billerr Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Δοκιμασα και τους 3 τροπους σου και δεν πετυχε κανενας. Αν υπαρχει κανενας χριστιανος εδω μεσα να βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων... Μολις το εκανα και δουλεψε με τα λινκ που εγραψες. Η διαδικασια εχει αλλαξει λιγο. Κατεβαζεις http://www.mgyun.com/en/getvroot Ακολουθεις τα γνωστα βηματα οπως γραφουν εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453 . . . . Κανεις οτι λεει και οταν φτασεις στην αναβαθμιση του binary αυτο το κανεις με TWRP και τελος θα σου πει οτι εντοπισε και δευτερο προγραμμα ρουτ (το κινεζικο) και αν θελεις να το απεγκαταστησεις...Κανεις και αυτο και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Μολις το εκανα και δουλεψε με τα λινκ που εγραψες. Η διαδικασια εχει αλλαξει λιγο. Κατεβαζεις http://www.mgyun.com/en/getvroot Ακολουθεις τα γνωστα βηματα οπως γραφουν εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453 . . . . Κανεις οτι λεει και οταν φτασεις στην αναβαθμιση του binary αυτο το κανεις με TWRP και τελος θα σου πει οτι εντοπισε και δευτερο προγραμμα ρουτ (το κινεζικο) και αν θελεις να το απεγκαταστησεις...Κανεις και αυτο και τελος. Το vroot δεν χρειάζεται καθόλου.. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52151422&postcount=19 Όταν εγκαταστήσεις το TWRP τρέχεις μέσα από αυτό το ζιπ του σουπερ σου και ξεμπερδεύεις.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5356295#post5356295 Edited April 27, 2014 by yiannism01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Πραγματικά είναι το μόνο-ας πούμε-παράπονο σε αυτό το κινητό. Και γω πίστευα πως θα λειτουργούσε για mail, what's app, viber κλπ αλλά όντως για μνμ και κλήσεις με το ζόρι φαίνεται....:-( Μόνο στη φόρτιση φαίνεται. Το handcent λειτουργεί σε δικαρτα; το έχετε δοκιμάσει; ειναι οκ; το είχα στο παλιό κινητό που είχα μόνο μια κάρτα και τότε διάβαζα πως είχε θέμα με τα δικαρτα Επειδή κι εγώ το είχα συνηθίσει από το παλιό μου τηλέφωνο μου κακοφάνηκε. Όμως βρήκα ένα app που κάνει την δουλειά χωρίς βέβαια να ανάβει το λαμπάκι. Ανάβει όμως η οθόνη όταν σου έρχεται κάποιο μνμ από τις παραμετροποιήσεις που μπορείς να κάνεις Το πρόγραμμα είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.productigeeky.lockerpro αλλά είναι paid version. Όποιος θέλει να του το στείλω ας μου στείλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1zmo Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ενώ κάνω κανονικά το update του contacts στην 2.5.253 , crasharei συνέχεια (Dialer, Msgs, contacts) με αποτέλεσμα να κάνω downgrade για να στρώσει. Σε άλλο s650 περαστηκε κανονικά. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Τωρα μου εφερε το τηλεφωνο ενας φιλος, ο οποιος δεν το κατεχει το αθλημα των smartphone, πατησε απο περιεργεια το κοκκικο κουμπι που γραφει system upgrate και του εκανε update αποτι καταλαβα. Το τηλεφωνο εκανε restart και οταν ξανανοιξε γεμισε κινεζικες εφαρμογες και το χειροτερο ειναι οτι του εσβησε καποιες εφαρμογες που ειχε εγκατεστημενες. Παιδες τα φώτα σας, το τηλεφωνο το εχω μπροστα μου. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5300585#post5300585 Λογικά θα στρώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Κατι που παρατηρησα τωρα...οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη δεν φαινονται πουθενα οι φωτο αν κ εχει φακελο Pictures εχει μονο τα screenshots..καμια ιδεα? οσο για το ροοτ παλι δεν εβγαλα ακρη μολις καταφερω και περασω τις φωτο θα ανεβασω μερικες τι κανει οταν παταω TWRP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5300585#post5300585 Λογικά θα στρώσει! Τα εκανα οτι ελεγε ο φιλος, ολα κομπλε. Απο οταν ομως ξανανοιξε το τηλεφωνο, δεν το βλεπει ο υπολογιστης οταν το συνδεω. Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ειχα το ιδιο θεμα, κινεζικη ρομ λογω ενημερωσης, σε κινητο φιλου και περασα πολυ ευκολα την σ123...και ελληνικα μεσα... στο δικο μου που εχω την ιδια ρομ, σ123, μοναδικα προβληματα ειναι τα διπλα μνμτα σε καθε ενα απο τις εφαρμογες μνμτων, την μανισια και το handcent sms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ειχα το ιδιο θεμα, κινεζικη ρομ λογω ενημερωσης, σε κινητο φιλου και περασα πολυ ευκολα την σ123...και ελληνικα μεσα... στο δικο μου που εχω την ιδια ρομ, σ123, μοναδικα προβληματα ειναι τα διπλα μνμτα σε καθε ενα απο τις εφαρμογες μνμτων, την μανισια και το handcent sms... Αν βρεις λύση, ενημέρωσε και εμάς που έχουμε το ίδιο πρόβλημα, με την εργοστασιακή έκδοση 119.. Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Απο οταν ομως ξανανοιξε το τηλεφωνο, δεν το βλεπει ο υπολογιστης οταν το συνδεω. Τι μπορει να φταιει? Δεν ξέρω τι να σου πω.. παίξε λίγο με το Usb debugging, κάνε κανα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Επειδή κι εγώ το είχα συνηθίσει από το παλιό μου τηλέφωνο μου κακοφάνηκε. Όμως βρήκα ένα app που κάνει την δουλειά χωρίς βέβαια να ανάβει το λαμπάκι. Ανάβει όμως η οθόνη όταν σου έρχεται κάποιο μνμ από τις παραμετροποιήσεις που μπορείς να κάνεις Το πρόγραμμα είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.productigeeky.lockerpro αλλά είναι paid version. Όποιος θέλει να του το στείλω ας μου στείλει pm Η αληθεια ειναι πως προτιμω απλο φωτακι απο το να ανοιγει ολη η οθονη. Αυτό το εχει δοκιμασει καποιος;;; Θα το δοκιμασω αυτες τις μερες και θα σας πω αν ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Κατι που παρατηρησα τωρα...οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη δεν φαινονται πουθενα οι φωτο αν κ εχει φακελο Pictures εχει μονο τα screenshots..καμια ιδεα? .. Εγώ έχω την 4.4.2 και αν είναι αλλοιώς στην 4.2.2 δεν ξέρω. Κοίταξε για φάκελο DCIM υποφάκελο camera στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Μιά χαρά.. Edited April 28, 2014 by yiannism01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Το Contact manager μου πεταει ενα παράθυρο για update, το κανουμε ή το αγνοούμε; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 @geokostas υπάρχει ένα θέμα με το πρόθεμα +30 σε κλήσεις και SMS (αλλού φαίνεται το όνομα της επαφής και αλλού όχι - δες παραπάνω). @yiannism01 VIBE-ούι!!!! :superman: Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Δεν κανεις κανενα update To Google Services Framework δεν υπαρχει... Εμενα το εχει παντως Settings>System>Apps>All>Google Services Framework and then uncheck "Show notifications". Εμενα απο χτες που το εκανα δε μου εχει βγαλει καμια ειδοποιηση για update Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Εγώ παρατηρώ ότι τα ίδια ερωτήματα επαναλαμβάνονται διαρκώς και γίνεται λίγο κουραστικό. Όσοι τώρα ασχολούνται με το τηλ. καλά θα είναι να διαβάσουν λίγο πιο πίσω και να βλέπουν αν έχουν ήδη απαντηθεί αυτά που θέλουν να ρωτήσουν (χωρίς προσωπική αιχμή -γενική διαπίστωση κάνω). Να λύνονται ότι προβλήματα προκύπτουν και όχι τα λυμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 @geokostas υπάρχει ένα θέμα με το πρόθεμα +30 σε κλήσεις και SMS (αλλού φαίνεται το όνομα της επαφής και αλλού όχι - δες παραπάνω). @yiannism01 VIBE-ούι!!!! :superman: :yahoo::yahoo::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Δεν κανεις κανενα update Εμενα το εχει παντως Settings>System>Apps>All>Google Services Framework and then uncheck "Show notifications". Εμενα απο χτες που το εκανα δε μου εχει βγαλει καμια ειδοποιηση για update Ουτε κι εμένα υπάρχει πάντως η συγκεκριμένη επιλογή. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Ουτε κι εμένα υπάρχει πάντως η συγκεκριμένη επιλογή. Όταν συγκρίνουμε κινητά με διαφορετικές ROM είναι λογικό... Το δικό μου (S112_mod) το έχει... Edited April 28, 2014 by DrNick Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 εγω εχω την αρχικη παντως οπως ηρθε απο το minideal Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Και στην 4.4.2 υπάρχει αυτή η επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Και το δικό μου με την αρχική έκδοση 119 από To2c το έχει.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara1988 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα αντίστοιχα row αρχεία. Στο lenovo-forums.ru θα τα βρείς όλα. Κάνε ένα λογαριασμό για να τα κατεβάσεις. Ο javum έχει μια modified rom που έχει rocovery και είναι root, γιατί δεν χρησιμοποιείς αυτή; http://lenovo-forums.ru/topic/3902-custom-rom-s650-row-s112-131128-mod-by-javum/ Χρησιμοποίησε google translate, τα έχει όλα εκεί.. εχει ελληνικα αυτη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts