DrNick Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 @geokostas μάλλον έχεις μπλέξει με πολλούς και λάθος drivers. Κρατα αυτούς που κατέβασες από το λινκ παραπάνω και ακολούθησε τις οδηγίες που θα δεις στο βίντεο εδώ Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timis Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 καπου διαβασα οτι στα windows 8 δυσκολευεται να δει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 @geokostas μάλλον έχεις μπλέξει με πολλούς και λάθος drivers. Κρατα αυτούς που κατέβασες από το λινκ παραπάνω και ακολούθησε τις οδηγίες που θα δεις στο βίντεο εδώ Tα αρχεια που εχει στο βιντεακι, δεν τα εχει μεσα το παραπανω zip. Οποτε δεν μπορω και να κανω οτι κανει ο τυπος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη που ρωταω αν εχεις απαντησει ηδη αλλα εχω μερικες αποριες.Τι λειτουργικο εχεις,το συνδεεις κατευθειαν πανω στην μητρικη και οχι στις μπροστα θυρες που εχει το κουτι(αν ειναι λαπτοπ ξεχνα την ερωτηση) και τελος δοκιμασες να το συνδεσεις σε αλλο υπολογιστη εκτος απο τον δικο σου? Τα windows 7 εχω. Το συνδεω στις μπροστινες θυρες του κουτιου. Οχι δεν εχω δοκιμασει σε ολλον υπολογιστη, μιας και ο δικος μου αναγνωριζει αμεσως και τα 5 κινητα που εχω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverickman Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 από ότι κατάλαβα υπάρχει rom που μπορείς να την βάλεις στο τηλεφωνώ με αγγλικό μενού φυσικά και να δέχεται άφοβα αναβαθμίσεις? ή οι αναβαθμίσεις είναι άσχετες με το πια ρομ φοράει η συσκευή ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Tα αρχεια που εχει στο βιντεακι, δεν τα εχει μεσα το παραπανω zip. Οποτε δεν μπορω και να κανω οτι κανει ο τυπος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα windows 7 εχω. Το συνδεω στις μπροστινες θυρες του κουτιου. Οχι δεν εχω δοκιμασει σε ολλον υπολογιστη, μιας και ο δικος μου αναγνωριζει αμεσως και τα 5 κινητα που εχω. Χρησιμοποίησε τις πίσω θύρες USB (Θού κύριε..) :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 @geokostas απλά κάνε τα εξής -[προαιρετικά: κατέβασε το usbdeview και κάνε απεγκατάσταση των driver που έχεις βάλει όπως δείχνει στο βίντεο] -άνοιξε device manager -συνδεσε το κινητό -αμέσως μόλις στο εμφανίσει στο device manager δεξί κλικ και update driver [ή install αν τα κατάφερες με το 1ο προαιρετικό βημα] -του ζητάς να ψάξει σε συγκεκριμένη τοποθεσία και του δείχνεις το φάκελο που αποθηκευσες το αρχείο με τους drivers που σου είπε ο φίλος παραπάνω Καλή τύχη... Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Χρησιμοποίησε τις πίσω θύρες USB (Θού κύριε..) :D:D:D Ουτε κι εκει δεν κανει κατι. :D Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ουτε κι εκει δεν κανει κατι. :D Εγω θα ελεγα να δοκιμαζες και σε καποιον αλλο υπολογιστη αν ειναι ευκολο βεβαια.Η γνωμη μου ειναι οτι οι drivers δεν εχουν σχεση.Αν ο υπολογιστης ηθελε drivers θα στο εβγαζε σαν αγνωστη συσκευη.Το να μην το βλεπει καθολου και να μην κανει τιποτα το κινητο οταν το συνδεεις,μαλλον κατι αλλο συμβαινει.Να ρωτησω κατι αλλο,οταν το συνδεεις,το λαμπακι φορτισης αναβει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εγω θα ελεγα να δοκιμαζες και σε καποιον αλλο υπολογιστη αν ειναι ευκολο βεβαια.Η γνωμη μου ειναι οτι οι drivers δεν εχουν σχεση.Αν ο υπολογιστης ηθελε drivers θα στο εβγαζε σαν αγνωστη συσκευη.