Jump to content

Blackview JK809

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως οι οδηγίες στην αρχή για εγκατάσταση recovery είναι για το back up,

είχα την εντύπωση ότι του κάρλιβ το αρχειο ήταν ρομ!

Το να φλασαριστεί το recovery μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε back up?

Επειδή οι οδηγίες αναφέρουν ότι μπορεί να γίνει πια back up, ΠΩΣ?

Μόνο με sp flash tools?

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν οι οδηγίες ειναι αρχικά για να κάνεις root,μετά για να περάσεις το cwm recovery με το οποίο θα μπορέσεις να πάρεις backup της ρομ σου και στη συνέχεια αν θες να δοκιμάσεις και άλλες ρομ.Αφού λοιπόν κάνεις root και μετά βάλεις το cwm recovery και μια κάρτα μνήμης στο κινητό,μπουτάρεις στο cwm recovery και πας στο backup and restore--->backup και έτσι παιρνεις ένα πλήρες backup της ρομ που έχεις τώρα στο κινητό σου.Για τις οδηγίες εγκατάστασης άλλης ρομ δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5071220#post5071220

Για δευτερο back up για λογους ασφαλειας κάνουμε την ίδια διαδικασία και πάλι στην εξωτερική?

Επίσης δεν υπάρχει επιλογή για back up στον εσωτερικο χωρο που έχουμε ή στην εξωτερική κάρτα?

Ή γίνεται αυτόματα πάντα μέσα στον εσωτερικό χώρο και εμείς απλά μεταφέρουμε το αρχείο στην εξωτερική?

Ok τώρα που το τελείωσα καταλαβαίνω ότι μάλλον το "βλέπει" και αυτόματα μου το έστειλε στην κάρτα.

Το back up είναι όλα τα αρχεία ή μ΄νονο το εικονίδιο στον φάκελό clockworkmode?

Edited by drant0n

O Karthan έχει ένα βιντεάκι για το ΖΟΡΟ στο youtube αλλά υπάρχει και πλήθος βιντεάκια που παράλληλα με την εξήγηση του bbbb νομίζω ότι είναι υπεραρκετά ακόμα και για έναν αρχάριο σαν και εμένα...

Μπες μέσα στο φάκελο sdcard/clockworkmod/backup και εκει μέσα υπάρχει ενας φάκελος με την ημερομηνία που έκανες το backup και περιέχει το backup σου.Μην αλλάξεις το όνομα του φακέλου αυτού,γιατι δε θα αναγνωρίζεται το backup.Τι περιέχει αυτό το backup; Το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές και ρυθμίσεις που έχεις κάνει στη συσκευή.Tι δεν περιέχει; Αρχεία που έχεις στη κάρτα μνήμης σου ή στην 2η εσωτερική μνήμη όπως φωτογραφίες,βιντεο,χάρτες κτλ.

Μπες μέσα στο φάκελο sdcard/clockworkmod/backup και εκει μέσα υπάρχει ενας φάκελος με την ημερομηνία που έκανες το backup και περιέχει το backup σου.Μην αλλάξεις το όνομα του φακέλου αυτού,γιατι δε θα αναγνωρίζεται το backup.Τι περιέχει αυτό το backup; Το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές και ρυθμίσεις που έχεις κάνει στη συσκευή.Tι δεν περιέχει; Αρχεία που έχεις στη κάρτα μνήμης σου ή στην 2η εσωτερική μνήμη όπως φωτογραφίες,βιντεο,χάρτες κτλ.

Πολύ καλή η διευκρίνησή σου γιατί σε ένα βιντεάκι είδα ότι έλεγε ότι αποθηκεύονται και εικόνες.

Μάλλον όλα πήγαν καλά, απλά βλέπω ότι μου ζητάει πάλι εγκατάσταση για κάποιες εφαρμογές όπως το sygic, και ένα παιχνίδι που είχα το real racing, ενώ για skype, my vodafone, viber, mobileuncletools κτλ όλα είναι εγκατεστημένα, τι έπαθε τώρα στο sygic δεν μπορώ να καταλάβω, εντωμεταξύ μόλις το ανοίγω προσπαθεί να κατεβάσει μάλλον χάρτη από το το googleplay και μου γράφει failed...

Πήγαινε ρυθμίσεις--->Εφαρμογές--->Στη κάρτα sd.Οι εφαρμογές που "χτύπησαν" βρίσκονται εκει και ακόμη και εσύ να μην τις έβαλες εκεί,πάνε αυτόματα λόγω bug.Για να μην έχεις προβλήματα,πρέπει αφού τις απεγκαταστήσεις και ξαναεγκαταστήσεις να τις μεταφέρεις στην εσωτερική μνήμη.Γενικά στην στοκ ρομ κάθε φορά που θα εγκαθιστάς μια εφαρμογή καλό ειναι να ελέγχεις αν πήγε στην sd και αν ναι,την μεταφέρεις στην εσωτερική μνήμη.Απο εκει και πέρα αν τα 0.9gb εσωτερικού χώρου δε σου φτάνουν για τις εφαρμογές σου,κάνε re-partition στα 2,5gb με βάση τον οδηγό και θα εισαι οκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996

Πήγαινε ρυθμίσεις--->Εφαρμογές--->Στη κάρτα sd.Οι εφαρμογές που "χτύπησαν" βρίσκονται εκει και ακόμη και εσύ να μην τις έβαλες εκεί,πάνε αυτόματα λόγω bug.Για να μην έχεις προβλήματα,πρέπει αφού τις απεγκαταστήσεις και ξαναεγκαταστήσεις να τις μεταφέρεις στην εσωτερική μνήμη.Γενικά στην στοκ ρομ κάθε φορά που θα εγκαθιστάς μια εφαρμογή καλό ειναι να ελέγχεις αν πήγε στην sd και αν ναι,την μεταφέρεις στην εσωτερική μνήμη.Απο εκει και πέρα αν τα 0.9gb εσωτερικού χώρου δε σου φτάνουν για τις εφαρμογές σου,κάνε re-partition στα 2,5gb με βάση τον οδηγό και θα εισαι οκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996

Πάντα οι εφαρμογές στον εσωτερικό!!!

Εκτος κι αν δεν μου ειναι τόσο σημαντική!

Repartition έκανα κατευθειαν χθες, μονο η ρομ έμεινε, το παράδοξο είναι ότι το real racing ενώ ζητάει 1300 περιπου μβ και εχω ελευθερο 1,9 μου λέει ότι δεν εχω αρκετο ελεύθερο χώρο!

Επέλεξες απο ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος-->προεπιλεγμένος δίσκος εγγραφής--->κάρτα sd;

Επέλεξες απο ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος-->προεπιλεγμένος δίσκος εγγραφής--->κάρτα sd;

Ναι, ναι, τπτ πάλι, πρέπει να μπουτάρω? Το κάνω!

Το ίδιο καο μετά το ρεμπουτ, αναγκαστικά απεγκατάσταση και ξαναεγκατάσταση

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι άλλο, αν διαγράψω από την κάρτα τώρα πια τον φάκελο clockworkmode, εννοείται ότι τον έχω στον υπολογιστή, υπάρχει πρόβλημα?

Edited by drant0n

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι άλλο, αν διαγράψω από την κάρτα τώρα πια τον φάκελο clockworkmode, εννοείται ότι τον έχω στον υπολογιστή, υπάρχει πρόβλημα?

αν το έχεις αντιγράψει , δεν υπάρχει πρόβλημα (έχει μέσα τα backup σου ) . Θα δημιουργηθεί ξανά , έτσι κι αλλιώς .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Στην τελευταια εκδοση του GravityBox v2.9.4 σε εσας δουλευει κανονικα το smart radio ?

Εκανα τις ρυθμισεις οπως στο ποστ 10057 αλλα ''τρωει'' κολλημα και γυρναει συνεχομενα 2g-3g-2g-3g

edit γραφει για αυτο στο ποστ 5723 , θα κανω τις δοκιμες μου

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Θανάση είχα τα ίδια προβλήματα και διορθώθηκε με την έκδοση 2.9.4 απο το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49786621&postcount=5728 οι ρυθμίσεις είναι οπως φαίνονται στο ποστ του myphone

Θανάση είχα τα ίδια προβλήματα και διορθώθηκε με την έκδοση 2.9.4 απο το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49786621&postcount=5728 οι ρυθμίσεις είναι οπως φαίνονται στο ποστ του myphone

Χρηστο με προλαβες, μολις διαβασα το ποστ σου στο xda και ηρθα να κανω παλι edit :)

Τρομερη επιλογη αυτη που εβαλε ! Πιστευω οτι αξιζει το donate με ολα τα καλουδια που εχει

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλημέρα!

Λοιπόν, σχετικά με το θέμα του bluetooth και του προβληματικού ήχου, μου το παρουσίασε και στις δύο θέσεις σιμ. Οπότε και φλάσαρα τις άλλες δύο ρομ, πρώτα την w200 και μετά την Note3. Το bluetooth πλέον λειτουργεί κανονικά, αλλά έχω ένα άλλο θεματάκι. Η εφαρμογή email, όπου και έχω σετάρει το επαγγελματικό email, μου εμφανιζει κανονικά το inbox, αλλά όταν πάω στους φακελους, το απόλυτο σκοτάδι!!! Αν πατήσω κάπου στην τύχη και είναι φάκελος, μου ανοίγει και βλέπω τα μαιλ μέσα κανονικά. Αλλά στην οθόνη που εμφανίζεται η δομή των φακέλων, όλα μαύρα. Το ίδιο και στις ρυθμίσεις! Έχει κανεις καμιά ιδέα?

Η W200 οκ, αλλά με εκνεύρισε που δεν μπορούσα να αφαιρέσω από την επιφάνεια εργασίας το google voice! Γιατί αυτο? Τώρα με τη Νοτε3 έχω αυτό το θέμα με το email. Με βλέπω να ξαναγυριζω στην μαμα ρομ και ελπίζω να μην παρουσιαστεί πάλι το θέμα με τον ήχο στο bluetooth. Ίσως τελικά και με ένα απλό πέρασμα πάλι του radio από το W200 να λυνόταν το πρόβλημα. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά αν ξαναπαρουσιαστεί.

Αν εντωμεταξύ έχει κάποιος καμιά ιδέα για τη μαυρίλα του email...

Για να βγάλεις την αναζήτηση google στη w200 rom,πρέπει να αλλάξεις launcher.Για το email δε γνωρίζω κάτι.Ομως μπορεις να δοκιμάσεις από το play κάποια άλλη εφαρμογή mail πχ k-9 mail,aquamail,maildroid κτλ

Η εικόνα που έχεις βάλει βρίσκεται στην εξωτερική κάρτα μνήμης; Αν ναι, δοκίμασε να τη μεταφέρεις στην εσωτερική κάρτα μνήμης και επέλεξε την από εκεί.

για την άμεση απάντηση. Μου το κάνει και με ζωντανή ταπετσαρία άλλα και οποιανδήποτε άλλη. Επειδή καμία φορά βλέπω ότι με πετάει κι από τον browser, μπορεί κάποια έδωσαν εφαρμογή όπως το greenify να το δημιουργεί;

edit: το καταλαβαίνω σαν να μένει από μνήμη και να κόβει εφαρμογές... ας το φανταστεί κανείς σαν επανεκιννήσεις δευτερολέπτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχω autokiller...

Edited by YanniZ

Ναι το greenify μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αν βάλεις να αδρανοποιησει κάτι που χρειάζεται το σύστημα για να κάνει κάποια ενέργεια

Μια εφαρμογή της ιδέας του Χρήστου @bbbb , αξιοποιώντας τις τρεις μπαταρίες του hd2 ...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Γιώργο ωραία ιδέα.Προσωπικά έχω πλέον μια 2η κανονική μπαταρία και δε χρησιμοποιώ αυτές του hd2 παρά μόνο σε πολύ έκτακτη περίσταση.Σχεδόν 2,5 ημέρες αυτονομία με μια φόρτιση (σε εξωτερικό φορτιστή) βγάζω και είμαι 100% ευχαριστημένος

Έτσι όπως είδα τις εικόνες με την HD2 μπαταρία σκέφτηκα το ενδεχόμενο παράλληλης σύνδεσης για να αθροιστούν τα mAh στα ίδια volt.

Αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Καλησπέρα. Σχετικά με το θέμα του "ρομποτικού" ήχου που έχω στο bluetooth, κάθισα και έκανα κάποιες δοκιμές το ΣΚ, με τις ρομ W200_181113 και Νοτε3. Το αποτέλεσμα είναι να δουλεύει ο ήχος κανονικά στην Νοτε3 και να έχω το ίδιο πρόβλημα στην W200. Το baseband δεν ευθύνεται για τη λειτουργία του bluetooth? Αυτές οι δύο ρομ δεν έχουν το ίδιο baseband? To patch που περνάμε το baseband του W200 στη μαμα ρομ δεν είναι το ίδιομε το baseband αυτών των ρομ? Το έσκισα στα φλασαρισματα όλο το ΣΚ και άκρη δεν έβγαλα.

Υπάρχει τρόπος να κάνω extract την εφαρμογή email της μαμα ρομ ή της W200 port rom και να τη βάλω στη Νοτε3 ρομ κάπως μπάς και βρω την ησυχία μου? Γιατί ενώ δουλεύει μια χαρά το bluetooth στη Νοτε3, η εφαρμογή email δεν δουλεύει σωστά, συγκεκριμένα μόνο η πρώτη screen δουλεύει, αν πάω στους φακέλους ή στις ρυθμίσεις η οθόνη μαυρίζει και δεν μπορείς να δεις τους φακέλους (είναι κάπου εκεί στο απόλυτο σκοτάδι και μόνο αν πατήσεις τυχαία πάνω στην οθόνη εμφανίζονται). Δοκίμασα τις περισσότερες εναλλακτικές εφαρμογές email σο market αλλά δεν με βόλεψαν. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.