Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ποια εφαρμογή;

Δεν μπορω να διακρινω απο ποια εφαρμογη είναι , στην home screen ειμουν όταν το πεταξε . το πριντσκριν που μου έχει είναι η lockscreen. Θα αναιβασω το txt και την εικονα μετα μήπως ξέρει κάποιος γνωστης

Samsung Note 9 Black

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μου έχει πετάξει το νεξους 2 φορες στο άκυρο ενα bug report error με μια φωτογραφία και ενα τχτ . το κινητό είναι 3 ημερών φουλ στοκ , τι παιζει ? Να ανυσηχω?

Μου μυριζει malware απο υποπτο app.

Μπορεις να ανεβασεις screenshot;

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Καλησπερα σας!!Το μαγαζι καιζερστορε ειναι καλο εχει παρει κανεις απο εκει ??

Τι να σου πω. Τα τελευταία 3 χρόνια έχω ΠΑΡΕΙ πάνω από 10 συσκευές.Όλες δουλεύουν μια χαρά.

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

Επειδη εκανα μπανιο το lg optimus g και καιγομαι για συσκευη, μαλλον θα παω για το nexus 5, ελπιζω να αξιζει τον κοπο.

2 ερωτησουλες στα γρηγορα.

Το ηχειο ειναι τοσο κακο οσο διαβαζω ? Για να το θεσω αλλιως, ειναι απλα μετριο ή τοσο κακο που σχεδον δεν ακουγεται ?

Οσον αφορα τη μπαταρια.. χοντρικα ποσες ωρες οθονη βγαζετε ?

Το ηχείο είναι μια χαρά. Δεν είμαι και τόσο απαιτητικός (θα πήγαινα σε HTC) αλλά απο ένταση καλύπτει άνετα τις ανάγκες μου όπως και απο ποιότητα.

Η ώρες οθόνης ποικίλουν ανάλογα τη χρήση μας. Εγώ με μια πολύ ενεργοβορα χρήση σε διάστημα 20ωρων (φωρτιζω κάθε μέρα) βγάζω 4 ώρες και αφήνω ~15% μέσα.

Επειδη εκανα μπανιο το lg optimus g και καιγομαι για συσκευη, μαλλον θα παω για το nexus 5, ελπιζω να αξιζει τον κοπο.

2 ερωτησουλες στα γρηγορα.

Το ηχειο ειναι τοσο κακο οσο διαβαζω ? Για να το θεσω αλλιως, ειναι απλα μετριο ή τοσο κακο που σχεδον δεν ακουγεται ?

Οσον αφορα τη μπαταρια.. χοντρικα ποσες ωρες οθονη βγαζετε ?

To ηχειο σε ποιοτητα και ενταση ειναι σαν του LG G2 και Galaxy S, δηλαδη μετριο.

Η αυτονομια ειναι λιγο καλυτερη απο iPhone 5S (το βαζω σαν μετρο συγκρισης). Εγω βγαζω 3,5 ωρες οθονη.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Το ηχείο είναι μια χαρά. Δεν είμαι και τόσο απαιτητικός (θα πήγαινα σε HTC) αλλά απο ένταση καλύπτει άνετα τις ανάγκες μου όπως και απο ποιότητα.

Η ώρες οθόνης ποικίλουν ανάλογα τη χρήση μας. Εγώ με μια πολύ ενεργοβορα χρήση σε διάστημα 20ωρων (φωρτιζω κάθε μέρα) βγάζω 4 ώρες και αφήνω ~15% μέσα.

Δε με ενδιαφερει να ακουω μουσικη απο το ηχειο, με ενδιαφερει να ακουγεται οταν με καλουν. Απλα δεν ηξερα ποσο κακη ενταση εχει. Μαλλον θα με καλυψει απ'οτι λες.

4 ωρες οθονη επισης ειναι οκ για εμενα. 3.30 - 4 εβγαζα με το optimus g χωρις 3g (με 3g 3 και κατω).

Σκεφτομουν να πηγαινα για το g2, που γενικα ειναι καλυτερη συσκευη και πολυ κοντα στα χρηματα, αλλα μαλλον ειναι καιρος για λιγο pure android και αναβαθμισεις στην ωρα τους.

Δε με ενδιαφερει να ακουω μουσικη απο το ηχειο, με ενδιαφερει να ακουγεται οταν με καλουν. Απλα δεν ηξερα ποσο κακη ενταση εχει. Μαλλον θα με καλυψει απ'οτι λες.

4 ωρες οθονη επισης ειναι οκ για εμενα. 3.30 - 4 εβγαζα με το optimus g χωρις 3g (με 3g 3 και κατω).

Σκεφτομουν να πηγαινα για το g2, που γενικα ειναι καλυτερη συσκευη και πολυ κοντα στα χρηματα, αλλα μαλλον ειναι καιρος για λιγο pure android και αναβαθμισεις στην ωρα τους.

Με 3g 3,5+

Και επειδή έχουμε νεξους και όχι ένα οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο και ο ήχος φτιάχνει και η μπαταρία φτιάχνεται κτλ... Αυτή είναι η μαγεία του..

Μου μυριζει malware απο υποπτο app.

Μπορεις να ανεβασεις screenshot;

δεν έχω κανα ύποπτο app,έχω ελάχιστα και τυπικά(καθώς και πολύ γνωστά) applications.

μάλλον το θέμα λύθηκε,λόγο θήκης πατιώταν τα volume buttons μαζί με το power button και σε συνδιασμό με το ενεργοποιημένο usb debugging έκανε εξαναγκασμένο bug report.

βρήκα έναν απο το xda που έπαθε το ίδιο,βάζω εδώ το λινκ ώστε αμα το έχει πάθει κιάλλος να μην ανυσηχεί http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/help/bug-report-captured-t2522792

Samsung Note 9 Black

Με τους προεγκατεστημενους ήχους κλήσης η αλήθεια είναι, ότι χωρίς Ρουτ και πειράγμα - αύξηση της έντασης ,υπό συνθήκες θορύβου ακούγονται χαμηλα. Αλλά ανβαλεις άλλους ήχους τουλάχιστον σε μένα ακούγονταν δυνατοτερα

δεν έχω κανα ύποπτο app,έχω ελάχιστα και τυπικά(καθώς και πολύ γνωστά) applications.

μάλλον το θέμα λύθηκε,λόγο θήκης πατιώταν τα volume buttons μαζί με το power button και σε συνδιασμό με το ενεργοποιημένο usb debugging έκανε εξαναγκασμένο bug report.

βρήκα έναν απο το xda που έπαθε το ίδιο,βάζω εδώ το λινκ ώστε αμα το έχει πάθει κιάλλος να μην ανυσηχεί http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/help/bug-report-captured-t2522792

Τι θήκη έχεις!?

Edited by pificos
OnePlus 5t

Τι θήκη έχεις!?

Μια σιλικόνης απο το πλαίσιο μέχρι να έρθει η ringke fusion που έχω παραγγείλει.

όπως έβαζα το κινητό στην τσέπη του τζίν πατήθηκε μάλλον ο συνδιασμός αυτός και έγινε..

Samsung Note 9 Black

Μην το πειράζεις πολύ τότε. Εμένα κάνει ένα κρακ το φλας άμα το πιέζω :-\

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.techgear.gr/android-silver-premium-devices-to-replace-nexus-88079/

Απ' ό,τι φαίνεται ήμαστε τελευταία γενιά Νέξους.

Εγώ μόλις σήμερα πήγα να χρησιμοποιήσω το NFC και δε δουλεύει, παρά μόνο αν πείσω δυνατά το tag στην πλάτη του τηλεφώνου. Κανένας με παρόμοιο πρόβλημα και πιθανούς τροπους αντιμετωπισης;

Ωχχχ...θα προσπαθησει να ανταγωνιστει apple και λοιπους...δηλαδη τερμα η σειρα Nexus και στην τιμη λογικα...παμε για ανεβασμα. Αντε να δουμε πώς θα το χειριστει το θεμα τιμολογισης. Μην πληρωσουμε "μονο" εμεις το 1$ δις που θα επενδυσει!

Απ'ότι κατάλαβα ή τιμολόγηση πλέον θα είναι αυτή που ισχύει και τώρα αφού οι συσκευές θα παράγονται από τις LG Motorola για δικό τους λογαριασμό

Και εγώ 401 έκδοση που είχα ετριζε κάτω από το flash όταν το πίεζα. Με 403 κανένα πρόβλημα από τριξιματα και πολλά άλλα...

Σας βγάζει το playstore οταν κανετε scroll down σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο το διακομηστη ?

Kαι μια ερωτηση το nexus να το αφησω να κλείσει η να παει 15-20 % και να το βαλω να φορτισω ?Ειναι καινουριο σημερα το πηρα

Edited by leuteris4

Σας βγάζει το playstore οταν κανετε scroll down σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο το διακομηστη ?

Kαι μια ερωτηση το nexus να το αφησω να κλείσει η να παει 15-20 % και να το βαλω να φορτισω ?Ειναι καινουριο σημερα το πηρα

Για τη φόρτιση μην το αφήνεις να πεθάνει. Είναι κακό για τη μπαταρία. 15-20 βάλε.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Για τη φόρτιση μην το αφήνεις να πεθάνει. Είναι κακό για τη μπαταρία. 15-20 βάλε.

Σε ευχαριστώ πολυ

Νομίζω την πρώτη φορά το άφησα τελείως όπως και την δεύτερη και την τρίτη . Και γενικά έχω διαβάσει ότι πρέπει να το αφήνουμε μια φορά το μήνα αλλάξε φορτίζει τελείως.

Ξέρει κανείς πως ενεργόποιω την λειτουργια όταν τραβάω φωτογραφία να αποθηκεύει και την τοποθεσία . πέρασα rom απ την αρχή και την 1η φορά νομίζω με ρώτησε για τοποθεσία και ετικέτες εκεί πατησα όχι...

Δοκιμασα εκκαθάριση δεδομένων και cache στην συλλογή αλλά τίποτα

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Ξέρει κανείς πως ενεργόποιω την λειτουργια όταν τραβάω φωτογραφία να αποθηκεύει και την τοποθεσία . πέρασα rom απ την αρχή και την 1η φορά νομίζω με ρώτησε για τοποθεσία και ετικέτες εκεί πατησα όχι...

Δοκιμασα εκκαθάριση δεδομένων και cache στην συλλογή αλλά τίποτα

Στην νέα εφαρμογή της κάμερας θα κάνεις swipe προς τα δεξιά και στο μενού επιλογής τρόπου λήψης θα δεις κάτω δεξιά το πλήκτρο ρυθμίσεων

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)