Το να μην το βλεπει καθολου και να μην κανει τιποτα το κινητο οταν το συνδεεις,μαλλον κατι αλλο συμβαινει.Να ρωτησω κατι αλλο,οταν το συνδεεις,το λαμπακι φορτισης αναβει? Ναι αναβει κανονικα και φορτιζει. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια επειδη μου ειχαν σπασει τα νευρα, πηγα στου γειτονα και το δοκιμασα και το ειδε κανονικα, οποτε κατι παιζει με τον δικο μου υπολογιστη. Τα αλλα μου κινητα ομως τα βλεπει μια χαρα, μονο το Lenovo δεν βλεπει, κι αυτο ειναι το περιεργο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ναι αναβει κανονικα και φορτιζει. Τι να πω,δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο.Μου φαινεται παραξενο διοτι το δικο μου συνδεθηκε κανονικα με την πρωτη,ουτε drivers ειχα-εβαλα,ουτε τιποτα.Γιατι στον δικο σου υπολογιστη με ιδιο λειτουργικο και ιδιο κινητο να θελει drivers δεν μπορω να καταλαβω. Edit:Οσο εγραφα εκανες τροποποιηση. Ημουν σιγουρος.Δοκιμασε να το συνδεσεις στον δικο σου με βγαλμενη καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Τι να πω,δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο.Μου φαινεται παραξενο διοτι το δικο μου συνδεθηκε κανονικα με την πρωτη,ουτε drivers ειχα-εβαλα,ουτε τιποτα.Γιατι στον δικο σου υπολογιστη με ιδιο λειτουργικο και ιδιο κινητο να θελει drivers δεν μπορω να καταλαβω. Edit:Οσο εγραφα εκανες τροποποιηση. Ημουν σιγουρος.Δοκιμασε να το συνδεσεις στον δικο σου με βγαλμενη καρτα μνημης. Ουτε εγω μπορω να το εξηγησω. Χωρις καρτα την εκανα την διαδικασια απο την αρχη. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 να ρωτήσω και εγώ. 1)Οταν πήγες στον γείτονα κουβάλαγες και καλώδιο η αυτός σου έδωσε; 2)Ήχο κάνει ο υπολογιστής οταν του κουμπώνεις την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvo Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Μάλλον έχουν μπερδευτεί οι drivers από τα προηγούμενα κινητά που έχεις βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 να ρωτήσω και εγώ. 1)Οταν πήγες στον γείτονα κουβάλαγες και καλώδιο η αυτός σου έδωσε; 2)Ήχο κάνει ο υπολογιστής οταν του κουμπώνεις την συσκευή; 1) Δεν πηρα το δικο του, πηρα αυτο απο το htc one και το ειδε αμεσως. 2) Ναι έκανε ήχο κανονικά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 κανε ενα ρεσταρτ και στα δυο και βάλε το καλώδιο που δοκίμασες στον γείτονα που δουλεύει σίγουρα. Με καλώδιο την εχω πατήσει πολλες φορές για αυτό επιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 κανε ενα ρεσταρτ και στα δυο και βάλε το καλώδιο που δοκίμασες στον γείτονα που δουλεύει σίγουρα. Με καλώδιο την εχω πατήσει πολλες φορές για αυτό επιμένω. Οκ θα το δοκιμάσω. Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 @geokostas συμφωνω κι εγω με τα παιδια πιο πανω. πρεπει να εχεις "μπερδεψει" τον υπολογιστη σου με πολλους drivers. αυτοι που σου ειχα δωσει στο προηγουμενο μου μηνυμα ειναι οι σωστοι αλλα δες το βιντεακι που σου προτεινουν και αφαιρεσε-καθαρισε τον υπολογιστη απο παλαιοτερους drivers. το προγραμματακι που δειχνει στο βιντεο, μπορεις να το παρεις απο το link που υπαρχει κατω απο το βιντεο. σου το γραφω και εδω: http://www.mediafire.com/download/xpcpe30wzeabxce/usbdeview_droidtricks.zip οταν ανοιξει η σελιδα, κανε κλικ στο πρασινο download. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 @geokostas συμφωνω κι εγω με τα παιδια πιο πανω. πρεπει να εχεις "μπερδεψει" τον υπολογιστη σου με πολλους drivers. αυτοι που σου ειχα δωσει στο προηγουμενο μου μηνυμα ειναι οι σωστοι αλλα δες το βιντεακι που σου προτεινουν και αφαιρεσε-καθαρισε τον υπολογιστη απο παλαιοτερους drivers. το προγραμματακι που δειχνει στο βιντεο, μπορεις να το παρεις απο το link που υπαρχει κατω απο το βιντεο. σου το γραφω και εδω: http://www.mediafire.com/download/xpcpe30wzeabxce/usbdeview_droidtricks.zip οταν ανοιξει η σελιδα, κανε κλικ στο πρασινο download. Το έκανα κι αυτό, και δεν έχει κανένα driver του τηλεφώνου μεσα για να αφαιρέσω!! Αύριο θα δοκιμασω με το καλώδιο απο το htc one μπας και φταίει το καλώδιο. Μιλάμε για μεγαλο γρίφο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 @Eldameldo κανένα από τα 2 προβλήματα δεν υπάρχει σ' εμένα. Το Rocket dial μου φτιάχνει νέες επαφές και πληκτρολογώντας έναν αριθμό από το πληκτρολόγιο (πάνω μου βγάζει (call/send sms/save contact), αλλά και όταν είμαι στις επαφές, με το κουμπάκι πάνω δεξιά ("...") φτιάχνει νέα επαφή. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το ξαναβάλεις. Όσο για το πληκτρολόγιο δες βήμα βήμα όλες τις ρυθμίσεις του από τα settings. Μήπως κάποιο λεξικό δεν είναι εγκατεστημένο; Αν χρειαστεί πες να συγκρίνουμε βήμα-βήμα όλες τις ρυθμίσεις. Όσον αφορά την δημιουργία νέας επαφής, έψαξα πολλές εφαρμογές για contacts στο google play (rocketdial, contacts+, DW Contacts, ExDialer και πολλά άλλα) και σε όλα όταν πατάω δημιουργία νέας επαφής, άλλα μου βγάζουν μήνυμα "δεν υποστηρίζεται από το σύστημα", ενώ άλλα δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Μόνο το GoContacts pro μπορεί να δημιουργήσει νέα επαφή και μου κάνει εντύπωση, γιατί μόνο αυτό. Απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση έχω κάνει πολλές φορές σε όλα. Να σημειωθεί ότι έχω απενεργοποιήσει το μαμίσιο contact manager γιατί δεν ήθελα να μου πετάει ειδοποιήσεις για να κάνω το update. Αλλά και ενεργοποιημένο να το έχω, αν ανοίξω πχ το rocketdial και παω από κει να κάνω προσθήκη νεας επαφής, με πετάει να το κάνω μέσω του μαμίσιου contact manager. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, έψαξα όλες τις ρυθμίσεις και απ'ότι είδα έχω κατεβάσει ελληνικό και αγγλικό λεξικό και είναι όλα ενεργοποιημένα. Τι άλλη ρύθμιση να κοιτάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Παιδιά καλημέρα εδω και 2 ημέρες ειμαι κάτοχος και εγω του κινητού αγορα απο το To2c παραλαβή μετα απο 22 ημερες ολα εχουν καλώς το τηλ. ηρθε multilanguage και Root οπως το ειχα ζητήσει αλλα οχι πλήρως δηλαδη μπορω να κανω μεταφορα εφαρμογών στην Sd αλλα δεν μπορω να σβήσω προεγκατεστημενες εφαρμογές ουτε και το titanium backup δεν μπορει να δουλέψει περίεργο root μας έκανε ο πωλητής τέλος πάντων δεν βλέπω για την ωρα να το χρειάζομαι... Τωρα απο οτι διάβασα εχει πάρει και αναβάθμιση Android 4.4.2 θετικότατο για το τηλ. οποτε ειμαστε σε αναμονή για υποστήριξη της γλώσσας... Εχω μια απορία στην Lock screen δεν μπορω να βαλω δικια μου φωτογραφία υπάρχει κάποιος τρόπος η app? Ευχαριστώ καλορίζικο και καλοδούλευτο σε ολους σας Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Καλοριζικο αν πας settings themes μπορείς να κατεβάσεις και να ορίσεις θέματα εικόνες για lockscreen wallpaper κλπ τα lockscreen wallpaper αν δεις τα σωζει σε ενα φακελο αν πας εσυ και βαλεις εκει τις δικες σου φωτο μετα μπορεις να τις επιλεξεις Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Καλοριζικο αν πας settings themes μπορείς να κατεβάσεις και να ορίσεις θέματα εικόνες για lockscreen wallpaper κλπ τα lockscreen wallpaper αν δεις τα σωζει σε ενα φακελο αν πας εσυ και βαλεις εκει τις δικες σου φωτο μετα μπορεις να τις επιλεξεις Ευχαριστώ πολύ για τα καλα λόγια και την άμεση απάντηση σου! Την καλημερα μου Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) Παιδιά καλημέρα εδω και 2 ημέρες ειμαι κάτοχος και εγω του κινητού αγορα απο το To2c παραλαβή μετα απο 22 ημερες ολα εχουν καλώς το τηλ. ηρθε multilanguage και Root οπως το ειχα ζητήσει αλλα οχι πλήρως δηλαδη μπορω να κανω μεταφορα εφαρμογών στην Sd αλλα δεν μπορω να σβήσω προεγκατεστημενες εφαρμογές ουτε και το titanium backup δεν μπορει να δουλέψει περίεργο root μας έκανε ο πωλητής τέλος πάντων δεν βλέπω για την ωρα να το χρειάζομαι... Τωρα απο οτι διάβασα εχει πάρει και αναβάθμιση Android 4.4.2 θετικότατο για το τηλ. οποτε ειμαστε σε αναμονή για υποστήριξη της γλώσσας... Εχω μια απορία στην Lock screen δεν μπορω να βαλω δικια μου φωτογραφία υπάρχει κάποιος τρόπος η app? Ευχαριστώ καλορίζικο και καλοδούλευτο σε ολους σας Kαλορίζικο. Θα το ευχαριστηθείς γιατί είναι πολύ καλό. Και εγώ από εκεί το παρέλαβα πριν λίγες μέρες και όντως δεν είναι Root παρ' 'ολο που τους είχα πει να το κάνουν. Πήγα να φορτώσω το titanium backup γιατί το θεωρώ απαραίτητο και με έχει σώσει πολλές φορές στο άλλο κινητό, αλλά τίποτα. Το έλεγξα και με το Root Cheker και δεν είναι. Το έκανα τελικά Root μέσα σε λίγα λεπτά με το VROOT που βρήκα εδώ http://www.mgyun.com/en/getvroot και με βοήθεια τις οδηγίες του panasvo ( τον ευχαριστώ πολύ) από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377159&page=22 Επίσης να πω ότι για να συνδεθεί το κινητό με τον υπολογιστή και να το αναγνωρίσει το VROOT απλά μετά το κούμπωμα του καλωδίου στον υπολογιστή επιλέγω από την οθόνη του κινητού που ανοίγει την επιλογή 4 που λέει ''σύνδεση του USB για εντοπισμό προβλημάτων''. Ένα πρόβλημα που είχα ήταν ότι ενώ όλα πήγαν καλά ( Root Cheker ΟΚ, εγκατέστησα και το titanium backup) μετά την πρώτη αναβάθμιση του SuperSU αυτός έπαψε να λειτουργεί και σταμάτησε να είναι Root (δεν δούλευε και το titanium backup). Η λύση ήταν να απεγκαταστήσω το SuperSU να ξανακάνω πάλι την διαδικασία του Root μέχρι το 3 βήμα. Μετά αντί για SuperSU χρησιμοποιώ το KingUser που εγκαταστάθηκε μαζί με το Rootάρισμα. Τώρα όλα είναι ΟΚ. Πήρα και ένα πλήρες backup με το titanium backup. Αυτά τα λίγα για βοήθεια σε όσους επιχειρήσουν να κάνουν το κινητό Root και δυσκολεύονται. Edited April 13, 2014 by pdt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Βρηκα και ενα full οδηγο για upgrade σε kitkat 4.4.2 ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Μα είσαι καλα φίλε pdt σημερα ολη μερα με αυτα παιδεύομαι το εχω ειδη σεταρη στα μετρα μου και ειμαι ευχαριστημένος απο ολα του ειναι πράγματι καλο τηλέφωνο αξιζει τα λεφτα του με το παραπάνω το εχω καθαρίσει απο κινεζικες εφαρμογες αν και δεν ειχε τιποτα ενοχλητικό το μονο που εμειναν οι γραμματοσειρες στα κινεζικα ολα τα αλλα εφυγαν... θα του παρω μαλλον ακομα ενα για αδελφικό φιλο σήμερα αλλα η τιμη τσίμπησε βλέπω εγώ το πήρα 105 ευρω μαζι με τα δωρακια που ειναι πολυ καλά! Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts