Jump to content

ZTE V965

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά κάνεις και ρωτάς για το rotation screen :) καμιά φορά η λύση είναι πιο απλή από όσο φαίνεται, αλλά υπάρχουν κι άλλα προβλήματα..

π.χ. η μπροστινή cam βγάζει τις φωτο ανάποδα..., όταν φορτίζεται το κντ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ κ.τ.λ. Όσο για rom δεν το ρισκάρω ακόμα...γιατί πιστεύω οτι ειναι προβλημα hardware.

Κοιτα να σου πω τωρα,μιας και γενικα με .....τρωει.....θα ειχα φλασαρη ηδη.:)

Καπως ετσι εχω λυση παρα μα παρα πολλες φορες διαφορα προβληματα,δεν δικαιολογηται ξαφνικα να μην δουλευει τπτ,ειδικα για zte,μου κανει εντυπωση.Οκ συμφωνω,ειναι προβλημα hardware,αλλα εαν δεν εχει φαει καποια τουμπιτσα,η καποιο αναλογο ταρακουνιματακι ειναι καπως,και οπως τα αναφαιρεις τουλαχιστον εσυ,για προβλημα στο software το βλεπω πιο πολυ.

Τελος παντως κουβεντα κανουμε,εσυ παιρνεις αποφασεις.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 355
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σίγουρα κάποια στιγμή θα ''φλασαριστει'' :wink: αλλά αυτό που με χαλάει περισσότερο ειναι η αντιμετώπιση του σχιστομάτη... :yinyang:

Κοιτα να σου πω τωρα,μιας και γενικα με .....τρωει.....θα ειχα φλασαρη ηδη.:)

Καπως ετσι εχω λυση παρα μα παρα πολλες φορες διαφορα προβληματα,δεν δικαιολογηται ξαφνικα να μην δουλευει τπτ,ειδικα για zte,μου κανει εντυπωση.Οκ συμφωνω,ειναι προβλημα hardware,αλλα εαν δεν εχει φαει καποια τουμπιτσα,η καποιο αναλογο ταρακουνιματακι ειναι καπως,και οπως τα αναφαιρεις τουλαχιστον εσυ,για προβλημα στο software το βλεπω πιο πολυ.

Τελος παντως κουβεντα κανουμε,εσυ παιρνεις αποφασεις.:)

συμφωνω με τον Κωστα,φλασαρε κατευθειαν...δεν εχεις να χασεις τιποτα και ουτε να χαλασεις.Μπορει με μια μικρη διαδικασια που θα κανεις ολα να φτιαξουν να ηρεμησεις και να γραψεις(ξερεις που)τους κινεζους.

Συμβαινει και σε αλλους αυτο η μονο στο δικο μου τηλεφωνο ?????

Καποιες φορες χωρις να εκτελειται καποια εφαρμογη,το τηλεφωνο με κλειστη την οθονη για ωρες,το ανοιγω και βλεπω το 360 security στο 88% καθαριζω τιποτα ξανακαθαριζω παλι τιποτα μπαινω στις διεργασιες στις ρυθμισεις και βλεπω η διατιθεμενη RAM να παιζει κατω απο 1 mb

απο κατι kb μεχρι το απολυτο 0.Καποιες φορες με απλη επανεκινηση διορθωνεται αλλες φορες πρεπει να βγαλω μπαταρια και να πατησω μερικες φορες το κουπι εκκινησης.Η γρηγορη εκκινηση ειναι απενεργοποιημενη απο τοτε που το ανεφερε ο φιλος εδω.

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?

Υπαρχει εφρμογη να επαναφερει την ram αυτοματα?

Να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

Να φλασαρω αλλη rom? Η rom 4.2.2 που εχει ανεβασει το παλικαρι στο dropbox ειναι καλη εχει ελληνικη γλωσσα?

Να ασχοληθω η δεν εχει νοημα?

Ποια εφαρμογη να περασω να καθαριζει τις εφαρμογες που τρεχουν ατο παρασκηνιο τυπου 360,clean master αλλα να την κανει τη δουλεια αυτοματα οχι χειροκινητα.

Στο blade που εχω απο παντα ειχα το task killer και το ειχα ρυθμισει να καθαριζει καθε μιση ωρα,να το βαλω η δεν ταιριαζει σε πιο συγχρονη συσκευη?

Παρακαλω τα φωτα σας

Επισης με ποια εφαρμογη διαγραφω το system/media/bootsound ?

Ευχαριστω

Edited by poulaki1976

Συμβαινει και σε αλλους αυτο η μονο στο δικο μου τηλεφωνο ?????

Καποιες φορες χωρις να εκτελειται καποια εφαρμογη,το τηλεφωνο με κλειστη την οθονη για ωρες,το ανοιγω και βλεπω το 360 security στο 88% καθαριζω τιποτα ξανακαθαριζω παλι τιποτα μπαινω στις διεργασιες στις ρυθμισεις και βλεπω η διατιθεμενη RAM να παιζει κατω απο 1 mb

απο κατι kb μεχρι το απολυτο 0.Καποιες φορες με απλη επανεκινηση διορθωνεται αλλες φορες πρεπει να βγαλω μπαταρια και να πατησω μερικες φορες το κουπι εκκινησης.Η γρηγορη εκκινηση ειναι απενεργοποιημενη απο τοτε που το ανεφερε ο φιλος εδω.

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?

Υπαρχει εφρμογη να επαναφερει την ram αυτοματα?

Να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

Να φλασαρω αλλη rom? Η rom 4.2.2 που εχει ανεβασει το παλικαρι στο dropbox ειναι καλη εχει ελληνικη γλωσσα?

Να ασχοληθω η δεν εχει νοημα?

Ποια εφαρμογη να περασω να καθαριζει τις εφαρμογες που τρεχουν ατο παρασκηνιο τυπου 360,clean master αλλα να την κανει τη δουλεια αυτοματα οχι χειροκινητα.

Στο blade που εχω απο παντα ειχα το task killer και το ειχα ρυθμισει να καθαριζει καθε μιση ωρα,να το βαλω η δεν ταιριαζει σε πιο συγχρονη συσκευη?

Παρακαλω τα φωτα σας

Επισης με ποια εφαρμογη διαγραφω το system/media/bootsound ?

Ευχαριστω

Αυτό το 360 έχω ακούσει λαι απο άλλα ατομα να παραπονιούνται σχετικά......

Το εβγαλα το 360 και εβαλα advanced task killer τα ιδια μενουν 110 mb με το ζορι στις διεργασιες και 80 mb στον advanced task killer

και με το clean master τα ιδια βεβαια.

Αυτη ειναι η καλυτερη περιπτωση γιατι παιζει συχνα να κατεβαινει η μνημη και στο απολυτο 0 και να μην επανερχεται.

Το εβγαλα το 360 και εβαλα advanced task killer τα ιδια μενουν 110 mb με το ζορι στις διεργασιες και 80 mb στον advanced task killer

και με το clean master τα ιδια βεβαια.

Αυτη ειναι η καλυτερη περιπτωση γιατι παιζει συχνα να κατεβαινει η μνημη και στο απολυτο 0 και να μην επανερχεται.

Κάτι στο κάνει αυτο ,εβαλες κάποια εφαρμογή πρόσφατα και στο κάνει; Η απο τήν αρχή είχες θέμα;

Απο την αρχη[/quote

Δεν ξανά περνάς την rom μήπως δεν έχει κάτσει καλά;

μιλας για την εργοστασιακη?

που θα βρω τη ρομ?

πως θα την περασω? cwm ?

η 4.2.2 που ποσταρε και μοιραστηκε μαζι μας το παλικαρι δεν θυμαμαι σε ποιο ποστ ειναι ενταξει εχει ελληνικα ?

μονο στη δικη μου συσκευη πιανει πατο η ram ?

Και σε εμένα το ιδιο κάνει -η ram- αλλά θεώρησα οτι ειναι ''κατασκευστικό'' της συσκευής και δεν πολυασχολήθηκα γιατί δεν παρατήρησα η αλήθεια ειναι να ''κολλάει'' κάπου

Για μισο λεπτο παιδια,εαν δεν σας κολλαει καπου το κντ,για ποιον λογο να το σκαλισουμε?Ακομα και 0 να δειχνει η διαχειριση του λειτουργικου ειναι τετοια,που δεν θα κροσαρει το κντ.Αλλο θεμα ειναι βεβαια εαν υπαρχουν κολληματα........

Για να ξεκαθαρισω τη θεση μου να πω οτι η συσκευη δεν κολλαει ποτε,δουλευει αψογα και γρηγορα,εκτος απο καποιες φορες οπου μου ειπε η γυναικα μου οτι την πεταξε εξω απο καποιο παιχνιδι,ελαφρυ παντως,αλλα ισως και η ιδια να πατησε το μεσαιο soft button χωρις να το καταλαβει.

Τες-πα απλα ειναι λιγο ψιχολογικο το θεμα οταν βλεπω τη μνημη να φτανει τοσο χαμηλα αγχωνομαι λιγο.

Και τιθεται το εξης ερωτημα τωρα - αν διαγραψω την εφαρμογη του ραδιοφωνου οπου ξερω σιγουρα οτι δεσμευει ενα σεβαστο ποσοστο μνημης θα ελευθερωθει καποιο ποσο μνημης ram ?

Για να ξεκαθαρισω τη θεση μου να πω οτι η συσκευη δεν κολλαει ποτε,δουλευει αψογα και γρηγορα,εκτος απο καποιες φορες οπου μου ειπε η γυναικα μου οτι την πεταξε εξω απο καποιο παιχνιδι,ελαφρυ παντως,αλλα ισως και η ιδια να πατησε το μεσαιο soft button χωρις να το καταλαβει.

Τες-πα απλα ειναι λιγο ψιχολογικο το θεμα οταν βλεπω τη μνημη να φτανει τοσο χαμηλα αγχωνομαι λιγο.

Και τιθεται το εξης ερωτημα τωρα - αν διαγραψω την εφαρμογη του ραδιοφωνου οπου ξερω σιγουρα οτι δεσμευει ενα σεβαστο ποσοστο μνημης θα ελευθερωθει καποιο ποσο μνημης ram ?

Παρε ένα bukup πρώτα όλη την rom οποτε οτι και να γίνει να μπορείς να επαναφερεις.

Παρακολουθώ καιρό αυτό το topic (και άλλα παρόμοια) και τελευταία πολλοί και πολύ συχνά αναφέρουν προβλήματα με τη μνήμη ram σε αυτό και σε άλλα τηλέφωνα μα 512 Mb ram. Συχνά καταλήγουν στο “συμπέρασμα” πως φταίει το τηλέφωνο που έχει μικρή μνήμη ram ή φταίει η Rom που δεν διαχειρίζεται καλά τη ram και σταματάμε εκεί. Αυτή είναι η “εύκολη” απάντηση. Είναι όμως η σωστή απάντηση; Και το βασικότερο : Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.

Κατά την ταπεινή μου άποψη (αν κάποιος νομίζει πως κάνω λάθος ας με διορθώσει) το τηλέφωνο και η Rom είναι μόνο το 10% του προβλήματος. To 90% του προβλήματος είναι η χρήση που κάνουμε και οι εφαρμογές που βάζουμε στο τηλέφωνο. Συνήθως είναι “κακογραμμένες”, μένουν συνέχεια ανοιχτές, “ξυπνάνε” χωρίς λόγο και αιτία, “δεσμεύουν” αδικαιολόγητα μεγάλους πόρους της μνήμης κτλ. κτλ. Το πιο κλασικό και συνηθισμένο παράδειγμα είναι το Facebook. Καταφέρνει και γονατίζει ακόμα και τηλέφωνα με πολύ μεγαλύτερη ram από 512Mb.

Φυσικά παίζει ρόλο και πως διαχειρίζεσε τη διαθέσιμη μνήμη η Rom που φοράει το τηλέφωνο (θα το εξηγήσω πιο κάτω).

Τι μπορούμε να κάνουμε; Υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε.

1 - Η "εύκολη" λύση (έχει να κάνει με τη χρήση και τις εφαρμογές)

- Προσέχουμε πόσες και ποιες εφαρμογές βάζουμε. Δεν φορτώνουμε το τηλέφωνο με άχρηστες εφαρμογές. Αποφεύγουμε εφαρμογές που βλέπουμε ότι δημιουργούν πρόβλημα. Διαγράφουμε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε.

- Αποφεύγουμε εφαρμογές που είναι συνέχεια ανοιχτές (τύπου Facebook, Messenger κτλ.) και μπαίνουμε από το browser μας. Για ευκολία αποθηκεύουμε αυτές τις σελίδες στο browser για άμεση πρόσβαση.

- Όταν τελειώνουμε με μια εφαρμογή την κλείνουμε. Κρατάμε πατημένο για λίγο το κουμπί [Home] και θα μας εμφανίσει τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές και τρέχουν στο παρασκήνιο. Τις σέρνουμε αριστερά ή δεξιά για να κλείσουν.

- Κάθε τόσο κλείνουμε εντελώς για λίγο το τηλέφωνο (π.χ. κάθε 1-2 εβδομάδες). Κάθε φορά που ξεκινάει από το μηδέν το τηλέφωνο τρέχει καλύτερα.

Αυτές είναι κάποιες πολύ εύκολες και βασικές κινήσεις που πρέπει και μπορεί να κάνει ο καθένας για να βελτιώσει την απόδοση του τηλεφώνου. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες τέτοιες εύκολες συμβουλές. Αν κάποιος άλλος ξέρει κάποια άλλη ας μας την πει.

Κάνοντας αυτές τις κινήσεις (ή έστω μερικές από αυτές) λογικά θα δείτε βελτίωση και στην συμπεριφορά του τηλεφώνου αλλά και στην ελεύθερη ram που απομένει.

Αν μετά από αυτό το τηλέφωνο συνεχίζει να κολλάει τότε χρειάζεστε πιο μόνιμη και εξειδικευμένη λύση.

2 - Η “ψαγμένη” λύση (έχει να κάνει με την διαχείριση της ram)

[ Παρένθεση ] Μπορεί να έχετε ακούσει ή να σας έχουν προτείνει κάποιο Task killer. Ένα Task killer είναι μια εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε εντελώς (να σκοτώσετε) μια εφαρμογή-διεργασία που είναι σε αναμονή φορτωμένη στη ram. Κάποιοι την προτείνουν σαν μια πολύ καλή και άμεση λύση για να ελευθερώσετε ram. Άλλοι συστήνουν να την αποφεύγετε γιατί είτε από σφάλματα της εφαρμογής είτε από λάθος στην χρήση, τις περισσότερες φορές δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει. Προσωπικά ανήκω στην δεύτερη ομάδα και δεν χρησιμοποιώ Task killer [ Κλείνει η παρένθεση ]

Από μόνο του το Android έχει μια ιδιαιτερότητα στη διαχείριση των εφαρμογών και της ram. Πολλά προγράμματα και διεργασίες δεν τα κλείνει τελείως αλλά τα έχει σε μια κατάσταση αναμονής ώστε να είναι διαθέσιμες άμεσος μόλις τα χρειαστούμε. Αυτό μέχρι η διαθέσιμη ram να φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο. Όταν πια φτάσει σε αυτό το σημείο αρχίζει και κλείνει τελείως διεργασίες και εφαρμογές για να απελευθερώσει πόρους της ram. Αυτό το κρίσιμο σημείο το έχει καθορίσει αυτός που έχει γράψει τη Rom που “φοράει” το τηλέφωνο. Δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ ψιλά για να μπορεί να συμβαδίσει με την λογική του Android αλλά ούτε πολύ χαμηλά γιατί δεσμεύει όλη τη ram και το τηλέφωνο αρχίζει να “κολλάει”. Σε τηλέφωνα που είναι root μπορούμε να αλλάξουμε αυτό το κρίσιμο σημείο και να το βάλουμε όσο ψιλά ή χαμηλά θέλουμε. Μπορούμε να το κάνουμε με δύο τρόπους.

- Να μπούμε στο αρχείο που καθορίζει αυτές τις τιμές και να τις αλλάξουμε χειροκίνητα. Ούτε το προτείνω και ούτε θα το αναλύσω. Αν ήσασταν τόσο καλοί για να μπορείτε να το κάνετε δεν θα περιμένατε εμένα να σας το πω και θα το είχατε κάνει προ πολλού ;)

- Να εγκαταστήσετε μια εξειδικευμένη εφαρμογή που θα κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς (π.χ. το AutoKiller). Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να αλλάξετε τις τιμές και να βάλετε αυτές που εσείς θέλετε ή να εφαρμόσετε κάποιες που υπάρχουν σαν προεπιλογή από την εφαρμογή. Και εδώ πρέπει να προσέξετε αυτό που γράφω πιο πάνω, να βρείτε τη χρυσή τομή για τις τιμές. Να μην είναι πολύ χαμηλά αλλά ούτε πολύ ψιλά γιατί τότε εφαρμογές και διεργασίες θα ανοίγουν και θα κλείνουν συνέχεια με χειρότερα αποτελέσματα από αυτό που περιμέναμε. Στο AutoKiller η επιλογή [strict] νομίζω είναι μια χαρά για τον μέσο χρήστη.

