Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 εβδομαδες με PA τις 2η εβδομάδες είχα ενα νέο κινητό στα χέρια μου Α Ψ Ο Γ Ο

την 3η εβδομάδα δεν μπαίνει στα μισά wifi, και σε αυτά που συνδέεται δεν κάνει μεταφορά δεδομένων, και έχω χάσει κλίσεις (την 3η εβδομάδα)

Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τη CM11

Καμιά πρόταση;

Σκέφτομαι να βάλω την 20e να δω

ή να το βάψω μπλε θα δούμε :lol:

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

3 εβδομαδες με PA τις 2η εβδομάδες είχα ενα νέο κινητό στα χέρια μου Α Ψ Ο Γ Ο

την 3η εβδομάδα δεν μπαίνει στα μισά wifi, και σε αυτά που συνδέεται δεν κάνει μεταφορά δεδομένων, και έχω χάσει κλίσεις (την 3η εβδομάδα)

Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τη CM11

Καμιά πρόταση;

Σκέφτομαι να βάλω την 20e να δω

ή να το βάψω μπλε θα δούμε :lol:

Μου κάνει εντύπωση. Είμαι μήνα pa και δεν έχω θέμα......

Μπλε ε??? Καλή ιδέα

Φιλικά, Κατερίνα

Θυμίστε μου κάτι. Τώρα είμαι με paranoid. Αν θέλω να βάλω την 20e πρέπει μέσω υπολογιστή με το kdz #*# (δεν θυμάμαι πως το λένε).. Με το root και το recovery τι γίνεται μετά? Ξανά από την αρχη?

Υπάρχει η 20e και σε zip?

Φιλικά, Κατερίνα

οπως κανεις downgrade την 4.1.2 το ιδιο κανεις και με αυτη.μια χαρα δεν εισαι με paranoid??τι την θες τωρα αυτη..μια απο τα ιδια θα ειναι.αν βαρεθηκες την pa γυρνα σε 4.1.2 εγω αυτο εκανα.

οπως κανεις downgrade την 4.1.2 το ιδιο κανεις και με αυτη.μια χαρα δεν εισαι με paranoid??τι την θες τωρα αυτη..μια απο τα ιδια θα ειναι.αν βαρεθηκες την pa γυρνα σε 4.1.2 εγω αυτο εκανα.

Εννοείται μία χαρά είμαι.... Βαριέμαι και που και θέλω να περνάω την ώρα μου....

Φιλικά, Κατερίνα

και με την 20e τα ίδια μου κάνει στης κλείσεις δεν με ακούνε ούτε ακούω και θέλει restart:(:(

OK κάθομαι στα αυγά μου και ας βαριέμαι......

EDIT. O Varcain μόλις δήλωσε ότι θα πάρει άλλο τηλέφωνο και δεν θα ασχολειθει άλλο με το δικό μας. Θα δώσει Μπένι κάνα δυο update στη cm11. H cm12 δεν θα δουλέψει ποτέ......

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

EDIT. O Varcain μόλις δήλωσε ότι θα πάρει άλλο τηλέφωνο και δεν θα ασχολειθει άλλο με το δικό μας. Θα δώσει Μπένι κάνα δυο update στη cm11. H cm12 δεν θα δουλέψει ποτέ......

Kαι πολυ ασχοληθηκε....κριμα για lollipop που δεν την τελειωσε...ειδα θα παρει HTC M8 η 9.....κατι ξερει.....

οποτε ο μονος developer που μενει ειναι ο Puresoul_CZ που ασχολειται με την omnirom...

οποτε ο μονος developer που μενει ειναι ο Puresoul_CZ που ασχολειται με την omnirom...

θα βγει δηλαδη η οχι δωστε κανε λινκ...να το ψαξουμε λιγο

Επιδει καποιοι ειχανε η εχουν θεμα με την ενταση του ηχου στις κλησεις ομιλιας,ας δοκιμασουν το Noozxoide eizo-rewire pro series.

To βρηκα απο μια custom rom σε ενα xperia arc που εχω

εκανα μονο μια ρυθμιση το εβαλα "deliver balanced natural sound" και ακουγονται σαν ανοιχτη ακροαση..........

stock 4.1.2 rooted και clean.

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

και με την 20e τα ίδια μου κάνει στης κλείσεις δεν με ακούνε ούτε ακούω και θέλει restart:(:(

έκανα επαναφορά και την ξανάβαλα μέχρι τώρα όλα καλά και με το viber εγκατεστημένο δεν έχω πρόβλημα στης κλίσης μέχρι τώρα φτου μην το ματιάσω κιόλας:p:p:p

έκανα επαναφορά και την ξανάβαλα μέχρι τώρα όλα καλά και με το viber εγκατεστημένο δεν έχω πρόβλημα στης κλίσης μέχρι τώρα φτου μην το ματιάσω κιόλας:p:p:p

οταν ειχα το viber μου εσβηνε το κινητο...:!:

με ενημερωσανε απο την lg οτι στις 20 μαρτιου θα βγει η αναβαθμιση αντε να δουμε

Τι λες τωρα? Να το δω και να μην το πιστέψω....

Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπέρα στο forum.

Μετά από 1,5 χρόνο με το τηλέφωνο, έχω 2 απορίες που δεν έχω καταφέρει να τις λύσω:

1) Το ξυπνητήρι (και το εργοστασιακό αλλά και τα timely, Alarm Clock Xtreme, κλπ.) δεν λειτουργεί με το τηλέφωνο σβηστό;

2) Έχω cosmote και δεν λαμβάνω sms για τις κλήσεις που είχα όσο το τηλέφωνο ήταν κλειστό/εκτός δικτύου. Είναι θέμα συσκευής / ρυθμίσεων;

Ευχαριστώ,

Αντώνης.

Καλησπέρα στο forum.

Μετά από 1,5 χρόνο με το τηλέφωνο, έχω 2 απορίες που δεν έχω καταφέρει να τις λύσω:

1) Το ξυπνητήρι (και το εργοστασιακό αλλά και τα timely, Alarm Clock Xtreme, κλπ.) δεν λειτουργεί με το τηλέφωνο σβηστό;

2) Έχω cosmote και δεν λαμβάνω sms για τις κλήσεις που είχα όσο το τηλέφωνο ήταν κλειστό/εκτός δικτύου. Είναι θέμα συσκευής / ρυθμίσεων;

Ευχαριστώ,

Αντώνης.

Οποια εφαρμογη και να βαλεις δεν θα χτυπησει το ξυπνητηρι αν ειναι κλειστο το κινητο...

Το 2 που λες ειναι ρυθμησεις της cosmote πρεπει να τις ενεργοποιησεις!!

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

με ενημερωσανε απο την lg οτι στις 20 μαρτιου θα βγει η αναβαθμιση αντε να δουμε

Αφου δωσανε και ημερομηνια δεν νομιζω να μην ερθει η αναβαθμιση....το πολυ να αργησει καμια βδομαδα και κατι...αλλλα πες οτι ερχεται..αμα εχει παλι πριβληματα τι να το κανεις..

Οποια εφαρμογη και να βαλεις δεν θα χτυπησει το ξυπνητηρι αν ειναι κλειστο το κινητο...

Το 2 που λες ειναι ρυθμησεις της cosmote πρεπει να τις ενεργοποιησεις!!

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αφου δωσανε και ημερομηνια δεν νομιζω να μην ερθει η αναβαθμιση....το πολυ να αργησει καμια βδομαδα και κατι...αλλλα πες οτι ερχεται..αμα εχει παλι πριβληματα τι να το κανεις..

σε τι πραγμα αναβαθμιση σε lolipop η απλα διορθωσει σφαλματων και ποιων;

σε τι πραγμα αναβαθμιση σε lolipop η απλα διορθωσει σφαλματων και ποιων;

Ποια lollipop ? Να διορθώσουν το πρόβλημα με τις κλήσεις και τα μηνύματα και ευτυχισμένοι να είμαστε....

Φιλικά, Κατερίνα

Ποια lollipop ? Να διορθώσουν το πρόβλημα με τις κλήσεις και τα μηνύματα και ευτυχισμένοι να είμαστε....

κανενα προβλημα με μην αφου εβαλα το textra και απο κλησεις κανενα θεμα εχω βαλει την 4.4.2 συγκεκριμενα open_eu v20b μια χαρα δουλευει

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)