Jump to content

Blackview JK809

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιώργο καταρχήν αυτά τα προγράμματα δεν έχουν σωστές πληροφορίες για mtk επεξεργαστές και την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας.Οπως βλέπεις γράφει ότι η μπαταρία ειναι 1000mah ενώ είναι 3000mah.Επισης απο την στιγμή που πήγε στο 99% δύσκολα θα πάει στο 100%. Ισως όταν δείξει ρεύμα 4200mv αλλά κατά την γνώμη μου δεν έχει νοήμα να το φορτίζεις δέκα ώρες για να δειξει 100%.Προσωπικά το αφήνω κανονικά τις ώρες που το άφηνα και πριν κατά το βράδυ απλά έχω προγραμματίσει να κάνει αυτά τα reboot 2η μέρα σήμερα και περιμένω να δω αποτελέσματα.2 πράγματα όμως είναι σίγουρα

1.Δεν κάνεις reboot αν δεν υπάρχει λόγος κατά την χρήση,γιατι θα απογοητευτείς απο το ποσοστό που θα δείξει μετά το reboot ειδικα αν η μπαταρία έχει ήδη φτάσει κοντά στο 80%

2.Aνεξάρτητα του τρόπου φόρτισης,μόλις η μπαταρία φτάσει στο 50% (χωρίς reboot) η αυτονομία της απο το 50 στο 4% είναι περίπου η μισή απο ότι είναι απο το 100 στο 50.Ετσι ξέρεις ότι κάνοντας την ίδια χρήση με αυτή που έκανες μέχρι το 50% έχεις αυτονομία τον μισό περίπου χρόνο από αυτόν που είχες απο το 100 στο 50%.

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τον εξωτερικο φορτιστη τυπου μανταλακι που δινει 250mA, η μπαταρια εκανε 16 ωρες να φορτισει. Φυσικα ειναι παρα πολλες, μια νυχτα στον φορτιστη δεν φτανει.

Παρηγγειλα αυτον τον φορτιστη http://www.aliexpress.com/snapshot/304987940.html και σκεφτομαι να κανω μια πατεντα, να κοψω ενα USB καλωδιο και να φορτιζω την μπαταρια μονη της εξω απο το τηλεφωνο, γιατι επανω στο τηλεφωνο προφανως θα παρουσιαζει παλι το προβλημα της λανθασμενης ενδειξης. Αν ο φορτιστης αυτος δινει 2Α οπως λεει, θα την γεμιζει στον μισο χρονο απ οτι ο μαμα.

Παραλληλα θα μετραω την ταση με ενα ψηφιακο πολυμετρο ακριβειας για να βλεπω ποτε θα γεμισει πληρως.

Τουλαχιστον ετσι δεν θα χρειαζεται 6 ωρες για να φορτισει, που δεν ειναι και 100%..

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Όσα ampere και να του δώσεις όμως, αυτό θα "τραβάει" όσα χρειάζεται/ έχει προγραμματιστεί να "τραβάει"

edit: Σωστά, είχα στο μυαλό μου τη μπαταρία μέσα στο τηλέφωνο.

Edited by IVIetaCreatoR
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Αυτό θα το κάνει το κινητό,όχι η μπαταρία.Η μπαταρία σκέτη θα φορτίσει λογικά με όσα της δώσεις

Ακριβως. Η τριχιλιαρη μπαταρια οταν φορτιζεται απο τον μαμα φορτιστη που μπορει να δωσει μεχρι 1Α σιγουρα στους πολους της παρουσιαζει πτωση τασης, δεν φορτιζεται δηλαδη με 5V που δινει ο φορτιστης αυτος χωρις φορτιο, αλλα λιγοτερο. Αφου θα φορτιστει η μπαταρια εξω απο το κινητο, πιστευω οτι στα 5V που θα φαει θα τραβηξει οσο μπορει να δωσει ο φορτιστης, δηλαδη 2Α. Θα τη δοκιμασω καποια στιγμη σε ενα τροφοδοτικο που εχω 5Α για να δω τι θα τραβηξει στα 5V..

Πιστευω οτι μεσα στο κινητο, η μπαταρια με τον μαμα φορτιστη δεν δεχεται πανω απο 3,5V στους πολους της.

Edited by guideman

Ρε παιδιά, παραλάβατε όλοι το θηρίο ή δεν είμαι ο μόνος που δεν το παρέλαβε?

Έχω απο τις 23/11 despatched to overseas!

Εσάς πότε σας στάλθηκε από τον τύπο?

Εγώ αγόρασα το μαύρο που ήταν την επόμενη μέρα απο την προσφορά του άσπρου

Eγώ πήρα tracking number στις 15-11 και στις 27-11 παρέλαβα.Η δική σου παραγγελία πράγματι έχει αργήσει αρκετά.Το πιο πιθανό να είναι ήδη στο βενιζέλος και να μην το έχουν ταξινομήσει ακόμη

Ρε παιδιά, παραλάβατε όλοι το θηρίο ή δεν είμαι ο μόνος που δεν το παρέλαβε?

Έχω απο τις 23/11 despatched to overseas!

Εσάς πότε σας στάλθηκε από τον τύπο?

Εγώ αγόρασα το μαύρο που ήταν την επόμενη μέρα απο την προσφορά του άσπρου

παρε

τηλεφωνο στα ελτα,αυριο

παρε

τηλεφωνο στα ελτα,αυριο

Πήρα τώρα, δεν εμφανίστηκε ακόμα, ίσως οντως να ειναι βενιζελος και να με περιμένει, ελπίζω αυτην την εβδομάδα να ερθει...

Πάντως με το κολπάκι του reboot φαίνεται πως η μπαταρία φορτίζει κανονικά μέχρι το τέρμα και (προφανώς) κάνει αρκετά περισσότερο απο 6 ώρες να δείξει 100% και ρεύμα 4210mv.π.χ. Το έβαλα χθες το βράδυ για φόρτιση στο 3% και όταν το είδα 7 ώρες μετά ήταν κάπου στο 85% και μετά απο 8.30 ώρες που το ξαναείδα είχε πλέον φτάσει στο 100%.Οπότε τώρα έχω "εξελίξει" το κολπάκι αυτό και πρόσθεσα παράμετρο στο llama στο add condition-->{and match all} να κάνει reboot η συσκευή τις καθορισμένες ώρες μόνο στην περίπτωση που φορτίζει.

Καλημερα παιδια μηπως να ξαναμιλαγαμε ολοι μαζι στο geek για το θεμα ρομ?εγω τους ρωτησα κ μου ειπαν οτι περιμενουν την απαντηση του εργοστασιου.Αν μιλησετε και οι υπολοιποι στο θεμα του geek πιστευω θα ζοριστει και κατι θα κανει.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

• Administrators
Πως απενεργοποιείς τον ήχο στο bootαρισμα και στο κλείσιμο της συσκευής;

Αν είσαι root πας στο /system/media και σβήνεις τα δυο σχετικά mp3 αρχεία που θα βρεις.

Modpic.gif

Πάντως με το κολπάκι του reboot φαίνεται πως η μπαταρία φορτίζει κανονικά μέχρι το τέρμα

Προφανως αυτο γινεται μονο με την συσκευη ανοιχτη, ετσι? Αυτος ο τροπος ειναι μαλλον ο μοναδικος (τουλαχιστον τωρα) για πληρη φορτιση της μπαταριας. Παλι ομως οι ωρες ειναι αρκετες. Να δουμε οταν μου ερθει ο φορτιστης των 2Α, ποσες ωρες θα κανει να φορτισει εξωτερικα. Τουλαχιστον να υπαρχει ενας τροπος μεσοπροθεσμα, μεχρι να μας δωσουν αυτοι καποια λυση (αν μας δωσουν..)

Πως απενεργοποιείς τον ήχο στο bootαρισμα και στο κλείσιμο της συσκευής;

Αν είσαι root πας στο /system/media και σβήνεις τα δυο σχετικά mp3 αρχεία που θα βρεις.

Να συμπληρωσω, εκτος απο ρουτ, πρεπει να χρησιμοποιησεις καποιον file explorer για να μπεις στο system και να μπορεσεις να σβησεις η να μετονομασεις τα δυο αρχεια bootaudio και shutaudio που υπαρχουν εκει για την εκκινηση και το κλεισιμο του κινητου αντιστοιχα (που καλο ειναι να μην τα σβησεις αλλα να τα μεταφερεις καπου μηπως μετανοιωσεις καποια στγμη) . Αυτα τα συμπληρωνω, γιατι μπορει να μην εισαι γνωστης του θεματος, σαν κι εμενα:rolleyes:

Καλημερα παιδια μηπως να ξαναμιλαγαμε ολοι μαζι στο geek για το θεμα ρομ?εγω τους ρωτησα κ μου ειπαν οτι περιμενουν την απαντηση του εργοστασιου.Αν μιλησετε και οι υπολοιποι στο θεμα του geek πιστευω θα ζοριστει και κατι θα κανει.

Μαλλον πρεπει να μιλησουμε σε καποιο τονο "πιο βαρυ" ισως.. Μηπως να απειλησουμε (μονο να απειλησουμε) με επιστροφες και refund μεσω paypal? (αν γινεται αυτο, δεν ξερω)

Edited by guideman

Προφανως αυτο γινεται μονο με την συσκευη ανοιχτη, ετσι? Αυτος ο τροπος ειναι μαλλον ο μοναδικος (τουλαχιστον τωρα) για πληρη φορτιση της μπαταριας. Παλι ομως οι ωρες ειναι αρκετες. Να δουμε οταν μου ερθει ο φορτιστης των 2Α, ποσες ωρες θα κανει να φορτισει εξωτερικα. Τουλαχιστον να υπαρχει ενας τροπος μεσοπροθεσμα, μεχρι να μας δωσουν αυτοι καποια λυση (αν μας δωσουν..)

Να συμπληρωσω, εκτος απο ρουτ, πρεπει να χρησιμοποιησεις καποιον file explorer για να μπεις στο system και να μπορεσεις να σβησεις η να μετονομασεις τα δυο αρχεια bootaudio και shutaudio που υπαρχουν εκει για την εκκινηση και το κλεισιμο του κινητου αντιστοιχα (που καλο ειναι να μην τα σβησεις αλλα να τα μεταφερεις καπου μηπως μετανοιωσεις καποια στγμη) . Αυτα τα συμπληρωνω, γιατι μπορει να μην εισαι γνωστης του θεματος, σαν κι εμενα:rolleyes:

Μαλλον πρεπει να μιλησουμε σε καποιο τονο "πιο βαρυ" ισως.. Μηπως να απειλησουμε (μονο να απειλησουμε) με επιστροφες και refund μεσω paypal? (αν γινεται αυτο, δεν ξερω)

Aν περασει το χρονικο οριο δεν θα εχετε δικαιωμα να ζητησετε χρηματα απο το paypal,θα προτεινα αν καθυστερουν ννα δωσουν λυση να κανετε claim και να το αναφερετε επισημα,αλλα ολοι μαζι.Ετσι θα εχετε τον χρονο να περιμενετε απαντηση απο το καταστημα

Πήρα τώρα, δεν εμφανίστηκε ακόμα, ίσως οντως να ειναι βενιζελος και να με περιμένει, ελπίζω αυτην την εβδομάδα να ερθει...

Τελικά εμφανίστηκε στα elta track n trace και δεν εχει ακόμα εμφανιστει στο 17 track oyte sto singpost!!!

Πάλι πρώτοι είμαστε!!!

Hi,

Thanks for you valuable information.

Yes, We have gave much pressure to the factory. They must give a solution for Blackview JK809.

I have a suggestion for all the users who have bought JK809. Please send me a PM with your order number, then I can make a record for the JK809.

Thanks

οποτε παλι στην αναμονη...μηπως το τραβανε επιτηδες?αν καναμε ολοι μαζι claim μηπως γινοταν κατι γρηγοροτερα?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν φταίει το geekbuying.Το geekbuying ως κατάστημα θέλει να πουλήσει και εμείς ως αγοραστές ψάχνουμε για συσκευές σε τιμές χώμα και μετά σκεφτόμαστε αν θα είναι όλα τέλεια.To "εργοστάσιο" (μάλλον για φασόν συσκευή πρόκειται που κοτσάρουν πάνω το blackview και όχι για κανονικό κατασκευαστή και απλά νοικιάζουν κάποιο εργοστάσιο για να τους βγάλει τις συσκευές) προφανώς δεν έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να δώσει λύση στο πρόβλημα.Το δίδαγμα είναι ότι δεν παίρνουμε συσκευές απο τελείως άγνωστες μάρκες αν θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο να έχουμε διάφορα τέτοια προβλήματα.Γέλασα όταν είδα ότι στο πίσω μέρος της συσκευής δεν γράφει Designed by ΒLACKVIEW αλλά ΒLACKNIEW :lol: Edited by bbbb

Kαι τι θελει να πει ο ποιητης, οταν λεει : "I have a suggestion for all the users who have bought JK809" ????? ΟΕΟ ? :wacko:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

ελα μου ντε.τι ενοει αραγε?μηπως να του το επιστρεψουμε και να μας στειλει τα χρηματα?η μηπως ενοει να μας στειλει μερος των χρηματων και να το κρατησουμε?

η απαντηση στο τι ενοει με το "I have a suggestion for all the users who have bought JK809" ηταν "As you can see, several users have said they have problems on JK809, so I want to make a accurate record on the JK809. I want to know how many users have problems on JK809. The problem on JK809 makes me be upset. I am really very worried about it." χαιρετισματα!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Για να κανουν refund απιθανο το βλεπω. Τι εννοουν ομως με το "accurate record" δεν καταλαβαινω.

Ας δηλωσουν παροντες οσοι το ελαβαν και εχουν προβλημα (ολοι εχουμε?) να τους το αναφερουμε.

Παντως αν καποια στιγμη σκεφτειτε για ενα ομαδικο claim στο paypal εγω ειμαι μεσα. Μεχρι που παιρνουμε και ολα τα λεφτα μας πισω.

Ουτως η αλλως θα το βγαλω για πουλημα, στη συζυγο επεσε τεραστιο..

Και εγώ μικρό καλάθι κρατάω, για την ανταπόκριση του "εργοστασίου". Να περιμένουμε δε λύση για το γενικό πρόβλημα με cosmote και bluetooth απο αυτούς αποτελεί ουτοπία. Το πολύ να μας έστελναν καμιά δεύτερη μπαταρία, που στο κάτω κάτω το έγραφε και στο site όταν παραγγείλαμε.

PS1: Για εξωτερικό φορτιστή, αυτός με τα περισσότερα mA (600, αν είναι πραγματικά) που έχω πετύχει είναι αυτός: universal battery charger

PS2: Ωραίο το llama profiles, δεν το είχα δοκιμάσει, μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες βρίσκονται και εδώ: llama profiles topic

Edited by IVIetaCreatoR
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Εγω πάντως του έστειλα pm αλλά ξεχασα να του αναφέρω το θέμα της μπαταρίας . Εννοείται φαντάζομαι ,χαχα !

Επίσης κάποιες φορές βλέπω οτι εμφανίζεται το stock keyboard ενώ έχω ορίσει το swift key , και δεν έχω greenify . Πάντως τηρουμένων των αναλογιών ,για "ανώνυμο κινέζικο " εγω είμαι ικανοποιημένος . Δεν έχω ψάξει βέβαια στο net κατα πόσο έχουν εμφανιστεί αλλα σποραδικά προβλήματα hardware .

Το llama πράγματι είναι εντυπωσιακό πόσες δυνατότητες έχει ,ομως είναι πονοκέφαλος για να το ρυθμίσεις σωστά . Εμένα με ενδιαφέρει άνοιξε κλείσε τα δίκτυα το βράδυ (αλλά wireless time στα πάλαι ποτέ wm ) .

Για φορτιστή δεν το βλέπω έχω ήδη πολλούς , μάλλον power bank με βλέπω .

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr