Jump to content

Διαθεσιμότητα συσκευών LG

DonJuan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το καλύτερο μου το είπε στο τέλος, ότι ενώ είχε την ευκαιρία να το πάρει και ο ίδιος, δεν το έκανε γιατί έρχονται καλύτερες προσφορές σε καλύτερα κινητά! :D Μάλλον η κρίση , έχει και τα καλά της!!

Ελπιζω να μην ειναι ραδιο αρβυλα...ελπιζω ναναι καλα ενημερωμενος ο φιλος σου.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• Απαντήσεις 389
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, για να δει κάποιος την εξέλιξη της παραγγελίας του πρέπει να είναι ήδη πελάτης Vodafone, σωστά? Αν όχι, που στο καλό μπορώ να κοιτάξω?

129 ευρω :X

πόσοοοο;!!!! :confused::blink::X

Παω να πάρω κανένα ponstan!!! :cry:

εμεινες ετσι?? και ολοι μας πιστευω,οτι μεχρι να το παρουμε να δουμε οτι οντως ειναι το γνωστο optimus g,και οχι καμια βλακεια vodafone edition(ναι ακυρο,το ξερω,αλλα με τετοια τιμη...)

τεσπα πηρα τηλεφωνο στο καταστημα που εχω βαλει για παραδοση,και η κοπελα,πολυ εξυπηρετικη, μου ζητησε μονο να της πω το ονομα που εχω δηλωσει,τησ το ειπα και μου ειπε ναι την βλεπω την παραγγελια,μας εχει σταλθει η εντολη κανονικα,και το κομματι φαινεται κανονικα οτι θα ερθει στο καταστημα την Πεμτη,οπου θα σας παρουμε τηλεφωνο εμεις να περασετε να το παρετε..Της λεω εμενα δεν μου εχει ερθει μαιλ εχω τον κωδικο μονο,και μου λεει δεν πειραζει,σε εμας φαινετε κανονικα η παραγγελία σας.

Τωρα τι να πω,πολυ σιγουρη ακουστηκε,θα δειξει.

το Link που ανεβηκε στα προηγουμενα ποστ,δουλευει σε ολους?το ανοιξα με chrome & ie. αλλα δεν ανοιγει σωστα,τα γραμματα ειναι το ενα πανω στο αλλο.

εχει και αλλες προσφορες σε συσκευες. πχ htc 8s στα 99, λουμια 820 στα 199

Βέβαια στις άλλες επ ουδενί δεν κάνει αντίστοιχη τιμολόγηση. Εδώ τα skroutzomagaza ήταν 20ευρώ πάνω από το g....

Tέλος, ορισμένοι καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε.....Η εταιρία έβγαλε μια προσφορά για κάποιο διάστημα (ημερών/συσκευών). Το να λέτε για απάτη επειδή υπάρχει περίπτωση να μην πάρετε είναι άκυρο....Απάτη θα ήταν να μην είχε ούτε μια συσκευή στα 129...Αν από την άλλη πάρετε την συσκευή και άλλοι πολλοί δεν την πάρουν, δεν νομίζω να συνεχίσετε να λέτε για απάτες...

Επίσης δεν καταλαβαίνω τα ποστ του στυλ "γιατί ρε φίλε να πάρεις 5 συσκευές, άσε καμία και για μας"....Αν ο άλλος δεν το κάνει για εμπόριο, πρέπει να σας ρωτήσει, ή μήπως να στις χαρίσει;;;

To γράφω και εδώ επειδή αρκετοί βρίσκονται στην ίδια κατάσταση:

Πήρα τηλέφωνο στο 13830 για εξυπηρέτηση συνδρομητών vodafone και εξήγησα πως δεν συγκράτησα τον κωδικό παραγγελίας που μου έβγαλε στη σελίδα της vodafone καθώς θεώρησα οτι θα μου στελνόταν στο mail, όμως στο email μου ήρθε μόνο ο κωδικός συναλλαγής. Έδωσα λοιπόν τον κωδικό συναλλαγής και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ο υπάλληλος μου είπε οτι θα επικοινωνήσουν μαζί μου από το αντίστοιχο τμήμα για να μου δώσουν τον κωδικό παραγγελίας.

Είχα βάλει για παραλαβή/πληρωμή σε κατάστημα vodafone.

Πότε ακριβώς έκανες παραγγελία και που έχεις ζητήσει παραλαβή?

Την έκανα το Σάββατο κατά τις 4 με 4.30 περίπου. Ζήτησα να παραλάβω από κατάστημα Vodafone.

:D

Την έκανα το Σάββατο κατά τις 4 με 4.30 περίπου. Ζήτησα να παραλάβω από κατάστημα Vodafone.

εγω την εκανα 5 παρα και εκκρεμει ακομα... μπορει να εισαι απο τους τελευταιους που προλαβαν! ;)

Edited by em_seven

εγω την εκανα 5 παρα και εκκρεμει ακομα... μπορει να εισαι απο τους τελευταιους που προλαβαν! ;)

Μια από τα ίδια. Εκκρεμεί.

Εγω που την εκανα 2 παρα απο καταστημα δλδ εδωσα ονομα και τηλ και την καταχωρησε στον υπολογιστη ο υπαλληλος, λετε εχω ελπιδα?

16:46 και ακόμα εκκρεμεί και σε έμενα , γνωστός μου πάλι που έκανε την παραγγελία ένα δυο λεπτά αργότερα η κατάσταση έγινε εστάλη.

Άποψη μου; Όσοι εχουν ολοκληρώσει την παραγγελιά θα παραλάβουν κανονικά.

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

και εγω 4:20 εβαλα παραγγελια και ακομα στο εκρεμμει ειναι ενω αλλοι πιο αργα εχουν εσταλη,δε παιζει αυτο ρολο

Θελω να συνεχισω να ειμαι επιφυλακτικος, αλλα ολα δειχνουν οτι θα παραλαβουμε κανονικα! Εν το μεταξυ ξανα πηρα τηλ στην εκυπηρετηση και μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν αυριο μαζι μου. Το ιδιο μου λενε απο το πρωι και εχω παρει 3 φορες

Εγω που την εκανα 2 παρα απο καταστημα δλδ εδωσα ονομα και τηλ και την καταχωρησε στον υπολογιστη ο υπαλληλος, λετε εχω ελπιδα?

Πιστευω πως ναι.λογικα ο υπαλληλος σου συμοληρωσε την φορμα αντι για σενα.δεν σου ειπε τον κωδικο που μας εμφανισε εμας διοτι δεν τον χρειαζεσαι.και εγω που πηρα σημερα τηλεφωνο στο καταστημα απο οπου εβαλα να το παραλαβω,οταν πηγα να της πω τον κωδικο,μου λεει μονο το ονομα θελει.οχι τον κωδικο.

Περιεργο συστημα βεβαια για ετος 2013 αλλα οκ.

Παιδιά, εγώ έκανα online παραγγελία στις 07:40 το πρωί του Σαββάτου.Μάλλον ήμουν από τους πρώτους,αλλά δεν εχω καμία ενημέρωση ακόμα.

Λογικά όσοι έχουν κωδικό παραγγελίας, θα παραλάβουν. Τώρα οι άλλοι που έγραψε ο υπάλληλος το όνομα τους σε χαρτάκι, δε νομίζω...

Παιδιά, εγώ έκανα online παραγγελία στις 07:40 το πρωί του Σαββάτου.Μάλλον ήμουν από τους πρώτους,αλλά δεν εχω καμία ενημέρωση ακόμα.Σε περίπτωση που δεν παραλάβω,αφού ξαναεμφανισανε διαθεσιμότητα το μεσημέρι,εννοείται πως πάω κατευθείαν για καταγγελία όπου πρέπει να γίνει.

Παιδιά, εγώ έκανα online παραγγελία στις 07:40 το πρωί του Σαββάτου.Μάλλον ήμουν από τους πρώτους,αλλά δεν εχω καμία ενημέρωση ακόμα.Σε περίπτωση που δεν παραλάβω,αφού ξαναεμφανισανε διαθεσιμότητα το μεσημέρι,εννοείται πως πάω κατευθείαν για καταγγελία όπου πρέπει να γίνει.

M και γω που εκανα παραγγελια στο δευτερο κυμα μπορω να κανω καταγγελια μιας και εκανα την παραγγελια μου αφου μου εστειλαν μαιλ διαθεσιμοτητας. Μακαρι να παραλαβουμε ολοι κανονικα και να μην φτασουν τα πραγματα εκει

• The title was changed to Διαθεσιμότητα συσκευών LG