amanwithaplan Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Κι εγώ από τότε που έβαλα stock 4.4.3 και GB 3.2 είχα εκνευριστικό lag όχι μόνο στα recents αλλά και στο home και back button. Γι' αυτό το ξήλωσα. Γενικά διαβάζω για πολλούς που λένε για lag απο gravitybox. Απλα δεν έχω καταλάβει εαν φταίει μονο αυτό ή όλο το xposed framework. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Γενικά διαβάζω για πολλούς που λένε για lag απο gravitybox. Απλα δεν έχω καταλάβει εαν φταίει μονο αυτό ή όλο το xposed framework. Παίζει κι αυτό. Εγώ είχα 17 modules. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Γενικά διαβάζω για πολλούς που λένε για lag απο gravitybox. Απλα δεν έχω καταλάβει εαν φταίει μονο αυτό ή όλο το xposed framework. Εγω πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Παίζει κι αυτό. Εγώ είχα 17 modules. οσα πιο πολλα modules τοσο πιο πολυ βαραινει το λειτουργικο....και μην ξεχναμε οτι ολα αυτα τα customizations δεν ειναι ενσωματωμενα στην rom,οποτε ενα παραπανω να την επιβαρυνουν :) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 οσα πιο πολλα modules τοσο πιο πολυ βαραινει το λειτουργικο....και μην ξεχναμε οτι ολα αυτα τα customizations δεν ειναι ενσωματωμενα στην rom,οποτε ενα παραπανω να την επιβαρυνουν :) Ναι, ισχύει αλλά στην 4.4.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα πήγαιναν σφαίρα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφού έβαλα 4.4.3 και GravityBox 3.2.0. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ναι, ισχύει αλλά στην 4.4.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα πήγαιναν σφαίρα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφού έβαλα 4.4.3 και GravityBox 3.2.0. με 4.4.4 το εχεις δοκιμασει;κανει και με αυτο lag? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 με 4.4.4 το εχεις δοκιμασει;κανει και με αυτο lag? Όχι. Από stock 4.4.3 πήγα κατευθείαν σε Slim 4.4.4. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παιδιά έκανα αναβάθμιση από 4.4.2 σε 4.4.4 OTA αλλά έχασα το root και τώρα δεν μπορώ να μπω καν σε recovery mode.Το έπαθε κάνεις άλλος αυτό? Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παιδιά έκανα αναβάθμιση από 4.4.2 σε 4.4.4 OTA αλλά έχασα το root και τώρα δεν μπορώ να μπω καν σε recovery mode.Το έπαθε κάνεις άλλος αυτό? Καμία ιδέα? Μια απλή ιδέα είναι να ξαναβάλεις recovery και να κάνεις root. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Χάνω τα πάντα ήθελα κρατηθούν όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Χάνω τα πάντα ήθελα κρατηθούν όλα? Αν έχεις κλειδώσει bootloader, ναι, αλλιώς όχι. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Συγγνώμη για το σπαμ.Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.Εδώ και 7 μήνες δεν έχω πιάσει ποτέ σήμα 4g.Εχθές ήμουν κέντρο Θεσσαλονίκης,είχα H+ και με το speedtest έπιανα καμιά 20αρια mbps download.Μήπως παίζει ρόλο η κάρτα sim μου?Την έχω πάνω από 10 χρόνια,όταν πήρα το nexus απλά μου την κόψανε. btw , και έχω ενεργοποιήσει το 4g σήμα στην cosmote, και οι ρυθμίσεις του nexus είναι κομπλέ. Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Συγγνώμη για το σπαμ.Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.Εδώ και 7 μήνες δεν έχω πιάσει ποτέ σήμα 4g.Εχθές ήμουν κέντρο Θεσσαλονίκης,είχα H+ και με το speedtest έπιανα καμιά 20αρια mbps download.Μήπως παίζει ρόλο η κάρτα sim μου?Την έχω πάνω από 10 χρόνια,όταν πήρα το nexus απλά μου την κόψανε. btw , και έχω ενεργοποιήσει το 4g σήμα στην cosmote, και οι ρυθμίσεις του nexus είναι κομπλέ. Άλλαξε κάρτα. Γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παίζει κανείς βαριά παιχνίδια;; Αν ναι , μέχρι ποια θερμοκρασία πιάνει η μπαταρία;; Γιατι εγώ στο injustice κάτω απο 44 δεν πέφτω με τίποτα :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Συγγνώμη για το σπαμ.Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.Εδώ και 7 μήνες δεν έχω πιάσει ποτέ σήμα 4g.Εχθές ήμουν κέντρο Θεσσαλονίκης,είχα H+ και με το speedtest έπιανα καμιά 20αρια mbps download.Μήπως παίζει ρόλο η κάρτα sim μου?Την έχω πάνω από 10 χρόνια,όταν πήρα το nexus απλά μου την κόψανε. btw , και έχω ενεργοποιήσει το 4g σήμα στην cosmote, και οι ρυθμίσεις του nexus είναι κομπλέ. Και εγώ με Vodafone είχα στείλει μνμ να το ενεργοποξησουν αλλά με είχαν γράψει. Όταν τους πήρα τηλ είδαν ότι δεν είχε γίνει τίποτα με την αιτηση μου και το προχωρησαν αυτοί. Δες και τη κάρτα σου βέβαια. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παίζει κανείς βαριά παιχνίδια;; Αν ναι , μέχρι ποια θερμοκρασία πιάνει η μπαταρία;; Γιατι εγώ στο injustice κάτω απο 44 δεν πέφτω με τίποτα :P Βαριά παιχνίδια ε; Χμμ το angry birds epic και το the respawnables αν πιάνονται για βαριά παιχνίδια πάνω από 41 δεν έχω φτάσει με wifi on, με 3g δε ξέρω σίγουρα θα πιάνει 45! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βαριά παιχνίδια ε; Χμμ το angry birds epic και το the respawnables αν πιάνονται για βαριά παιχνίδια πάνω από 41 δεν έχω φτάσει με wifi on, με 3g δε ξέρω σίγουρα θα πιάνει 45! Εγω που το λιωνω το injustice , πιανει 44 σιγουρα.. Το χω φτασει και 48 :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παρατήρησα lag όταν είμαι σε μια εφαρμογή και παταω το κουμπί για multitasking. Δηλαδή δεν φέρνει αμέσως τις recent εφαρμογές που τρέχουν απο πίσω ώστε να επιλεξω κάποια άλλη. Διάβασα οτι ίσως οφείλεται στο gravitybox και συγκεκριμενα εαν εχεις ενεργοποιημενες τις επιλογές recent rambar και το clear all button για να κλείσεις όλες τιε ενεργές εφαρμογές. Τα απενεργοποίησα και νομιζω οτι είναι λίγο καλυτερα τώρα. Εχει κάποιος παρατηρήσει κάτι τέτοιο;; Υπάρχει κανά fix για πιο γρήγορο multitasking με τον stock τρόπο;; Το lag στο recent apps button είναι θέμα dalvik, οχι gravity box. Βάλτε δίπλα δίπλα δύο n5 το ένα με dalvik και το άλλο με art και θα καταλάβετε τι εννοω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 καλησπερα και απο εμενα παιδια.. απεκτησα το nexus5 16gb απο πολυ γνωστο σκρουτζομαγαζο την δευτερα και μαλιστα την τελευταια εκδοση βασει s/n (406). αυτο που εχω παρατηρησει ειναι ενα μικρο lag κατα την περιηγηση πχ σε ιστοσελιδες ή στο facebook κ 1-2 πολυ μικρα κολληματακια κυριως στο facebook messenger που χρησιμοποιησα. ειναι φυσιολογικο αυτο, ή πρεπει να με ανησυχει? πριν απαντησετε να σας ενημερωσω οτι δεν διαθετω και την πιο γρηγορη συνδεση ιντερνετ καθως πιανω 5-6 mbps :p και ισως να παιζει ρολο στην περιηγηση στο διαδικτυο.. ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 καλησπερα και απο εμενα παιδια.. απεκτησα το nexus5 16gb απο πολυ γνωστο σκρουτζομαγαζο την δευτερα και μαλιστα την τελευταια εκδοση βασει s/n (406). αυτο που εχω παρατηρησει ειναι ενα μικρο lag κατα την περιηγηση πχ σε ιστοσελιδες ή στο facebook κ 1-2 πολυ μικρα κολληματακια κυριως στο facebook messenger που χρησιμοποιησα. ειναι φυσιολογικο αυτο, ή πρεπει να με ανησυχει? πριν απαντησετε να σας ενημερωσω οτι δεν διαθετω και την πιο γρηγορη συνδεση ιντερνετ καθως πιανω 5-6 mbps :p και ισως να παιζει ρολο στην περιηγηση στο διαδικτυο.. ευχαριστω προκαταβολικα! Άμα μου βρεις ένα κινητό που δεν έχει lag να με ενημερώσεις... Η εφαρμογή του facebook φταίει και όχι το κινητό... Απόλαυσε το κινητό σου και μη κολλάς σε τέτοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλησπερα και παλι.. Ήθελα να ρωτησω κάτι ακόμα.. Παρατήρησα σήμερα πως στην πάνω αριστερά γωνια της οθόνης είναι μερικά καμένα pixel τα οποία φαίνονται μόνο σε μαυρο background..μπορώ να κάνω κάτι απο τ στιγμη που η αγορά έγινε την δευτερα;ή δεν αξίζει τον κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Πήγαινε στο κατάστημα που το αγόρασες για doa. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Μένω επαρχια και το παρηγγειλα απο μαγαζί του Σκρουτζ με έδρα τν Αθήνα..να επικοινωνήσω μαζί τους και να ζητησω αντικατάσταση; Μίλησα με το καταστημα πριν λίγο κ μ ειπαν πως δικαιουμαι μονο σέρβις..Μ ειπαν πως το doa είναι μονο γ περιπτώσεις που δεν ανοίγει καν το κινητό..ισχυει η να κυνηγησω αντικατάσταση; Edited July 10, 2014 by m7ixalis συνενωση συνεχομενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μένω επαρχια και το παρηγγειλα απο μαγαζί του Σκρουτζ με έδρα τν Αθήνα..να επικοινωνήσω μαζί τους και να ζητησω αντικατάσταση; Μίλησα με το καταστημα πριν λίγο κ μ ειπαν πως δικαιουμαι μονο σέρβις..Μ ειπαν πως το doa είναι μονο γ περιπτώσεις που δεν ανοίγει καν το κινητό..ισχυει η να κυνηγησω αντικατάσταση; Πόσες μέρες έχουν περάσει από την αγορά; Την αγορά την έκανες μέσω ίντερνετ; Αν ναι, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης της αγοράς σου για οποιονδήποτε λόγο χωρίς να δώσεις εξηγήσεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Θα πληρώσεις μόνο τα μεταφορικά της επιστροφής. Διάβασε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ναι η αγορά έγινε μέσω ίντερνετ και παρέλαβα το προϊόν την δευτέρα 7/7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts