guideman Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ναι, εχουν πρασινισει ολα. Παντως παρ ολο που το τσεκαρισα ξανα, οι δυο προβληματικες εφαρμογες δειχνουν rooted πλεον. Ευχαριστω για την ιδεα σου.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 πρεπει να πιεσουμε το geekbuying για βελτιωμενη rom τι κανουμε? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Τους γράφουμε μήνυμα με το πρόβλημα.Εγώ έχω στείλει ήδη pm που γράφει πρώτον ότι η φόρτιση διαρκεί πολλές ώρες και ειναι κουραστικό και δεύτερον να μου πει αν γίνεται με κάποιο τρόπο να αγοράσω 2η μπαταρία. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 βασικα καλο θα ηταν τα παραπονα να μην τους τα κανουμε με πμ αλλα στο θεμα του μαγαζιου τους ωστε να μας δινουν περρισοτερη σημασια Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Τα εγραψα εδω :worry: Hello Justin. On Friday I've received my Blackview JK809 that I've bought during Black Friday (half price offer).Thank you very much for doing business with you again. Two things just FYI : a. battery charging lasts a lot (around 6 hrs, even if it's charged by USB, or wall charger), too much for such a smartphone. b. battery indication during use discharging is unsteady (keeps constant for a long period and changes suddenly, or after rebooting shows the real level). Keep in mind that the same problem is noted in all the devices (JK809) sent to Greece up to now Για να δουμε αν και τι θα μας απαντησουν :confused: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Σε έκανα quote να το διαβάσει απο πολλούς μήπως και ασχοληθεί. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το ίδιο και εγώ.Μακάρι να μας δώσει καμμία νέα ρομ που λύνει το πρόβλημα.Πάντως αν γράψει να τα στείλουμε πίσω για έλεγχο,προσωπικά δε πρόκειται να το κάνω απο την στιγμή που ακόμη και έτσι το τηλέφωνο λειτουργεί οκ χωρίς άλλα προβλήματα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Σε έκανα quote να το διαβάσει απο πολλούς μήπως και ασχοληθεί.Σωστος, μπας και ξυπνησουν ;) Το ίδιο και εγώ.Μακάρι να μας δώσει καμμία νέα ρομ που λύνει το πρόβλημα.Πάντως αν γράψει να τα στείλουμε πίσω για έλεγχο,προσωπικά δε πρόκειται να το κάνω απο την στιγμή που ακόμη και έτσι το τηλέφωνο λειτουργεί οκ χωρίς άλλα προβλήματαΟυτε και γω :!: Edited December 1, 2013 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ετοιμάζομαι για recovery flash & ενοποίηση ,είναι rooted , αλλά δουλεύω μέχρι τώρα χωρίς microsd . Με explorer "βλέπω" τα περιεχόμενα της "κάρτας 5.5gb" μέσα από την συσκευή , από το pc (έχω εγκαταστήσει Adb drivers και έχω ανοίξει και MTKdroidTools και το βλέπει ) όμως φαίνονται οι F: & G: άδειοι . Θα βάλω μια κάρτα πρόχειρα για τα περαιτέρω : 1.πως θα "σώσω" της "κάρτας" τα περιεχόμενα και γιατί δεν τα βλέπω ; 2.πριν το recovery flashing χρειαζόμαστε κάποιου είδους backup , εκτός των IMEI ; 3.πως μπαίνουμε στο recovery ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εδω η απαντηση απο geekbuying : Dear All, I am sorry to hear that. I will talk about this with our smart phone expert and I will give you a reasonable solution soon. thanks Για να δουμε :worry: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ετοιμάζομαι για recovery flash & ενοποίηση ,είναι rooted , αλλά δουλεύω μέχρι τώρα χωρίς microsd . Με explorer "βλέπω" τα περιεχόμενα της "κάρτας 5.5gb" μέσα από την συσκευή , από το pc (έχω εγκαταστήσει Adb drivers και έχω ανοίξει και MTKdroidTools και το βλέπει ) όμως φαίνονται οι F: & G: άδειοι . Θα βάλω μια κάρτα πρόχειρα για τα περαιτέρω : 1.πως θα "σώσω" της "κάρτας" τα περιεχόμενα και γιατί δεν τα βλέπω ; 2.πριν το recovery flashing χρειαζόμαστε κάποιου είδους backup , εκτός των IMEI ; 3.πως μπαίνουμε στο recovery ; Οταν συνδέεις το καλώδιο στο pc,κατεβάζεις την μπάρα και επιλέγεις να συνδεθεί ως usb αποθηκευτικός χώρος και θα βλέπεις τα περιεχόμενα.Στο recovery απο κλειστό κινητό μπαίνεις με power και volume up κρατημένο και απο ανοιχτο κινητό με κάποιο πρόγραμμα π.χ. quick boot --->recovery ή απο την επιλογή reboot into recovery απο το mobileuncle tools Nα ξέρεις ότι αφού κάνεις ενοποίηση χώρου ανάλογα το πόσο θα επιλέξεις να είναι το partition για τις εφαρμογές,θα μειωθεί και ο χώρος απο τα 5.5gb.Oπότε αν επιλέξεις π.χ. 6.33gb για εφαρμογές (που προσωπικά το θεωρώ υπερβολικό) τότε η δεύτερη εσωτερική μνήμη που χρησιμοποιείς τώρα ως sdcard θα έχει μερικά mb αντί 5.5gb.Οπότε οπωσδήποτε θα πάρεις backup.Αν βάλεις microsd πριν κάνεις την ενοποίηση κάτι που προτείνω να κάνεις, θα μπεις στο recovery στο backup and restore--->backup και θα πάρεις ένα πλήρες backup της ρομ σου.Μετά κάνεις την ενοποίηση με το meteos,μπαίνεις recovery,κάνεις wipe data/user factory και reboot ώστε να δεις αν πέτυχε η ενοποίηση.Μετά ξαναμπαίνεις στο recovery και επαναφέρεις το backup σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) δεν έχω κάνει ενοποίηση ακόμα , αλλά έχω κάνει : root & custom recovery & backup imei(αν και τα γράφει στο κουτί) & backup μέσω mtk droid tools at pc . Θα κάνω backup και από recovery (σκέτο όχι "...to internal_sd" ). Για να καταλάβω η ενοποιηση "παίζεται" στα "8gb rom" . Έχω αυτή τη στιγμή 3.13gb free of 5.5gb , πόσο προτείνεις να βάλω , ας πούμε ένα λογικό νούμερο . Έφτασα μέχρι και 20mb ελεύθερα (όχι ram ) (!!) και απεγκαθιστούσα εφαρμογές για να φτάσω στα 130mb. Μετά αυτό αλλάζει με την ίδια διαδικασία με backup πριν ; edit: να σημειώσω πως το usb cable της συσκευασίας είναι για τα μπάζα για να μην πω τίποτα άλλο . Μια το βλέπει ο υπολογιστής σε μια θύρα,την άλλη σε καμία,την άλλη σε άλλη , πάλι του hd2 έβγαλε το φίδι από την τρύπα . Edited December 2, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 edit: να σημειώσω πως το usb cable της συσκευασίας είναι για τα μπάζα για να μην πω τίποτα άλλο . Μια το βλέπει ο υπολογιστής σε μια θύρα,την άλλη σε καμία,την άλλη σε άλλη , πάλι του hd2 έβγαλε το φίδι από την τρύπα . Welcome to china world :p Kαι μένα το ίδιο και υπάρχουν και ακόμη χειρότερα όπως π.χ. το καλώδιο που είχα παραλάβει με το thl w7s ήταν τόσο σκληρό στο βάλε-βγάλε που νόμιζα ότι θα ξεκολλήσει η θύρα και δεν το ξαναχρησιμοποίησα ποτε ή αυτό που παρέλαβα με ένα hdmi wifi display dongle που δεν έμπαινε μέχρι μέσα και έτσι νόμιζα ότι η συσκευή ήταν χαλασμένη γιατι δεν άνοιγε.Κοιτα αν εχεις καμμια 100αρια εφαρμογές αν κάνεις re-partition στα 2.46gb θα είσαι άνετος και στη 2η μνήμη θα σου περισέψουν κοντά στα 3gb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 καλησπερα παιδια σημερα παρελαβα κι εγω τωρα ξεκινησα να το σημαζευω το εκανα root εβαλα το recovery carliv στα αγγλικα και τωρα θα κανω και την ενοποιηση χωρου!μια χαρα μου φαινεται!ρε παιδια αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι κανουμε με το gravitybox για τους 160 χαρακτηρες στα μηνυματα αν μπορει καποιος να με βοηθησει ευχαριστω θερμα.επισης εχω το mobileuncle tools δεν ξερω αν γινεται και με αυτο.Ευχαριστω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 καλησπερα παιδια σημερα παρελαβα κι εγω τωρα ξεκινησα να το σημαζευω το εκανα root εβαλα το recovery carliv στα αγγλικα και τωρα θα κανω και την ενοποιηση χωρου!μια χαρα μου φαινεται!ρε παιδια αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι κανουμε με το gravitybox για τους 160 χαρακτηρες στα μηνυματα αν μπορει καποιος να με βοηθησει ευχαριστω θερμα.επισης εχω το mobileuncle tools δεν ξερω αν γινεται και με αυτο.Ευχαριστω. Gravitybox->Phone tweaks->Strip unicode->Strip all unicode characters Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Gravitybox->Phone tweaks->Strip unicode->Strip all unicode characters σ ευχαριστω!ετοιμο το τερας!!!χαχαχαχα Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Χρήστος πως να κάνω format σε fat32 την 64αρα micro sd ? Στο pc με vista μου βγάζει NTFS(προεπιλογή) ή exFAT Sorry για το εκτός θέματος :) Αύριο - μεθαύριο θα το έχω και εγώ στα χέρια μου! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Χρήστος πως να κάνω format σε fat32 την 64αρα micro sd ? Στο pc με vista μου βγάζει NTFS(προεπιλογή) ή exFAT Sorry για το εκτός θέματος :) Αύριο - μεθαύριο θα το έχω και εγώ στα χέρια μου! Κατεβασε SDFormatter ειναι free.https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/eula_windows/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Κατεβασε SDFormatter ειναι free.https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/eula_windows/ Ευχαριστώ, θα το κατεβάσω όταν γυρίσω πάλι στο σπίτι μου. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Να σας διακοψω παιδια απο τα "κινεζικα" σας (γιατι ετσι μου φαινονται εμενα αυτα που συζητατε..:)) για να ρωτησω κατι, δοκιμασα να περασω στο κινητο κανα δυο δικα μου (οχι αυτα που υπηρχαν μεσα στο κιν) live wallpapers αλλα οταν κανω επανεκινηση το κινητο, τα χανει. Με τα δικα του δεν εχει προβλημα. Το ιδιο πραγμα το εκανα και σε ενα zp820 το οποιο ομως τα κραταει. Τι συμβαινει με το δικο μας, εχει κανεις καμμια ιδεα? Ευχαριστω. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 2 πράγματα σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίνε 1.Eγκαθιστάς τα wallpapers στην κάρτα μνήμης οπότε απο ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->κάρτα sd βάλτα στη μνήμη τηλεφώνου 2.Απο ρυθμίσεις-->προσβασιμότητα δες αν ειναι ενεργοποιημένη η γρήγορη εκκίνηση και απενεργοποίησε την και ξαναδοκίμασε να δεις αν θα τα χάσει πάλι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Θα το σκαλισω αυριο που θα εχω χρονο. Σ ευχαριστω πολυ Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Κατεβασε SDFormatter ειναι free.https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/eula_windows/ Την κανει σε exFAT..... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Θανάση δοκίμασε με το minitool partition wizard.Εγώ με αυτό την έκανα fat32 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ευχαριστώ Χρήστο! Για δες, είναι οκ τώρα? Δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά..... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts