geokostas Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Διαβάζω συνεχώς για την αποφυγή της αποδοχής αναβάθμισης του Contact Manager......γιατί βρε παιδιά? Αφού πιο πάνω δόθηκαν λύσεις στο θέμα της μη εμφάνισης των επαφών, λόγω του προθέματος +30 που πρέπει να έχουν οι επαφές......κατεβάζετε μια εφαρμογή από το GPlay και αυτόματα περνάει το +30 σε όλες τις επαφές, σε όλα τα νούμερα (10ψήφια επιλέξτε) που έχουν!! Τόσο απλά.....και τα μηνύματα εξακολουθούν να δείχνουν τα ονόματα των επαφών μας, εφόσον τους έχουμε αποθηκευμένους.... Οπότε, γιατί να μην την κάνετε update την μανίσια εφαρμογή Contact Manager??? Ποια είναι αυτή η εφαρμογή απο το playstore? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 http://s6.postimg.org/3z9qj5kn1/Screenshot_2014_04_30_22_44_29.jpg ζηλευω,,θελω και εγω το supersu,αλλα κολλαω στην διαδικασια να περασω TWRP.φοβαμαι μην στραβωσει η διαδικασια και δεν εχω τηλ μετα.. απο την αλλοι αλλοι εχουν πει δεν τιθεται να το αλλαξεις το Kinguser,αλλα λενε ειναι καλυτερο. τελικα πρεπει να εχεις supersu? πειραζει να εχεις το kinguser? Τι να σου πω φίλε μου. Εγώ έκανα την κίνηση όπως λέει στην απάντηση 1072 ο DrNick και πέτυχε. Απλά να συμπληρώσω ότι αν το αποφασίσεις μετά την επανεκκίνηση βάλε να κάνει πάλι reboot από system. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Και εγώ από το to2c το πήρα. Περίεργο....................Μήπως η εισερχόμενη κλήση ήρθε από κινητό που έχει βάλει το +30;; Για δοκίμασε από σταθερό;;; Και από το σταθερό εμφανίζονται οι επαφές.....σου βάζω 2 screenshot που πήρα πριν λίγο, από το δικό μου.....(όπου βλέπεις μόνο αριθμό στο Call Log, είναι άγνωστος....) Call Log http://s28.postimg.org/53s739xfd/Call_Log_Screenshot_Lenovo_S650.jpg SMS Log http://s28.postimg.org/eplrjkol5/SMS_Log_Screenshot_Lenovo_S650.jpg Δεν ξέρω γιατί στο δικό σου δεν εμφανίζονται.....και όπως βλέπεις τα screenshot είναι από την μανίσια Contact Manager και την Handcent SMS..... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια είναι αυτή η εφαρμογή απο το playstore? Υπάρχουν πολλές....εγώ έβαλα μια πάρα πολύ απλή και γρήγορη, την Number Fixer (πράσινο εικονίδιο, με σήμα δίεσης και ένα Hansaplast επάνω αριστερά)....;) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Και από το σταθερό εμφανίζονται οι επαφές.....σου βάζω 2 screenshot που πήρα πριν λίγο, από το δικό μου.....(όπου βλέπεις μόνο αριθμό στο Call Log, είναι άγνωστος....) Call Log http://s28.postimg.org/53s739xfd/Call_Log_Screenshot_Lenovo_S650.jpg SMS Log http://s28.postimg.org/eplrjkol5/SMS_Log_Screenshot_Lenovo_S650.jpg Δεν ξέρω γιατί στο δικό σου δεν εμφανίζονται.....και όπως βλέπεις τα screenshot είναι από την μανίσια Contact Manager και την Handcent SMS..... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχουν πολλές....εγώ έβαλα μια πάρα πολύ απλή και γρήγορη, την Number Fixer (πράσινο εικονίδιο, με σήμα δίεσης και ένα Hansaplast επάνω αριστερά)....;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer για το +30 Τι να πω φίλε. Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο. Έχεις την 119 ROM ή την άλλαξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer για το +30 Τι να πω φίλε. Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο. Έχεις την 119 ROM ή την άλλαξες; Ναι, αυτό είναι το Number Fixer στο link που έβαλες..... Δεν άλλαξα ROM, δεν ξέρω πολλά πολλά για να το σκαλίζω πολύ.....την εργοστασιακή S650.V11_06/09/2013 - S119_131014 έχει..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι έχει συμβεί. Το τηλ. όταν το παρέλαβα ήταν root και τώρα που το τσέκαρα πάλι (30/04) μου δείχνει ότι δεν είναι. Πως γίνεται αυτό ;;;;;;; { DrNick #1072 & #1082 μετά ....... χάνεις τα πάντα και γυρίζει σε κινέζικα ??? } Η rom που φοράει είναι : VIBEROM_V1.0_2407_2_ST_S650 και πάει απίστευτα σε ΟΛΑ δεν θέλω να την αλλάξω. Edited May 1, 2014 by Maddie Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ναι, αυτό είναι το Number Fixer στο link που έβαλες..... Δεν άλλαξα ROM, δεν ξέρω πολλά πολλά για να το σκαλίζω πολύ.....την εργοστασιακή S650.V11_06/09/2013 - S119_131014 έχει..... Τόσα κινητά έχουμε αγοράσει. Δεν στέλνουμε ένα email στους κινέζους να το φτιάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Να ξεκαθαρίσουμε κάτι; Ποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας έχετε εσείς που σας εμφανίζεται στις κλήσεις το +30 μπροστά και ποιά εσείς που δεν εμφανίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχει βρει κανείς στο μενού τα στατιστικά της μπαταρίας; Το κλασσικό μενού λέω με το σχεδιάγραμμα. 4.2.2 s119 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ξεκαθαρίσουμε κάτι; Ποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας έχετε εσείς που σας εμφανίζεται στις κλήσεις το +30 μπροστά και ποιά εσείς που δεν εμφανίζεται; Η cosmote στέλνει τα μηνύματα με +30 και τα τηλέφωνα χωρίς. Η καλύτερη λύση για όσους έχουν cosmote είναι να μην κάνουν update στο contact και να βάλουν μια εφαρμογή από το μάρκετ να φτιάξουν τις επαφές τους χωρίς +30 για να διαβάζει και μήνυμα και κλείσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Όλες οι εταιρίες τα sms τα λαμβάνουν με +30, άρα είναι απαραίτητο το πρόθεμα μπροστά για να κάνει αναγνώριση στα sms. Για τις κλήσεις, η μεν cosmote τις λαμβάνει χωρίς πρόθεμα και η δε vodafone με πρόθεμα. Δε φταίει λοιπόν ο contact manager για αυτό το θέμα. Το πλέον ενδεδειγμένο είναι να είναι περασμένα τα τηλέφωνα δύο φορές σε κάθε επαφή, μία με πρόθεμα και μία χωρίς. Εκτός εάν έχετε vodafone οπότε αρκεί μία φορά με πρόθεμα μπροστά για να κάνει σε όλα αναγνώρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Να ξεκαθαρίσουμε κάτι; Ποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας έχετε εσείς που σας εμφανίζεται στις κλήσεις το +30 μπροστά και ποιά εσείς που δεν εμφανίζεται; Όλα όσα αναφέρω εγώ, ισχύουν για WIND... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχει βρει κανείς στο μενού τα στατιστικά της μπαταρίας; Το κλασσικό μενού λέω με το σχεδιάγραμμα. 4.2.2 s119 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η cosmote στέλνει τα μηνύματα με +30 και τα τηλέφωνα χωρίς. Η καλύτερη λύση για όσους έχουν cosmote είναι να μην κάνουν update στο contact και να βάλουν μια εφαρμογή από το μάρκετ να φτιάξουν τις επαφές τους χωρίς +30 για να διαβάζει και μήνυμα και κλείσεις. Και εγώ cosmote έχω. Άρα είναι θέμα εταιρίας απ' ότι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 @Maddie πιθανόν κάποιο update που έκανες φταίει για το ... χαμένο root. Το είχα πάθει και εγώ με τη rom που είχα περάσει. Ήταν root και όταν μου ζήτησε να κάνει update το supersu πάτησα ναι και το έχασα. Ακολούθησε τις οδηγίες από το XDA και θα είσαι μια χαρά... Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Διαβάζω συνεχώς για την αποφυγή της αποδοχής αναβάθμισης του Contact Manager......γιατί βρε παιδιά? Αφού πιο πάνω δόθηκαν λύσεις στο θέμα της μη εμφάνισης των επαφών, λόγω του προθέματος +30 που πρέπει να έχουν οι επαφές......κατεβάζετε μια εφαρμογή από το GPlay και αυτόματα περνάει το +30 σε όλες τις επαφές, σε όλα τα νούμερα (10ψήφια επιλέξτε) που έχουν!! Τόσο απλά.....και τα μηνύματα εξακολουθούν να δείχνουν τα ονόματα των επαφών μας, εφόσον τους έχουμε αποθηκευμένους.... Οπότε, γιατί να μην την κάνετε update την μανίσια εφαρμογή Contact Manager??? Αν δεν κανω τιποτα, δεν περασω καμια εφαρμογη για τις επαφες, και κανω update την εφαρμογή Contact Manager, θα εχω καμια επιπτωση στο κινητο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τελικα, ειναι το νημα του Lenovo S650 ή το νημα του contact manager του S650; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι έχει συμβεί. Το τηλ. όταν το παρέλαβα ήταν root και τώρα που το τσέκαρα πάλι (30/04) μου δείχνει ότι δεν είναι. Πως γίνεται αυτό ;;;;;;; { DrNick #1072 & #1082 μετά ....... χάνεις τα πάντα και γυρίζει σε κινέζικα ??? } Η rom που φοράει είναι : VIBEROM_V1.0_2407_2_ST_S650 και πάει απίστευτα σε ΟΛΑ δεν θέλω να την αλλάξω. VIBEROM 1.0 2407 δεν υπάρχει, υπάρχει η 1407, προφανώς η δική σου είναι πειραγμένη VIBEROM από το μαγαζί που το πήρες (παρεμπιπτόντως, πρώτη φορά βλέπω πειραγμένη VIBEROM). Επειδή κάποια στιγμή είχες αναφέρει ότι είχες ένα θέμα με το update του SU Binary, προφανώς κάτι με αυτό έχει να κάνει η απώλεια του root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Αν δεν κανω τιποτα, δεν περασω καμια εφαρμογη για τις επαφες, και κανω update την εφαρμογή Contact Manager, θα εχω καμια επιπτωση στο κινητο? Σαν συσκευή χρήσης, όχι.....αλλά θα έχεις θέμα με την αναγνώριση κλήσεων από τις αποθηκευμένες επαφές στο κινητό σου....δεν θα εμφανίζεται το ονομ/νο του καλούντος αλλά ένας σκέτος αριθμός....... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosta Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Σε προηγουμενα κινητα που ειχα υπηρχε συστημα μπλοκαρισματος εισερχομενων Αν πηγαινες στο contact list σε καποιο ονομα ειχε επιλογη για Block contact Αυτο δεν το βλεπω στο LENOVO Δεν ξερω αν φταιει η εφαρμογη contacts του κινητου ή ειναι ετσι σε ολα τα Lenovo Δοκιμασα αυτη την εφραμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dw.contacts.free&hl=el για contacts και Dialer και βλεπω οτι εχει επιλογη για μπλοκαρισμα κλησεων Δεν εχω δοκιμασει για μπλοκαρισμα sms Επισης δειχνει εμφανως σε ποια sim γινονται οι εισερχομενες κλησεις και εχει και απειρες επιλογες παραμετροποιησης Η επισημη εφαρμογη της Lenovo για antivirus και μπλοκαρισμα ανεπιθυμητων κλησεων ειναι το SECUREit που το εχω και ειναι μια χαρα!! Παράθεση www.panost.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Η επισημη εφαρμογη της Lenovo για antivirus και μπλοκαρισμα ανεπιθυμητων κλησεων ειναι το SECUREit που το εχω και ειναι μια χαρα!! εχω αυτην την εφαρμογη αλλα οταν παταω επανω στο antivirus δεν κανει τιποτα,δεν ανοιγει τιποτα. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosta Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 εχω αυτην την εφαρμογη αλλα οταν παταω επανω στο antivirus δεν κανει τιποτα,δεν ανοιγει τιποτα. Ναι αυτο σε καμια συσκευη δεν κανει τιποτα απλα τρεχεις το "Run Checkup" Παράθεση www.panost.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 @Maddie πιθανόν κάποιο update που έκανες φταίει για το ... χαμένο root. Το είχα πάθει και εγώ με τη rom που είχα περάσει. Ήταν root και όταν μου ζήτησε να κάνει update το supersu πάτησα ναι και το έχασα. Ακολούθησε τις οδηγίες από το XDA και θα είσαι μια χαρά... VIBEROM 1.0 2407 δεν υπάρχει, υπάρχει η 1407, προφανώς η δική σου είναι πειραγμένη VIBEROM από το μαγαζί που το πήρες (παρεμπιπτόντως, πρώτη φορά βλέπω πειραγμένη VIBEROM). Επειδή κάποια στιγμή είχες αναφέρει ότι είχες ένα θέμα με το update του SU Binary, προφανώς κάτι με αυτό έχει να κάνει η απώλεια του root... Καλημέρα και ευχαριστώ και τους δύο για το χρόνο σας. Προφανώς και έχει να κάνει με το update του SU binary στο SuperSU, (έτσι κι αλλιώς νομίζω μόνο σε αυτό πάτησα ναι και αν θυμάμαι σε κανονική) επειδή όμως το τηλ. δεν έχει μέχρι τώρα κανένα από όλα τα προβλήματα που αναφέρονται στο συγκεκριμένο νήμα, ζήτησα από το μαγαζί και θα μου στείλουν με mail τη συγκεκριμένη rom για να το ξανακάνω root αν θέλω. Θα τους ρωτήσω και για τη συγκεκριμένη rom (για το πείραγμα) γιατί ούτε εγώ την έχω δει πουθενά τη συγκεκριμένη. Τελικα, ειναι το νημα του Lenovo S650 ή το νημα του contact manager του S650; Σε πολύ μεγάλο ποσοστό έχεις δίκιο ! Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 εχω αυτην την εφαρμογη αλλα οταν παταω επανω στο antivirus δεν κανει τιποτα,δεν ανοιγει τιποτα. Σ εμενα λειτουργει αψογα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Καλημέρα και ευχαριστώ και τους δύο για το χρόνο σας. Προφανώς και έχει να κάνει με το update του SU binary στο SuperSU, (έτσι κι αλλιώς νομίζω μόνο σε αυτό πάτησα ναι και αν θυμάμαι σε κανονική) επειδή όμως το τηλ. δεν έχει μέχρι τώρα κανένα από όλα τα προβλήματα που αναφέρονται στο συγκεκριμένο νήμα, ζήτησα από το μαγαζί και θα μου στείλουν με mail τη συγκεκριμένη rom για να το ξανακάνω root αν θέλω. Θα τους ρωτήσω και για τη συγκεκριμένη rom (για το πείραγμα) γιατί ούτε εγώ την έχω δει πουθενά τη συγκεκριμένη. Σε πολύ μεγάλο ποσοστό έχεις δίκιο ! εγω εχω την s123, το ρουταρα με το vroot, αλλα οταν πηγα να τρεξω το SuperSU, μου ζητησε updates binaries....οχι μονο δεν εγινε, αλλα μαλλον χαλασε και το ρουτ, αφου μετα δεν μπορουσα να τρεξω το titanium... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 εγω εχω την s123, το ρουταρα με το vroot, αλλα οταν πηγα να τρεξω το SuperSU, μου ζητησε updates binaries....οχι μονο δεν εγινε, αλλα μαλλον χαλασε και το ρουτ, αφου μετα δεν μπορουσα να τρεξω το titanium... ΟΚ ! Σίγουρα απ' αυτό έγινε unroot και το δικό μου. Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 εχω αυτην την εφαρμογη αλλα οταν παταω επανω στο antivirus δεν κανει τιποτα,δεν ανοιγει τιποτα. Ναι αυτο σε καμια συσκευη δεν κανει τιποτα απλα τρεχεις το "Run Checkup" Κάτι δε σας δουλεύει καλά. Κανονικά μπαίνει στο μενού του antivirus και από εκεί κάνεις update virus db, full scan, custom scan κλπ Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts