tsakalos125 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Έχοντας βάλει εδώ και καιρό το power manager της Lenovo οπότε τσεκαρω βλέπω οτι την περισσότερη μπαταρία μου την τρώει από hardware το ραδιο, μόνο που δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.... καμία ιδέα; δεν ειναι το ραδιοφωνο μην μπερδευεσαι...ειναι ο δεκτης για το σημα του κινητου...Λογικα εχεις 2 καρτες γι αυτο και πιο μεγαλη καταναλωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 δεν ειναι το ραδιοφωνο μην μπερδευεσαι...ειναι ο δεκτης για το σημα του κινητου...Λογικα εχεις 2 καρτες γι αυτο και πιο μεγαλη καταναλωση... Το φανταστικο οτι μπορει να ειναι η κεραια, γιατι ειναι το μονο που εχει λογικη. Βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι το λεει σαν radio... Καποια στιγμη ισως βαλω καποιο αλλο battery manager και να τα συγκρινω. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλους εδώ και μια μέρα που έχω κάνει το παραπάνω τέλος οι ειδοποιήσεις, έχω συνδεθεί σε 3-4 διαφορετικά wifi χωρίς καμία ειδοποίηση :D :D :D Δυστυχως εμενα αρχισε να μου την ξαναπεταει την ειδοποιηση και ας ειναι, απενεργοποιημενο :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Νοιώθω χαζός, αναβοσβήνει το notification led χωρίς να έχω κλήσεις ή μήνυμα δεχτεί, για τι άλλη λειτουργία δουλεύει? Πως σταματάει? Όσο για το desktop όταν το είδα μου ήρθε να το πετάξω. Τέτοιο χάλι με όλες τις εφαρμογές έξω δεν έχω ξαναδεί. Κατευθείαν Nova launcher και όλα καλά. Επίσης εντυπωσιακή η αντίδραση του αισθητήρα οθόνης στις αλλαγές φωτισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos82 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Tethering υποστηριζεί αυτοματα? Το περιμενω κι εγω να ερθει και θελω να ετοιμαζομαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Νοιώθω χαζός, αναβοσβήνει το notification led χωρίς να έχω κλήσεις ή μήνυμα δεχτεί, για τι άλλη λειτουργία δουλεύει? Πως σταματάει? Μήπως είναι πεσμένη η μπαταρία και προσπαθεί να σου πει οτι θέλει φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Νοιώθω χαζός, αναβοσβήνει το notification led χωρίς να έχω κλήσεις ή μήνυμα δεχτεί, για τι άλλη λειτουργία δουλεύει? Πως σταματάει? Το έπαθα κι εγώ αυτό χθες και ψαχνόμουν πόση ώρα. Δοκίμασε να ανοίξεις την μαμίσια εφαρμογή των sms. Απλά άνοιξέ την. Λογικά θα σταματήσει. Εγώ έχω βάλει το gosms pro για μηνύματα, αλλά επειδή διστυχώς δεν μπόρεσα να απενεργοποιήσω την μαμίσια εφαρμογή, όταν έλαβα ένα sms, έπρεπε να ανοίξω και τις 2 εφαρμογές μηνυμάτων (παλιά & καινούρια) για να σταματήσει το led να ανάβει. Προς το παρόν ο μόνος τρόπος να το σταματήσω μόνιμα είναι να παω στα Light Settings και να απενεργοποιήσω το "unread messages". Αν ξέρει κάποιος κάτι για αυτό ας στείλει. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλους εδώ και μια μέρα που έχω κάνει το παραπάνω τέλος οι ειδοποιήσεις, έχω συνδεθεί σε 3-4 διαφορετικά wifi χωρίς καμία ειδοποίηση :D :D :D Διστυχώς κι εμένα άρχισε να μου ξαναπετάει την ειδοποίηση για update του contact manager. Επειδή δεν βρήκα άκρη πήγα Ρυθμίσεις/Εφαρμογές και το απενεργοποίησα τελείως και έβαλα το rocket dialer που είναι free από το google play. Λογικά τώρα ειδοποιήσεις τέλος!!! :grin: Edited April 10, 2014 by Eldameldo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassoss Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Νοιώθω χαζός, αναβοσβήνει το notification led χωρίς να έχω κλήσεις ή μήνυμα δεχτεί, για τι άλλη λειτουργία δουλεύει? Πως σταματάει? Όσο για το desktop όταν το είδα μου ήρθε να το πετάξω. Τέτοιο χάλι με όλες τις εφαρμογές έξω δεν έχω ξαναδεί. Κατευθείαν Nova launcher και όλα καλά. Επίσης εντυπωσιακή η αντίδραση του αισθητήρα οθόνης στις αλλαγές φωτισμού. ίσως έχεις μηνύματα στη αποθηκευμένα στη sim και τα βλέπει σαν καινούργια χωρίς να τα βλέπεις εσύ στο τηλέφωνο. θα πρέπει να πας από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλημέρα. Μια απορία η οποία είναι και λίγο .... :X Πως μπορούμε στις επαφές να εμφανίζονται πρώτα το επώνυμο και όχι το όνομα ή και το αντίστροφο ; Το έχω ψάξει και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Στις γυναίκας μου που είναι τις πλάκας η συσκευή πριν 6 μήνες το είχα αλλάξει για πλάκα, τώρα έχω φάει κόλλημα. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλη εφαρμογή για τις επαφές που να έχει Ελληνικό ΑΒητο σε ακριβή σειρά και να τρέχει κανονικά με τις 2sim του S650 και χωρίς θέμα με τα sms; Ευχαριστωωώ !!! Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverickman Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καλημερα στο φορουμ. Έχω μια απλή ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί απο κανενα στο threat .Συγχρονισμό με τις επαφές στο google κάνει ή οχι ? ευχαριστω εκ των προτερων. σσ δεν το εχω παραλαβει ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos19 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 ναι κανει κανονικα συχρονισμο με τον λογαριασμο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλημέρα. Πως μπορούμε στις επαφές να εμφανίζονται πρώτα το επώνυμο και όχι το όνομα ή και το αντίστροφο ; Τ Ανοίγεις την εφαρμογή contacts (μαμίσια). αριστερό κουμπί>settings σε πάει κατευθείαν στο display options. Εκεί η 2η από τις 2 επιλογές λέει "View contact names as" και διαλέγειs given ή family name first. Επειδή εγώ θέλω τα μενού στα αγγλικά, αυτό σημαίνει ότι τις επαφές μου τις βγάζει μόνο με λατινικό ευρετήριο. Έβαλα τον rocket dialer που μπορείς να χρησιμοποιείς και Ελληνικά. Δουλεύει ωραία με τις 2 sim, αλλά δε δίνει πληροφορίες στο call log σχετικά με το ποια sim χρησιμοποιήθηκε (εννοείται ότι όταν σε παίρνουν τηλ εμφανίζει σε ποια sim σε παίρνουν). Έτσι για το call log και μονο χρησιμοποιώ τη "μαμά". Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Έρχεται το ΚιτΚατ! (αν και είναι μάλλον σε μη σταθερή έκδοση... - DEV):w00t::w00t::w00t: VIBEUI_V1.5_1415_3_DEV_S650 http://vibeui.com/xiazai_s650_nk.html Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ανοίγεις την εφαρμογή contacts (μαμίσια). αριστερό κουμπί>settings σε πάει κατευθείαν στο display options. Εκεί η 2η από τις 2 επιλογές λέει "View contact names as" και διαλέγειs given ή family name first. Επειδή εγώ θέλω τα μενού στα αγγλικά, αυτό σημαίνει ότι τις επαφές μου τις βγάζει μόνο με λατινικό ευρετήριο. Έβαλα τον rocket dialer που μπορείς να χρησιμοποιείς και Ελληνικά. Δουλεύει ωραία με τις 2 sim, αλλά δε δίνει πληροφορίες στο call log σχετικά με το ποια sim χρησιμοποιήθηκε (εννοείται ότι όταν σε παίρνουν τηλ εμφανίζει σε ποια sim σε παίρνουν). Έτσι για το call log και μονο χρησιμοποιώ τη "μαμά". Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση και το χρόνο σου. Δεν έχω όμως θέμα με το Contacts+ & Dialer+ απο το Gplay αλλά με αυτό που φοράει όπως μου ήρθε από το μαγαζί, επίσης μήπως κάποιος έχει κάποια ιδέα γιατί τα τηλ. στις επαφές είναι 2πλοπερασμένα ? δλδ τα ίδια στοιχεία-νούμερα 2 φορές μέσα στην επαφή. Κατά τ΄άλλα η συσκευή προς το παρόν κανένα πρόβλημα, από τα προηγούμενα που αναφέρονται από άλλους στο νήμα και θα κάνω μια συνολική αναφορά αφού το δουλέψω λίγο σοβαρά. Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση και το χρόνο σου. Δεν έχω όμως θέμα με το Contacts+ & Dialer+ απο το Gplay αλλά με αυτό που φοράει όπως μου ήρθε από το μαγαζί, Δες ξανά τι έγραψα. Κι εγώ σε αυτό που φοράει αναφέρομαι Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Έρχεται το ΚιτΚατ! (αν και είναι μάλλον σε μη σταθερή έκδοση... - DEV):w00t::w00t::w00t: VIBEUI_V1.5_1415_3_DEV_S650 http://vibeui.com/xiazai_s650_nk.html Επιτέλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Επιτέλους!! Ποιος θα κανει τον ηρωα να την δοκιμασει ομως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ποιος θα κανει τον ηρωα να την δοκιμασει ομως;; Δεν είναι θέμα ηωισμού.. την άλλη εβδομάδα λογικά θα παραλάβω, το αρχείο κατεβαίνει, TWRP, drivers κλπ έχουν συγκεντρωθεί, οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamtumaki Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 δεν ειναι το ραδιοφωνο μην μπερδευεσαι...