guideman Δημοσιεύτηκε November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2013 Παιδια γεια σας. Να ρωτησω κι εγω κατι. Εδω και λιγους μηνες χρησιμοποιω το Igo Primo (σπασμενο) σε ενα Android Κινεζικο κινητο, για οσους γνωριζουν, το G3S. Παρατηρω ομως καποιο προβλημα που δεν ξερω που οφειλεται και θελω τη γνωμη σας. Ενω βλεπω στον χαρτη την διαδρομη που εχω επιλεξει (με κοκκινο χρωμα) να πηγαινει αρχικα ισια και μετα π.χ. δεξια, η φωνη του ομιλητη μου λεει να στριψω αριστερα, οπως επισης αριστερα με προτρεπει να παω (με τα αναλογα μετρα απο κατω) το πορτοκαλι βελος στο τετραγωνο πανω αριστερα της οθονης. Αυτο συμβαινει συχνα και παρατηρησα οτι η σωστη κατευθυνση ειναι του χαρτη και οχι η φωνη του ομιλητη η το βελος κατευθυνσης. Ξερει καποιος απο σας γιατι συμβαινει αυτο? Ειναι σφαλμα του πλοηγου η των χαρτων η κατι αλλο? Ευχαριστω ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 1. Δεν μας επιτρέπεται η συζήτηση για σπασμένο λογισμικό στο παρόν φόρουμ. 2. Δεν ανοίγουμε καινούργιο θεμα για κάθε σπορία μας, φαντάζεται τι θα γινόταν εδώ μέσα αν κάναμε όλοι το ίδιο; 3. Υπαρχει θεμα και για τη συσκευή σου και για το igo όπου μπορείς να απευθυνθείς. Οποιαδήποτε συζήτηση ωστόσο για σπασμένες εφαρμογές διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts