Jump to content

Blackview JK809

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιώργο σιγά μη καθόμουν να ψάχνω φελιζόλ κτλ.Είμαι της άποψης των απλών και γρήγορων λύσεων,έστω και αν αισθητικά δεν είναι τέλειες.2 κομμάτια σελοτειπ :lol: για να κρατάνε σταθερή την μπαταρία ακριβώς στο σημείο των πόλων στο κινητό και τέλος.Για την 1.30 περίπου ώρα που κάνει η μεγάλη μπαταρία να φορτίσει στον φορτιστή-πατέντα η λύση αυτή κάνει άψογα την δουλειά της.Οταν έρθει η κανονική μπαταρία εννοείται ότι θα καταργήσω αυτή την λύση.Οσο για το bluetooth,προσωπικά το έχω πάντα ανοιχτό και συνδεδεμένο με το ακουστικό.

Υ.Γ. Mακάρι να δούλευε το hd2 μου

Edited by bbbb

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλή χρονιά!

Το bluetooth on call δουλέυει σωστά στην w200 rom, έχω απλά τικαρισμένο το "While calling" στην εφαρμογή.

Όταν δεχτείς μια κλήση η καλέσεις εσύ ανοίγει το bluetooth και συνδέεται με το handsfree.

Μετά το πέρας της κλήσης απενεργοποιείται πάλι.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Καλή χρονιά!

Το bluetooth on call δουλέυει σωστά στην w200 rom, έχω απλά τικαρισμένο το "While calling" στην εφαρμογή.

Όταν δεχτείς μια κλήση η καλέσεις εσύ ανοίγει το bluetooth και συνδέεται με το handsfree.

Μετά το πέρας της κλήσης απενεργοποιείται πάλι.

Είναι πολύ απλή εφαρμογη , αυτό έχω και γω , έλεγα μήπως λόγω rom ή Ericsson hands free ...

Δούλεψε μια φορά ...

Χρήστο και γω τέτοιων λύσεων είμαι . Γρήγορα και αποτελεσματικά , αλλα άμα κοψεις τρεις φλουδες φελιζολ δεν θα παει πουθενά . Εγω το hd2 το ξεκουραζω , retirement ούτε την κάρτα δεν του βγάζω το ανέβω κάθε 2-3 μέρες .

Καλή χρονιά σε όλους

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Της πατέντας το κάγκελο γίνεται (με την καλή έννοια) :)

Καλή χρονιά με υγειά να έχουμε !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλή Χρονιά σε όλους !!!

Αν κάποιος φιλος χρησιμοποιεί την ρομ με note 3 UI και θέλει να έχει το διπλό κουμπί (σιμ1 ή σιμ2) Κλήσεων όπως έχει η ρομ απο το thl w200 ας κατεβάσει αυτό το patch και να το κάνει εγκατάσταση μέσω του cwm

http://imageshack.com/a/img843/4568/klmt.png

Edited by ffox4

Δοκίμασα το gps χωρίς πίσω καπάκι και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Μόλις βάζω το καπάκι το στίγμα κάνει βουτιά προς τα κάτω.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Έκανα τη λαλακια και έβγαλα το αυτοκόλλητο που δείχνω στο μαύρο πλαίσιο με αποτέλεσμα να το κόψω στο σημείο που είναι το βελάκι, το αυτοκόλλητο αυτό είναι η μαμισια κεραία, μπαίνει μέσα στη τρύπα που βλέπουμε την κεραία του gps και λογικά κάνει επαφή.

Έχωσα μέσα στην τρύπα αλουμινοταινια, κόλλησα ξανά το αυτοκόλλητο και έχω αυτό το αποτέλεσμα χωρίς καπάκι χωρίς data και το igo δεν χάνεται.

Θα κάνω δοκιμές της επόμενες ημέρες στο κέντρο της πόλης για να δω τη συμπεριφορά του ανάμεσα σε πολυκατοικίες.

Αν μπορείτε ας το δοκιμάσετε χωρίς πίσω καπάκι.

Σκέφτηκα και εγώ να βγάλω αυτό το αυτοκόλλητο αλλά τώρα το ξανασκέφτομαι και θα το αφήσω όπως είναι.Πάντως και εγώ επιβεβαιώνω ότι για να κάνει δουλειά το αλουμινόχαρτο πρέπει είτε να το έχεις έξω απο την συσκευή,είτε να μην έχεις καθόλου το καπάκι

Παίδες, ο φίλος μου που αντιμετώπισε το πρόβλημα δεν την βρίσκει την άκρη μαζί τους, του λένε να επαναφέρει εργοστασιακες ρυθμισεις, πως μπορει να γινει αυτο χωρις να δολευει η οθονη αφής?

Εντωμεταξύ το πήγε σε ένα κατάστημα και του κάνανε hard reset, τι είναι αυτό? Ξέρει κανεις πως γίνεται?

Απο την στιγμή που δε λειτουργεί η οθόνη ο μόνος τρόπος για να γίνει επαναφορά ειναι να μπεις στο recovery με power + volume up και να κάνεις απο εκει wipe data/factory reset

Γιατί δεν δουλεύει η Οθόνη?

Πιθανολογώ πως φλασσαρε λάθος ρομ ... αν εχει φλασάρει και το recovery .... τοτε πρεπει να κάνει φλασαρισμα της στοκ ρομ με το sp flash tool...

Μα η οθόνη του δε δούλευε απο την πρώτη στιγμή που πήρε το κινητό και το geekbuying του λέει να κάνει factory reset

Μα η οθόνη του δε δούλευε απο την πρώτη στιγμή που πήρε το κινητό και το geekbuying του λέει να κάνει factory reset

aaa σορυ δεν το ηξερα το θέμα νομιζα οτι παλαιοτερα δουλευε..... φαινεται να ειναι hardware προβλημα και πρέπει να το επιστρέψει , πάντως ας δοκιμάσει να κανει φλασαρισμα την stock rom (sp tools) μηπως και δεν ειχε γίνει σωστα η εγκατάσταση του firmware (μικρες πιθανότητες ) και γλυτωσει το πηγενε -ελα!!!

Kαι η νέα ρομ απο το εργοστάσιο έρχεται σύντομα... :lol::lol: εν τω μεταξύ με κάποιες φορτίσεις που έχω κάνει σε εξωτερικό φορτιστή αλλά βλέποντας και άλλες 3000mah μπαταρίες η δική μας πρέπει να ειναι πραγματικά κοντά στα 2400mah.Ναι οντως πριν το στείλει ας κάνει και ένα φλασάρισμα με flash tools την stock rom http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/11/12/stock-firmware-for-blackview-jk809-6-0-hd-mtk6589t-smart-phone-8gb-rom/#.Us27Q_v4UTI

Ναι δεν χρειάζεται η οθόνη για να περαστεί η ρομ.Δες και οδηγίες απο τον Σταύρο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

To φλασαρα με την βοηθεια του σταυρου, κατα τα αλλα οι οδηγιες τιυ κινεζου ειναι στα "κινέζικα",

αλλα και παλι τζιφος. θα του το γραψω και μαλλον αν δεν εχετε αλλη ιδεα μαλλον παει πισω...

Φίλε δυστυχώς για hw πρόβλημα μοιάζει.Γράψε στον κινέζο ότι δοκίμασες τα πάντα,ετοίμασε το για επιστροφή και για λόγους ασφαλείας προσωπικά θα έκανα και ένα dispute στο paypal

To φλασαρα με την βοηθεια του σταυρου, κατα τα αλλα οι οδηγιες τιυ κινεζου ειναι στα "κινέζικα",

αλλα και παλι τζιφος. θα του το γραψω και μαλλον αν δεν εχετε αλλη ιδεα μαλλον παει πισω...

Αν το φλάσαρες και εβγαλε το πρασινο κύκλο στο τελος και δεν λειτουργει τοτε ειναι προβλημα hardware ...οποτε πισω ολοταχως!!!

Αν το φλάσαρες και εβγαλε το πρασινο κύκλο στο τελος και δεν λειτουργει τοτε ειναι προβλημα hardware ...οποτε πισω ολοταχως!!!

Τον εβγαλε τον πρασινο κυκλο ναι, ο κινεζος εχει εναν αλλο τροπο εδω τον οποιο δεν καταφερα http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/11/12/stock-firmware-for-blackview-jk809-6-0-hd-mtk6589t-smart-phone-8gb-rom/#.Us3DS9J_t63

Είναι με άλλο εργαλείο?

Απλά είναι άλλη έκδοση του sp flash tools.Μην ασχολείσαι άλλο με αυτό,την ίδια δουλειά κάνουν και τα 2