ειναι ο δεκτης για το σημα του κινητου...Λογικα εχεις 2 καρτες γι αυτο και πιο μεγαλη καταναλωση... Πιά έκδοση έχεις; Εγω με τη 2.5 έχω διαφορετικό μενου στην κατανάλωση. Αυτό που είπε ο προηγούμενος πάντως είναι, μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Δεν είναι θέμα ηωισμού.. την άλλη εβδομάδα λογικά θα παραλάβω, το αρχείο κατεβαίνει, TWRP, drivers κλπ έχουν συγκεντρωθεί, οπότε... Ελληνικα εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverickman Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 @jimakos19 ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Έρχεται το ΚιτΚατ! (αν και είναι μάλλον σε μη σταθερή έκδοση... - DEV):w00t::w00t::w00t: VIBEUI_V1.5_1415_3_DEV_S650 http://vibeui.com/xiazai_s650_nk.html απο οτι καταλαβα εχει 2 rom ,εχει και μια σταθερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παιδιά όποιος θέλει να δει unboxing του κινητού, σήμερα κατάφερα και ανέβασα βιντεάκι στο youtube. Η παραγγελία μου ήταν από to2c και έκανε περίπου 24 μέρες να έρθει. http://m.youtube.com/watch?v=G5cwsT4r49Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Περιμένουμε τους πρώτους που θα βάλουν την kit kat να γράψουν αναλυτικές εντυπώσεις. Ενά άλλο θέμα που αντιμετωπίζει είναι ότι δεν κλειδώνει το GPS τις τελευταίες μέρες Ακόμα και με την χρήση active GPS και GPS booster. Πιά έκδοση έχεις; Εγω με τη 2.5 έχω διαφορετικό μενου στην κατανάλωση. Αυτό που είπε ο προηγούμενος πάντως είναι, μην ανησυχείς. Εδώ είναι και η έκδοση που έχω (έχω ανεβάσει σε πιο παλιο post και το apk ). Εσύ από που την κατέβασες; ενημερωση: εσυ μαλλον εχεις το lenovo power saving (το οποιο μολις κατεβασα), εγω εχω το lenovo power manager ;) απο οτι καταλαβα εχει 2 rom ,εχει και μια σταθερη Η V1.0 που έχει πάνω είναι η 4.2 (που αυτή την στιγμή μου βγάζει το OTA του κινητού και ειναι και stable). Η V1.5 είναι η 4.4 kitkat που ειναι DEV(elopers) Edited April 11, 2014 by Project_P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamtumaki Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Περιμένουμε τους πρώτους που θα βάλουν την kit kat να γράψουν αναλυτικές εντυπώσεις. Ενά άλλο θέμα που αντιμετωπίζει είναι ότι δεν κλειδώνει το GPS τις τελευταίες μέρες Ακόμα και με την χρήση active GPS και GPS booster. Εδώ είναι και η έκδοση που έχω (έχω ανεβάσει σε πιο παλιο post και το apk ). Εσύ από που την κατέβασες; ενημερωση: εσυ μαλλον εχεις το lenovo power saving (το οποιο μολις κατεβασα), εγω εχω το lenovo power manager ;) Η V1.0 που έχει πάνω είναι η 4.2 (που αυτή την στιγμή μου βγάζει το OTA του κινητού ). Η V1.5 είναι η 4.4 kitkat Η εφαρμογή λέγεται Lenovo power, μάλλον την έχουν μετονομάσει, και η έκδοση είναι 2.5.244. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Η εφαρμογή λέγεται Lenovo power, μάλλον την έχουν μετονομάσει, και η έκδοση είναι 2.5.244. Μολις την περασα. Σαν Lenovo Power βγαινει αλλα full ονομα ειναι lenovo power saving. Ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχω (μιας και εχει κρατησει και τις 2 και στο auto update μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση). Μαλλον η lenovo εχει βγαλει 2 διαφορετικες εφαρμογες, αλλα η saving τωρα που την βλεπω σαν να μου φαινεται καλυτερη σε θεμα πληροφοριων ;) Για την ωρα θα κρατησω και τις 2 και θα δω με ποια θα καταληξω. Η manager βαση info ειναι πιο καινουργια (12-13 ) και μαλλον ειναι για την κινεζικη αγορα και η saving ειναι του 12' και ειναι ROW. Εδω εχω και link για οποιον αλλο το θελει. https://www.dropbox.com/s/8stsfr6u4vaku8g/LenovoPowerSaving.apk Edited April 10, 2014 by Project_P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts