Jump to content

Blackview JK809

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω επιμενω και λεω οτι δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα. Με τη χρηση που του κανω (εξηγησα πιο πανω) καλλιστα μου βγαζει 2 μερες χρησης.
Αν την φορτισεις παραπανω με καποιον αλλον εξωτερικο φορτιστη θα παρεις αλλη μια μερα.

Εκτος αν τα ποσοστα ειναι ψευτικα και σβησει ενω δειχνει οτι εχει ακομη αρκετη ενεργεια :confused:
Φυσικα ειναι ψευτικα, αστο να σβησει και θα το καταλαβεις.

Προσωπικά για εμένα η Μπαταρία δεν εχει πρόβλημα, αν κάποιος όμως θέλει μπορει να παραγγηλει μια δεύτερη μπαταρία απο εδω ειναι πολύ φτηνη

Δεν ειπαμε οτι εχει προβλημα η μπαταρια, απλα η ενδειξη δεν ειναι σωστη και ουτε ειναι φορτισμενη πληρως οταν δειχνει 100%, ειναι στο 70%.

H δευτερη μπαταρια δεν ειναι κακια ιδεα, αλλα σε συνδυασμο με ενα επι πλεον καπακι, γιατι βαλε βγαλε, ολο και θα σπασουν τα ποδαρακια..

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσωπικά για εμένα η Μπαταρία δεν εχει πρόβλημα ειναι απο τις καλλίτερες που εχω χρησιμοποιήσει αν λάβει κανεις υπόψη τις διαστάσεις του κινητου και η κάμερα βγάζει πολύκαλες φωτο δε σχεση με το Zopo C2 Platinum που χρησιμοποιώ αν κάποιος όμως θέλει μπορει να παραγγηλει μια δεύτερη μπαταρία απο εδω ειναι πολύ φτηνη

http://www.banggood.com/Original-3000mAh-Battery-For-Blackview-JK809-Smart-Phone-p-910952.html

επισης εχει και αυτα :

http://www.banggood.com/Battery-Housing-Leather-Case-With-View-Window-For-Blackview-JK809-p-910964.html

http://www.banggood.com/Battery-Protective-Back-Case-For-Blackview-JK809-p-910965.html

out of stock μου είπανε αφού την πλήρωσα πρώτα και να περιμένω αν θέλω μέχρι να στοκάρουν

Εγώ πάντως τους έστειλα ότι δεν έχω πρόβλημα να περιμένω μερικές μέρες και μου είπαν ότι μόλις στοκάρουν,θα μου τη στείλουν άμεσα

Αν και δεν εκανα τεστ διπλα-διπλα νομιζω το blackview ειναι λιγο ποιο γρηγορο. Αυριο θα κανω δοκιμες σε browser και ανοιγμα εφαρμογων με της ιδιες εφαρμογες φορτωμενα και τα δυο.

θα βγαλω φωτογραφια το thl με αυτο για να δεις το μεγεθος, δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα ;)

Το zopo θα το πουλησω οσο το πηρα στον γαμπρο μου(στον αντρα της αδελφης μου) το ειχα κανει παραγγελια πριν απο την προσφορα με τα blackview.

Δεν σας ξεχασα, εμπλεξα με το zopo zp820(σημερα το εδωσα) της επομενες μερες θα κανω τα τεστ.

Επειδή αύριο -επιτέλους- παραλαμβάνω κι εγώ - θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: η σφραγίδα ασφαλείας στο κουτί του κινητού ειναι παραβιασμένη; Νομίζω ότι σε σχεδόν όλα τα unboxing που είδα, το αυτοκόλλητο seal ήταν ήδη κομμένο. Ευχαριστώ!

Κομενη ηταν και σε εμενα.

Για την φορτιση τωρα. Το ειχα ολη νυχτα κλειστο το τηλεφωνο στην πριζα να φορτιζει. Το πρωι εδειχνε 100%. Μετα την ενεργοποιηση κατεβηκε στο 96%. Μετα απο εκει εβγαλα την μπαταρια και την εβαλα να συνεχισει την φορτιση της σε ενα εξωτερικο φορτιστη μπαταριων (μικρης εντασης ρευματος) Κινεζικο, αυτους που μοιαζουν με μανταλακια. Χρειαστηκε να φορτισει αλλες 3,5 ωρες.