Από μόνη της η απελευθέρωση της ram δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Η ram υπάρχει για να τη χρησιμοποιεί το σύστημα. Αρκεί να υπάρχει ελεύθερο ένα μικρό τμήμα της για να τρέχει το σύστημα χωρίς κολλήματα.

Μετά και από αυτό λογικά το τηλέφωνο θα δουλεύει πολύ καλύτερα. Αν και πάλι το τηλέφωνο δεν δουλεύει καλά τότε υπάρχει μόνο η τελευταία λύση

3- Η “άλλη” λύση

Αν κάνατε όλα αυτά που γράφω πιο πάνω αλλά και πάλι το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, αυτό σημαίνει πως το τηλέφωνο είναι μια χαρά απλός οι προσδοκίες σας ήταν πολύ μεγάλες. Σε αυτή τη περίπτωση η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να αλλάξετε τηλέφωνο και να πάρετε κάποιο άλλο με πολύ μεγαλύτερη ram :lol:

@vasilk

.......Αν κάνατε όλα αυτά που γράφω πιο πάνω αλλά και πάλι το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, αυτό σημαίνει πως το τηλέφωνο είναι μια χαρά απλός οι προσδοκίες σας ήταν πολύ μεγάλες. Σε αυτή τη περίπτωση η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να αλλάξετε τηλέφωνο και να πάρετε κάποιο άλλο με πολύ μεγαλύτερη ram......

:)

@vasilk

.......Αν κάνατε όλα αυτά που γράφω πιο πάνω αλλά και πάλι το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, αυτό σημαίνει πως το τηλέφωνο είναι μια χαρά απλός οι προσδοκίες σας ήταν πολύ μεγάλες. Σε αυτή τη περίπτωση η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να αλλάξετε τηλέφωνο και να πάρετε κάποιο άλλο με πολύ μεγαλύτερη ram......

:)

Από όλο το μήνυμα αυτό το resume έβγαλες. Αν το ήξερα δεν θα είχα κάτσει να γράψω ολόκληρο κατεβατό τουλάχιστον :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα αυτό είναι η έσχατη λύση. Προσωπικά μόνο την "εύκολη" λύση έχω κάνει και το τηλέφωνο μου (ZTE V889s) δουλεύει μια χαρά και χωρίς κολλήματα. Και σε κάποιον με ZTE V965 που του έχω πει αυτά (την "εύκολη λύση) τώρα λέει πως το τηλέφωνο είναι μια χαρά.

vasilk εγραψες ιστορια με τη μαραθωνια τοποθετηση σου

εισαι θεος

το αφηνω ησυχο λοιπον το κινητο με εναν απλο advanced task killer να σκοτωνει καθε μιση ωρα οτι περισευει,μακρυα απο αχρηστες και δαπανηρες εφαρμογες και δεν ασχολουμαι πλεον αφου οπως ειπα δεν κολαει ΠΟΤΕ ουτε κατα διανοια

Ευχαριστω !:cool:

Από όλο το μήνυμα αυτό το resume έβγαλες. Αν το ήξερα δεν θα είχα κάτσει να γράψω ολόκληρο κατεβατό τουλάχιστον :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα αυτό είναι η έσχατη λύση. Προσωπικά μόνο την "εύκολη" λύση έχω κάνει και το τηλέφωνο μου (ZTE V889s) δουλεύει μια χαρά και χωρίς κολλήματα. Και σε κάποιον με ZTE V965 που του έχω πει αυτά (την "εύκολη λύση) τώρα λέει πως το τηλέφωνο είναι μια χαρά.

Ναι βρε υποτιθεται οτι ο καθενας αγοραζει αναλογα τις αναγκες του,αλλα μαλλον αυτο δεν γινεται τελικα.:)

Ακομα πιστευω πως μεγαλη βοηθεια παιζει και η εκδοση τις rom,απο 4.2.2 και μετα ειναι πολυ καλυτερη η γενικη διαχειριση.

Καλησπερα,

εσω στην σιμ 1 την κοσμοτε και στην 2η την cu ποπυ εβαλα.

Παιδια καμια σχεση το ιντερνετ στην cu μου σερνεται και δεν ξερω τον λογο..Στην κοσμοτε σφαιρα!

Εστειλα μηνυμα μπας και μουσ τειλουν τιποτα ρυθμισεις αλλα λεει πως δεν υπαρχει για το μοντελο..:(

Ξερουμε κατι?

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Καλησπερα,

εσω στην σιμ 1 την κοσμοτε και στην 2η την cu ποπυ εβαλα.

Παιδια καμια σχεση το ιντερνετ στην cu μου σερνεται και δεν ξερω τον λογο..Στην κοσμοτε σφαιρα!

Εστειλα μηνυμα μπας και μουσ τειλουν τιποτα ρυθμισεις αλλα λεει πως δεν υπαρχει για το μοντελο..:(

Ξερουμε κατι?

Την Cosmote την έχεις στη sim1 και συνδέεται με 3G ενώ την Vodafone την έχεις στη sim2 και συνδέεται χωρίς 3G (μόνο GSM) για αυτό έχουν και διαφορετικές ταχύτητες. Η ταχύτητες του 3G είναι πολύ μεγαλύτερες από το απλό GSM. Αν αλλάξεις θέσεις στις κάρτες θα δεις το αντίστροφο από αυτό που βλέπεις τώρα.

Ειναι θεμα οτι δεν εχω ενεργοποιηση την 2η sim να πιανει και 3g η απλα μονο η 1η υποδοχη εχει 3g??:wacko:

Ειναι θεμα οτι δεν εχω ενεργοποιηση την 2η sim να πιανει και 3g η απλα μονο η 1η υποδοχη εχει 3g??:wacko:

Μόνο η μια είναι φιλέ μου.

συμφωνω με τον Κωστα,φλασαρε κατευθειαν...δεν εχεις να χασεις τιποτα και ουτε να χαλασεις.Μπορει με μια μικρη διαδικασια που θα κανεις ολα να φτιαξουν να ηρεμησεις και να γραψεις(ξερεις που)τους κινεζους.

Λοιπόν, αφού του ''φλάσαρα'' ό,τι rom κυκλοφορεί -τουλάχιστον απ'αυτές που βρήκα εδώ & καταλαβαίνω- τα θεματάκια του εξακολουθούν να υφίστανται και τίποτα δεν διορθώθηκε ... :(

Για την ιστορία: απευθύνθηκα και σε έτερο εκπρόσωπο του to2c (γιατί με τον πρώτο άκρη δεν βγάλαμε...:angry:)όπου μου έστειλε διεύθυνση επιστροφής ή εαν θέλω να το κρατήσω και να έχω έκπτωση σε μελλοντική αγορά γιατί η επιστροφή θα μου κοστίσει ''χρόνο & χρήμα'' όπως μου έγραψε χαρακτηριστικά! (...τον Κονφούκιό μου μέσα) :p:p

Επειδή α) έχω ήδη πικρή εμπειρία από επιστροφή tablet που το περιμένω 4+μήνες:mad:

β) ένα γκατζετάκι είναι βρε αδελφέ κι όχι το...χαμένο δισκοπότηρο :p

γ) τουλάχιστον δουλευει σαν smartphone.. ;)

...το κρατάω ως έχει και πάμε για άλλα!!!

υ.γ. το εν Ελλάδι zte service με ''γείωσε'' κανονικότατα!!:blink:

Μόνο η μια είναι φιλέ μου.

Οκ τις αλλαξα αφου χρησιμοποιω vodafone περισσοτερο απο cosmote πλεον..Αν και παλι με την βονταφον δεν την παλευει τοσο το ινερτνετ!

Παιδια η μπαταρια παντως πολυ μετρια εως χαλια...Το μονο μεγαλο μειονεκτημα για μενα,Για ενα χρηστη που χρησιμοποιει λιγο gps αρκετο wifi-δεδομενα και μερικες φωτος την μερα.

• The title was changed to ZTE V965