spyrakos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Πριν από λίγο με κάλεσαν από το κατάστημα στο οποίο είχα ζητήσει να το παραλάβω, το κινητό είναι εκεί και με περιμένει. Είχα κάνει ηλεκτρονικά την παραγγελία μου το Σάββατο γύρω στις 16.30. Πρώτη φορά στάθηκα τυχερός σε κάτι τέτοιο, γιατί απ'ότι κατάλαβα ήταν καθαρά θέμα τύχης να το παραλάβει κάποιος...Πολλά ευχαριστώ στο φιλαράκι που με σκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και κάλεσε να με ενημερώσει για την προσφορά. Μπάμπη, χρωστάω μπυρίτσες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παιδια απο καταστημα vodafone-αλεξανδρος (θεσσαλονικη-χαριλαου) μου λενε οτι ακομη δεν εχουν ενημερωση και θα με ειδοποιησουν και τετοια, ε αυτο δεν ειναι μεγαλη κοροιδια? Ειναι καποιος που εχει παραγγειλει απο το συγκεκριμενο καταστημα ή εχει βαλει παραλαβη απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 παρελαβα και εγω σημερα,ειχα παραγγειλει σχετικα νωρις online,με αντικαταβολη σπιτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Οχι,δε δουλευουμε στη vodafone,τους κινητοληγουρηδες δε χωνευουμε. Ο αντρας συναδελφου μου εργαζεται στην Lg (οχι στα κινητα) και μου ειπε: " μας δινουν το G2 στα 250 ευρω. Ενδιαφερεσαι;Εγω δεν το χρειαζομαι" Εχει ενα χρεπι p350 και βολευεται. Και εγω βολευομαι με το δικο μου και ουτε εγω χρειαζομαι ενα G2. Εσεις θα παιρνατε 4 και θα τα πουλαγατε 2000 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Οχι,δε δουλευουμε στη vodafone,τους κινητοληγουρηδες δε χωνευουμε. Ο αντρας συναδελφου μου εργαζεται στην Lg (οχι στα κινητα) και μου ειπε: " μας δινουν το G2 στα 250 ευρω. Ενδιαφερεσαι;Εγω δεν το χρειαζομαι" Εχει ενα χρεπι p350 και βολευεται. Και εγω βολευομαι με το δικο μου και ουτε εγω χρειαζομαι ενα G2. Εσεις θα παιρνατε 4 και θα τα πουλαγατε 2000 ευρω. Παιδια δε χρειαζεται να φαγωθουμε μεταξυ μας δεν ειμαστε κινητοληγουρηδες οχι ολοι τουλαχιστον το θεμα ειναι πως προκειται για ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ για κοκκινη καρτα της βονταφον. Ωραια ειναι λιγο ασχετο αλλα θα το πω, περσι που εβγαλε προσφορες για φοιτητες (συμβολαιο στικακι 3g 5gb ιντ. με 4,90 ευρω το μηνα αν δεν κανω λαθος) το προωθουσαν στο φουλ, εκτος των αλλων στο site υπηρχε και μια προσφορα με 10 ευρω να αγορασεις στικακι το οποιο στοιχιζει 40 για καρτοιντερνετ το οποιο δε συμφερει τα καταστηματα, οταν πηγα να ζητησω αυτο σε δυο καταστηματα με πουλουσαν προλογο οτι δε γινεται και τετοια το ψαξα λιγο ξαναπηγα και παλι τα ιδια, ε πηρα στα κενρικα τους ειπα τι θελω και στειλαν εντολη σε συγκεκριμενο καταστημα, μολις πηγα να το παραλαβω και το ζητησα ο υπαλληλος μου εδωσε την εντυπωση οτι φαγανε πολυ κραξιμο απο κεντρικα γιατι δε δινουν προσφορες. γι αυτο οτι δεν ενδιαφερονται να εξυπηρετησουν και κοροιδευουν γι αυτο προτεινω ακυρο στη βοντα και σε οποια εταιρια δεν μας εξυπηρετει και μας κοροιδευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μου ηρθε ειδοποιηση απο speedex να παραλαβω ενα δεμα απο vodafone, κατα τις εξι θα το εχω στα χέρια μου. :D Τυχερός γιατί απ οτι βλέπω όσοι παραγγείλανε στην δευτερη φουρνιά όπως και εγώ, το έχουνε παραλλάβει και όσοι περιμένουν θα παραλλάβουν. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Οχι,δε δουλευουμε στη vodafone,τους κινητοληγουρηδες δε χωνευουμε. Ο αντρας συναδελφου μου εργαζεται στην Lg (οχι στα κινητα) και μου ειπε: " μας δινουν το G2 στα 250 ευρω. Ενδιαφερεσαι;Εγω δεν το χρειαζομαι" Εχει ενα χρεπι p350 και βολευεται. Και εγω βολευομαι με το δικο μου και ουτε εγω χρειαζομαι ενα G2. Εσεις θα παιρνατε 4 και θα τα πουλαγατε 2000 ευρω. βρίσκεσαι σε λάθος τεχνολογικό forum τότε, διάβασε το url και θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Οχι,δε δουλευουμε στη vodafone,τους κινητοληγουρηδες δε χωνευουμε. Ο αντρας συναδελφου μου εργαζεται στην Lg (οχι στα κινητα) και μου ειπε: " μας δινουν το G2 στα 250 ευρω. Ενδιαφερεσαι;Εγω δεν το χρειαζομαι" Εχει ενα χρεπι p350 και βολευεται. Και εγω βολευομαι με το δικο μου και ουτε εγω χρειαζομαι ενα G2. Εσεις θα παιρνατε 4 και θα τα πουλαγατε 2000 ευρω. αυτό που περιγράφεις ονομάζεται εμπόριο...δεν το ξέραμε ότι απαγορεύεται κιόλας....για δημόσιο υπάλληλο σε κόβω Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Και τους μαυραγοριτες να ρωταγες, τα ιδια θα ελεγαν. Παρτε μια συσκευη χωρις να την θελεις/χρησιμοποιησεις μονο και μονο για να την πουλησεις και να βγαλεις φραγκα. :rolleyes: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Όπως έγραψα και στο τοπικ του G (δεν ήξερα ότι υπήρχε και αυτό): Μόλις εισέπραξα ένα μεγαλοπρεπές ΑΚΥΡΟ από το κατάστημα της vodafone. Παρέλαβε κανείς που είχε κάνει παραγγελία από το κατάστημα; Γιατί μου φαίνεται παρέλαβαν μόνο κάποιοι που έκαναν παραγγελία από ιντερνετ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 αυτό που περιγράφεις ονομάζεται εμπόριο...δεν το ξέραμε ότι απαγορεύεται κιόλας....για δημόσιο υπάλληλο σε κόβω Φίλε sorry κιόλας αλλα αν θες να κάνεις εμπόριο αγοράζεις με τιμολόγιο και πουλάς με απόδειξη αλλιώς δεν λέγεται εμπόριο. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ...Παρέλαβε κανείς που είχε κάνει παραγγελία από το κατάστημα; Γιατί μου φαίνεται παρέλαβαν μόνο κάποιοι που έκαναν παραγγελία από ιντερνετ. Αυτο ηταν το λογικο απο τη στιγμη που δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα στο eshop. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Αυτο ηταν το λογικο απο τη στιγμη που δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα στο eshop. Λογικό???Και γιατί παρακαλώ δεν μπορούσε να τηρηθεί μια σειρά προτεραιότητας συμπεριλαμβανομένων αυτών που είχαν παραγγείλει από κατάστημα??Σκέψου ότι κάποιοι πήγαν το πρωί πολύ πριν το πάρουμε χαμπάρι πολλοί από εμάς,έκαναν παραγγελία και θα πάρουν τα ***** τους :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Tο θέμα είναι ότι εγώ έκανα από το κατάστημα παραγγελία στις 12.30, όταν δεν ήταν διαθέσιμο μέσω ιντερνετ, και η διαθεσιμότητα από το Eshop ξεκίνησε πάλι κατά τις 4. Εγώ λοιπόν πήρα να μην πω τι και κάποιοι μετά από μένα παρέλαβαν κανονικά. Οπότε απλά ήταν θέμα τύχης ποιός από όσους παρήγγειλαν μέσω ιντερνετ ολοκληρώθηκε η παραγγελία του. Γιατί όσοι παραγγήλαμε σε κατάστημα δεν νομίζω να παρέλαβε κανείς κινητό στα χέρια του.. Κοροιδία κανονική από μεριάς vodafone απλά.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Λογικό???Και γιατί παρακαλώ δεν μπορούσε να τηρηθεί μια σειρά προτεραιότητας συμπεριλαμβανομένων αυτών που είχαν παραγγείλει από κατάστημα??Σκέψου ότι κάποιοι πήγαν το πρωί πολύ πριν το πάρουμε χαμπάρι πολλοί από εμάς,έκαναν παραγγελία και θα πάρουν τα ***** τους :worry: Και βεβαια ειναι λογικοτατο να μην παραλαβουν αυτοι που εκαναν μονο παραγγελια απο το καταστημα ή τηλεφωνικα καθως η προσφορα βγηκε online. Δεν διαφημιστηκε πουθενα και δεν το γνωριζαν καλα καλα και αρκετοι υπαλληλοι. Αρα και αυτος που εμαθε την προσφορα και πηγε πρωι πρωι να κανει την παραγγελια απο το καταστημα, την εμαθε απο το site. Και γιατι παρακαλω δεν την εκανε online; Γιατι ειχε τελειωσει η διαθεσιμοτητα προιοντων στο eshop και σκεφτηκε "ελληνικα" και ειπε σαν ξυπνιος "θα παω να το παραγγειλω απο το καταστημα ή απο το τηλεφωνο". Και σε ρωταω τωρα εγω, αν γνωριζαν οτι υπηρχε και αλλο προιον γιατι να μην το παραλαβει αυτος που ειδε την αγγελια στις 10:00 και δεν του εβγαζε διαθεσιμοτητα παρα να το παραλαβει καποιος αλλος στις 11:00 που πηγε απο κοντα στο καταστημα; Δεν προηγειται ο πρωτος χρονικα; Ακουσες κανεναν απο αυτους που ατυχησαν στις 10:00 να διαμαρτυρονται για τους αλλους που παρηγγειλαν απο κοντα ή τηλεφωνικα στις 11:00; Οχι. Τωρα ομως αυτοι που παρηγγειλαν απο το καταστημα διαμαρτυρονται για αυτους που παρηγγειλαν ηλεκτρονικα στις 4:20+ και μετα. Και σε ρωταω και το αλλο, η vodafone ηθελε να ξεστοκαρει ενα προιον. Τι ειναι πιο λογικο να θελει; Να το "ξεφορτωθει" απο το eshop ή να απασχολει και τους υπαλληλους της με ενα προιον που το σκοτωνει (λογω της τιμης του); Γιατι να τρωνε χρονο στα καταστηματα οταν μπορει να τα ξεπουλησει ανεξοδα (απο αποψη απασχολησης υπαλληλων) και αμεσα απο το eshop; Απαντα μου σε αυτα για να με πεισεις οτι ηταν λογικο να το παραλαβει καποιος με παραγγελια απο το καταστημα και να προηγηθει της ηλεκτρονικης παραγγελιας. Εχει ειπωθει και παραπανω οτι οι παραγγελιες στα καταστηματα απο τη στιγμη που δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα δεν μπορουσαν να καταχωρηθουν στο συστημα παρα μονο σε χαρτακια. Αν γινοταν λοιπον κατι τετοιο, την ευθυνη την εχουν τα καταστηματα που δεν σας ενημερωσαν οτι η παραγγελια δεν μπορουσε να υλοποιηθει. Στην ουσια θα κανατε την ιδια εργασια αν υπηρχε διαθεσιμοτητα στο eshop. Edited November 6, 2013 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Φίλε sorry κιόλας αλλα αν θες να κάνεις εμπόριο αγοράζεις με τιμολόγιο και πουλάς με απόδειξη αλλιώς δεν λέγεται εμπόριο. να φανταστώ το buy and sell του my phone δεν το ξέρεις....να φανταστώ ούτε το eBay ξέρεις....να φανταστώ ούτε το ricardo ξέρεις...υπάρχει λόγος να συνεχίσω; Όσο για το φίλο που έγραψε για τους μαυραγορίτες καλύτερα να απευθυνθεί στις αλυσίδες -καρτέλ..... Μα καλά όλοι οι ρομαντικοί σε αυτό το φόρουμ; Υ.Γ.ουδέποτε έχω αγοράσει κάτι με σκοπό το κέρδος από την άμεση μεταπώληση αλλα δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον που θα το κάνει. Edited November 6, 2013 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Πολύ απλά να μην δεχτεί την παραγγελία μου από το κατάστημα και να με ενημερώσει ότι η προσφορά είναι μόνο για online παραγγελία! Οπότε και πάλι η vodafone είναι αποκλειστικά υπεύθυνη.. Τι να κάνουμε είδα μία προσφορά που ήθελα να εκμεταλλευτώ και είπα σαν "Ελληνάρας" να κάνω αυτό που νόμιζα ότι θα με βοηθήσει να ολοκληρώσω την αγορά μου. Επισκέφθηκα ένα κατάστημα της εταιρίας που έκανε την προσφορά αυτή. Έλεος φίλε runner70 που θα μας πεις ότι φταίμε κιόλας που θέλαμε να ψωνίσουμε. Και ξανα-τονίζω αν ήταν μόνο online όφειλε να το γνωρίζει όχι να δεχτεί την παραγγελία όλα ωραία και καλά.. edit: Και για να συμπληρώση για το τελευταίο που λες, η παραγγελία δεν έγινε απλώς σε ένα χαρτάκι, "paris_89 1 LG optimus G τηλ. χχχχ" και τέλος. Ο υπάλληλος από το κατάστημα έκανε μπροστά μου παραγγελία από το σύστημα της vodafone να το παραδοθούν στο κατάστημα 5 συσκευές LGOG. Μπήκε δηλαδή ο άνθρωπος real time να τσεκάρει αν υπάρχει το κινητό και το παρήγγειλε για το κατάστημα! Προφανώς λοιπόν η vodafone αποφάσισε ότι ότι είχε στοκ θα το δώσει σε όσους παρήγγειλαν Online και δεν θα στείλει στα καταστήματα. Παρότι όπως σου λέω το ίδιο το κατάστημα είχε ζητήσει να του σταλούν LGOG πριν καν γίνουν νέες παραγγελίες διαδικτυακά. Edited November 6, 2013 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos64 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ετσι ακριβώς είναι όπως τα λέει ο φίλος από πάνω,και εγώ σήμερα έμαθα για το nokia 820 στα 129 ευρώ,αλλά στο site δεν είχε απόθεμα,πέρασα από κατάστημα και βέβαια επειδή τα μα γα ζιά το πήραν το μάθημά τους με το lg,δεν μου έκανε παραγγελία διότι δεν είχε απόθεμα,ενώ μέχρι προχθές μου έκανε σε χαρτάκι για το G,ενώ και τότε στο site δεν είχε απόθεμα. Τώρα για τα παιδιά που έκαναν online με παράδοση κατάστημα,είναι τόσο μπάχαλο η κατάσταση που μπορεί το κινητό να έχει πάει στο κατάστημα ,και εκείνοι να μην το έχουν καν καταλάβει,και να μην έχουν ειδοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Και βεβαια ειναι λογικοτατο να μην παραλαβουν αυτοι που εκαναν μονο παραγγελια απο το καταστημα ή τηλεφωνικα καθως η προσφορα βγηκε online. Δεν διαφημιστηκε πουθενα και δεν το γνωριζαν καλα καλα και αρκετοι υπαλληλοι. Αρα και αυτος που εμαθε την προσφορα και πηγε πρωι πρωι να κανει την παραγγελια απο το καταστημα, την εμαθε απο το site. Και γιατι παρακαλω δεν την εκανε online; Γιατι ειχε τελειωσει η διαθεσιμοτητα προιοντων στο eshop και σκεφτηκε "ελληνικα" και ειπε σαν ξυπνιος "θα παω να το παραγγειλω απο το καταστημα ή απο το τηλεφωνο". Και σε ρωταω τωρα εγω, αν γνωριζαν οτι υπηρχε και αλλο προιον γιατι να μην το παραλαβει αυτος που ειδε την αγγελια στις 10:00 και δεν του εβγαζε διαθεσιμοτητα παρα να το παραλαβει καποιος αλλος στις 11:00 που πηγε απο κοντα στο καταστημα; Δεν προηγειται ο πρωτος χρονικα; Ακουσες κανεναν απο αυτους που ατυχησαν στις 10:00 να διαμαρτυρονται για τους αλλους που παρηγγειλαν απο κοντα ή τηλεφωνικα στις 11:00; Οχι. Τωρα ομως αυτοι που παρηγγειλαν απο το καταστημα διαμαρτυρονται για αυτους που παρηγγειλαν ηλεκτρονικα στις 4:20+ και μετα. Και σε ρωταω και το αλλο, η vodafone ηθελε να ξεστοκαρει ενα προιον. Τι ειναι πιο λογικο να θελει; Να το "ξεφορτωθει" απο το eshop ή να απασχολει και τους υπαλληλους της με ενα προιον που το σκοτωνει (λογω της τιμης του); Γιατι να τρωνε χρονο στα καταστηματα οταν μπορει να τα ξεπουλησει ανεξοδα (απο αποψη απασχολησης υπαλληλων) και αμεσα απο το eshop; Απαντα μου σε αυτα για να με πεισεις οτι ηταν λογικο να το παραλαβει καποιος με παραγγελια απο το καταστημα και να προηγηθει της ηλεκτρονικης παραγγελιας. Εχει ειπωθει και παραπανω οτι οι παραγγελιες στα καταστηματα απο τη στιγμη που δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα δεν μπορουσαν να καταχωρηθουν στο συστημα παρα μονο σε χαρτακια. Αν γινοταν λοιπον κατι τετοιο, την ευθυνη την εχουν τα καταστηματα που δεν σας ενημερωσαν οτι η παραγγελια δεν μπορουσε να υλοποιηθει. Στην ουσια θα κανατε την ιδια εργασια αν υπηρχε διαθεσιμοτητα στο eshop. Άποψη είναι και αυτή, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν αφαιρεί τις όποιες ευθύνες των καταστημάτων για τη συμπεριφορά τους και την ελλιπή πληροφόρηση προς τους καταναλωτές γιατί άλλωστε αυτά αντιπροσωπεύουν την μητρική εταιρία. Τώρα, αυτοί που παρήγγειλαν ηλεκτρονικά κανονικότατα με κωδικό παραγγελίας και με διαθεσιμότητα στην ιστοσελίδα και δεν έχουν παραλάβει το κινητό, τι γίνεται; στο facebook τους ρίχνει άκυρα η εταιρία και λέει θα τους προτείνει άλλη συσκευή. Αυτό πως το βλέπεις; Άρα καλά είναι να μην δικαιολογούμε την καθαρή απατεωνιά της βονταφον όπως έχει αποδειχτεί τελικά!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Ετσι ακριβώς είναι όπως τα λέει ο φίλος από πάνω,και εγώ σήμερα έμαθα για το nokia 820 στα 129 ευρώ,αλλά στο site δεν είχε απόθεμα,πέρασα από κατάστημα και βέβαια επειδή τα μα γα ζιά το πήραν το μάθημά τους με το lg,δεν μου έκανε παραγγελία διότι δεν είχε απόθεμα,ενώ μέχρι προχθές μου έκανε σε χαρτάκι για το G,ενώ και τότε στο site δεν είχε απόθεμα. Τώρα για τα παιδιά που έκαναν online με παράδοση κατάστημα,είναι τόσο μπάχαλο η κατάσταση που μπορεί το κινητό να έχει πάει στο κατάστημα ,και εκείνοι να μην το έχουν καν καταλάβει,και να μην έχουν ειδοποιήσει. φίλε μου εν' μέρη δεν παίζει κάτι τέτοιο γιατί φίλος μου που έχει κάνει τη διαδικασία που αναφέρεις τους έχει ζαλίσει στις ερωτήσεις στο κατάστημα συνεχώς και εκείνοι δεν ξέρουν τίποτα, ούτε ήρθε κάτι του λένε άλλα και ούτε ξέρουν πότε θα έρθει και αν θα έρθει και ότι δεν έχουν καμία πληροφόρηση σχετικά (μπάχαλο εταιρία τελικά). Να σημειωθεί ότι το έχει παραγγείλει ηλεκτρονικά κανονικά με κωδικό παραγγελίας. Edited November 6, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Πολύ απλά να μην δεχτεί την παραγγελία μου από το κατάστημα και να με ενημερώσει ότι η προσφορά είναι μόνο για online παραγγελία! Οπότε και πάλι η vodafone είναι αποκλειστικά υπεύθυνη.. Τι να κάνουμε είδα μία προσφορά που ήθελα να εκμεταλλευτώ και είπα σαν "Ελληνάρας" να κάνω αυτό που νόμιζα ότι θα με βοηθήσει να ολοκληρώσω την αγορά μου. Επισκέφθηκα ένα κατάστημα της εταιρίας που έκανε την προσφορά αυτή. Έλεος φίλε runner70 που θα μας πεις ότι φταίμε κιόλας που θέλαμε να ψωνίσουμε. Και ξανα-τονίζω αν ήταν μόνο online όφειλε να το γνωρίζει όχι να δεχτεί την παραγγελία όλα ωραία και καλά.. edit: Και για να συμπληρώση για το τελευταίο που λες, η παραγγελία δεν έγινε απλώς σε ένα χαρτάκι, "paris_89 1 LG optimus G τηλ. χχχχ" και τέλος. Ο υπάλληλος από το κατάστημα έκανε μπροστά μου παραγγελία από το σύστημα της vodafone να το παραδοθούν στο κατάστημα 5 συσκευές LGOG. Μπήκε δηλαδή ο άνθρωπος real time να τσεκάρει αν υπάρχει το κινητό και το παρήγγειλε για το κατάστημα! Προφανώς λοιπόν η vodafone αποφάσισε ότι ότι είχε στοκ θα το δώσει σε όσους παρήγγειλαν Online και δεν θα στείλει στα καταστήματα. Παρότι όπως σου λέω το ίδιο το κατάστημα είχε ζητήσει να του σταλούν LGOG πριν καν γίνουν νέες παραγγελίες διαδικτυακά. Αν και προσπερνας τις ερωτησεις που εκανα, φτανεις κατευθειαν στον επιλογο μου οτι την ευθυνη την εχουν οσα καταστηματα δεν ενημερωσαν για κατι τετοιο. Γιατι υπηρχαν καταστηματα, οπως γραφτηκε, που αρνηθηκαν οτι μπορουν να το παραγγειλουν και για αυτο καποιοι επαιρναν τηλ σε 2-3 προκειμενου να βρουν καποιο και να τα καταφερουν. Επειδη λοιπον εσυ ειπες σαν "Ελληναρας" οτι θα προσπερασεις τον αλλον που εφαγε ακυρο στις 10:00 απο το eshop γιατι δεν ειχε διαθεσιμοτητα, για αυτο λοιπον "δικαιωθηκε" αυτος με την ηλεκτρονικη παραγγελια που εκανε οταν ξαναεβγαλαν διαθεσιμοτητα. Τουλαχιστον εγω στη θεση του "ελληναρα" δεν θα διαμαρτυρομουν. Άποψη είναι και αυτή, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν αφαιρεί τις όποιες ευθύνες των καταστημάτων για τη συμπεριφορά τους και την ελλιπή πληροφόρηση προς τους καταναλωτές γιατί άλλωστε αυτά αντιπροσωπεύουν την μητρική εταιρία. Τώρα, αυτοί που παρήγγειλαν ηλεκτρονικά κανονικότατα με κωδικό παραγγελίας και με διαθεσιμότητα στην ιστοσελίδα και δεν έχουν παραλάβει το κινητό, τι γίνεται; στο facebook τους ρίχνει άκυρα η εταιρία και λέει θα τους προτείνει άλλη συσκευή. Αυτό πως το βλέπεις; Άρα καλά είναι να μην δικαιολογούμε την καθαρή απατεωνιά της βονταφον όπως έχει αποδειχτεί τελικά!!!!!! Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι γιατι καποιες παραγγελιες τις εβγαλε οτι δεν ολοκληρωθηκαν ενω εγιναν εγκαιρα πριν τη ληξη της διαθεσιμοτητας. Τωρα το αν ηταν απατεωνια ή οχι ειναι πολυ ευκολο να το ξεστομισεις αλλα χωρις να γνωριζουμε τι εχει συμβει, το βλεπω πολυ επιφυλακτικα. Edited November 6, 2013 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 @runner70 Αρχικά: Τον χαρακτηρισμό "Ελληνάρας" ποτέ δεν τον ενστερνίστηκα. Εσύ ανέφερες "σκεφτηκε "ελληνικα" και ειπε σαν ξυπνιος "θα παω να το παραγγειλω απο το καταστημα ή απο το τηλεφωνο". " Πάμε παρακάτω. Από τη στιγμή που η voda δέχεται παραγγελίες και μέσω καταστήματος όχι δεν είναι καθόλου άδικο να πάρω εγω το τηλέφωνο από την στιγμή που εγώ κατάφερα να ολοκληρώσω την παραγγελία με αποδεκτό από την εταιρία τρόπο πρίν από κάποιον άλλον (θεωρητικά ). Ούτε εγώ βρήκα διαθεσιμότητα στο σάιτ και πήγα από το κατάστημα simple as that. Επόμενο ερώτημα που θέτεις. Απόλυτα λογικό να θέλει να ξεστοκάρει η vodafone και να διαθέσει ότι στοκ της απομένει online. Γιατί δέχεται την παραγγελία του ίδιου του καταστήματος για συσκευές (πρόσεξε όχι δικιά μου παραγγελία το ίδιο το κατάστημα έκανε παραγγελία από υπάρχοντες συσκευές real time να του φέρουν και η vodafone προφανώς μετά την ακύρωσε);;; Σε συνδυασμό και με το προηγούμενο μήνυμα μου λοιπόν ελπίζω να σε κάλυψα γιατί η ευθύνη είναι αποκλειστικά της Vodafone, και πως είναι ενοχλητικό να χαρακτηρίζεις ουσιαστικά κάποιον που πήγε από το κατάστημα ως κουτοπόνηρο παρότι έκανα απλά ότι θεώρησα πιo κατάλληλο για να εκμεταλλευτώ μία προσφορά. Για να το κλείσω, απλά η ίστορία θεωρώ πως απλά είναι ένα τεράστιο f*ck up της vodafone και έιναι αποκλειστικά υπέυθυνη η ίδια, άσχέτως του λόγου που εξελίχθηκε έτσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι πόσο είχε η συσκευή πριν την έκπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 @runner70 Αρχικά: Τον χαρακτηρισμό "Ελληνάρας" ποτέ δεν τον ενστερνίστηκα. Εσύ ανέφερες "σκεφτηκε "ελληνικα" και ειπε σαν ξυπνιος "θα παω να το παραγγειλω απο το καταστημα ή απο το τηλεφωνο". " Πάμε παρακάτω. Από τη στιγμή που η voda δέχεται παραγγελίες και μέσω καταστήματος όχι δεν είναι καθόλου άδικο να πάρω εγω το τηλέφωνο από την στιγμή που εγώ κατάφερα να ολοκληρώσω την παραγγελία με αποδεκτό από την εταιρία τρόπο πρίν από κάποιον άλλον (θεωρητικά ). Ούτε εγώ βρήκα διαθεσιμότητα στο σάιτ και πήγα από το κατάστημα simple as that. Επόμενο ερώτημα που θέτεις. Απόλυτα λογικό να θέλει να ξεστοκάρει η vodafone και να διαθέσει ότι στοκ της απομένει online. Γιατί δέχεται την παραγγελία του ίδιου του καταστήματος για συσκευές (πρόσεξε όχι δικιά μου παραγγελία το ίδιο το κατάστημα έκανε παραγγελία από υπάρχοντες συσκευές real time να του φέρουν και η vodafone προφανώς μετά την ακύρωσε);;; Σε συνδυασμό και με το προηγούμενο μήνυμα μου λοιπόν ελπίζω να σε κάλυψα γιατί η ευθύνη είναι αποκλειστικά της Vodafone, και πως είναι ενοχλητικό να χαρακτηρίζεις ουσιαστικά κάποιον που πήγε από το κατάστημα ως κουτοπόνηρο παρότι έκανα απλά ότι θεώρησα πιo κατάλληλο για να εκμεταλλευτώ μία προσφορά. Για να το κλείσω, απλά η ίστορία θεωρώ πως απλά είναι ένα τεράστιο f*ck up της vodafone και έιναι αποκλειστικά υπέυθυνη η ίδια, άσχέτως του λόγου που εξελίχθηκε έτσι. Αλλοι γραφουν οτι δεν μπορουσες να κανεις παραγγελια απο το καταστημα απο τη στιγμη που δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα. Και μαλιστα το ειπαν και απο καταστηματα. Εσυ εγραψες οτι μπορουσες γιατι στην εκαναν. Δεν πειθομαι 100% ουτε με τον εναν αλλα ουτε και με τον αλλον. Το λογικο ομως μου φαινεται να μην μπορουσες να παραγγειλεις. Ξαναλεω η ευθυνη ανηκει στα καταστηματα που δεχτηκαν κατι τετοιο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Είχε πέσει στα 300 στο σάιτ της βόνταφον μία μέρα πριν την προσφορά. Πιο πριν δεν ξέρω πόσο το είχε η βόντα. Αλλοι γραφουν οτι δεν μπορουσες να κανεις παραγγελια απο το καταστημα απο τη στιγμη που δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα. Και μαλιστα το ειπαν και απο καταστηματα. Εσυ εγραψες οτι μπορουσες γιατι στην εκαναν. Δεν πειθομαι 100% ουτε με τον εναν αλλα ουτε και με τον αλλον. Το λογικο ομως μου φαινεται να μην μπορουσες να παραγγειλεις. Ξαναλεω η ευθυνη ανηκει στα καταστηματα που δεχτηκαν κατι τετοιο. Εγώ συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να δεχθεί την παραγγελία μου το κατάστημα. Αλλά όπως σου είπα δεν έγραψε απλά όνομα τηλέφωνο σε ένα χαρτί και αυτό ήταν. Παρήγγειλε επιτόπου από το σύστημά τους συσκευές LGOG, real time!, πράγμα που σημαίνει ότι εκείνη την ώρα που τσέκαρε ο υπάλληλος υπήρχε διαθέσιμο στοκ, άρα εκείνη την ώρα το κατάστημα ζήτησε OG πριν τους πελάτες Online. Η βονταφον όμως από ότι καταλαβαίνω ήθελε να διαθέσει αυτό το στοκ on-line και ακύρωσε τις παραγγελίες προς τα καταστήματα αφού το προόριζε για αλλού ότι στοκ της απέμενε. Απαράδεκτοι απλά... Edited November 6, 2013 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts