galaxy_singer Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 File galaxy_singer den mporeis na mas to dei3eis apo konta? Kallithea egw p.faliro, konta einai!:) ποσοι ειστε? χαχαχα πλακα κανω.. ναι γιατι οχι.. στειλε πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SgalaxySadvance Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) ειναι σημαντικο να εχει καλη οθονη. Edited November 6, 2013 by SgalaxySadvance αλλαξα γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ακομα ενα βιντεακι για να περνα η ωρα.. http://www.youtube.com/watch?v=0AWgGoGZ75o δεν το στριβουνε και λιγο.. Στο βίντεο που ανέβασε το geekbuying ειδικά όταν παίζει παιχνίδια,στρίβει το κινητό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SgalaxySadvance Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 θέλω να πάρω 2 για τον αδερφό κ τη φιλη μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctuk Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Στο βίντεο που ανέβασε το geekbuying ειδικά όταν παίζει παιχνίδια,στρίβει το κινητό Εννοουσα τις γωνιες θεασης, αλλα εχεις δικιο , ειναι το πρωτο βιντεο που ειδα και αυτο που με εκανε να πιστευσω οτι εχει IPS , ιδιαιτερα οταν προσπαθει να βγαλει το καπακι της μπαταριας.. Βεβαια μπορει η DOOGEE να εστειλε στο geekbuying Το τελειο κομματι για το review και εμεις να παραλαβουμε lcd. Mηπως μπορει ο φιλος μας που εκανε το review ( ευχαριστουμε πολυ ) να μας πει πως βρισκει την μπαταρια , το wifi και εαν εχει χρησιμοποιησει και τις δυο καρτες του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εννοουσα τις γωνιες θεασης, αλλα εχεις δικιο , ειναι το πρωτο βιντεο που ειδα και αυτο που με εκανε να πιστευσω οτι εχει IPS , ιδιαιτερα οταν προσπαθει να βγαλει το καπακι της μπαταριας.. Βεβαια μπορει η DOOGEE να εστειλε στο geekbuying Το τελειο κομματι για το review και εμεις να παραλαβουμε lcd. Mηπως μπορει ο φιλος μας που εκανε το review ( ευχαριστουμε πολυ ) να μας πει πως βρισκει την μπαταρια , το wifi και εαν εχει χρησιμοποιησει και τις δυο καρτες του κινητου? ξεχαστε IPS και ετοιμαστειτε να απογοητευτειτε λεμε.. στο βιντεο οντως φαινεται καλυτερη η οθονη. και απο φωτεινοτητα... μετριοτατη ειναι. Για μενα δεν αξιζει να τοχεις σαν κυριο κινητο(τι να τις κανεις 5ιντσες οταν το κοιτας κ δεν το ευχαριστιεσαι???). Η μπαταρια ναι , κραταει(αυτο ελειπε... με τετοια οθονη). Κατα τα αλλα δεν εχει θεματα(wifi ψομπλε, gps πολυ γρηγορο στο κλειδωμα, στην πλοηγηση δεν το δοκιμασα αλλα μια χαρα θαναι) και ειναι πραγματικα κριμα γιατι αν δεν ειχε αυτο το θεμα με τη γωνια θεασης θα εσπαγε ρεκορ με τετοια τιμη. και παλι να προτεινω σε οσους ψαχνουν σε αυτην την τιμη κατι καλο, το mpai s720 . ειναι 4,5 ιντσες αλλα δε στεναχωριεσαι οταν το πλαγιαζεις λιγακι... στα ιδια χαρακτηριστικα κ προδιαγραφες παντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μάλιστα.Kαι εγώ στο βίντεο του geekbuying δεν την βλέπω τόσο χάλια.Ισως λοιπόν να έχουμε και εδώ την περίπτωση του dg100 που αρχικά είχε ips οθόνη και μετά την άλλαξαν.Παρόλα αυτά πιστεύω για κάποιον που το τωρινό του κινητό ειναι το xperia mini x10 (απορώ πως άντεξε 2 χρόνια με αυτό το κινητό) το dg300 θα είναι μια καλή αναβάθμιση έστω και αν δε μπορει να το πλαγιάζει.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εγώ είχα X10 mini και πήγα σε GT99. Για αυτό και βλέπω τις διαφορές που έχει το DG300. Αν πήγαινα καρφί στο DG300, πιθανόν να ήταν μιά χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SgalaxySadvance Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 για το JIAYU G2 εχεις αποψη? σε σχεση με το mpai s720 οσο αφορα την οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctuk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καμμια άλλη παραλαβή παιδιά ; Εντυπώσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 για το JIAYU G2 εχεις αποψη? σε σχεση με το mpai s720 οσο αφορα την οθονη? Γράφεις σε λάθος θεμα, εδώ συζητάμε αποκλειστικά για τη συσκευή του θέματος. Για αναζήτησή / σύγκριση συσκευών μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276709 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Σήμερα παρέλαβα το δικό μου. Μην ξαναψωνίσετε από αυτήν την εταιρία, μιλάμε για καραμπινάτη απάτη. Η οθόνη δεν είναι με τίποτα IPS, και έχει ακόμη χειρότερες γωνίες από το DG100. Μιλάμε σε κάποιες γωνίες γίνεται τελείως αρνητική η οθόνη. Στα υπόλοιπα είναι ακριβώς όπως είχα πει, ένα μεγάλο DG100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctuk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Σήμερα παρέλαβα το δικό μου. Μην ξαναψωνίσετε από αυτήν την εταιρία, μιλάμε για καραμπινάτη απάτη. Η οθόνη δεν είναι με τίποτα IPS, και έχει ακόμη χειρότερες γωνίες από το DG100. Μιλάμε σε κάποιες γωνίες γίνεται τελείως αρνητική η οθόνη. Στα υπόλοιπα είναι ακριβώς όπως είχα πει, ένα μεγάλο DG100. Μήπως θα μπορούσες όταν μπορείς να ανεβάσεις κάποιες φωτογραφίες για να πάρουμε μια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctuk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Να εισαι καλα , καταλαβαινω τι εννοεις τωρα..Μπορουμε να παμε ολοι στην σελιδα τους στο facebook και να τους χαιρετησουμε.. Το αστειο ειναι οτι η λευκη εκδοση εχει εξαντληθει σε καποια μαγαζακια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Απο 70€ 5" συσκευή δε νομίζω ότι περιμένουμε να είναι όλα τέλεια.Αυτό που μετράει όμως ειναι η κοροϊδία απο μέρους τους,που στη σελίδα τους συνεχίζουν να γράφουν ips.Παρόλα αυτά κάποια μαγαζιά που πρώτα έγραφαν ips,τώρα δεν το γράφουν πλέον.Και εγώ απο τον πωλητή που το πήρα στο aliexpress,το στιγμιότυπο που έχει μείνει στην παραγγελία (για όσους γνωρίζουν πως δουλεύει το aliexpress) γράφει ips,ενώ η κανονική σελίδα του πλέον δεν το γράφει.Θα περιμένω να παραλάβω και ο φίλος μου θα κρίνει αν ειναι οκ με αυτό που παρέλαβε ή αν θέλει να κινήσουμε διαδικασίες επιστροφής Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Μήπως θα μπορούσες όταν μπορείς να ανεβάσεις κάποιες φωτογραφίες για να πάρουμε μια ιδέα; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να ανεβάσεις κανένα βιντεάκι; Edited November 10, 2013 by SV9ANJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το εξωτερικό μεγάφωνο είναι ψιλοχαμηλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctuk Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το εξωτερικό μεγάφωνο είναι ψιλοχαμηλό... Παρελαβα και το δικο μου , να συμφωνησω και εγω για την οθονη ( χρησιμοποιω μονοχρωμο gradient wallpaperκαι ειναι καπως καλυτερη οπτικα ) αλλα γενικα το κινητο δουλευει καλα και σταθερα, δοκιμασα σημερα και την πλοηγηση , μια χαρα φαινεται , γενικα ειμαι ικανοποιημενος, οσο για το μεγαφωνο εννοεις χαμηλος ηχος εξω υποθετω.. Καμμια συμβουλη ως πιο εμπειρος? ( ροοτ κτλπ μηπως... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το πίσω μεγάφωνο που παίζει τους ήχους κλήσεις εννοώ. Αν μπεις service mode, μπορείς να το σηκώσεις λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctuk Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το πίσω μεγάφωνο που παίζει τους ήχους κλήσεις εννοώ. Αν μπεις service mode, μπορείς να το σηκώσεις λίγο... Nα ηξερα και πως να το κανω...μηπως μπορεις να δωσεις οδηγιες η καποιο link ? ( dg100 μηπως ? ) Συγγνωμη , νεος βλεπεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctuk Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Ευχαριστω πολυ , με γεια και το μαγαλουτσικο κινητο..:).Κανενα λινκ και για το ρουτ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Λογικά δουλεύει ο τρόπος root του dg100.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374175 recovery,rom κτλ θέλει φυσικά δικά του,αλλά το root μάλλον γίνεται με τον ίδιο τρόπο.Ισως δουλέψει και το framaroot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 σε λίγες (ελπίζω) ημέρες που θα παραλάβω και εγώ τη συσκευή θα ενημερώσω σχετικά. Υ.Γ.Πάντως δεν το πιστεύω ότι στη τιμή του dg300 πήρα το 6" Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctuk Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Λογικά δουλεύει ο τρόπος root του dg100.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374175 recovery,rom κτλ θέλει φυσικά δικά του,αλλά το root μάλλον γίνεται με τον ίδιο τρόπο.Ισως δουλέψει και το framaroot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 σε λίγες (ελπίζω) ημέρες που θα παραλάβω και εγώ τη συσκευή θα ενημερώσω σχετικά. Υ.Γ.Πάντως δεν το πιστεύω ότι στη τιμή του dg300 πήρα το 6" Ευχαριστω πολυ , αυτο εγραψε ενας φιλος απο την Ισπανια Λοιπόν, έχω κάνει ένα αντίγραφο για ασφαλεια, τηλέφωνο rooteado με MTK Εργαλεία Droid ,από framaroot λέει ότι δεν υποστηρίζετα (http://www.htcmania.com/showthread.php?t=701049) Θα περιμενω εσας , ως νεος και ασχετος.. Υ.Γ. Ο φιλος σου μαλλον θα μεινει ευχαριστηνενος με το 300 αρκει να μην του δειξεις το Blackview.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts