pgathana Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδιά, εγώ έκανα online παραγγελία στις 07:40 το πρωί του Σαββάτου.Μάλλον ήμουν από τους πρώτους,αλλά δεν εχω καμία ενημέρωση ακόμα.Σε περίπτωση που δεν παραλάβω,αφού ξαναεμφανισανε διαθεσιμότητα το μεσημέρι,εννοείται πως πάω κατευθείαν για καταγγελία όπου πρέπει να γίνει. Συμφωνω κι εγω σ αυτο γιατι ειμαι στην ιδια φαση εκανα 2 παρα το μεσημερι και μετα εμαθα οτι ξαναβγηκε διαθεσιμο στη σελιδα αρα εχουμε προτεραιοτητα λογικα, αμα φαμε παπα κατι πρεπει να κανουμε οργανωμενα ομως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIKALOS16 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Εννοείται πως πρέπει να γίνει ομαδική καταγγελία σε περίπτωση που μας κοροϊδέψουν.Απλά όσοι έχουμε κάνει παραγγελία στην πρώτη διαθεσιμότητα,είναι πιο τρανταχτό αν δεν παραλάβουμε,αφού διακόψανε την δυνατότητα παραγγελίας και ξαναβγαλανε μετά δεύτερη διαθεσιμότητα.Αυτό σημαίνει πως έλεγχαν τη διαθεσιμότητα τους.Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να τους τη χαρίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Μη τρελένεσαι ρε τρίκαλε, εσύ θα παραλάβει δεν παίζει Τώρα όσοι "παρήγγειλαν" από κατάστημα δεν ξέρω Εγώ πήγα 2 παρά και ο υπάλληλος δε μπορούσε να το παραγγείλει.....το ίδιο που βλέπαμε εμείς(μη διαθέσιμο) έβλεπαν και αυτοί Η ******* είναι ότι πολλοί έπαιρναν στοιχεία για να προχωρήσουν παραγγελίες τη Δευτέρα, καληνύχτα δλδ σιγά μην έμενε τίποτα Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Εγώ το παρήγγειλα με το "δεύτερο κύμα" και μου γράφει εστάλει!! Πέρασα και από ένα κατάστημα σήμερα και μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν από την στιγμή που έχω κωδικό παραγγελίας! Είδωμεν! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_92 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Εγώ το παρήγγειλα με το "δεύτερο κύμα" και μου γράφει εστάλει!! Φίλε μου τί ώρα έκανες την παραγγελία σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Οπως και ειπωθηκε και παραπανω οσοι εχουν κωδικο παραγγελιας εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα παραλαβουν. Και σε εμενα λεει εκρεμει,αλλα με πηραν τηλ και αυριο λογικα θα παραλαβω το πρωι που κανονισαμε την ωρα με τον εκπροσωπο της Vodafone που με πηρε σημερα. Βεβαια οπως εχω πει και απο την αρχη αν δεν τα δω με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα και ειμαι επιφυλακτικος και τωρα ακομα. Αλλα παιδια μπορει να παραλαβουν και στις επομενες ημερες,δεν γινεται ολοι την ιδια ημερα,ειναι αδυνατο αυτο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 http://www.insomnia.gr/topic/505357-καλές-εκτπώσεις-στη-vodafone-σε-διάφορα-κινητά/?p=52751548 :) Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Με ποια κουριερ στελνει η vodafone? Edited November 4, 2013 by GARCIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basiliskos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Δεν ξέρω τι παίζει με την προσφορά. Εγώ πάντως έκανα παραγγελία σε ένα μαγαζί της Vodafone που δουλεύει γνωστός μου στις 2 το μεσημέρι το Σάββατο. Παρακολούθησα την διαδικασία. Το παιδί μπήκε κανονικά στο ηλεκτρονικό σύστημα, είδαμε ότι έχει απόθεμα, μου το παρήγγειλε και είπε μέχρι Παρασκευή στης 12 το μεσημέρι θα έχει έρθει και να μην ανησυχώ γιατί πρόλαβα. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο το παλικάρι και μου είπε ότι από τα κεντρικά τον είπαν ότι δεν έχει απόθεμα και ότι δεν θα το παραλάβω και δεν ξέρει τι παίχτηκε γιατί δεν του είχε ξανατύχει. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι έχουν διαφορετικά αποθέματα τα καταστήματα και το eshop και γενικά κ δεν με απαντούσε σε τπτ άλλο με συγκεκριμένο τρόπο, απλά έλεγε έπρεπε να μπω στο ιντερνετ να το παραγγείλω καλύτερα όταν άνοιξαν οι παραγγελίες στις 4 περίπου.. Δλδ εγώ που σηκώθηκα και πήγα αυτοπροσώπως στο μαγαζί και έκανα παραγγελία 1 μόνο συσκευή, άφησα τα στοιχεία μου και νωρίτερα από πολλούς άλλους είμαι βλάκας ενώ θα μπορούσα να παραγγείλω 17 συσκευές από το πισι δίνοντας ξεχωριστά ονόματα. Χρονική προτεραιότητα δεν τήρησαν για κανέναν λόγο? Είναι σοβαροί? Έχει παραγγείλει κανείς άλλος από μαγαζί ο ίδιος, να μου πει τι ενημέρωση είχε?? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παντως η προσφορα οπως φαινεται και απο τον τιτλο στο link της vodafone λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ online προσφορες και οχι μεσω καταστηματων,ασχετα που μπορει καποιοι να παραλαβουν,αλλα παιζει και να μην παραλαβουν καποιοι αλλοι. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action?productCategoryIds=7&payMonthly=false Αν ηταν μεσω καταστηματων ειναι σιγουρο οτι θα το διαφημιζαν στα μεσα μαζικης επικοινωνιας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Αγαπητέ / ή πελάτη, Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σου στο Vodafone eShop. Ο κωδικός της παραγγελίας σου είναι 119XXXX. Παρακαλώ κράτησε τον παραπάνω κωδικό παραγγελίας για να διευκολύνεις πιθανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας μας αναφορικά με την παραγγελία σου. Σύντομα, υπάλληλος από την εταιρία courier θα επικοινωνήσει μαζί σου στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχεις δηλώσει, για να καθοριστεί ραντεβού για την παραλαβή της παραγγελίας σου. Στο συνημμένο αρχείο μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου σχετικά με την εγγύηση της συσκευής που αγόρασες. Είμαστε εδώ κάθε φορά που μας χρειάζεσαι. Παιζει δηλαδη να μην το στειλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basiliskos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Online προσφορά λέει για το από κάτω θέμα "¨εκπτωση παγίου κλπ.." . Η προσφορά ίσχυε κανονικά στα καταστήματα αφού κάποια που είχαν στοκ το πούλησαν σε αυτήν την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Τα μαγαζιά Σαββάτο μεσημέρι δεν έχουν επικοινωνία με την αποθήκη, από ό,τι έχω καταλάβει Και γω προσπάθησα να το κλείσω έτσι(αφού στο νετ ήταν μη διαθέσιμο) αλλά ο πωλητής μου είπε ότι εφόσον το δείχνει μη διαθέσιμο στο site δε μπορεί να κάνει τίποτα Ξαναλέω όποιος πήρε κωδικό παραγγελίας 119ΧΧΧΧ θα παραλάβει Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_92 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 http://www.insomnia.gr/topic/505357-καλές-εκτπώσεις-στη-vodafone-σε-διάφορα-κινητά/?p=52751679 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Online προσφορά λέει για το από κάτω θέμα "¨εκπτωση παγίου κλπ.." . Η προσφορά ίσχυε κανονικά στα καταστήματα αφού κάποια που είχαν στοκ το πούλησαν σε αυτήν την τιμή. Ποια εκπτωση παγιου? Το link οταν το ανοιγεις τι σου λεει? Το διαβασες καθολου? Λεει -online προσφορες-Vodafone.gr και μεσα στο link στην κοκκινη μπαρα πανω λεει eshop Τα καταστηματα το ειχαν διοτι το εμφανιζε το συστημα τους και σιγουρα οι πιο πολλοι θα το πηραν με ανανεωση συμβολαιου και οχι σκετη προσφορα,ασχεται αν μετα πλακωσαν στα καταστηματα κοσμος για να παραλαβει/παραγγειλει απο εκει. Η προσφορα ηταν κατα κυριο λογο online και δευτερευον/απο σποντα δηλαδη μεσω καταστηματων. Και επισης κατω αριστερα λεει Παρήγγειλε online & παρέλαβε από κατάστημα Vodafone οχι πηγαινε σε καταστημα να το παραγγειλεις και να το παραλαβεις,ασχετα που αυτο εγινε για τους λογους που ανεφερα παραπανω. Edited November 4, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 η προσφορά ήταν μόνο μέσω online. δε νομίζω να αγοράσε κανένας επιτόπου σε κατάστημα σε αυτή την τιμή. άλλο να σου κάνει εκείνη τη στιγμή ο υπάλληλος την παραγγελία online και άλλο οτι ίσχυε για άμεση αγορά από τα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis_crete Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Αντιγράφω την απάντηση που δίνουν στο facebook σε αυτούς που δεν πρόλαβαν : Vodafone Greece Καλησπέρα George. Λόγω μεγάλης ζήτησης του κινητού, το διαθέσιμο απόθεμα έχει εξαντληθεί! Έλα σε ένα κατάστημα Vodafone ή μπες τώρα στο Vodafone eShop και βρες επιπλέον συσκευές σε έκπτωση. http://bit.ly/VF_Offers Tώρα που ακριβώς καταλαβαίνετε κάποιοι πως η προσφορά ήταν μόνο online πείτε μου και εμένα Παράθεση Ήξερες ότι Το PayPal ψηφίστηκε ως μια από τις χειρότερες 10 επιχειρηματικές ιδέες του 1999. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basiliskos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Βρε παιδιά που λέει Online προσφορά? Μήπως λέτε για το: Online προσφορά Διάλεξε ανάμεσα σε έκπτωση στο πάγιό σου ή δωρεάν Smartphone με σύνδεση ή φορητότητα στα προγράμματα Vodafone. Μάθε περισσότερα Στο Ηράκλειο ένα παιδί το παρέλαβε αμέσως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 εννοώ οτι δεν νομίζω να μπορούσες να αγοράσεις τη συσκεύη εκείνη τη στιγμή από το κατάστημα στην τιμή αυτή ακόμα και αν είχαν στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Αντιγράφω την απάντηση που δίνουν στο facebook σε αυτούς που δεν πρόλαβαν : Vodafone Greece Καλησπέρα George. Λόγω μεγάλης ζήτησης του κινητού, το διαθέσιμο απόθεμα έχει εξαντληθεί! Έλα σε ένα κατάστημα Vodafone ή μπες τώρα στο Vodafone eShop και βρες επιπλέον συσκευές σε έκπτωση. http://bit.ly/VF_Offers Tώρα που ακριβώς καταλαβαίνετε κάποιοι πως η προσφορά ήταν μόνο online πείτε μου και εμένα Το ελα σε ενα καταστημα Vodafone ειναι πολυ γενικο και αοριστο και μπορει να αφορα και πχ να δεις απο μια αλλη γκαμα συσκευων να επιλεξεις εξισου και οχι να παρεις αυτο καθευτο το G της LG Και επισης αυτο εγινε μετεπειτα και οχι το Σαββατο που βγηκε η προσφορα και αφου ειχε εξαντηθει και εν τωμεταξυ τα καταστηματα ειχαν κλεισει ΟΛΑ με εξαιρεση στο Mall πχ. Αλλα σου λεει ο αλλος ρε δε παω σε ενα καταστημα να το παραγγειλω απο εκει μπας και το σιγουρεψω καλυτερα και οχι μεσω ιντερνετ και ετσι προεκυψε το μπαχαλο μετα Edited November 4, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Απαραδεκτη η βονταφον και τρελο καζο, αν παραλαβουν οσοι εκαναν παραγγελεια ηλεκτρονικα στις 4+ και οχι οσοι τηλεφωνικα στις 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 τηλεφωνικά στις 2 σημαίνει οτι αν ο υπάλληλος σου έκανε εκείνη την ώρα την καταχώρηση(λογικά πρέπει να στην κάνει εκείνη τη στιγμή που λες τα στοιχεία σου) προηγείσαι αυτών στις 4+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 οντως η προσφορα ηταν για ονλινε ετσι μου φαινεται και εμενα αλλο αν στα καταστηματα επαιρναν παραγγελιες για να εξυπηρετησουν(και αυτα οχι ολα) ουτως η αλλως και αυτοι το ιδιο πραγμα εκαναν,παραγγελια απο στοκ το οποιο δεν υπηρχε και φυσικα δεν εκαναν παραγγελια για το μεσημερι το μισαωρο που μπηκε η προσφορα επισης δε συμφαιρει τη βοντα να δυσαρεστησει τους πελατες μεσω νετ καθως η δυσφημιση θα ειναι μεγαλυτερη απο αυτα τα ατομα παρα απο εκεινους που σε μεγαλυτερο ποσοστο δεν ασχολουνται και πηγαν στα καταστηματα (οχι οτι ειναι ασχετοι οσοι πηγαν προς θεου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis_crete Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 εκεί είναι το πρόβλημα ,από ότι φαίνεται τα περισσότερα καταστήματα έστειλαν τις παραγγελίες την Δευτέρα Τουλάχιστον στην περιοχή μου έτσι έγινε Παράθεση Ήξερες ότι Το PayPal ψηφίστηκε ως μια από τις χειρότερες 10 επιχειρηματικές ιδέες του 1999. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 λογικο αφου το πρωι δε μπορουσαν και το μεσημερι κλεινουν μεσω νετ ομως μπορουσε ο κοσμος για ενα μισαωρο το μεσημερι που ανοιξε για εμενα φταιει η κακη πληροφορηση και απο τα κεντρικα και απο το μαγαζι που κρατουσαν και προκαταβολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts