Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα περισσότερα κινητα android από το 2013 και μετά δεν έχουν ενσωματωμένη τη λειτουργία βιντεοκλήσης μέσω του παρόχου (πχ Cosmote) παρα μόνο μέσω τρίτων εφαρμογών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την μπροστινή κάμερα όπως πχ το skype.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μου κάνει εντύπωση...εγώ έχω το s4 και έχει κανονικά την βιντεοκλήση. Δηλαδή η μπροστινή κάμερα υπάρχει μόνο για skype ή viber???

Τα περισσότερα κινητα android από το 2013 και μετά δεν έχουν ενσωματωμένη τη λειτουργία βιντεοκλήσης μέσω του παρόχου (πχ Cosmote) παρα μόνο μέσω τρίτων εφαρμογών(με εξαιρεση την Samsung) που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την μπροστινή κάμερα όπως πχ το skype.

Fixed!!!!!!

μου κάνει εντύπωση...εγώ έχω το s4 και έχει κανονικά την βιντεοκλήση. Δηλαδή η μπροστινή κάμερα υπάρχει μόνο για skype ή viber???

αν δεν κανω λαθος μονο ταSamsung το υποστηρίζουν

Και κάτι κινέζικα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εχει κανεις καποιο νεοτερο οσον αφορα την αναβαθμιση λογισμικου;

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Εχει κανεις καποιο νεοτερο οσον αφορα την αναβαθμιση λογισμικου;

Μπα τίποτα ακόμα lg είναι αυτή, με την ευκαιρία η κάμερα μου κανει νερά σβήνει και καμία φορά μονο Μαύριλα το κανει σε κανέναν άλλον?

Μπα τίποτα ακόμα lg είναι αυτή, με την ευκαιρία η κάμερα μου κανει νερά σβήνει και καμία φορά μονο Μαύριλα το κανει σε κανέναν άλλον?

εγω εβαλα την camera 360 και μου αρεσει πολυ...αν και η κανονικη ποτε δεν ειχε προβλημα...νομιζω ομως οτι η 360 εχει καλυτερο σταθεροποιητη εικονας. Το προβλημα που εχω εγω ειναι οτι οταν κανω κληση μαυριζει η οθονη κ δεν μπορω να πατησω τπτ ουτε φυσικα να τερματισω την κληση

καλησπερα παιδια..αποφασισα να αγορασω μεταχειρισμενο το εν λογω κινητο (L9ii).οποιος γνωριζει ας μου πει τι θα πρεπει να προσεξω?κουμπια wi-fi ειναι προφανες..κατι με τις εκδοσεις αν εχει γινει root..ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπέρα...

Εχω το desire hd κ λέω να κάνω μια ανανέωση...θέλω γρήγορο ίντερνετ κ καλή κάμερα..όπως κ να δέχεται sdcard.

Τι λετα θα με ικανοποιήσει το lg?θα δω διάφορα με το dhd?

παιδια μια μικρη βοηθεια οποιος εχει το lg L9 ας μου πει τι θα πρεπει να προσεξω σε μια αγορα οταν το αγορασω μεταχειρισμενο..

Τι εγεινε εδω?πολύ ησυχία...θα μας πει κανείς για το κινητό?

Κάπου διάβασα ότι δεν τα πάει καλά με το βίντεο..ισχυει?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεί να αναφέρει κάποιος τα μειονεκτήματα του LG?

Please παίδες γιατί αυριο πάω για αγορά κ είμαι ανάμεσα στο LG l9ii,blackberry z10 κ lumia 920...

Τι εγεινε εδω?πολύ ησυχία...θα μας πει κανείς για το κινητό?

Κάπου διάβασα ότι δεν τα πάει καλά με το βίντεο..ισχυει?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεί να αναφέρει κάποιος τα μειονεκτήματα του LG?

Please παίδες γιατί αυριο πάω για αγορά κ είμαι ανάμεσα στο LG l9ii,blackberry z10 κ lumia 920...

φιλε μου σημερα αγορασα το L9ii φανταστικο για τα λεφτα του εχω παθει πλακα..στα μεσα του επομενου μηνα θα παρει κ 4.4..ειναι πολυ καλο τηλεφωνο..

Συμφωνα με το GSMArena, οχι..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

φιλε μου σημερα αγορασα το L9ii φανταστικο για τα λεφτα του εχω παθει πλακα..στα μεσα του επομενου μηνα θα παρει κ 4.4..ειναι πολυ καλο τηλεφωνο..

Ρεσυ η φωτογραφία κ βίντεο τι λεει?

Προσωπικά θα σου πρότεινα να αποφασίσεις πρώτα σε ποια πλατφόρμα θέλεις να πας και μετά να αγοράσεις το πιο VFM κινητό σε αυτήν την πλατφόρμα.

Είναι σαν να συγκρίνεις ένα φορητό με Windows, έναν με Linux και έναν Apple Mac και να ρωτάς ποιος είναι καλύτερος!

Ρεσυ η φωτογραφία κ βίντεο τι λεει?

ακομα φιλε δεν προλαβα να τα δοκιμασω ολα γιατι δεν ειχα χρονο..απο αυριο θα ξερω σιγουρα..καποια θηκη για το συγκεκριμενο κινητο εχετε να προτεινετε?

Προσωπικά θα σου πρότεινα να αποφασίσεις πρώτα σε ποια πλατφόρμα θέλεις να πας και μετά να αγοράσεις το πιο VFM κινητό σε αυτήν την πλατφόρμα.

Είναι σαν να συγκρίνεις ένα φορητό με Windows, έναν με Linux και έναν Apple Mac και να ρωτάς ποιος είναι καλύτερος!

Κοίτα για να ρωτάω στο θρεντ του LG L9II σημαίνει ότι προηγείται το android...

καλημέρα ..είμαι και εγώ έτοιμος να παραλάβω. ευτυχώς αντιλήφθηκα την συσκευή τελευταία στιγμή γιατί είχα κολλήσει σε samsung grand neo.. σαφώς ανώτερο το L9 ii . Οπότε και εγώ είμαι σε έρευνα θήκης και με ενδιαφέρει κυρίως κάτι σε flip cover.Της LG που βρήκα ανοίγουν προς τα πάνω , ενώ με βολεύει καλύτερα στο πλάι. Καμιά ιδέα εάν έχει πάρει κανείς?

καλημέρα ..είμαι και εγώ έτοιμος να παραλάβω. ευτυχώς αντιλήφθηκα την συσκευή τελευταία στιγμή γιατί είχα κολλήσει σε samsung grand neo.. σαφώς ανώτερο το L9 ii . Οπότε και εγώ είμαι σε έρευνα θήκης και με ενδιαφέρει κυρίως κάτι σε flip cover.Της LG που βρήκα ανοίγουν προς τα πάνω , ενώ με βολεύει καλύτερα στο πλάι. Καμιά ιδέα εάν έχει πάρει κανείς?

και εγω ψαχνω φιλε μια θηκη για προστασια πιο πολυ απο γρατζουνιες και σημαδια..και κατι αλλο συνολικος χωρος εχει 4GB..ποσα gb να παρω καρτα SD 16 ειναι καλα?

..καποια θηκη για το συγκεκριμενο κινητο εχετε να προτεινετε?

Οπότε και εγώ είμαι σε έρευνα θήκης και με ενδιαφέρει κυρίως κάτι σε flip cover.Της LG που βρήκα ανοίγουν προς τα πάνω , ενώ με βολεύει καλύτερα στο πλάι. Καμιά ιδέα εάν έχει πάρει κανείς?

και εγω ψαχνω φιλε μια θηκη για προστασια πιο πολυ απο γρατζουνιες και σημάδια...

Λοιπόν επειδή πολύ ψάχνεστε για θήκη εγώ φοράω αυτήν η οποία κλείνει στο πλάι με μαγνητάκι και προστατεύει τέλεια το κινητό αφού κουμπώνει ακριβώς. Πολύ βασικό είναι το άνοιγμα του ηχείου στην μπροστινή πλευρά για να απαντάς την κλήση χωρίς να ανοίγεις το κάλυμμα ;).

Λοιπόν επειδή πολύ ψάχνεστε για θήκη εγώ φοράω αυτήν η οποία κλείνει στο πλάι με μαγνητάκι και προστατεύει τέλεια το κινητό αφού κουμπώνει ακριβώς. Πολύ βασικό είναι το άνοιγμα του ηχείου στην μπροστινή πλευρά για να απαντάς την κλήση χωρίς να ανοίγεις το κάλυμμα ;).

πολυ καλυ φενεται..και για την μνημη..ποσα gb ειναι καλα?

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)