guideman Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Με αυτην την ρομ εχει καμμια βελτιωση στο θεμα της ενδειξης της μπαταριας? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Λοιπον εντυπωσεις μεχρι τωρα : 1. Μπαταρια μαλλον τα ιδια θα ελκεγα, δεν προσεξα κατι διαφορετικο. Παντως το εχω ξαναπει, εγω ειμαι ευχαριστημενος με διαρκεια μπαταριας 1+ ημερα2. 2. Το προβλημα με το ΒΤ και την Cosmote 3G συνεχιζει να υπαρχει δυστυχως. μαλλον δεν ειναι θεμα ROM αλλα Radio. 3. Γραφικα καλυτερα, bootanimation και ηχους απο THL. Εγω ετοιμαζομαι να περασω δικο μου bootanimation και περασα και διαφορετικους ηχους startup & shutdown. 4. Ταχυτητα μια απο τα ιδια. 5. GPS συμπεριφορα πολυ καλη, δοκιμασα 4 διαφορετικα προγραμματα, σε ολα παιζει κανονικα, φορτωνουν και λοκαρει δορυφορους γρηγορα, δεν εχει σπαστικες αποκλισεις/παρεκλισεις κατα την οδηγηση. 6. ΒΤ, WiFi δουλευουν μια χαρα. 7. Οθονη, μια χαρα ΤΕΡΑΣΤΙΑ !!!! :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Συμφωνώ απόλυτα με τις εντυπώσεις σου.Σαφώς καλύτερη απο την στοκ σε κάποια πράγματα πχ εφαρμογή dialer και sms καλύτερη διαχείριση των 2 sim και το κυριότερο χωρίς πτώση στην ταχύτητα ή κάποιο περίεργο bug πέραν των γνωστών που υπάρχουν και στην στοκ.Σε μένα πάντως το gps με όλες τις ρομ ειναι άχρηστο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Bootanimation μου εβγαλε της Blackview :worry: φυσικα περασα δικα μου bootanimation και shutanimation. Επιτελους πηρε χρωμα το μενου>ρυθμισεις ! Τα υπολοιπα θα τα γραψω αργοτερα γιατι τωρα την εβαλα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 έκανα μια ερώτηση στο γαλλικό φόρουμ http://forum.frandroid.com/topic/171766-blackview-jk809-6-hd-quad-core-15ghz-14586-%E2%82%AC/page-2 που πήραν την συσκευή πριν την προσφορά των 95$ (μήπως δηλαδή εμείς μόνο έχουμε πάνω κάποιο ελλατωματικό εξάρτημα και μας δημιουργεί πρόβλημα) αν έχουν προβλήματα με την μπαταρία και ένας κάτοχος επιβεβαιώνει ότι η μπαταρία κάνει τα "τρελά" της και ότι είδε βελτίωση με το battery doctor Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Λοιπον το κινητο ηρθε, πρωτο μνμ ονλινε το κινητο φυσαει, αξιζει οσο πολυ πολυ πολυ ακριβοτερα κινητα, η οθονη χρησιμοποιειται και σαν να δουλευεις υπολογιστη, απο το λιγο που το δουλεψα μετα το vodafone smart II εχω παθει πλακα, και οσοι τοβλεπουν δεν πιστευουν το ποσο χαμηλη τιμη το αγορασαμε! Δεν το ρουταρω για αρχη για να δω χρηση και μπαταρια χωρις επεμβασεις. Βλεπω να γινονται σιγα σιγα παραγγελιες για το blutooth χειριστηριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλορίζικο το κινητό σου.Εσύ έχεις το μαύρο; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλορίζικο το κινητό σου.Εσύ έχεις το μαύρο; Ναι, το μαύρο, άργησε αλλά... Η κάμερα ούτε 8μπ μέχρι στιγμής αυτό που φαίνεται, αλλά το βιντεάκι βγάζει καλύτερη ανάλυση από ότι περίμενα! wifi kai 3g πετάνε, πιο γρήγορα και απο τον η/υ ανο΄γω σελίδες, gps περιμένω να το δω στον δρόμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Δοκίμασα τη ROM και φαίνεται πολύ αξιόλογη προσπάθεια και λύνει κάποια μικροπροβληματάκια που είχα, όπως η εμμονή στην εγκατάσταση εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα. Επίσης μου δίνει την αίσθηση ότι το κινητό ανταποκρίνεται ταχύτερα. Ευχαριστώ πολύ το δημιουργό! Ωστόσο παραμένει το πρόβλημα που έχω με τα notifications: σχεδόν κάθε φορά που πατάω το power για να επανέλθει το κινητό από την κατάσταση αναμονής, πρώτα εμφανίζεται το notifications drawer και μετά η home screen. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά με ενοχλεί. Δοκίμασα να επανεγκαταστήσω την κανονική ROM, όπως δίνεται στο forum του geekbuying, αλλά δεν είδα βελτίωση. Καμία ιδέα; Όσο αφορά στο θέμα της μπαταρίας, δε με ενοχλεί τόσο (έχω σχεδόν τρεις μέρες χρήσης), αλλά γιατί να μην πάμε και στις 4-5, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα! Επίσης παραθέτω το πρώτο draft της επιστολή που σκοπεύω να στείλω στο geekbuying. Οποιαδήποτε παρατήρηση είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη: Hello, On 11/13 I have ordered a white Blackview JK809 (order number xxxxxxx). The phone was paid in full minutes later and was shipped after two days. I have received the phone last week (12/4) and found that the package seal was broken and only one battery was included. Other than that, the phone was in immaculate condition. During the past few days I have been using the phone and discovered some flaws (most probably software-associated): i) The battery percentage indicator is not reliable and it often overestimates the remaining charge. Only after a reboot does the actual battery charge show. ii) The phone does not fully charge the battery. Even after an o/n charging cycle the battery is not fully charged (although the phone may indicate so) and the actual charge level is ~70%. If the battery is removed from the phone and charged with an outboard power supply, the battery is fully charged and the standby time is substantially prolonged. iii) When the phone is locked and the power button is pressed, first the notification drawer comes down and then the phone gets unlocked. This can become particularly annoying. iv) If 3G data is enabled on a Cosmote (a greek carrier) SIM and a bluetooth headset is used, whenever a call is made or received the SIM is reset, thus rendering the phone useless. I have tried various things to solve the problems (including the use of third party software to calibrate the battery or flashing the ROM) to no avail. What's more, virtually all the members of myphone.gr (a greek mobile phones forum of which I am a member) who bought this phone are facing similar problems. I would particularly appreciate it if you could offer a solution. Furthermore, something needs to be done about the second battery: I understand that a few days after the order was placed and paid for in full, an announcement appeared on your website indicating that all the Blackview JK809 phones bought as part of the special deal would be shipping with one battery only, however such an announcement only appeared after the item was ordered and paid and as a result the item I received did not match the description of the item I had ordered. Look forward to hearing from you soon. Best Regards, Edited December 13, 2013 by kxanthop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ωραίο κείμενο.Αυτό το πρόβλημα με το notifications από ότι φαίνεται,έτυχε μόνο σε σένα.Επισης ένα ακόμη πρόβλημα ειναι αυτό που άμα έχεις bluetooth ακουστικό συνδεδεμένο και 3g ανοιχτό σε cosmote sim,το τηλέφωνο μόλις δεχτείς ή πας να κάνεις κλήση,επανεκκινεί τις σιμ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Αυτό το είχα ξεχάσει, μόλις το πρόσθεσα. Σχετικά με τα notifications, υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα hardware; Ήλπιζα ότι με την άλλη ROM θα το έλυνα. Edited December 13, 2013 by kxanthop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Αν το ανοιξεις απο το εμπρος κουμπί,το κάνει πάλι ή μόνο απο το power; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Στο geekbuying πρεπει να νομίζουν οτι είμαστε πολύ βλακες.Για να διορθωθεί το θέμα της μπαταρίας μου ειπαν να κατεβασω και να περάσω την στον Ρομ που έχουν στο site τους. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Συνηθως τετοιες απαντησεις δινουν γενικα οι Κινεζοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Σε μένα πάντως το gps με όλες τις ρομ ειναι άχρηστο Αγαπητέ φίλε bbbb δεν ξέρω αν το gps του τηλεφώνου σου έχει κάποιο hardware πρόβλημα στο δικό μου αλλά και στου Kwnana που δοκίμασα είναι το ταχύτερο απο όλα τα ΜΤΚ τηλέφωνα που ειχα μέχρι τώρα αναλυτικά αναφέρω παρακάτω πως κάνω μια αρχικοποίηση του GPS σε ένα τηλεφωνο με ΜΤΚ επεξεργαστή : http://imageshack.com/a/img801/6076/flii.png 1 απο το μενού Setting >επιλογές για προγραμματιστές >Enginner mode settings http://imageshack.com/a/img543/6479/rmt3.png 2 Eπιλέγω location >location based service http://imageshack.com/a/img51/8092/zgal.png Εάν δεν εχω ενεργοποιήσει το GPS θα μου ζητήσει να το ενεργοποιήσω http://imageshack.com/a/img542/4605/xtpy.png 3. Επιλέγω απο την καρτέλα GPS , GPS ON μην πειράξετε αλλη ρύθμιση σε μερκά δευτερόλεπτα στο κάτω μέρος της Οθόνης θα εχει την ροη των πληροφοριών που φαινεται στην Οθόνη (εάν δεν υπάρχει το πιθανότερο ειναι να υπάρχει κάποιο Hardware fault ) http://imageshack.com/a/img577/6154/mcfe.pnghttp://imageshack.com/a/img15/4697/esmu.pnghttp://imageshack.com/a/img801/6848/v22u.png 4, Πατώντας τη καρτέλα VIEW προδευτικα έχουμε τις παραπάνω ενδήξεις ( σε εμένα δεν παίρνρι πάνω απο 1 με 1,5 λεπτό μέχρι να λοκάρει (έχοντας υποβοήθηση ΑGPS πάει στα 45 δευτερόλεπτα) http://imageshack.com/a/img801/6276/yhzo.png 5 . μετα χρησιμοποιόντας ενα οποιοδήποτε πρόγραμμα GPS test μπορούμε να ελένξουμε αν και πόσο γρήγορα κλειδώνει τους Δορυφόρους το GPS της συσκευής μας Σκοπός της διαδικασίας αυτής ειναι να αναγνωρίσει και να αρχικοποιηση η ROM μας το GPS της συσκευής μας μέσω των πληροφοριών που της παρέχει το ΜΤΚ Enginner mode settings αυτό χρειάζεται να γίνει μόνο μια φορά για να έχεται ταχύτερο GPS , εάν αλλάξεται RΟΜ και βάλεται οποιδήποτε άλλη , καλό ειναι να την επαναλάβετε αυτή την διαδικασία. Edited December 14, 2013 by ffox4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Ναι φίλε τα έχω κάνει αυτά.Το gps του κινητού δεν έχει πρόβλημα στο να κλειδώσει γρήγορα.Το πρόβλημα έγκειται στην ακρίβεια στο δρόμο.Οι δορυφόροι που πιάνει έχουν πολύ χαμηλό σήμα,με αποτέλεσμα κάθε τόσο να με πετάει σε διπλανούς δρόμους και να έχω συνεχείς επανυπολογισμούς πορείας Στο geekbuying πρεπει να νομίζουν οτι είμαστε πολύ βλακες.Για να διορθωθεί το θέμα της μπαταρίας μου ειπαν να κατεβασω και να περάσω την στον Ρομ που έχουν στο site τους. Με απλά λόγια δεν νομίζω ότι θα βρεθεί λύση.Ευτυχώς κατά τα άλλα το κινητό δουλεύει οκ.Για 70€ πάντως μια χαρά κρατάει η μπαταρία του κινητού ακόμη και όταν την φορτίζεις στο κινητό. Η τιμή που το αγόρασα συν το γεγονός ότι δεν έχει άλλα σοβαρά προβλήματα που εμποδίζουν την άνετη καθημερινή χρήση του (δεν ειναι cosmote το βασικό μου δίκτυο),με κάνουν να μη νιώθω "κορόϊδο" :lol: Edited December 14, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Στο geekbuying πρεπει να νομίζουν οτι είμαστε πολύ βλακες.Για να διορθωθεί το θέμα της μπαταρίας μου ειπαν να κατεβασω και να περάσω την στον Ρομ που έχουν στο site τους. Δεν νομιζω να μας εχουν για βλακες..... νομιζω οτι ειναι αυτοι :X και δεν καταλαβαινουν Αν τους βαζαμε χερι να στειλουν δωρεαν 1-2 τηλεφωνα σε dev's για να μαγειρεψουν καμια rom ? να εχουμε περισσοτερες επιλογες βρε αδελφε. Η rom που ανεβηκε χθες ειναι μια χαρα μεχρι στιγμης ! To gps και σε εμενα ειναι συνεχεια με χαμιλο snr. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Αν το ανοιξεις απο το εμπρος κουμπί,το κάνει πάλι ή μόνο απο το power; Δυστυχώς ή ευτυχώς το κάνει και με τα δύο κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Πάντως πρώτη φορά το ακούω αυτό ως πρόβλημα σε android κινητό.Πιστεύω ότι πρέπει να το γράψεις σε βίντεο το πρόβλημα και να ενημερώσεις σχετικά το geekbuying Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (και να περιμένεις να σου πουν πέρνα την stock rom) Ούτε εγώ έχω ακούσει ποτέ κάτι σχετικό. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Άλλη μια πρωτιά, λοιπόν! Όλα τα παράξενα σε μένα συμβαίνουν. Το πιο αστείο είναι ότι δεν το κάνει πάντα (70-80% συχνότητα). Τελευταία άρχισα να σκέφτομαι μήπως έχει σχέση με την προστασία οθόνης, αλλά ακόμα δεν επιχείρησα να την αφαιρέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ακολούθησα τις οδηγίες για το φλασάρισμα της ρομ αλλά μου έχει κολλήσει στο logo στην επανεκκίνηση...ούτε με volume up και power μπαίνει σε recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ακολούθησα τις οδηγίες για το φλασάρισμα της ρομ αλλά μου έχει κολλήσει στο logo στην επανεκκίνηση...ούτε με volume up και power μπαίνει σε recovery... Κι εγώ είχα παρόμιο πρόβλημα όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω μία έκδοση της Miui για το THL W200. Τελικά έκανα flash τη stock rom μέσω του υπολογιστή και το κινητό συνήλθε. Με τη συγκεκριμένη ROM, όμως, δεν είχα κανένα πρόβλημα. ΑΥτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι: εάν κατάλαβα καλά έχουν αλλάξει και τα boot animations, σωστά; Σε μένα έχουν παραμείνει εκείνα της Blackview. Μήπως έκανα κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τα boot animations ειναι οκ καθως έχουν βάλει τα παιδιά αυτά του blackview. @Υanniz Δύσκολα να μη μπαίνει στο recovery.Εχω φλασάρει πολλά περισσότερα και έχω πέσει μερικές φορές σε bootloop τις 2 τελευταίες ημέρες που το πήρα απόφαση ότι ο κινέζος δεν πρόκειται να λύσει το θέμα της μπαταρίας και πάντα έμπαινε στο recovery.Απο κλειστό κινητό κράτα το volume up πριν πατήσεις το power,πάτα το power και μόλις ανοίξει άστο και συνέχισε να κρατάς το volume up μέχρι να μπει στο recovery Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τα boot animations ειναι οκ καθως έχουν βάλει τα παιδιά αυτά του blackview. @Υanniz Δύσκολα να μη μπαίνει στο recovery.Εχω φλασάρει πολλά περισσότερα και έχω πέσει μερικές φορές σε bootloop τις 2 τελευταίες ημέρες που το πήρα απόφαση ότι ο κινέζος δεν πρόκειται να λύσει το θέμα της μπαταρίας και πάντα έμπαινε στο recovery.Απο κλειστό κινητό κράτα το volume up πριν πατήσεις το power,πάτα το power και μόλις ανοίξει άστο και συνέχισε να κρατάς το volume up μέχρι να μπει στο recovery Όλα οκ. Δεν ξέρω γιατί αλλά bootαρε, αφού το φλάσαρα για τρίτη φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts