Theodoros68 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καλησπέρα, μετά από 15 μέρες χρήση ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το led notification, -κάτι πολύ χρήσιμο- μήπως γνωρίζετε πως θα το επαναφέρω? Ευχαριστώ! Mάλλον το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό...μέχρι στιγμής δεν δουλεύουν: 1) Αυτόματη περιστροφή 2) η ενδεικτική λυχνία φόρτισης ( ούτε κόκκινη, ούτε πράσσινη) 3) στις φωτό με μπροστινή κάμερα, τις βγάζει ανάποδα! :(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) το πιο απλο πραγμα που εχεις να κανεις ειναι να βγαλεις μπαταρια,sd και να πατησεις μερικες φορες το power button αν δεν αλλαξει κατι πας για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εμενα μου κανει εντυπωση η υπερβολικη ram που χρησιμοποιει χωρις να εχεις ανοιξει κατι αλλο περισευουν 50 με 90 mb(αντε και 110 mb στην καλυτερη περιπτωση) και στο blade 1 που εχω περισευουν 180 με 230 mb ειναι θεμα rom ισως ? Edited March 15, 2014 by poulaki1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Mάλλον το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό...μέχρι στιγμής δεν δουλεύουν: 1) Αυτόματη περιστροφή 2) η ενδεικτική λυχνία φόρτισης ( ούτε κόκκινη, ούτε πράσσινη) 3) στις φωτό με μπροστινή κάμερα, τις βγάζει ανάποδα! :(:(:(:(:( Το έχω αναφέρει και σε προηγούμενο μήνυμα. Φταίει το μόνιμα ενεργοποιημένο FastBoot. Πρέπει να κλείσεις το κινητό και μετά να βγάλεις τη μπαταρία και είναι εντάξει. Αν του κάνεις έντονη χρήση με πολλές εφαρμογές μπορείς να χρειαστεί να το κάνεις και κάθε 3-4 μέρες αυτό. Επίσης δεν έχω δοκιμάσει αλλά αν αφαιρεθεί και τελείως το fastboot.apk από το φάκελο /system/apps/ πολύ πιθανό να φτιάξει και τελειώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodoros68 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Σας ευχαριστώ για την απάντηση...επειδή το είχα δει το post σου, είχα ήδη κάνει αυτό που λες αλλά ...τζίφος :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Σας ευχαριστώ για την απάντηση...επειδή το είχα δει το post σου, είχα ήδη κάνει αυτό που λες αλλά ...τζίφος :( δοκιμασες να κανεις μια επαναφορα στο τηλεφωνο μηπως στρωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodoros68 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 δοκιμασες να κανεις μια επαναφορα στο τηλεφωνο μηπως στρωσει? Τουλάχιστον 2 φορές έως τώρα...αλλά τίποτα!Πιστεύω σοβαρά πως είναι πρόβλημα hardware καθόσον δεν ανάβει ούτε το led φόρτισης... Έκανα ωστόσο μια 1η ''κρούση'' στο paypal αλλά ''εφαγα πόρτα''....γιατί λέει πέρασαν πάνω από 45 μέρες!!! :mad:(παραγγελία 20/1/2014---άφιξη 25/2/14 στα χέρια μου).Από το Το2c δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Τουλάχιστον 2 φορές έως τώρα...αλλά τίποτα!Πιστεύω σοβαρά πως είναι πρόβλημα hardware καθόσον δεν ανάβει ούτε το led φόρτισης... Έκανα ωστόσο μια 1η ''κρούση'' στο paypal αλλά ''εφαγα πόρτα''....γιατί λέει πέρασαν πάνω από 45 μέρες!!! :mad:(παραγγελία 20/1/2014---άφιξη 25/2/14 στα χέρια μου).Από το Το2c δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα....:mad: Θα σου πουν να το στειλεις πίσω.Περιπου 40-50 μετά το όλο σενάριο αλλα θα σε καλύψουν εαν έχει θέμα τοκντ σου φίλε μου.:) Edited March 16, 2014 by navi55 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodoros68 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 ...Περιπου 40-50 μετά το όλο σενάριο αλλα θα σε καλύψουν εαν έχει θέμα τοκντ σου φίλε μου.:) Ευχαριστώ, να 'σαι καλά...εννοείς40-50-μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά...εννοείς40-50-μέρες; Ναι ακριβως,ημερες εννοω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ina84 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Πήρα και εγώ ένα ZTE V965, το πρόβλημα μου είναι ότι ακούω ένα περίεργο ήχο από το ακουστικό ύστερα από την απάντηση της κλήσης και ιδιαιτέρα όταν κάνω κλήση σε άλλη συσκευή ZTE V965 και σε μια άλλη περίπτωση τον ακούει μόνο αυτός που καλώ. Το πρόβλημα αυτό μου τα βγάζει όταν η sim είναι στην πρώτη θέση για 3G και όχι όταν την βάζω στην δεύτερη θέση για 2G. Έχετε καμία ιδέα τι φταίει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Πήρα και εγώ ένα ZTE V965, το πρόβλημα μου είναι ότι ακούω ένα περίεργο ήχο από το ακουστικό ύστερα από την απάντηση της κλήσης και ιδιαιτέρα όταν κάνω κλήση σε άλλη συσκευή ZTE V965 και σε μια άλλη περίπτωση τον ακούει μόνο αυτός που καλώ. Το πρόβλημα αυτό μου τα βγάζει όταν η sim είναι στην πρώτη θέση για 3G και όχι όταν την βάζω στην δεύτερη θέση για 2G. Έχετε καμία ιδέα τι φταίει; Ευχαριστώ. Να υποθεσω οτι η sim καθετε καλα και στις 2 θυρες ετσι?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ina84 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ναι κάθεται καλά. Δουλεύει κανονικά στις περισσότερες κλήσεις, το πρόβλημα το έχω εντοπίσει σε συγκεκριμένες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 και σε εμενα ακουγεται αυτος ο ηχος οταν κανω κληση.τον ακουει ο συνομιλητης μου οχι παντα βεβαια.Δεν ξερω απο που προερχεται και στην απαντηση τον κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μου το κάνουν και μένα όλα τα κινητά μου αυτό τον ήχο είναι στιγμιαίος όταν απαντάς συνήθως και μάλλον είναι πατάτα της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 εγω ειμαι με συδεση cosmote και το κανει,νομιζω οτι ειναι απο τα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimacos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Υπάρχει κάποια λύση για αυτόν τον ήχο, γιατί μου το κάνει τόσο έντονα που δεν μπορώ να μιλήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dale Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Δεν το έχω το τηλέφωνο αλλά πέρασαν από τα χέρια μου πάνω από 25 ZTE V965. Στην επίσημη σελίδα της ΖΤΕ δεν τη βρήκα αυτή την πληροφορία αλλά σε επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΖΤΕ στην Κίνα κάτω από την ανάλυση 854*480 γράφει ένα νούμερο 1600 οπότε λογικά είναι 16.000.000 χρώματα. Η οθόνη και τα χρώματα πάντως είναι μια χαρά. Από τι κατάλαβα το έχεις παραγγείλει ήδη οπότε μα το καλό να το δεχτείς. Καλημέρα. Τελικά ακυρώθηκε η παραγγελία του V965 λόγω έλλειψης. Τώρα κοιτάζω το V956. Εχεις κάποια γνώμη γι' αυτό ? Το sar το γνωρίζεις ? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodoros68 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ναι ακριβως,ημερες εννοω. Μάλλον θα πάει μακριααααά η βαλίτσα κι έχουνε βαλθεί να μου σπάσουνε τα νεύρα εκεί στο to2c,- και άρχισαν τα Κινέζικα... Επειτα από 3 mail και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν οτι εχει πρόβλημα το τλφ. Κάντε το κόπο να διαβάσετε απάντηση παρακαλώ ''hi dear. sorry for my poor knowledge about phone. I think I can better understand you if you told me the function of led light notification and screen rotation,then I can understand your problem clearly. for the lashing led light red/green during charging battery,could you pls check whether the phone can charge or cannot.ok ?can you understand me if I said so,thank you.'' Τους έχω στείλει και video αλλά αυτοί εκεί...απτόητοι!. ''ντεν καταλαβαίνει προμπλέμα'' Τους έστειλα specs του κντ που αναφέρει τις λειτουργίες του, λινκ με video τι σημαινει screen rotation(g-sensor)αυτοί ...τίποτα! Τους γράφω οτι κατά τη διάρκεια φόρτισης δεν ανάβει ενδεικτικό led (red/gren) κι αυτοί απαντάνε ό,τι νά'ναι !!:p Σήμερα τους εστειλα να μιλήσω με άλλο εκπρόσωπο που να ξερει στοιχειωδώς από τα τηλέφωνα που πουλάνε!''sorry for my poor knowledge about phone. '' Επαγγελματικός ''εμπαιγμός'' πάντως απο geekbyuing κι από to2c όταν πρόκειτε για ελαττωματικά προιόντα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Μάλλον θα πάει μακριααααά η βαλίτσα κι έχουνε βαλθεί να μου σπάσουνε τα νεύρα εκεί στο to2c,- και άρχισαν τα Κινέζικα... Επειτα από 3 mail και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν οτι εχει πρόβλημα το τλφ. Κάντε το κόπο να διαβάσετε απάντηση παρακαλώ ''hi dear. sorry for my poor knowledge about phone. I think I can better understand you if you told me the function of led light notification and screen rotation,then I can understand your problem clearly. for the lashing led light red/green during charging battery,could you pls check whether the phone can charge or cannot.ok ?can you understand me if I said so,thank you.'' Τους έχω στείλει και video αλλά αυτοί εκεί...απτόητοι!. ''ντεν καταλαβαίνει προμπλέμα'' Τους έστειλα specs του κντ που αναφέρει τις λειτουργίες του, λινκ με video τι σημαινει screen rotation(g-sensor)αυτοί ...τίποτα! Τους γράφω οτι κατά τη διάρκεια φόρτισης δεν ανάβει ενδεικτικό led (red/gren) κι αυτοί απαντάνε ό,τι νά'ναι !!:p Σήμερα τους εστειλα να μιλήσω με άλλο εκπρόσωπο που να ξερει στοιχειωδώς από τα τηλέφωνα που πουλάνε!''sorry for my poor knowledge about phone. '' Επαγγελματικός ''εμπαιγμός'' πάντως απο geekbyuing κι από to2c όταν πρόκειτε για ελαττωματικά προιόντα :( Κοιτα να δεις τωρα,οι χρονοι που εδωσα ειναι απο την στιγμη που θα φυγει απο εσενα προς αυτους,και τουμπαλιν. Το ποσο θα κανουν να καταλαβουν(και καλα.....)-αποδεχθουν το προβλημα του κντ,ειναι ενα αλλο σεναριο. Σε γενικα πλαισια παντως κανουν τους.......ΚΙΝΕΖΟΥΣ......αλλα στο τελος παντα βρισκεται λυση. Τουλαχιστον απο τις δικες μου εμπειριες με geekbyuing- to2c,σε καποια ελλατωματικα προιοντα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodoros68 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Συγνώμη που γίμομαι ''φορτικός'', αλλά νιώθω την υποχρέωση να ενημερώσω μελλοντικούς αγοραστές..: H τελευταία απάντηση που έλαβα Dear friend, I feel so sorry for the language,if you just use the word G-Sensor and Missing call/message notification,then I will know the problem,any way,sorry for that misunderstand. for the phone ZTE V965,I am so sorry to tell you it cannot support G-Sensor function and Missing call/message notification,in order to prove this,I have find the link for this phone for your reference,you can see the specification on our website here,could you pls have a look . http://www.to2c.com/zte-v965-quad-core-1-2ghz-dual-sim-android-4-1-with-4-5inch-ips-screen-smartphone-2682.html by the way,may I ask where you find that information for this phone can support that functions ? for the phone charging light,not all phones work like that,some phone donot have that functions,my phone charging even donot have light.I can know whether it charging or not via look on the phone picture. the phone ZTE V965 the same situation.hope you can understand. Εν ολίγοις, όσο έχετε πάρει ZTE V965 σύμφωνα μετο TO2C ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ G-Sensor ΟΥΤΕ Missing call/message notification ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΛΑΜΠΑΚΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 καλα τι εχουν πιει...ολοι οι υπολοιποι που το εχουν? g sensor στο τηλ δεν εχει αλλα στα στοιχεια του τηλεφωνου κατω γραφουν οτι εχει...δικο τους site ειναι ας το δουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 καλα τι εχουν πιει...ολοι οι υπολοιποι που το εχουν? g sensor στο τηλ δεν εχει αλλα στα στοιχεια του τηλεφωνου κατω γραφουν οτι εχει...δικο τους site ειναι ας το δουνε Οντως g sensor δεν εχει,αυτο θυμαμαι και εγω απο το antutu που ειχα τρεξει,αλλα notification led εχει.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodoros68 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Η λειτουργία όμως περιστροφής οθόνης τι είναι τελικά; (δεν έχει να κάνει με g -sensor?) Στην αρχή όλα λειτουργούσαν κανονικά-ξαφνικά σταμάτησε να περιστρέφει αυτόματα(υπάρχουν κάποια apps αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα...) κι όπως έγραψα ούτε led ανάβουν κ.τ.λ. Σε κάθε περίπτωση το τηλ. παρουσιάζει δυσλειτουργίες και πρέπει να πάει πίσω...αλλά αυτοί θα μας τρελλάνουν με τις απαντήσεις τους!:hypno: Σε ένα πράγμα όμως τους παραδέχομαι ...είναι ''καλοί διαπραγματευτές'';) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 εχεις τσεκαρει το Box για το rotation screen?(θεωρω πως ναι απλως στο λεω)γιατι δεν δοκιμαζεις να ξαναπερασεις την rom η καποια αλλη να δεις μηπως διορθωθει?με τους κινεζους θα αργησεις να βγαλεις ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodoros68 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 εχεις τσεκαρει το Box για το rotation screen?(θεωρω πως ναι απλως στο λεω)γιατι δεν δοκιμαζεις να ξαναπερασεις την rom η καποια αλλη να δεις μηπως διορθωθει?με τους κινεζους θα αργησεις να βγαλεις ακρη Καλά κάνεις και ρωτάς για το rotation screen :) καμιά φορά η λύση είναι πιο απλή από όσο φαίνεται, αλλά υπάρχουν κι άλλα προβλήματα.. π.χ. η μπροστινή cam βγάζει τις φωτο ανάποδα..., όταν φορτίζεται το κντ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ κ.τ.λ. Όσο για rom δεν το ρισκάρω ακόμα...γιατί πιστεύω οτι ειναι προβλημα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts