Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασα και τους 3 τροπους σου και δεν πετυχε κανενας. Αν υπαρχει κανενας χριστιανος εδω μεσα να βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων...

Μολις το εκανα και δουλεψε με τα λινκ που εγραψες.

Η διαδικασια εχει αλλαξει λιγο.

Κατεβαζεις http://www.mgyun.com/en/getvroot

Ακολουθεις τα γνωστα βηματα οπως γραφουν εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453

.

.

.

.

Κανεις οτι λεει και οταν φτασεις στην αναβαθμιση του binary αυτο το κανεις με TWRP και τελος θα σου πει οτι εντοπισε και δευτερο προγραμμα ρουτ (το κινεζικο) και αν θελεις να το απεγκαταστησεις...Κανεις και αυτο και τελος.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μολις το εκανα και δουλεψε με τα λινκ που εγραψες.

Η διαδικασια εχει αλλαξει λιγο.

Κατεβαζεις http://www.mgyun.com/en/getvroot

Ακολουθεις τα γνωστα βηματα οπως γραφουν εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453

.

.

.

.

Κανεις οτι λεει και οταν φτασεις στην αναβαθμιση του binary αυτο το κανεις με TWRP και τελος θα σου πει οτι εντοπισε και δευτερο προγραμμα ρουτ (το κινεζικο) και αν θελεις να το απεγκαταστησεις...Κανεις και αυτο και τελος.

Το vroot δεν χρειάζεται καθόλου..

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52151422&postcount=19

Όταν εγκαταστήσεις το TWRP τρέχεις μέσα από αυτό το ζιπ του σουπερ σου και ξεμπερδεύεις..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5356295#post5356295

Edited by yiannism01

Πραγματικά είναι το μόνο-ας πούμε-παράπονο σε αυτό το κινητό.

Και γω πίστευα πως θα λειτουργούσε για mail, what's app, viber κλπ αλλά όντως για μνμ και κλήσεις με το ζόρι φαίνεται....:-(

Μόνο στη φόρτιση φαίνεται.

Το handcent λειτουργεί σε δικαρτα; το έχετε δοκιμάσει; ειναι οκ;

το είχα στο παλιό κινητό που είχα μόνο μια κάρτα και τότε διάβαζα πως είχε θέμα με τα δικαρτα

Επειδή κι εγώ το είχα συνηθίσει από το παλιό μου τηλέφωνο μου κακοφάνηκε. Όμως βρήκα ένα app που κάνει την δουλειά χωρίς βέβαια να ανάβει το λαμπάκι. Ανάβει όμως η οθόνη όταν σου έρχεται κάποιο μνμ από τις παραμετροποιήσεις που μπορείς να κάνεις Το πρόγραμμα είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.productigeeky.lockerpro

αλλά είναι paid version. Όποιος θέλει να του το στείλω ας μου στείλει pm

Ενώ κάνω κανονικά το update του contacts στην 2.5.253 , crasharei συνέχεια (Dialer, Msgs, contacts) με αποτέλεσμα να κάνω downgrade για να στρώσει. Σε άλλο s650 περαστηκε κανονικά. Καμία ιδέα?

Τωρα μου εφερε το τηλεφωνο ενας φιλος, ο οποιος δεν το κατεχει το αθλημα των smartphone, πατησε απο περιεργεια το κοκκικο κουμπι που γραφει system upgrate και του εκανε update αποτι καταλαβα.

Το τηλεφωνο εκανε restart και οταν ξανανοιξε γεμισε κινεζικες εφαρμογες και το χειροτερο ειναι οτι του εσβησε καποιες εφαρμογες που ειχε εγκατεστημενες.

Παιδες τα φώτα σας, το τηλεφωνο το εχω μπροστα μου.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Κατι που παρατηρησα τωρα...οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη δεν φαινονται πουθενα οι φωτο αν κ εχει φακελο Pictures εχει μονο τα screenshots..καμια ιδεα? οσο για το ροοτ παλι δεν εβγαλα ακρη μολις καταφερω και περασω τις φωτο θα ανεβασω μερικες τι κανει οταν παταω TWRP...

Τα εκανα οτι ελεγε ο φιλος, ολα κομπλε.

Απο οταν ομως ξανανοιξε το τηλεφωνο, δεν το βλεπει ο υπολογιστης οταν το συνδεω. Τι μπορει να φταιει?

ειχα το ιδιο θεμα, κινεζικη ρομ λογω ενημερωσης, σε κινητο φιλου και περασα πολυ ευκολα την σ123...και ελληνικα μεσα...

στο δικο μου που εχω την ιδια ρομ, σ123, μοναδικα προβληματα ειναι τα διπλα μνμτα σε καθε ενα απο τις εφαρμογες μνμτων, την μανισια και το handcent sms...

ειχα το ιδιο θεμα, κινεζικη ρομ λογω ενημερωσης, σε κινητο φιλου και περασα πολυ ευκολα την σ123...και ελληνικα μεσα...

στο δικο μου που εχω την ιδια ρομ, σ123, μοναδικα προβληματα ειναι τα διπλα μνμτα σε καθε ενα απο τις εφαρμογες μνμτων, την μανισια και το handcent sms...

Αν βρεις λύση, ενημέρωσε και εμάς που έχουμε το ίδιο πρόβλημα, με την εργοστασιακή έκδοση 119..

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Απο οταν ομως ξανανοιξε το τηλεφωνο, δεν το βλεπει ο υπολογιστης οταν το συνδεω. Τι μπορει να φταιει?

Δεν ξέρω τι να σου πω.. παίξε λίγο με το Usb debugging, κάνε κανα reboot.

Επειδή κι εγώ το είχα συνηθίσει από το παλιό μου τηλέφωνο μου κακοφάνηκε. Όμως βρήκα ένα app που κάνει την δουλειά χωρίς βέβαια να ανάβει το λαμπάκι. Ανάβει όμως η οθόνη όταν σου έρχεται κάποιο μνμ από τις παραμετροποιήσεις που μπορείς να κάνεις Το πρόγραμμα είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.productigeeky.lockerpro

αλλά είναι paid version. Όποιος θέλει να του το στείλω ας μου στείλει pm

Η αληθεια ειναι πως προτιμω απλο φωτακι απο το να ανοιγει ολη η οθονη.

Αυτό το εχει δοκιμασει καποιος;;;

Θα το δοκιμασω αυτες τις μερες και θα σας πω αν ειναι....

Κατι που παρατηρησα τωρα...οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη δεν φαινονται πουθενα οι φωτο αν κ εχει φακελο Pictures εχει μονο τα screenshots..καμια ιδεα? ..

Εγώ έχω την 4.4.2 και αν είναι αλλοιώς στην 4.2.2 δεν ξέρω. Κοίταξε για φάκελο DCIM υποφάκελο camera στο τηλέφωνο.

Το Contact manager μου πεταει ενα παράθυρο για update, το κανουμε ή το αγνοούμε;

@geokostas υπάρχει ένα θέμα με το πρόθεμα +30 σε κλήσεις και SMS (αλλού φαίνεται το όνομα της επαφής και αλλού όχι - δες παραπάνω).

@yiannism01 VIBE-ούι!!!! :superman:

LeEco Le Max 2 - AOSiP

Δεν κανεις κανενα update

To Google Services Framework δεν υπαρχει...

Εμενα το εχει παντως

Settings>System>Apps>All>Google Services Framework and then uncheck "Show notifications".

Εμενα απο χτες που το εκανα δε μου εχει βγαλει καμια ειδοποιηση για update

Εγώ παρατηρώ ότι τα ίδια ερωτήματα επαναλαμβάνονται διαρκώς και γίνεται λίγο κουραστικό. Όσοι τώρα ασχολούνται με το τηλ. καλά θα είναι να διαβάσουν λίγο πιο πίσω και να βλέπουν αν έχουν ήδη απαντηθεί αυτά που θέλουν να ρωτήσουν (χωρίς προσωπική αιχμή -γενική διαπίστωση κάνω). Να λύνονται ότι προβλήματα προκύπτουν και όχι τα λυμένα.

@geokostas υπάρχει ένα θέμα με το πρόθεμα +30 σε κλήσεις και SMS (αλλού φαίνεται το όνομα της επαφής και αλλού όχι - δες παραπάνω).

@yiannism01 VIBE-ούι!!!! :superman:

:yahoo::yahoo::clap:

Δεν κανεις κανενα update

Εμενα το εχει παντως

Settings>System>Apps>All>Google Services Framework and then uncheck "Show notifications".

Εμενα απο χτες που το εκανα δε μου εχει βγαλει καμια ειδοποιηση για update

Ουτε κι εμένα υπάρχει πάντως η συγκεκριμένη επιλογή.

Ουτε κι εμένα υπάρχει πάντως η συγκεκριμένη επιλογή.

Όταν συγκρίνουμε κινητά με διαφορετικές ROM είναι λογικό... Το δικό μου (S112_mod) το έχει...

Edited by DrNick
LeEco Le Max 2 - AOSiP

Και το δικό μου με την αρχική έκδοση 119 από To2c το έχει....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα αντίστοιχα row αρχεία. Στο lenovo-forums.ru θα τα βρείς όλα. Κάνε ένα λογαριασμό για να τα κατεβάσεις.

Ο javum έχει μια modified rom που έχει rocovery και είναι root, γιατί δεν χρησιμοποιείς αυτή;

http://lenovo-forums.ru/topic/3902-custom-rom-s650-row-s112-131128-mod-by-javum/

Χρησιμοποίησε google translate, τα έχει όλα εκεί..

εχει ελληνικα αυτη ?