Αυτο σημαινει οτι η μπαταρια οταν τελειωσε η φορτιση μεσα στο κινητο, παρ ολο που εδειξε 100%, καθε αλλο παρα 100% ηταν.Γι αυτο μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι η μπαταρια δεν κραταει πολυ, παρ ολο που ειναι 3000mAh (οπως λεει) και παρα τον ογκο της. Φυσικα, αν φορτιζει κατα 20-30 % λιγοτερο, λογικο ειναι..

Εχθες σεταρισα το GPS και εγκατεστησα το Primo. Μπορω να πω οτι χρειαζεται οχι παραπανω απο 15 δευτερολεπτα για να βρει στιγμα, στην πλοηγηση οταν θα το δοκιμασω, θα σας πω τα νεα.

Φιλε..... εκανες σοβαρη ανακαλυψη με το θεμα της μπαταριας

Για το στιγμα στο gps, εγω το βλεπω μονο με υπευθυνη δηλωση του Ν.105 :lol: χαλια μαυρα :(

Και λίγο multi-tasking, τι την έχουμε τόση οθόνη: :p

pic1: XHaloFloatingWindow + Floating Notifications

pic2: XHaloFloatingWindow + HALO)))

kudos: fatal_error

Ωραιος, θα δοκιμασω να εχω gps test και igo μαζι για να δω πως τα παει με το στιγμα και την πλοηγηση

Sorry για το διπλο ποστ, το συστημα δεν με αφηνε να κανω παραθεση σε τοσα πολλα ποστ :)

Πήρα έτοιμη την ρομ απο το thl w200 που έχει και αυτό mtk6589T,1gb ram-8gb rom και με την μέθοδο της δοκιμής κατάφερα να την κάνω να μπουτάρει και να λειτουργεί κανονικά.Μόνο μείον η πίσω κάμερα που αντί για 12mpx έχει μέγιστο 8mpx και δεν έχει και ελληνικά.

Ευχαριστουμε για τον κοπο σου

Μια βοηθεια εαν την θελετε

Αν και δεν το ξερω το αθλημα η βοηθεια σου παντα ειναι χρησιμη ;)

Λοιπον δοκιμασα iGo 9.6.29 και Sygic 13.2.2 και παιζουν κανονικα, χωρις κανενα προβλημα. Κραταει την πορεια του κανονικα, δεν παιζει δεξια και αριστερα, λοκαρει δορυφορους πολυ γρηγορα. Καλυτερο απο το Zopo C2 στο θεμα πλοηγησης και ας εχουν τον ιδιο επεξεργαστη :p

Σε μένα το gps είναι άθλιο στο δρόμο αλλά δεν με απασχολεί τόσο αυτό,όσο το bug της φόρτισης της μπαταρίας.

Το δικο μου με igo 9.6.29.329069 χανει συνεχεια την πορεια, με βγαζει ~50 μετρα δεξια απο εκει που ειμαι, μεσα στην πολη ειναι αχρηστο.

Στο gps τεστ εχω μικρο snr.

Ποιον φορτιστή έχεις; Eγώ έχω αυτόν και αναγκαστικά έβγαλα το καπάκι για να χωρέσει η μπαταρία και την στηρίζω με λίγο ταινία.Και επίσης ένας φίλος μου έστειλε χθες έναν σαν αυτόν αλλά σε ευρωπαϊκή έκδοση μπρίζας που έχει μαζί και υποδοχή για φορτιστή αυτοκινήτου και η μπαταρία χωράει κανονικά.Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος απο την ποιότητα της κάμερας με δεδομένο την κατηγορία χρημάτων που ανήκει η συσκευή.

Ειμαι ετοιμος για ψωνια

Ενώ τα κινέζικα αυτής της τιμής βγαίνουν πρώτα από όλα ως συσκευές χαμηλού κόστους με αξιοπρεπή απόδοση που ως σύνολο είναι καλύτερες από μια συσκευή της ίδιας τιμής από Ελλάδα.Τι καλύτερο παίρνεις απο Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα; Αν θες τα πάντα τέλεια σε κινέζικο θα πας σε oppo ή xiaomi με το ανάλογο κόστος.

Σωστος

Εγω πιστευω οτι το geekbuying ηξερε το προβλημα αυτο και γι αυτο το εβγαλε σε προσφορα και κατ επεκταση δεν νομιζω πως θα κανουν οτιδηποτε με το προβλημα.

Δεν γνωριζω αν ηξεραν για τα προβληματα, σε αυτη την τιμη που τα αγορασα μπορω να κανω υποχωρισεις, στην κανονικη τιμη δεν θα προτεινα σε κανεναν να το αγορασει.

Δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει αυτό που λες.Θέλει να γνωρίζεις απο προγραμματισμό στο android για να το κάνεις αυτό.Ενα διάβασμα στα διάφορα θέματα εδώ μέσα και θα δεις ότι λίγο ως πολύ σχεδόν όλα τα κινέζικα και κυρίως αυτά που είναι άγνωστης μάρκας έχουν 2-3 κλασσικά προβλήματα. π.χ. η μπαταρία κάνει πολύ ώρα να φορτίσει π.χ. στο thl w7s η 2300mah μπαταρία έκανε κοντά στις 4 ώρες να φορτίσει και η 2500mah του v967s πάνω απο 4 ώρες και δεύτερον είχαν ένα μικρό "σκαλοπάτι" στις ενδείξεις τους.Γενικά ειναι διαπιστωμένο ότι υπάρχουν κάποια κοινά bugs και όσο πιο άγνωστη μάρκα είναι το κινέζικο,τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να έχει ακόμη και όλα τα bugs μαζί. Βγάζει 3-4 ρομ η mediatek και μετά ο κάθε κινέζος "κατασκευαστής" πάει και την κοτσάρει στο κινητό του και βγάζει το κινητό προς πώληση χωρίς να κάνει ενδελεχή έλεγχο για τυχόν χαζά bugs.Αν αγοράζεις κινέζικο αυτής της κατηγορίας τιμής και δεν είσαι προετοιμασμένος για αυτά τα γνωστά bugs συν το ενδεχόμενο της κακής εως τραγικής κάμερας και ηχείο,σήμα wifi,gps ξενερώνεις άσχημα.

πολλα like !!

Προσωπικά για εμένα η Μπαταρία δεν εχει πρόβλημα ειναι απο τις καλλίτερες που εχω χρησιμοποιήσει αν λάβει κανεις υπόψη τις διαστάσεις του κινητου και η κάμερα βγάζει πολύκαλες φωτο δε σχεση με το Zopo C2 Platinum που χρησιμοποιώ αν κάποιος όμως θέλει μπορει να παραγγηλει μια δεύτερη μπαταρία απο εδω ειναι πολύ φτηνη

http://www.banggood.com/Original-3000mAh-Battery-For-Blackview-JK809-Smart-Phone-p-910952.html

επισης εχει και αυτα :

http://www.banggood.com/Battery-Housing-Leather-Case-With-View-Window-For-Blackview-JK809-p-910964.html

http://www.banggood.com/Battery-Protective-Back-Case-For-Blackview-JK809-p-910965.html

Ενα καπακι και μια μπαταρια θα τα χτυπησω, bbbb οταν υπαρξει διαθεσιμη μπαταρια κανε ενα ποστ εδω.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κάτι που σκέφτηκα σχετικά με την φόρτιση του κινητού,μεχρι να παραλάβουμε την 2η μπαταρία.Από την στιγμή που το κινητό δείχνει το σωστό ποσοστό μετά από reboot,προγραμμάτισα το κινητό με το llama profiles (που έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ και για άλλους αυτοματισμούς) να κάνει reboot ανά 1 ώρα για το 6ωρο που έτσι και αλλιώς θέλει για να δείξει 100% η μπαταρία.Ετσι μετά το reboot το ποσοστό είναι στο σωστό σημείο και συνεχίζει να φορτίζει από εκεί.Το φόρτισα με αυτόν τον τρόπο απο χθες βράδυ μέχρι σήμερα το πρωϊ και περιμένω να δω αν όντως θα έχει διαφορά.

Κάτι που σκέφτηκα σχετικά με την φόρτιση του κινητού,μεχρι να παραλάβουμε την 2η μπαταρία.Από την στιγμή που το κινητό δείχνει το σωστό ποσοστό μετά από reboot,προγραμμάτισα το κινητό με το llama profiles (που έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ και για άλλους αυτοματισμούς) να κάνει reboot ανά 1 ώρα για το 6ωρο που έτσι και αλλιώς θέλει για να δείξει 100% η μπαταρία.Ετσι μετά το reboot το ποσοστό είναι στο σωστό σημείο και συνεχίζει να φορτίζει από εκεί.Το φόρτισα με αυτόν τον τρόπο απο χθες βράδυ μέχρι σήμερα το πρωϊ και περιμένω να δω αν όντως θα έχει διαφορά.

Έξυπνο . Αν όμως αυτό που δείχνει είναι "αυτό που σκέφτεται" (δηλαδη από τις ενδείξεις επηρεάζεται και η λειτουργία ) και επίσης εκμηδενίζονται κάτι μετρητές δεδομένων που χρησιμοποιώ .

Σήμερα βαρέθηκα να περιμένω να φορτιστει στο μανταλακι από ένδειξη 50% ...

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Το θέμα είναι ότι αν έτσι φορτίζει πλήρως και πλεον θα μπορώ να φορτίζω (βάσει της δικής μου χρήσης) κάθε 2η μέρα,τότε λύθηκε εν μέρει το σημαντικότερο (για μένα τουλάχιστον) θέμα της συσκευής.

Το θέμα είναι ότι αν έτσι φορτίζει πλήρως και πλεον θα μπορώ να φορτίζω (βάσει της δικής μου χρήσης) κάθε 2η μέρα,τότε λύθηκε εν μέρει το σημαντικότερο (για μένα τουλάχιστον) θέμα της συσκευής.

Δεν το συζητώ ειναι η πιο αναίμακτη λύση . Δηλαδή θεωρητικά κάνει οποιαδήποτε εφαρμογη auto reboot

Edited by mimo

Θεωρητικά ναι.Επισης μπορείς και χειροκίνητα ανά κάποιο διάστημα κατά την φόρτιση,να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό.Αυτό που έχω παρατηρήσει ειναι ότι και κλειστό να το φορτίσεις,πάλι δε θα φορτίσει πλήρως.Δηλαδή για κάποιο περίεργο λόγο,μόνο μετά απο reboot στο λειτουργικό,δείχνει το πραγματικό ποσοστό της μπαταρίας.

εγω παιδια παραγγειλα ενα πισω καπακι-μια μπαταρι-και εναν φορτιστη για την μπαταρια για να δουμε.Κανα νεο για καινουρια ρομ δεν υπαρχει ετσι?μηπως να ξαναενοχλησουμε το geekbuying?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Μετά από μια επανεκκίνηση παρατήρησα είχε αλλάξει (μειωθεί) και ο συνολικός αναγραφόμενος χρόνος αναμονής
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Αφού στην μια δείχνει 36% και στην άλλη 33%

Αυτό είναι γνωστό θέμα του android.Κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση,τα στατιστικά της μπαταρίας μειώνονται προς τα κάτω και ανάλογα και τη συσκευή ειναι λιγότερο ή περισσότερο εμφανές αυτό.Το ποσοστό της μπαταρίας δεν ειναι φυσιολογικό με τον τρόπο που εμφανίζεται.

Πως ακριβώς το ρυθμίζεις αυτό; Επίσης, πως μπορώ να ρυθμίσω τις νέες εφαρμογές να εγκαθίστανται στον εσωτερικό χώρο; όλες μπαίνουν αυτόματα στην κάρτα sd, ότι κι αν έχω δοκιμάσει...

Αυτό με τις εφαρμογές στην κάρτα sd το παρατήρησα και εγώ με την stock rom αλλά δεν πολυασχολήθηκα κιόλας επειδή δεν εγκαθιστώ κάθε μέρα νεες εφαρμογές.Οσο για την ρύθμιση στο llama.Φτιάχνω ένα νέο event και στο add condition έχω βάλει between time την ώρα που ξεκινάω την φόρτιση και add action reboot phone.Και μετά copy το event άλλες 5 φορές με διαφορά ανα 1 ώρα.Συνήθως φορτίζω την ίδια περίπου ώρα,οπότε δε χρειάζεται να αλλάζω τις ώρες.Σιγουρα μπορεί να γίνεται και πιο αυτοματοποιημένα π.χ. με tasker αλλά μιας και έχω ήδη στημένο το llama δεν το έψαξα παραπάνω.Εννοείται ότι έχω σβήσει τον ήχο που κάνει όταν μπουτάρει η συσκευή.

Πως ακριβώς το ρυθμίζεις αυτό; Επίσης, πως μπορώ να ρυθμίσω τις νέες εφαρμογές να εγκαθίστανται στον εσωτερικό χώρο; όλες μπαίνουν αυτόματα στην κάρτα sd, ότι κι αν έχω δοκιμάσει...

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την εγκατάσταση των εφαρμογών. Επίσης, κάτι άλλο ενοχλητικό είναι ότι όταν ξεκλειδώνει το τηλέφωνο, σχεδόν πάντα κατεβαίνουν τα notifications, αντί να έχω πρόσβαση στη home screen. Συμβαίνει και σε σας;

Με το θέμα στίγμα gps και το igo που έχω πρόβλημα δοκίμασα με το bt gps http://www.pocketgpsworld.com/copilotbtgps.php και αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Argotronic&hl=el και δείχνει να δουλεύει αρκετά καλά ακόμα και μέσα σε στενά δρομάκια με πολυκατοικίες, πάντως μια φορά χάθηκε σε ανοικτό δρόμο χωρίς εμπόδια θα κάνω της επόμενες μέρες περισσότερα τεστ.

Με την πυξίδα έχω πρόβλημα και δεν δουλεύει, ανοίγω πχ το Swiss army knife ή το smart tools και στην πυξίδα μου βγάζουν μήνυμα : unable to get sensor

Φωτογραφίες για το μέγεθος από αριστερά προς τα δεξιά :

zopo zp820 - jk809

Jk809 - thl w7s

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Θανάση δε νομίζω ότι η συσκευή έχει πυξίδα.Εγώ στην πλοήγηση με primo και ένα bt gps μoντέλο jentro gps4now είμαι 100% ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα.

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την εγκατάσταση των εφαρμογών. Επίσης, κάτι άλλο ενοχλητικό είναι ότι όταν ξεκλειδώνει το τηλέφωνο, σχεδόν πάντα κατεβαίνουν τα notifications, αντί να έχω πρόσβαση στη home screen. Συμβαίνει και σε σας;

Eγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα.

Edited by bbbb

Κι εγω πιστευω οτι δεν εψει πυξιδα και σε εμενα γραφει dont support.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Θανάση δε νομίζω ότι η συσκευή έχει πυξίδα.Εγώ στην πλοήγηση με primo και ένα bt gps μoντέλο jentro gps4now είμαι 100% ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα.

Eγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα.

:lol::X

Για το bt gps θα εχω καλυτερη αποψη της επομενες ημερες που θα το δοκιμασω περισσοτερο.

Έχει φέρει σε κανένα αποτέλεσμα η ιδέα του Χρήστου (@bbbb) , γιατί εγώ είμαι κάνα δίωρο σε μια φάση charge/reboot 98-100% με το llama .

Εμφανίζεται αυτή η κατάσταση ... Δηλαδή σε μισάωρο reboots έπεφτε μέχρι ένα σημείο πάντα . Το άλλαξα σε ωριαίο , πάλι έπαιζε 98-100-98-100 . Πότε θα αποφασίσουμε να το διακόψουμε ;

Και πως μπορούμε να ξέρουμε αν είναι πραγματικά φορτισμένη ; με τα τελικά volts ?

Edited by mimo