platijet Δημοσιεύτηκε November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2013 (edited) Ποιό θεωρείτε το καλύτερο chat widget για να ενσωματώσω στο site μου? Υπάρχει κάτι το οποίο να είναι και σε εφαρμογή για κινητό έτσι ώστε να μην χάνω μηνύματα και να είμαι συνέχεια online? Έχω δοκιμάσει το zopim αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Edited November 3, 2013 by platijet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, αλλά δες εδώ. Το δεύτερο LiveChat απ ότι φαίνεται έχει αυτό που θες, ίσως και άλλα... Τα περισσότερα πάντως έχουν δωρεαν trial... Edited November 5, 2013 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. November 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Πραγματικά πάρα πολύ καλό συγκρητικό, thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourkos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αναμφισβήτητα το zopim είναι το καλύτερο, και στις δωρεάν παροχές που έχει αλλά και στα πληρωμένα πακέτα. Επίσης αν δουλεύεις κάποιο cms (joomla, wordpress) είναι πάρα πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Παράθεση Κατασκευή - Προώθηση - Φιλοξενία Ιστοσελίδων www.NetSatisfy.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. January 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αυτό δουλεύω πλέον, αλλά δεν παίζει σε κάποιους browsers στα κινητά. Ελπίζω να το λύσουν σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ribo72 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Για μένα το καλύτερο chat είναι το 123flashchat αλλά χρειάζεται να διαθέσεις και λίγο χρήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts