Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η σ123 εχει ελληνικα...

αναφερθηκε οτι ενα ποστ του Dr Nick θα μπει στο αρχικο, με ολα οσα χρειαζοντα για το τηλ...δεν το βλεπω, υπαρχει καπου πιο ευκολα??

Όταν δεν χτυπάει ήχος μηνύματος τι κάνουμε ρε παιδιά?

πηγαινεις στις εφαρμογες ,ολες οι εφαρμογες,contacts manager,και ενεργοποιεις την εμφανιση ειδοποιησεων.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

πηγαινεις στις εφαρμογες ,ολες οι εφαρμογες,contacts manager,και ενεργοποιεις την εμφανιση ειδοποιησεων.

Νομιζω οτι αυτη ειναι η λυση στο προβλημα με τις πολλαπλες ειδοποιησεις σε handecent και μανισια εφαρμογη. Κανεις disabled τις ειδοποιησεις στο Contacts manager, εφοσον εχεις το handcent, και ειναι ΟΚ. Σε μενα δουλεψε, για δοκιμαστε οσοι εχετ το ιδιο θεμα...

προς το παρον λυθηκε το θεμα με την εμφανιση ειδοποιησης απο την μανισια εφαρμογη, απλως μου ερχεται 2 φορες το ιδιο μνμ στο handcent. Apisteyto...

Edited by morrison100

Δυστυχως το προβλημα παραμενει δοκιμασα ολες τις πιθανες λυσεις αλλα το κινητο μουγγαμαρα κλησεις κανει κανονικα αλλα το κατω ηχειο δε δουλευει μονο το μικρο που ακουμπαει το αυτι δουλευει.

Κα τα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του αλλα πεσαμε στην περιπτωση .Ποτε δεν ειχα παραπονο ως τωρα απο κινεζικα απο minideal εχω ξαναπαρει χωρις προβλημα .

Ξερει κανεις πως το στελνω πισω οικονομικοτερα?Γιατι μαλλον αυτο θα μου πουν να κανω.:rolleyes:

Τελικα το κινητο το πηρε ο κουμπαρος μου που μενει shenjen και ηρθε για Πασχα χθες το πρωι πηγε και τους βρηκε και του το αλλαξαν χωρις καν να το ζητησει (αρχικα ειχαν πει θα επισκευαστει).Πολυ εξυπηρετικοι εφυγε με τις καλυτερες εντυπωσεις του δειξαν και το my phone λεγοντας του οτι γραφουν και στην Ελλαδα .Του ειπαν οτι ειναι το μονο lenovo που δε μπορουν να ρουταρουν ....................:lol:Τωρα θα περιμενω μεχρι τον Ιουνη για να το φερει..

Αν έχεις το τηλέφωνο στα ελληνικά, λεγεται "Πλαισιο Υπηρεσιών Google"

Σωστοοός !!! :up:

TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet "

Καλησπέρα ! Μπορεί να μου πεί κάποιος να προχωρήσω σε αναβάθμιση που ζητάει το "SuperSU" γιατί όταν το άνοίξα μου έβγάλε το εξής: "το SU binary χρειάζεται να αναβαθμιστεί" και αν το κάνω με ποιόν από τους 2 τρόπους που ζητάει (TWRP/CWM ή Κανονική) και στη συνέχεια θα έχω θέμα λόγω της αναβάθμισης, σε κάτι και τι κερδίζω με αυτό. Το τηλ. είναι root όπως θα δείτε και απ' τα screenshots.

Ευχαριστώ και sorry αν κουράζω αλλά με android και root είμαι καινούργιος.

TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet "

Το παρήγγειλα εδώ και 12 μέρες από minideal.Στο singpost μου λέει ακόμα dispached to overseas με τελευταίο update 20/04/2014. Σήμερα όμως ρε παιδιά μίλησα με μία στο chat του minideal και μ είπε "now it takes 20~40 days to come to greece" παίζει όντως να κάνει τόσο πολύ? Edited by nikosKourk

Ναι 10 χαρακτήρες

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το έκανα και τώρα μου ξαναβγάζει την ειδοποίηση για αναβάθμιση........ Έλεος:-(

Καλησπερα παιδια, το πηρε μια φιλη το κινητο, και εχει ενα προβλημα, στο call log, καθως και οταν την περνει καποιος τηλ διχνει απο κατω κινεζικα γραμματα, επισης η μεταφραση ειναι ημιτελης, δηλαδη την αυτοματη περιστροφη δεν την λεει ετσι, την λεει auto-rotate, αυτα φτιαχνονται? (ειδικα τα κινεζικα) η θελει κανα αλλο rom καλυτερο? δεν εκανε το update που της εβγαλε.

Καλησπερα παιδια, το πηρε μια φιλη το κινητο, και εχει ενα προβλημα, στο call log, καθως και οταν την περνει καποιος τηλ διχνει απο κατω κινεζικα γραμματα, επισης η μεταφραση ειναι ημιτελης, δηλαδη την αυτοματη περιστροφη δεν την λεει ετσι, την λεει auto-rotate, αυτα φτιαχνονται? (ειδικα τα κινεζικα) η θελει κανα αλλο rom καλυτερο? δεν εκανε το update που της εβγαλε.

Όχι δε διορθώνονται αυτά. Άλλες ρομ δεν έχουν καν ελληνικά.

Μακάρι να είναι μόνο αυτά τα προβλήματα από τα κινεζοκινητα, πες στη φίλη σου!

Καλησπερα παιδια, το πηρε μια φιλη το κινητο, και εχει ενα προβλημα, στο call log, καθως και οταν την περνει καποιος τηλ διχνει απο κατω κινεζικα γραμματα

Στο contact manager υπάρχει μία ρύθμιση στα settings που λέει location και μέσα εκεί έχει μία επιλογή display number's location. Απενεργοποίησε αυτή την επιλογή και λογικά δε θα εμφανίζονται τα κινέζικα...

Edited by AndreasQTEK

καλησπερα! πηρα το lenovo s650 απο minideal πριν 2 εβδομαδες!απο την πρωτη μερα αρχισε να κανει restart μονο του αρκετες φορες μεσα στην ημερα!ολα τα apps ειναι απο το play store το σκαναρα δεν υπαρχει θεμα ιου!αφαιρεσα ολες τις εφαρμογες που εγκατεστησα και παλι εκανε restart!τελικα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα το αποτελεσμα ηταν αρνητικο το τηλ κανει παλι restart!εβαλα αλλη μπαταρια απο αλλο lenovo s650 το ιδιο!!σημερα εστειλα mail στους κινεζους να δουμε τι θα απαντησουν!!αν εχει καποιος το ιδιο προβλημα η εχει καποια λυση παρακαλω ας απαντηση!!ευχαριστω!!

Η αληθεια ειναι πως προτιμω απλο φωτακι απο το να ανοιγει ολη η οθονη.

Αυτό το εχει δοκιμασει καποιος;;;

Θα το δοκιμασω αυτες τις μερες και θα σας πω αν ειναι....

Δοκίμασα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ledblinker nah μπορώ να πω πως κάνει τη δουλειά που θες.

Edited by navi55

Δοκίμασα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ledblinker nah μπορώ να πω πως κάνει τη δουλειά που θες.

OK! To noled που ειχα δοκιμασει παντως χαλια ειναι. Απλα αναβει την οθονη σε μαυριλα και δειχνει ενα κουτακι χ χρωματος. Εφυγε στο λεπτο.

Edited by navi55

Το παρήγγειλα εδώ και 12 μέρες από minideal.Στο singpost μου λέει ακόμα dispached to overseas με τελευταίο update 20/04/2014. Σήμερα όμως ρε παιδιά μίλησα με μία στο chat του minideal και μ είπε "now it takes 20~40 days to come to greece" παίζει όντως να κάνει τόσο πολύ?

Υπομονή. 12 μέρες είσαι νωρίς ακόμα. 20 με 30.

Το έκανα και τώρα μου ξαναβγάζει την ειδοποίηση για αναβάθμιση........ Έλεος:-(

δεν γινεται αλλιως,εκτος και αν δεν θελεις να εχεις ηχο στα μηνυματα.

μα γιατι κολλατε με την αναβαθμιση τους contacts manger?

καντε την ρε παιδια.για αν +30?

εχουν δοθει πολλακις απαντησεις περι αυτου του .

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Όχι δε διορθώνονται αυτά. Άλλες ρομ δεν έχουν καν ελληνικά.

Μακάρι να είναι μόνο αυτά τα προβλήματα από τα κινεζοκινητα, πες στη φίλη σου!

Καμια ρομ Vanilla 4.2 δεν παιζει? στο needrom ειδα και μια kitkat.

Και εγω κινεζικο εχω (THL W200S) και ειναι ολα κομπλε.

Στο contact manager υπάρχει μία ρύθμιση στα settings που λέει location και μέσα εκεί έχει μία επιλογή display number's location. Απενεργοποίησε αυτή την επιλογή και λογικά δε θα εμφανίζονται τα κινέζικα...

Θα το δοκιμασω και θα σου πω. Ευχαριστω.

Καλημέρα.

θέλω να πάρω μια κάρτα μνήμης kingstone η adata class10 στα 16GB.

Είχε κανείς πρόβλημα με αυτές;

Έβαλα πριν μια αρχαία Toshiba 2GB αλλα δεν την είδε.