gkr41 Δημοσιεύτηκε July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 16, 2003 Έχω μια Pinnacle PCTV Pro με Radio Tuner. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα για να ακούω radio; Το PCTV Vision sucks. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Τσέκαρε το παρακάτω... http://www.axife.com/fr/frl182.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Tο έχω δοκιμάσει μαζί με άλλα 4-5. Δε μου δούλεψε ποτέ. Μου έτρωγε σχεδόν 100% τη cpu. Πάντως φαινόταν το λιγότερο προβληματικό από όλα τ' άλλα.. :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts