Jump to content

ZTE V965

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 355
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα η μπαταρια κραταει 3-4 μερες σχεδον με αυτα που λες.ποσους κυκλους φορτισης εχεις κανει?

Οντως 2-3 μερες ευκολα με παρομοια χρηση.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

μου εχει βγαλει το τηλεφωνο μια αναβαθμιαση 1.09 αν θυμαμαι καλα και κατι κινεζικα,να την κανω η θα μπλεξω.ειμαι root αμα την κανω θελει ολο το συστημα απο την αρχη η δεν πειραζει τιποτα η αναβαθμιση.

vasilk ποια ειναι η γνωμη σου μιας και ειδικος στα zte?

μου εχει βγαλει το τηλεφωνο μια αναβαθμιαση 1.09 αν θυμαμαι καλα και κατι κινεζικα,να την κανω η θα μπλεξω.ειμαι root αμα την κανω θελει ολο το συστημα απο την αρχη η δεν πειραζει τιποτα η αναβαθμιση.

vasilk ποια ειναι η γνωμη σου μιας και ειδικος στα zte?

Να την κάνεις

την εχει βαλει κανεις?ολα καλα?αν καταλαβαινω καλα ειναι multilanguage οποτε πρεπει να εχει ελληνικα

Όλα καλά αλλά Ελληνικά δεν έχει.

Βασιλη τα ελληνικα δεν χρειαζονται για τις επαφες,μυνηματα,gps,κτλ.?

off topic Βασιλη το 956 εχει notification led?

Όταν λέμε "δεν έχει ελληνικά" σημαίνει δεν έχει ελληνικό μενού. Ελληνικό πληκτρολόγιο είτε έχει είτε είναι πολύ εύκολο να βάλεις ένα από το market. Άρα δεν τίθεται θέμα για μηνύματα, επαφές κτλ.

Το V956 δεν το έχω ακόμα στο χέρι αλλά λογικά θα έχει.

Οντως 2-3 μερες ευκολα με παρομοια χρηση.

το εχω κανα 2 μηνο τωρα,εχω προσεξει απο την αρχη ουτε το εχω αφησει να σβησει,στο 10% το βαζω να φορτισει!

Δεν ξερω τι γινεται παιδια μια μερα με το ζορι,λιγο fb ligo messenger και καμια φωτο αντε και λιγο ραδιοφωνο

Θα τσεκαρω μπας κ φτεει επειδη το βαζω τελευταια στου ταμπλετ τον φορτιστη και οχι σε αυτον που εχει ερθει,αλλα αποτι θυμαμαι και πιο πριν ετσι ηταν πανω κατω

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

εκανα το κολπο για το gps και πιανει πλεον δορυφορους σε 5 ''

και πιανει και μεσα στο σπιτι

απιστευτο

Νομιζω πλεον ειναι απαραιτητο να κανω root. Ειχα ζητησει και παλαιοτερα, αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι δεν ειχα πολυ χρονο. Εκτος απο την μπαταρια που τελειωνει γρηγορα (αυτο ειναι το λιγοτερο για μενα) το κινητο κλεινει συχνα εφαρμογες με την ενδειξη "Low Memory" πανω δεξια, ενω εχω ελευθερεωσει 100MB μνημης RAM. Επιπλεον, εχω συνεχεια την ενδειξη "Space Storage running out" και δεν μπορω να συγχρονισω ουτε τα e-mails μου, ενω εχω φτασει και σε σημειο να εχω 250MB απο τα 300MB. Ποσο εφικτο ειναι να κανω root μονος μου, ενω δεν εχω ξανακανει και ποιες ειναι πιθανοτητες να κανω καμια γκαφα και να χαλασει τελειως;

Υ.Γ. σας γραφω απο κινητο και ο chrome εκλεισε 7 φορεφορτωνοντας σελιδες μεχρι να φτασω εδω.

Νομιζω πλεον ειναι απαραιτητο να κανω root. Ειχα ζητησει και παλαιοτερα, αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι δεν ειχα πολυ χρονο. Εκτος απο την μπαταρια που τελειωνει γρηγορα (αυτο ειναι το λιγοτερο για μενα) το κινητο κλεινει συχνα εφαρμογες με την ενδειξη "Low Memory" πανω δεξια, ενω εχω ελευθερεωσει 100MB μνημης RAM. Επιπλεον, εχω συνεχεια την ενδειξη "Space Storage running out" και δεν μπορω να συγχρονισω ουτε τα e-mails μου, ενω εχω φτασει και σε σημειο να εχω 250MB απο τα 300MB. Ποσο εφικτο ειναι να κανω root μονος μου, ενω δεν εχω ξανακανει και ποιες ειναι πιθανοτητες να κανω καμια γκαφα και να χαλασει τελειως;

Υ.Γ. σας γραφω απο κινητο και ο chrome εκλεισε 7 φορεφορτωνοντας σελιδες μεχρι να φτασω εδω.

Πρώτα δοκίμασε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Το να κάνεις root μόνος σου είναι εφικτό και αρκετά εύκολο. Η πιθανότητα να κάνεις κάποια γκάφα είναι σχετικά μικρή. Στην χειρότερη περίπτωση κάνεις εγκατάσταση της Rom από την αρχή. Για root δοκίμασε το framaroot 1.9.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

Προσοχή θέλει αφού έχεις κάνει το root μην κάνεις καμιά γκάφα.

Edited by vasilk

Πρώτα δοκίμασε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Το να κάνεις root μόνος σου είναι εφικτό και αρκετά εύκολο. Η πιθανότητα να κάνεις κάποια γκάφα είναι σχετικά μικρή. Στην χειρότερη περίπτωση κάνεις εγκατάσταση της Rom από την αρχή. Για root δοκίμασε το framaroot 1.9.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

Προσοχή θέλει αφού έχεις κάνει το root μην κάνεις καμιά γκάφα.

Τι εννοείς; Τι μπορεί να κάνω δηλαδή;

Τι εννοείς; Τι μπορεί να κάνω δηλαδή;

Να το brickαρεις ισως....οχι οτι αυτο γινεται ευκολα,αλλα λεμε και το χειροτερο σεναριο....:)

Άκυρο ότι είπα, σήμερα το κινητό πήρε υγρασία και σταμάτησε να λειτουργεί. Το έχω στο ρύζι μήπως και σωθεί, αλλά χλωμό γιατί όταν το άνοιξα είχε νερό στην μπαταρία.

Εν τω μεταξύ, αν έχει κάποιος να μου προτείνει μέχρι 100 ευρώ κινητό παρόμοιο σε χαρακτηριστικά με αυτό, ας μου στείλε pm, για να μη spammάρουμε εδώ. :ninja:

Αν θες στα αυτα τα λεφτα και ιδια μαρκα(zte) σου προτεινω το zte v956.Μπορει να ειναι λιγο πιο παλιο απο το δικο σου απο θεμα επεξεργαστη(για μενα ειναι καλυτερος απο του v965)αλλα ειναι αξιοπιστο κινητο.Το μονο μειον του για μενα ειναι οτι εχει πιο μικρη μπαταρια,τιποτα αλλο.Εχω ηδη το v965 και εχω παραγγειλει το v956,βγαινει περιπου στα 77ευρω

Δες το Video της παρουσιασης

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379544

και το τηλεφωνο

http://www.minideal.net/zte-v956-android-4-1-smartphone-mobile-4-5-screen-quad-core-dual-sim-5mp.html

Edited by thanasiss

Άκυρο ότι είπα, σήμερα το κινητό πήρε υγρασία και σταμάτησε να λειτουργεί. Το έχω στο ρύζι μήπως και σωθεί, αλλά χλωμό γιατί όταν το άνοιξα είχε νερό στην μπαταρία.

Εν τω μεταξύ, αν έχει κάποιος να μου προτείνει μέχρι 100 ευρώ κινητό παρόμοιο σε χαρακτηριστικά με αυτό, ας μου στείλε pm, για να μη spammάρουμε εδώ. :ninja:

Κριμα το κντακι.......

Ριξε και μια ματια προς τα lenovo-Huawei,ειναι καλυτερα σαν συσκευες σε ποιοτικο επιπεδο απο τα zte και το ιδιο αξοιοπιστα.:)

Σχετικα με το κντ τωρα,με το μπλε δοντι εχετε θεματακια??

Edited by kostast1

οχι κανενα ολα λειτουργουν φυσιολογικα.Γενικα οι mtk επεξεργαστες εχουν λιγο θεμα με τις ληψεις(gps,wifi,bt)οι snapdragon ειναι καλυτεροι πανω στο θεμα αυτο και θεωρω ποιο αξιοπιστοι

οχι κανενα ολα λειτουργουν φυσιολογικα.Γενικα οι mtk επεξεργαστες εχουν λιγο θεμα με τις ληψεις(gps,wifi,bt)οι snapdragon ειναι καλυτεροι πανω στο θεμα αυτο και θεωρω ποιο αξιοπιστοι

Εχω ψιλοπαραραπονα απο το παλικαρι που το εχει, με αποσυνδεσεις απο οτι μου λεει.θα μου το φερει το απογευμα να το δω.

αποσυνδεσεις σηματος παροχου η με τα υπολοιπα?

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αποσυνδεσεις σηματος παροχου η με τα υπολοιπα?

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αποσυνδεση απο παροχο η απο τα αλλα(gps-wifi)?

• The title was changed to ZTE V965