώστας

καλησπερα και απο εμενα παιδια.. απεκτησα το nexus5 16gb απο πολυ γνωστο σκρουτζομαγαζο την δευτερα και μαλιστα την τελευταια εκδοση βασει s/n (406). αυτο που εχω παρατηρησει ειναι ενα μικρο lag κατα την περιηγηση πχ σε ιστοσελιδες ή στο facebook κ 1-2 πολυ μικρα κολληματακια κυριως στο facebook messenger που χρησιμοποιησα. ειναι φυσιολογικο αυτο, ή πρεπει να με ανησυχει? πριν απαντησετε να σας ενημερωσω οτι δεν διαθετω και την πιο γρηγορη συνδεση ιντερνετ καθως πιανω 5-6 mbps :p και ισως να παιζει ρολο στην περιηγηση στο διαδικτυο.. ευχαριστω προκαταβολικα!

καλησπερα και απο εμενα παιδια.. απεκτησα το nexus5 16gb απο πολυ γνωστο σκρουτζομαγαζο την δευτερα και μαλιστα την τελευταια εκδοση βασει s/n (406). αυτο που εχω παρατηρησει ειναι ενα μικρο lag κατα την περιηγηση πχ σε ιστοσελιδες ή στο facebook κ 1-2 πολυ μικρα κολληματακια κυριως στο facebook messenger που χρησιμοποιησα. ειναι φυσιολογικο αυτο, ή πρεπει να με ανησυχει? πριν απαντησετε να σας ενημερωσω οτι δεν διαθετω και την πιο γρηγορη συνδεση ιντερνετ καθως πιανω 5-6 mbps :p και ισως να παιζει ρολο στην περιηγηση στο διαδικτυο.. ευχαριστω προκαταβολικα!

Άμα μου βρεις ένα κινητό που δεν έχει lag να με ενημερώσεις... Η εφαρμογή του facebook φταίει και όχι το κινητό... Απόλαυσε το κινητό σου και μη κολλάς σε τέτοια...

Καλησπερα και παλι.. Ήθελα να ρωτησω κάτι ακόμα.. Παρατήρησα σήμερα πως στην πάνω αριστερά γωνια της οθόνης είναι μερικά καμένα pixel τα οποία φαίνονται μόνο σε μαυρο background..μπορώ να κάνω κάτι απο τ στιγμη που η αγορά έγινε την δευτερα;ή δεν αξίζει τον κόπο;

Πήγαινε στο κατάστημα που το αγόρασες για doa.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μένω επαρχια και το παρηγγειλα απο μαγαζί του Σκρουτζ με έδρα τν Αθήνα..να επικοινωνήσω μαζί τους και να ζητησω αντικατάσταση;

Μίλησα με το καταστημα πριν λίγο κ μ ειπαν πως δικαιουμαι μονο σέρβις..Μ ειπαν πως το doa είναι μονο γ περιπτώσεις που δεν ανοίγει καν το κινητό..ισχυει η να κυνηγησω αντικατάσταση;

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχομενων μυνηματων

Μένω επαρχια και το παρηγγειλα απο μαγαζί του Σκρουτζ με έδρα τν Αθήνα..να επικοινωνήσω μαζί τους και να ζητησω αντικατάσταση;

Μίλησα με το καταστημα πριν λίγο κ μ ειπαν πως δικαιουμαι μονο σέρβις..Μ ειπαν πως το doa είναι μονο γ περιπτώσεις που δεν ανοίγει καν το κινητό..ισχυει η να κυνηγησω αντικατάσταση;

Πόσες μέρες έχουν περάσει από την αγορά;

Την αγορά την έκανες μέσω ίντερνετ;

Αν ναι, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης της αγοράς σου για οποιονδήποτε λόγο χωρίς να δώσεις εξηγήσεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Θα πληρώσεις μόνο τα μεταφορικά της επιστροφής.

Διάβασε εδώ.

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)