SIRHC Δημοσιεύτηκε August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2004 παιδια εχω ενα προβλημα με το office 2003 pro. εχω χασει το cd( :whistle: :whistle: ) και οταν παω να το τρεξω μου το ζηταει και οταν παταω cancel δεν μου ανοιγει τα εγγραφα και πρεπει να παω open ... απο το office καθε φορα και ειναι βαρετο. καμια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Γιατί στο ζητάει; Εμένα δε μου το ζητούσαν ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 μαλλον eLeKtriK EyE οταν εκανες την εγκατασταση δεν εσβησες τα αρχεια που κανει cache το setup , αλλα ο φιλος SIRHC πιο πανω τα εσβησε , κατι προβλημα βρηκε το office του και τωρα θελει να κανει επιδιορθωση και του ζηταει το CD Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 allaksa user, ston allo user paei kanonika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts