Jump to content

Διαθεσιμότητα συσκευών LG

DonJuan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑλημέρα σε όλους.

Με είπαν πριν από λίγο από το κατάστημα που είχα κάνει κράτηση ότι τους ενημέρωσε η αποθήκη ότι δεν θα παραλάβουν ούτε ένα....

Άρα όποιος πρόλαβε πρόλαβε!!! Πάμε για άλλα...... μάλλον με βλέπω για S3 γιατί το G δεν λένε να το φέρουν τα skroutzoμάγαζα!!!!

• Απαντήσεις 389
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εκκρεμει,αλλα απο οτι λενε και αλλα παιδια,και το δικο τους εκκρεμμει λεει,αλλα τους ειπαν οτι θα παραδοθει.

Καλημερα

Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.

για παραγγελια γυρω 4:30 με 4:35 με κωδικο 119383*

Καλημέρα σε όλους! Μια ερώτηση, στους φίλους που απάντησε η Vodafone οτι δεν θα παραλαβουν η εξέλιξη παραγγελίας σε τι κατάσταση ήταν? Εκρεμμει, σε εξέλιξη εστάλη?

Απι χτες ειμαι στο εστάλη αλλα κανένα νεότερο....

Φίλε Chris σε βλέπω τόσες σελίδες και έχεις χάσει τον ύπνο σου και την ηρεμία σου (όπως και πολλοί άλλοι) για ένα ρημάδι κινητό! Πραγματικά αν είχα την δυνατότητα να διαλέξω ένα άτομο για να το πάρει και αύριο το πρωί κιόλας, θα διάλεγα εσένα...:) Το ερώτημα είναι , πως θα κάνεις βρε συ την μετάβαση από Alcatel 908 στο G ??? Θα νιώθεις σα να κρατάς τηλεόραση για κινητό ...:lol: (Το έχεις δει από κοντά το G? )

Oχι, δεν εχασα και τον υπνο μου! Απλα, οντας πορωμενος με κινητα και μιας που ειμαι και σε περιοδο που ψαχνομαι για καινουριο κινητο, ζαλιστικα οταν βρηκα το G σε 129 ευρω! Τωρα, οσον αφορα το μεγεθος, οχι, δεν το χω δει απο κοντα. Η μεταβαση με προβληματιζει και μενα, αλλα απο αυτα που ακουω ειναι κατι που συνηθιζεται! Εχω πιασει στα χερια μου και S3 και μου φανηκε ενταξει, αν και το G μου κανει πιο πλατυ!

Παντως εγω βλεπω στο insomnia παιδια που εχουν παραγγειλει 16:47 και 16:57 και τους ειπαν οτι θα παραλαβουν! Οτι να ναι! Edited by chris_92

Μολις παρελαβα και τα 2 κινητα:)

Σφραγισμενα και τα 2 κανονικα

http://img266.imageshack.us/img266/2317/wmj7.jpg

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έκανα παραγγελία το Σάββατο στις 16:39 για παραλαβή στον χώρο μου και ήρθε μόνο ένα mail που έγραφε τον κωδικό παραγγελίας.

Στην κατάσταση της παραγγελίας, γράφει "εκκρεμεί".

Έστειλα μήνυμα στην Vodafone Greece στο Facebook και μου απάντησαν:

Μόλις επιβεβαιωσαμε την παραγγελία σου με τον κωδικό που μας έδωσες και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα την έχεις στα χέρια σου!

Καλορίζικη!

Μόλις ήρθε ο Courier... 129e... ό,τι να 'ναι!

Άντε και στα δικά σας! :)

Καλημερα σε ολους.

Και ενω κοιτουσα το tracking να δω τι γινετε χτυπα το κουδουνι!

Ηρθε!!

Χωρις καμια ενημερωση με στατους ακομα εκρεμμει παραγγελια στις 16:39

My collection

Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770

Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook

Με κάλεσαν χθες το πρωί (μες στις 12) και κανονίσαμε ραντεβού για σήμερα το πρωί από τις 9 έως τις 12 για να'ρθει, αλλά ο κούριερ μέχρι στιγμής είναι άφαντος .. Να το ξεχάσω καλύτερα ;; :X

Με κάλεσαν χθες το πρωί (μες στις 12) και κανονίσαμε ραντεβού για σήμερα το πρωί από τις 9 έως τις 12 για να'ρθει, αλλά ο κούριερ μέχρι στιγμής είναι άφαντος .. Να το ξεχάσω καλύτερα ;; :X

οι κουριερ μπορει να λενε 12 και να ερθουν 2 μην ανησυχεις

οι κουριερ μπορει να λενε 12 και να ερθουν 2 μην ανησυχεις

Ναι, αλλά κανονίσαμε από τις 9 να έρθει .. Το να καθυστερήσει μισή ώρα επειδή έχει κίνηση είναι κατανοητό, αλλά να μην μπω και στην απογευματινή βάρδια (είναι επειδή έχω δουλειά, αλλιώς δεν με ένοιαζε να περιμένω.. Αξίζει την αναμονή) ... :p

Να το ξεχάσεις επειδή άργησε 7 λεπτά;;; :rolleyes:

Υπομονή και θα έρθει.

Το κινητό είναι θηρίο, κύριοι. :)

Να το ξεχάσεις επειδή άργησε 7 λεπτά;;; :rolleyes:

Υπομονή και θα έρθει.

Το κινητό είναι θηρίο, κύριοι. :)

Ε, εντάξει τώρα .. Ξέρεις, είναι η αγωνία επειδή έχω ακούσει τόσα ... :p

Ε, εντάξει τώρα .. Ξέρεις, είναι η αγωνία επειδή έχω ακούσει τόσα ... :p

Αν σου είπαν ότι θα έρθει, θα έρθει. ;)

Μόλις μου ήρθε ένας κούριερ και μου έφερε ένα G , χωρίς να το έχω παραγγείλει ποτέ!!:confused:

Το κουτί έλεγε Δον Ζουάν!! Τέλος πάντων το πήρα και έκανα την πάπια!! Ελπίζω να μην κρέμασα αυτόν που πραγματικά το είχε παραγγείλει...

Καλημέρα Nikolae.

Μόλις επιβεβαιωσαμε την παραγγελία σου με τον κωδικό που μας έδωσες και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα την έχεις στα χέρια σου!

Καλορίζικη!

Άντε να δούμε

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Μόλις μου ήρθε ένας κούριερ και μου έφερε ένα G , χωρίς να το έχω παραγγείλει ποτέ!!:confused:

Το κουτί έλεγε Δον Ζουάν!! Τέλος πάντων το πήρα και έκανα την πάπια!! Ελπίζω να μην κρέμασα αυτόν που πραγματικά το είχε παραγγείλει...

Έτσι και σε πιάσω ... :p

Από τη μία έχει πλάκα, αλλά από την άλλη έχω αργήσει στη δουλειά και θα τα ρίξω στον καημένο τον κούριερ (το κινητό δε το πειράζουμε!!) .. :p :(

Θα έρθει φίλε Don, μην ανησυχείς!! Πάντα αργούν αυτοί...

Να το χαρείς το κινητάκι σου!!!:)

Τα είπαμε ειναι αδύνατο να παραλάβουν όλοι σήμερα,μέχρι την Παρασκευή είμαι σίγουρος ότι θα παραλαμβάνει κανονικα ο κόσμος .

Θα κάνω ενα doa το κινητο ότι ολα ειναι καλα,πισω στην κούτα του και στο συρτάρι να ξεκουράζεται :lol:

Όσοι παρέλαβαν έλαβαν απόδειξη της Vodafone με το imei ή οπως εγω μου έδωσε ο κούριερ απόδειξη της μεταφορικής εταιρίας που αναγραφεί το imei εξισου και κράτησε της Vodafone για αυτόν ?

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Του αδερφού μου

Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά

• The title was changed to Διαθεσιμότητα συσκευών LG