bbbb Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ναι είσαι οκ είναι πλέον fat32 η κάρτα σου και δεν χρειάζεται να αλλάξεις το partition id oπότε πάτα no Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ναι είσαι οκ είναι πλέον fat32 η κάρτα σου και δεν χρειάζεται να αλλάξεις το partition id oπότε πάτα no :bow::bow::) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) καλημερα το geekbuying μας εχει γραμενους κανονικα μου φαινεται.Του λεω αν υπαρχει καποιο update και μου δειχνει το λινκ με την στο ρομ! το geek απαντησε Dear Those Who Have Bought JK809: I am really sorry for the current situation on JK809. We talked about the situation here with the factory. And they will find a solution soon. Here I have a request for you. When you met a problem when use the JK809, please tell me by PM or leave a comment here, and I will collect all the problems and feedback them to the factory, and then the factory will make the related updated firmware for JK809. Thanks Edited December 3, 2013 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Oριστε η απαντηση απο το geekbuying. Dear Those Who Have Bought JK809: I am really sorry for the current situation on JK809. We talked about the situation here with the factory. And they will find a solution soon. Here I have a request for you. When you met a problem when use the JK809, please tell me by PM or leave a comment here, and I will collect all the problems and feedback them to the factory, and then the factory will make the related updated firmware for JK809. Thanks Βρισκονται σε συνεργασια με το εργοστασιο για την επιλυση του προβληματος :rolleyes: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 και λεει να του πουμε τι προβληματα εχουμε αν δεν κανω λαθος ετσι? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Nαι αν βρούμε κάποιο πρόβλημα να τον ενημερώσουμε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ε οτι ειχαμε μεχρι τωρα, το εχουμε πει ηδη. ;) Για νεοτερα, ναι, ας του τα λεμε μπας και κανουν κατι :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Δυστυχώς βλέπω ότι εκτός απο το ποσοστό της μπαταρίας που δείχνει ότι να`ναι μετά απο reboot και την 6ωρη φόρτιση,ο κινέζος τα έχει κάνει μπάχαλο και με την χωρητικότητα της μπαταρίας και ενώ δεν έχει φορτίσει πλήρως,την δείχνει πλήρη και σταματά την φόρτιση.Τη φόρτισα στον εξωτερικό φορτιστή μπαταρίας (πήρε πολύ περισσότερη ώρα απο το κινητό μιας και ο φορτιστής δίνει γύρω στα 300mah ανά ώρα) που έχω και αυτή τη στιγμή με χρήση μόνο wifi με λίγο browsing και αρκετή παρακολούθηση βίντεο η μπαταρία ειναι στο 50% και έχω πάνω από 6 ώρες χρήση οθόνης.Το ποσοστό πότε πέφτει ομαλά και πότε όχι.Δεν έχω κάνει reboot.Το αφήνω έτσι δοκιμαστικά για να δω που θα τερματίσει...Πάντως δείχνει ότι σίγουρα κρατάει πολύ περισσότερο απο όταν την φορτίζω στο κινητό.Aς περιμένουμε να δούμε την απάντηση του εργοστασίου Edited December 3, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 μα καλα δεν μπορουσαν να δοκιμασουν την rom τι να πω ρε γαμοτο! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Ανοίγει το κινητό; Εχει ήχο; Δείχνει κανονικά στην οθόνη του; Παίρνει τηλέφωνο; Λειτουργεί η κάμερα και το wifi; Tι άλλο να δοκιμάσει ο κινέζος; :lol: Σιγά μην έκατσε να το φορτίσει πλήρως,να δει πόση ώρα κάνει να φορτίσει και άμα φορτίζει κανονικά.Οχι τιποτε άλλο αλλά να έχεις βάλει μπαταρία που του δίνει αυτονομία επική για smartphone τέτοιων διαστάσεων και τιμής και να μην αναδεικνύεται λόγω κακής φόρτισης εξαιτίας sw προβλήματος στη ρομ ειναι χαζό. Edited December 3, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ανοίγει το κινητό; Εχει ήχο; Δείχνει κανονικά στην οθόνη του; Παίρνει τηλέφωνο; Λειτουργεί η κάμερα και το wifi; Tι άλλο να δοκιμάσει ο κινέζος; :lol: Σιγά μην έκατσε να το φορτίσει πλήρως,να δει πόση ώρα κάνει να φορτίσει και άμα φορτίζει κανονικά.Οχι τιποτε άλλο αλλά να έχεις βάλει μπαταρία που του δίνει αυτονομία επική για smartphone τέτοιων διαστάσεων και τιμής και να μην αναδεικνύεται λόγω κακής φόρτισης εξαιτίας sw προβλήματος στη ρομ ειναι χαζό. Το μόνο που φοβάμαι είναι πως αν δεν πουλήσει αρκετά δεν θα μας υποστηρίξει όσο θα θέλαμε , αν είχαμε τουλάχιστον δεύτερη μπαταρία ... Με συνεχή reboots κατά την διάρκεια της φόρτισης μου κατεβάζει -10,-15,-20% άρα υποθέτω οτι μπορει και να έχουμε και +20% κέρδος από τις τιμές που πέρνουμε τώρα , ίσως και περισσότερο . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Στις 8 ώρες χρήσης οθόνης έκλεισε η συσκευή.Απο αυτές περίπου 1.30 ώρα είναι internet browsing με wifi και πείραγμα του κινητού και οι υπόλοιπες 6.30 ειναι wifi video streaming.Αριστη αυτονομία θα έλεγα για την κατηγορία της συσκευής με την διαφορά ότι αν φόρτιζα στο κινητό,δε θα είχα αυτή την αυτονομία.Απο το 100 στο 50% έβγαλε 6 ώρες οθόνη και απο το 50 στο 4% άλλες 2 ώρες.Τώρα φορτίζω την μπαταρία πάλι στον εξωτερικό φορτιστή και αυριο το πρωϊ που θα ειναι πλήρως φορτισμένη θα το δω με κανονική χρήση πόσο θα μου βγάλει. Υ.γ.Ευτυχώς έχω και το leo για δεύτερη συσκευή. Edited December 3, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Τρελα πραγματα διαβαζω για την μπαταρια και την φορτιση της, θα παρω εναν εξωτερικο για να εχω αυτονομια :D Σημερα ηρθαν και τα δικα μου, δυο τεμαχια, σας βαζω ενα βιντεακι να δειτε διαφορα που εχουν στη οθονη, αυτο που ειναι κατω γριζαρει στο ''μενου > ρυθμισεις'' και στις εικονες/φωτογραφιες ειναι ποιο ανοικτοχρωμο, αυτο που ειναι επανω εχει καλυτερο μαυρο και οι εικονες/φωτογραφιες μου φαινονται ποιο καλες Edit: το βιντεο το εβγαλα με το zopo zp820, σημερα ηρθε και αυτο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Θανάση καλορίζικα τα κινητά σου.Ως πρώτη εντύπωση σου φαίνεται και σένα ένα κλικ πιο γρήγορο απο το w7s ή ειναι μόνο εντύπωσή μου; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Αν και δεν εκανα τεστ διπλα-διπλα νομιζω το blackview ειναι λιγο ποιο γρηγορο. Αυριο θα κανω δοκιμες σε browser και ανοιγμα εφαρμογων με της ιδιες εφαρμογες φορτωμενα και τα δυο. θα βγαλω φωτογραφια το thl με αυτο για να δεις το μεγεθος, δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα ;) Το zopo θα το πουλησω οσο το πηρα στον γαμπρο μου(στον αντρα της αδελφης μου) το ειχα κανει παραγγελια πριν απο την προσφορα με τα blackview. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Nαι σίγουρα στο μέγεθος δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα.Οσο για την οθόνη που δείχνεις στο βίντεο και το δικό μου έχει μια όχι τόσο καλή γωνία.Οταν το έχω πάνω σε τραπέζι και το κοιτάξω απο την δεξιά πλευρά κάνει μια ελαφριά καφετί απόχρωση.Απο την αριστερή πλευρά και ευθεία ειναι οκ και τα χρώματα ειναι σαν το δικό σου με τα κανονικά χρώματα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Επειδή αύριο -επιτέλους- παραλαμβάνω κι εγώ - θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: η σφραγίδα ασφαλείας στο κουτί του κινητού ειναι παραβιασμένη; Νομίζω ότι σε σχεδόν όλα τα unboxing που είδα, το αυτοκόλλητο seal ήταν ήδη κομμένο. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Σε μένα και τα δύο κομμένα ήταν. Σχετικά με την μπαταρία, το φόρτισα χτες βράδυ με κλειστό κινητό και νομίζω πέφτει πιο ομαλά, θα το παρακολουθήσω μέχρι να κλείσει. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλημέρα. Το πήρα και εγώ και από χθες το πρωί, διαβάζοντας τους γκουρου, αρχισα να το στηνώ. Αυτό με τη μπαταρία το κάνει και σε μένα. Έχω δύο θεματάκια, ένα μικρό και ένα μεγάλο. Αρχίζοντας από το μικρό, έχω εγκαταστήσει το gravity box, αλλά όταν πάω να το ανοίξω, μου λέει "gravitybox system framework not responding. Exiting". Γιατί αυτό? Έχω κάνει όλα αυτά που περιγράφετε στο θέμα (CMW recovery, repartition κλπ). Πάμε τώρα στο magor θέμα. Σήμερα το πρωί έβαλα την sim στο τηλέφωνο και έφυγα για δουλειά. Μετά την πρώτη κλήση που έκανα, το τηλέφωνο ενώ φαινομενικά ήταν οκ, ουσιαστικά με εμφάνιζε ως μη διαθέσιμο σε όσους με έπαιρναν. Και αυτό το κατάλαβα γιατί και εγώ δεν μπορούσα να πάρω, μου έγραφε Call coud not sent. Τι κουλό είναι αυτό. Ευτυχώς είχα μαζί backup συσκευή και άλλαξα κάρτες. Το ίδιο μου έκανε και με μια άλλη κάρτα sim, η κανονική ήταν της cosmote και η εφεδρική της wind. Και όλα αυτά ενώ μου εμφάνιζε κανονικά στην μπάρα το σήμα. Να φταίει το bluetooth (μου φαίνεται υπήρχαν σε κάποιες συσκευές με mkt θέμα με την χρήση bluetooth?). Αν έχει κανείς καμιά ιδέα με σώνει, διαφορετικά το τηλ μου είναι άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Για το gravitybox υποθέτω ότι έχεις κάνει πρώτα εγκατάσταση του xposed framework.Eπίσης δες απο ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->κάρτα sd αν το gravitybox και το xposed framework είναι στη μνήμη τηλεφώνου και αν δεν είναι,πάτα μεταφορά στη μνήμη τηλεφώνου. Για τις κλήσεις σε όλα τα mtk6589 υπάρχει με bluetooth ακουστικό και κάρτα cosmote.Δοκίμασε να δεις τι παίζει χωρίς bluetooth ακουστικό ή με το bt και την σιμ της wind.Eπισης αν θυμάμαι καλά έχει κάπου στο φόρουμ αναφερθεί ότι το μόνο bt ακουστικό που παίζει οκ ειναι ένα της jabra Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 .......Για τις κλήσεις σε όλα τα mtk6589 υπάρχει με bluetooth ακουστικό και κάρτα cosmote.Δοκίμασε να δεις τι παίζει χωρίς bluetooth ακουστικό ή με το bt και την σιμ της wind.Eπισης αν θυμάμαι καλά έχει κάπου στο φόρουμ αναφερθεί ότι το μόνο bt ακουστικό που παίζει οκ ειναι ένα της jabra Καλημερα. Χρησιμοποιω ΒΤ ακουστικο Sony Ericsson MW600 με καρτα Cosmote και καρτα Vodafone. Κανενα προβλημα, δουλευει κανονικα το ΘΗΡΙΟ :rolleyes: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Οκ παιδιά, νόμιζα ότι το gravitybox και xposed framework είναι το ίδιο, θα βάλω και το xposed framework και θα το δοκιμάσω. Το άλλο με το bluetooth, αυτό με το οποίο δοκίμασα είναι το plantronics 55. έχω και το MW600, οπότε θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω τα νέα. Πάντως, η δοκιμή έγινε και με κάρτα της cosmote και με της wind, οπότε δεν πρέπει να είναι η κάρτα της cosmote. Και μια επιβεβαίωση, αυτό "de.robv.android.xposed.installer_v25_36cbbc.apk" περνάω? Edited December 4, 2013 by jaguar13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Mε κάρτα της wind και το sony mw600 το χρησιμοποιώ και εγώ χωρίς πρόβλημα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Επειδή αύριο -επιτέλους- παραλαμβάνω κι εγώ - θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: η σφραγίδα ασφαλείας στο κουτί του κινητού ειναι παραβιασμένη; Νομίζω ότι σε σχεδόν όλα τα unboxing που είδα, το αυτοκόλλητο seal ήταν ήδη κομμένο. Ευχαριστώ!Και σε μενα ηταν κομμενο ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 και μένα κομμένο ήταν το δείχνω και στο video , τώρα ή έβγαλαν την 2η μπαταρία ή δεν ξέρω τι άλλο αφού δεν ήταν rooted . Με τις sims δεν έχω πρόβλημα ,ούτε με το bt Sony-Ericsson . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts