Jump to content

Lenovo S960 Vibe X

spash
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά δεν ξέρω τι έκανα αλλα το τηλέφωνο δεν ανάβει με τίποτα,κατέβασα τους driver αλλα οτα πήγα να το κάνω download από το flash tool μου έβγαλε ότι δεν το αναγνωρίζει

http://imgur.com/8JP8WoJ

• Απαντήσεις 649
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά δεν ξέρω τι έκανα αλλα το τηλέφωνο δεν ανάβει με τίποτα,κατέβασα τους driver αλλα οτα πήγα να το κάνω download από το flash tool μου έβγαλε ότι δεν το αναγνωρίζει

http://imgur.com/8JP8WoJ

Κανε απεγκατασταση τους drivers,κανε επαννεκινηση στο pc,εγκατεστησε τους ξανα και φλασαρε με το flashtool την ROM του χαραλαμπη.Στο flashtool θα κανεις firmware upgrade,οχι download.

Και το USB οχι σε hub.κατευθειαν στο pc

Edited by ntinos_g7

δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο στο pc πως θα κάνω απεγκατάσταση τους drivers

και τι εννοείς με αυτό?

δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο στο pc πως θα κάνω απεγκατάσταση τους drivers

και τι εννοείς με αυτό?

Δοκιμασε να κρατας πατημενο το volume - και συνδεσε το στο PC.Να δεις πως το βλεπει.

Εννοω να συνδεεις το USB κατευθειαν σε USB του PC.οχι μεσω hub(συσκευη που εχει πανω πολλα USB)

τίποτα δεν γίνετε φιλε νομίζω πρέπει να πάει σε εργαστήρι

Αν πατήσεις πάνω εκεί που λέει unknown devive σου βγάζει επιλογή update driver?Μπορείς να βάλεις τον driver από το devive manager επιλέγοντας από το μενού action - add legacy driver

Αν πατήσεις πάνω εκεί που λέει unknown devive σου βγάζει επιλογή update driver?Μπορείς να βάλεις τον driver από το devive manager επιλέγοντας από το μενού action - add legacy driver

Φίλε χρόνια πολλά και ευχαριστώ για την βοήθεια

το επανάφερα αλλα τώρα μου βγάζει κάποιο μήνυμα πριν κάνω firmware

http://imgur.com/wq3EEbz

Φίλε χρόνια πολλά και ευχαριστώ για την βοήθεια

το επανάφερα αλλα τώρα μου βγάζει κάποιο μήνυμα πριν κάνω firmware

http://imgur.com/wq3EEbz

Αυτο το μυνημα συνηθως ειναι λογω των drivers.Δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση κ εγκατασταση του vcom driver ξανα

Edited by ntinos_g7

Για να μπορέσεις να βάλεις τη ρομ πρέπει πρώτον να προλάβεις να κάνεις την ενημέρωση του οδηγού όπως λέει στις οδηγίες! να αποσυνδέσεις το κινητό μετά! και να πατήσεις το download και μετά να το ξανασυνδέσεις... (κλειστό)! Εννοείτε για να προλάβεις αυτά τα δευτερόλεπτα πρέπει να έχεις ανοιχτό το πίνακα με τη διαχείριση συσκευών!

Όσον αφορά το ότι δεν αναγνωρίζει αριθμούς στο αρχείο κλήσεων και στα μηνύματα, είναι απλά μια επιλογή!

Μέσα απ το αρχείο καταγραφής για παράδειγμα πατάς επιλογές> more features and setings>more display options>matching digits of number>7 digits!!!

Πολύς θόρυβος έχει γίνει γι αυτό!

Για το κλείδωμα σε 2G-gsm το ψάχνω και θα επανέλθω. (το 3g για όσους δεν δουλεύουν δεδομένα ή για όταν δεν τα δουλεύουν καταπίνει μπαταρία!)

Υπόψιν και η έξυπνη περιστροφή οθόνης καταπίνει μπαταρία! Γιατί κρατάει τη κάμερα ανοιχτή!

Κατέβασε το "Network" (ένα μαύρο τηλέφωνο σε άσπρο κυκλάκι, από Philipp Mangelow) από Google Play και μπορείς να το επιλέξεις

καλησπερα επεσε το κινητο μιας φιλης και ενω εξωτερικα το τζαμι ειναι μια χαρα απο την μεσα μερια εχει κανει μαυριλες.ξερει καποιος τι χρειαζεται αλλαγη και ποσο κοστιζει?

Αν μπορείς και έχεις κολλητήρι κάν'το μόνος σου. Αλλιώς πας σε μαγαζί που διορθώνει κινητά.

Μπορείς να παραγγείλεις οθόνη με 40ευρώ από ebay, αλλά αν δεν την βάλεις μόνος σου, ρώτα πόσα θα σου χρεώσουν για την εργασία, μιας και υπάρχει περίπτωση να σου βγει τόσο ακριβά, που θα συμφέρει να πάρεις καινούργιο.

Ήθελα να ευχαριστήσω το forum και ειδικά τον ntinos_g7 για την βοήθεια να επαναφέρει το τηλέφωνο μου σε λειτουργία αν και ήμουν έτοιμος να το ποδοπατήσω από τα νεύρα μου :lol:

Χρονια πολλά σε όλους και καλή χρονια

Καλησπερα και καλη χρονια! εχω το s960 vibe x το κινητο ειναι πολυ καλο και οι κεμερες του και η μπαταρια του! εκανε apdate και τωρα εχω το vibeui_v2.0-1507_7.124.1_st χαθηκαν τα ελληνικα και το play store και γενικα η google! εκανα root το κινητο και βρηκα και ρομ με ελληνικα για το κινητο αυτο! αλλα δεν μπορω να το κανω flash και να εγκατισω την ρομ! τι μπορω να κανω??

Καλησπερα και καλη χρονια! εχω το s960 vibe x το κινητο ειναι πολυ καλο και οι κεμερες του και η μπαταρια του! εκανε apdate και τωρα εχω το vibeui_v2.0-1507_7.124.1_st χαθηκαν τα ελληνικα και το play store και γενικα η google! εκανα root το κινητο και βρηκα και ρομ με ελληνικα για το κινητο αυτο! αλλα δεν μπορω να το κανω flash και να εγκατισω την ρομ! τι μπορω να κανω??

Αν εννοείς την ρομ του Χαραλάμπη μπαίνει με flashtool.Δική μου γνώμη να μην χρησιμοποιήσεις το flashtool ούτε για αστείο γιατί υπάρχει περίπτωση να μην σου ξανανοίξει το τηλ.Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις την εφαρμογή root explorer ,να αντιγράψεις κάποια αρχεία για δουλέψει το playstore.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να έχεις playstore στην ρομ που έχεις.Και για να αλλάξεις ρομ γίνεται μόνο μέσω flashtool αλλά από την στιγμή που δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με αυτό μην δοκιμάσεις να το κάνεις

Edited by ntinos_g7

• 2 weeks later...

Καλημέρα, έχω ένα νέο πρόβλημα με το κινητό. Μετά από κανονική φόρτιση δεν ανοίγει. Έχει μαύρη οθόνη βγάζει δονήσεις μετά από συνεχόμενες προσπάθειες και που και που ανοίγει η οθόνη για δυο τρία δευτερόλεπτα προσπαθεί να ανοίξει βγάζει ήχο εισαγωγής και μετά πάλι μαύρη οθόνη. Όταν προσπαθώ να το συνδέσω στο ρεύμα θερμαίνεται υπερβολικά στο σημείο σύνδεσης, είναι φυσιολογικό; Αν είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα θά 'θελα τη γνώμη του. Μήπως είναι θέμα μπαταρίας που δεν ζορίστηκε και πολύ.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα, έχω ένα νέο πρόβλημα με το κινητό. Μετά από κανονική φόρτιση δεν ανοίγει. Έχει μαύρη οθόνη βγάζει δονήσεις μετά από συνεχόμενες προσπάθειες και που και που ανοίγει η οθόνη για δυο τρία δευτερόλεπτα προσπαθεί να ανοίξει βγάζει ήχο εισαγωγής και μετά πάλι μαύρη οθόνη. Όταν προσπαθώ να το συνδέσω στο ρεύμα θερμαίνεται υπερβολικά στο σημείο σύνδεσης, είναι φυσιολογικό; Αν είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα θά 'θελα τη γνώμη του. Μήπως είναι θέμα μπαταρίας που δεν ζορίστηκε και πολύ.

Ευχαριστώ.

Πολύ πιθανόν να είναι θέμα μπαταρίας.Δοκίμασες άλλο φορτιστή?Κάνει το ίδιο?Αν ναι πάρε μια μπαταρία να στην αλλάξει κάποιος που ξέρει να δεις αν λυθεί το πρόβλημα.

Πολύ πιθανόν να είναι θέμα μπαταρίας.Δοκίμασες άλλο φορτιστή?Κάνει το ίδιο?Αν ναι πάρε μια μπαταρία να στην αλλάξει κάποιος που ξέρει να δεις αν λυθεί το πρόβλημα.

Δοκίμασα και άλλον φορτιστή το ίδιο κάνει. Βρήκα στο internet από Αθήνα Ελλάδα λόγω cc. Όλες imitation είναι. Θα παραγγείλω μία. Τώρα ποιος θα την περάσει, θα πάω μάλλον σε κάποιο κατάστημα με κινητά και να δούμε. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα δεκτή.

Σε ευχαριστώ.

Γεια σας,ειναι το πρωτο μου ποστ εδω και ελπιζω με την παρακατω διαδικασια να σας βοηθησω σε αντιστοιχο προβλημα,Λοιπον ειχα παραγγειλει για ενα φιλο μου ενα lenovo s960 απο minideal.Το κινητο λειτουργουσε απροβληματιστα για 6 μηνες ωσπου με παιρνει μια μερα και μου αναφερει οτι το κινητο κολλησε ιο!!!Βλεπωντας το κινητο διαπιστωνω οτι με το που συνδεεται το κινητο στο ιντερνετ κατεβαζει μονο το διαφορες εφαρμογες πορνογραφικες,κινεζικες και οτι να ναι.Συνεπως κραταμε τις επαφες και επιλεγουμε την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Αμ δε....

Το κινητο εκανε reboot ,εμφανιζε παρα πολλες και πυκνες οριζοντιες πολυχρωμες γραμμες,και στα καπακια reboot και ανοιγε κανονικα χωρις καμια αλλαγη.Δοκιμασαμε τα παντα,απο antivirus μεχρι hard reset.Εδω να αναφερω οτι μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν γνωριζα τπτ απο φλασαρισμα ρομ,ροοτ κλπ,οποτε καθομαι 1 μερα λιωνοντας στο ιντερνετ για να νιωσω λιγο το αθλημα.Με τα πολλα τυχαια μπαινω στο Site της lenovo,και βρισκω ενα προγραμματακι που αναβαθμιζει τη ρομ μεσω υπολογιστη.Το τρεχω κανονικα, και λεω κομπλε το φτιαξαμε.Αμ δε....

Χαθηκε google play,γεμισε κινεζικα,χαθηκαν τα ελληνικα,και καπως ετσι καταληγω στο myphone να διαβαζω το νημα.

Το προβλημα πλεον ειναι να φλασαρω την custom rom του Barala... ή με καποιο τροπο να βρω την ρομ με την οποια ηρθε απο το Minideal.ΕΠικοινωνω μαζι τους και με παραπεμπουν σε ενα κινεζικο cloud baidu.Χαμος...εφαγα 5 μερες να κατεβασω μια κινεζικη εφαρμογη μεσω της οποιας κατεβαινε η ρομ με 10kb/s.Τελος παντων,κατεβαινει,flash tool, τα πεταω ολα πανω και voila το κινητο επιτελους επανηλθε.Συνεπως για να μην φατε και εσεις μια εβδομαδα σας παραθετω ενα λινκ για να κατεβασετε την ρομ.Σε εμενα επαιξε αψογα,και παραθετω και ορισμενες φωτο.Προφανως δεν φερω καμια ευθυνη σε περιπτωση βλαβης,δοκιμαστε το υπ ευθυνη σας.

Υ.Γ. 1 Οταν θα φορτωσετε την ρομ στο flash tool θα δειτε οτι τα στοιχεια android2 misc2 δεν ειναι επιλεγμενα και χωρις path.Eπιλεξτε τα και οριστε για το android2 το system.img και για το misc2 το misc2.img συμφωνα με σχολιο που ιδα σε ξενο site,το οποιο επαναλαμβανω λειτουργησε σε εμενα.

Υ.Γ. 2 ΤΟ λινκ με την ρομ https://www.dropbox.com/s/5occl4l4x6q9kb3/S960_US_ST1347_3_V114_A46_131114_Lang.7z?dl=0

http://s21.postimg.org/ul89y19rb/IMG_20160122_000956.jpg

http://s10.postimg.org/95dj84geh/IMG_20160122_010336.jpg

http://s14.postimg.org/ea5rkpdm9/IMG_20160122_014633.jpg

Edited by chris92

• 2 weeks later...

Πήρα μπαταρίες (δύο των αριθμό κιόλας) μητρικές τις έφερα από έξω, αφού το πήγα πρώτα σε κάποιον που φτιάχνει κινητά και αυτός αφού το άνοιξε το ίδιο είπε "θέμα μπαταρίας". Επειδή σκέφτομαι να την αλλάξω μόνος μου ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος η μπαταρία πόσες επαφές έχει, με πόσες συνδέεται γιατί εγώ βλέπω μόνο μία.

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή.

Πήρα μπαταρίες (δύο των αριθμό κιόλας) μητρικές τις έφερα από έξω, αφού το πήγα πρώτα σε κάποιον που φτιάχνει κινητά και αυτός αφού το άνοιξε το ίδιο είπε "θέμα μπαταρίας". Επειδή σκέφτομαι να την αλλάξω μόνος μου ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος η μπαταρία πόσες επαφές έχει, με πόσες συνδέεται γιατί εγώ βλέπω μόνο μία.

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή.

Καλημέρα και πάλι.

Τελικά το πήγα σε κατάστημα επισκευής κινητών να μου αλλάξει την μπαταρία, στον ίδιο που μου είπε "θέμα μπαταρίας". Το δοκίμασε, δεν έγινε και τώρα λέει πιθανόν είναι ''πρόβλημα πλακέτας'', αλλά δεν γνωρίζει και δεν αναλαμβάνει παραπέρα. Να θυμίσω ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε κατά τη φόρτιση, δεν ξανά άνοιξε, φυσικά δεν το βλέπει και ο υπολογιστής, κάπου κάπου πετάει ένα μήνυμα για άγνωστη συσκευή παρότι έχω περασμένους τους οδηγούς, και μέχρι εκεί.

Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα επισκευής για lenovo στη Θεσσαλονίκη; Ψάχνω και στο site και δεν μπορώ να βγάλω άκρη ή θα μας μείνει αμανάτι και με τις δυο μπαταρίες τις extra.

Ευχαριστώ.

Γεια σας,ειναι το πρωτο μου ποστ εδω και ελπιζω με την παρακατω διαδικασια να σας βοηθησω σε αντιστοιχο προβλημα,Λοιπον ειχα παραγγειλει για ενα φιλο μου ενα lenovo s960 απο minideal.Το κινητο λειτουργουσε απροβληματιστα για 6 μηνες ωσπου με παιρνει μια μερα και μου αναφερει οτι το κινητο κολλησε ιο!!!Βλεπωντας το κινητο διαπιστωνω οτι με το που συνδεεται το κινητο στο ιντερνετ κατεβαζει μονο το διαφορες εφαρμογες πορνογραφικες,κινεζικες και οτι να ναι.Συνεπως κραταμε τις επαφες και επιλεγουμε την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Αμ δε....

Το κινητο εκανε reboot ,εμφανιζε παρα πολλες και πυκνες οριζοντιες πολυχρωμες γραμμες,και στα καπακια reboot και ανοιγε κανονικα χωρις καμια αλλαγη.Δοκιμασαμε τα παντα,απο antivirus μεχρι hard reset.Εδω να αναφερω οτι μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν γνωριζα τπτ απο φλασαρισμα ρομ,ροοτ κλπ,οποτε καθομαι 1 μερα λιωνοντας στο ιντερνετ για να νιωσω λιγο το αθλημα.Με τα πολλα τυχαια μπαινω στο Site της lenovo,και βρισκω ενα προγραμματακι που αναβαθμιζει τη ρομ μεσω υπολογιστη.Το τρεχω κανονικα, και λεω κομπλε το φτιαξαμε.Αμ δε....

Χαθηκε google play,γεμισε κινεζικα,χαθηκαν τα ελληνικα,και καπως ετσι καταληγω στο myphone να διαβαζω το νημα.

Το προβλημα πλεον ειναι να φλασαρω την custom rom του Barala... ή με καποιο τροπο να βρω την ρομ με την οποια ηρθε απο το Minideal.ΕΠικοινωνω μαζι τους και με παραπεμπουν σε ενα κινεζικο cloud baidu.Χαμος...εφαγα 5 μερες να κατεβασω μια κινεζικη εφαρμογη μεσω της οποιας κατεβαινε η ρομ με 10kb/s.Τελος παντων,κατεβαινει,flash tool, τα πεταω ολα πανω και voila το κινητο επιτελους επανηλθε.Συνεπως για να μην φατε και εσεις μια εβδομαδα σας παραθετω ενα λινκ για να κατεβασετε την ρομ.Σε εμενα επαιξε αψογα,και παραθετω και ορισμενες φωτο.Προφανως δεν φερω καμια ευθυνη σε περιπτωση βλαβης,δοκιμαστε το υπ ευθυνη σας.

Υ.Γ. 1 Οταν θα φορτωσετε την ρομ στο flash tool θα δειτε οτι τα στοιχεια android2 misc2 δεν ειναι επιλεγμενα και χωρις path.Eπιλεξτε τα και οριστε για το android2 το system.img και για το misc2 το misc2.img συμφωνα με σχολιο που ιδα σε ξενο site,το οποιο επαναλαμβανω λειτουργησε σε εμενα.

Υ.Γ. 2 ΤΟ λινκ με την ρομ https://www.dropbox.com/s/5occl4l4x6q9kb3/S960_US_ST1347_3_V114_A46_131114_Lang.7z?dl=0

http://s21.postimg.org/ul89y19rb/IMG_20160122_000956.jpg

http://s10.postimg.org/95dj84geh/IMG_20160122_010336.jpg

http://s14.postimg.org/ea5rkpdm9/IMG_20160122_014633.jpg

Ακριβώς όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω είχα και εγώ με το κινητό με τα ίδια ακριβώς προβλήματα.

Από το ίδιο κατάστημα αγορασμένο και το ίδιο χρονικό διάστημα μετά την αγορά που εμφανίστηκε το πρόβλημα.

Τυχαίο;

• 3 weeks later...
Καλησπερα και απο μενα! δυστηχως και το κινητο του αδερφου της κοπελας μου την πατησε χτες με αυτο τον τροπο. το κινητο αγορασμενο απο aliexpress και επικοινωνησα εγω με την πωλητρια και μου λεει δεν εχουν καποιο αρχειο αυτοι και οτι το αγοραζαν ετοιμο απο καποιο εργοστασιο και μιας και εχει σταματησει η παραγωγη δεν μπορει να βοηθησει. Κατεβασα ομως και εγω το αρχειο που στειλανε στον φιλο παραπανω απο minideal αλλα δεν με αφηνει να το κανω unzip. οταν τρεχει μου πεταει σφαλμα οτι καποια αρχεια ειναι corrupt. Κανω κατι λαθος? μπορει καποιος να με βοηθησει? Δεν μπορω να το βαλω στο flash tools με τιποτα! Υποψην ο ιος αυτος λεγεται Ghost Pusher και απο οτι διαβασα κολλαει απο επισημες εφαρμογες που εχουν γινει exploit και μονο τα root κινητα! Οποιος μπορει πακαλαω να με βοηθησει!

Καλησπερα και απο μενα! δυστηχως και το κινητο του αδερφου της κοπελας μου την πατησε χτες με αυτο τον τροπο. το κινητο αγορασμενο απο aliexpress και επικοινωνησα εγω με την πωλητρια και μου λεει δεν εχουν καποιο αρχειο αυτοι και οτι το αγοραζαν ετοιμο απο καποιο εργοστασιο και μιας και εχει σταματησει η παραγωγη δεν μπορει να βοηθησει. Κατεβασα ομως και εγω το αρχειο που στειλανε στον φιλο παραπανω απο minideal αλλα δεν με αφηνει να το κανω unzip. οταν τρεχει μου πεταει σφαλμα οτι καποια αρχεια ειναι corrupt. Κανω κατι λαθος? μπορει καποιος να με βοηθησει? Δεν μπορω να το βαλω στο flash tools με τιποτα! Υποψην ο ιος αυτος λεγεται Ghost Pusher και απο οτι διαβασα κολλαει απο επισημες εφαρμογες που εχουν γινει exploit και μονο τα root κινητα! Οποιος μπορει πακαλαω να με βοηθησει!

Αν είναι μόνο ιός θα γίνει μη στεναχωριέσαι, πήγαινε στη σελίδα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377162&page=25

ακολούθησε τις οδηγίες και θα επανέλθει σίγουρα.

Είχα και εγώ πρόβλημα με τον ιό πριν 3 μήνες και το επανέφερα.

Τώρα δυστυχώς παρουσίασε άλλο πρόβλημα δεν φορτίζει, δεν ανοίγει. Το πήγα σε 2 τεχνικούς, σηκώσανε τα χέρια.

Ακόμα ψάχνομαι.

Καλή συνέχεια.

Αν είναι μόνο ιός θα γίνει μη στεναχωριέσαι, πήγαινε στη σελίδα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377162&page=25

ακολούθησε τις οδηγίες και θα επανέλθει σίγουρα.

Είχα και εγώ πρόβλημα με τον ιό πριν 3 μήνες και το επανέφερα.

Τώρα δυστυχώς παρουσίασε άλλο πρόβλημα δεν φορτίζει, δεν ανοίγει. Το πήγα σε 2 τεχνικούς, σηκώσανε τα χέρια.

Ακόμα ψάχνομαι.

Καλή συνέχεια.

Καλημερα!! αυτο ηθελα να σε ρωτησω, ειναι σιγουρο πως η συγκεκριμενη ρομ θα δουλεψει γιατι δεν βλεπω και πολλα θετικα σχολια απο κατω, εχουν και αλλοι το προβλημα το οτι δεν ανοιγει και επισης εχουν προβλημα με 2G/3G. επειδη το κινητο δεν ειναι δικο μου δεν θελω να περασω ρομ και να μπρικαριστει, ειναι σιγουρα καλη η ρομ?